-
όπως έχει πεί και ο gatoz
*...
Αιτία αγοράς το japan, έχει ο λαός ποιότητα
* -
Ε το ιδιο λεμε.
Αμαξαρα, αλλα για το 'λαουτζικο' κουβαδακια τοτε.. -
Ίσως περισσότερο για μας (40-50 something), αλλά σίγουρα και για τους πιο νέους, οι πρωταρχικοί Godzillas
-
θεωρητικα η καμπινα του corolla εχει καλυτερη ηχομονωση απο του yaris, παντα με τον ιδιο κινητηρα;
-
Αξιζει για αγορα το Toyota iq 1000 χειροκινητο σασμαν για χρηση πολης και αντε κανα ταξηδακι πολύ σπανια..?
Εχει καταργηθεί αυτό δημιουργει πρόβλημα στα ανταλλακτικα ή όχι..?
Εχει καποιο θεμα γενικα το αυτοκινητο αυτό κατι ειχα διαβασει για ανακληση σε καταλυτη..? -
Καλησπέρα σας. Πρόσφατα αγοράσαμε για τη γυναίκα ένα yaris 2005 μοντέλο D4D Euro 4 πετρέλαιο.
1400 κυβικά 90 άλογα.
Όλα καλά, τέλεια θα έλεγα. Οικονομία όσο δε πάει. Θέλω να ρωτήσω κάποια πράγματα
Καταρχήν. Πρέπει να προσέξουμε κάτι; εκτός από λάδια φίλτρα κλπ σαν σέρβις θέλει κάτι άλλο; προγραμματισμένο σέρβις εννοώ, κάθε κάμποσα χλμ.
Το αμάξι έχει μια ροπή που δεν υπάρχει. Βάζει κάτω 1600αρια βενζίνης για πλάκα.
Επίσης αυτό που λένε οτι απαγορεύεται Αθήνα κλπ τι παίζει; έχουν σταματήσει κανέναν και αν ναι τι; κατασχουν το αμάξι;
Κάποιος που να γνωρίζει παιδιά παρακαλώ. Σας ευχαριστώ πολύ.
-
Το κυρίως θέμα με τα αυτοκίνητα αυτά είναι το φίλτρο DPF που είχαν τα Euro5 yaris. Λογικά το δικό σας δεν έχει (Euro 4).Συντήρηση όπως στο manual του κατασκευαστή. Πετρελαιοκίνητα αυτοκίνητα που δεν είναι τουλάχιστον euro 5 γράφουν στην άδεια ότι απαγορεύεται η κυκλοφορία Αθήνα - Θεσ/νίκη. Δεν νομίζω ότι θα σε σταματήσουν για έλεγχο ποτέ. Εγώ θα αγχωνόμουνα για το τι θα ισχύσει σε περίπτωση ατυχήματος με την ασφαλιστική σας εταιρία (ιδιαίτερα σε πολυδάπανο ατύχημα π.χ τραυματισμός) και αν θα σας καλύψει καθώς εν' γνώσει σας παρανομήσατε (παράνομη κυκλοφορία) και αιτήστε αποζημίωση από το ατύχημα.
-
Ο χρήστης Djtony έγραψε:
...Επίσης αυτό που λένε οτι απαγορεύεται Αθήνα κλπ τι παίζει; έχουν σταματήσει κανέναν και αν ναι τι; κατάσχουν το αμάξι;
...
Τι να παίζει; Απαγορεύονται όσα είναι πριν το Euro 5 στην Αθήνα/Θεσσαλονίκη.
Αλλά Ελλάδα είσαι οπότε σιγά μην γίνει τίποτα. -
Ξέρω ότι αν εμπλακείς σε ατύχημα μέσα στην Αθήνα δεν θα σε καλύψει η ασφαλιστική σου. Κοινώς θα τρέχεις και δεν θα προλαβαίνεις.
-
Ο χρήστης Mr.copen έγραψε:
Αξιζει για αγορα το Toyota iq 1000 χειροκινητο σασμαν για χρηση πολης και αντε κανα ταξηδακι πολύ σπανια..?
Εχει καποιο θεμα γενικα το αυτοκινητο αυτό κατι ειχα διαβασει για ανακληση σε καταλυτη..?Εξαιρετικό αυτοκίνητο (για αυτό που είναι) και πολύ καλό στον δρόμο για το μέγεθός του (καμία σχέση με Smart). Εάν είσαι ΟΚ με το ότι είναι ακριβό (και σαν μεταχειρισμένο) είναι μια πολύ καλή επιλογή. Ελάχιστα προβλήματα (με τον καταλύτη έχει γίνει ανάκληση και εάν δεν έχει πραγματοποιηθεί, ακόμα και σήμερα γίνεται δωρεάν) και δεν υπάρχει θέμα με τα ανταλλακτικά, υπάρχουν όλα. Ήθελα να το αγοράσω και το είχα ψάξει πάρα πολύ, αλλά τελικά δεν μου έβγαιναν τα οικονομικά.
-
καποιος να μας πει ενα καλο εξειδικευμενο toyota συνεργειο στα νοτια να δει ενα auris dual vvti 1ZR-FE 1600 που μαλλον την εχουν ακουσει βαλβιδες (χαμηλη συμπιεση).???
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Εχει καποιο θεμα γενικα το αυτοκινητο αυτό κατι ειχα διαβασει για ανακληση σε καταλυτη..?Εξαιρετικό αυτοκίνητο (για αυτό που είναι) και πολύ καλό στον δρόμο για το μέγεθός του (καμία σχέση με Smart). Εάν είσαι ΟΚ με το ότι είναι ακριβό (και σαν μεταχειρισμένο) είναι μια πολύ καλή επιλογή. Ελάχιστα προβλήματα (με τον καταλύτη έχει γίνει ανάκληση και εάν δεν έχει πραγματοποιηθεί, ακόμα και σήμερα γίνεται δωρεάν) και δεν υπάρχει θέμα με τα ανταλλακτικά, υπάρχουν όλα. Ήθελα να το αγοράσω και το είχα ψάξει πάρα πολύ, αλλά τελικά δεν μου έβγαιναν τα οικονομικά.
Ευχαριστω για τις πληροφοριες!
To μοτερ είναι ιδιο με το aygo? -
Ο χρήστης roulis21 έγραψε:
καποιος να μας πει ενα καλο εξειδικευμενο toyota συνεργειο στα νοτια να δει ενα auris dual vvti 1ZR-FE 1600 που μαλλον την εχουν ακουσει βαλβιδες (χαμηλη συμπιεση).???Έχει υγραέριο;;
-
Ο χρήστης nascar1 έγραψε:
καποιος να μας πει ενα καλο εξειδικευμενο toyota συνεργειο στα νοτια να δει ενα auris dual vvti 1ZR-FE 1600 που μαλλον την εχουν ακουσει βαλβιδες (χαμηλη συμπιεση).???
Έχει υγραέριο;;
οχιιιι
-
2 ερωτήσεις παιδιά για όποιον γνωρίζει.
-
γράφει σε ένα αυτοκόλλητο στο αμάξι μέσα όταν πας εθνική με πολλά χλμ και για πολύ ώρα μετά να αφήνεις το αμάξι κανένα λεπτό να κρυώσει το turbo κλπ... Λόγω turbo αξίζει-χρειάζεται να βάλω turbo timer?
-
σε 1η και 2α δε το έχω ακούσει σε καμία άλλη ταχύτητα, κάνει ένα ΤΣΑΦ κάτω από το αμάξι. Ακούγεται με ανοιχτά παράθυρα. Σε καμία άλλη ταχύτητα δε το κάνει, και το κάνει μόνο σε αλλαγές. Όχι εν κινήσει.. Μόνο ένα τσαφ ακούω τίποτα άλλο
-
-
- ακολουθα αυτο που λενε
- wastegate
-
Ο χρήστης roulis21 έγραψε:
καποιος να μας πει ενα καλο εξειδικευμενο toyota συνεργειο στα νοτια να δει ενα auris dual vvti 1ZR-FE 1600 που μαλλον την εχουν ακουσει βαλβιδες (χαμηλη συμπιεση).???Θα ήθελα κι εγώ κάποιον μηχανικό που να μπορεί να μαζέψει με οικονομικό τρόπο ένα παλιό corolla του 1991
-
Καλησπερα σε ολους. Βρισκομαι στην αναζητηση αυτοκινητου και ειμαι αναμεσα στην corolla του 2006( privellege) ή focus του 2008. Ως πρωην toyotakias ( avensis1) τεινω προς το corolla λογω της ευκολιας οδηγησης . Αυτο που μ απασχολει εναι η ποιοτητα κατασκευης και τα θεματα τριγμων για την corolla γι αυτο θα ηθελα μερικες γνωμες . Στο avensis παντως τοσο η ποιοτητα κατασκευης οσο και η κυλισης ηταν εξαιρετικες για την χρονολογια του.
-
To avensis της ίδιας χρονολογίας δεν θα σε βόλευε; Η τιμή του είναι πολύ υψηλότερη από της corolla; Συγνώμη το γράφω επειδή κατά την γνώμη μου πρόκειται για ένα εξαιρετικό αυτοκίνητο κατά πολύ ανώτερο σε χώρους όμως αυτών που περιγράφεις και πολύ ποιοτικού αλλά και με ουδέτερη καλή οδική συμπεριφορά.
-
Το focus . Ανωτερο αμαξι στα περισσοτερα, απλα οι χωροι του ειναι χειροτεροι.
TOYOTA FORUM