-
'Μια ερώτηση για το parktronic: όπως το περιγράφεις καταλαβαίνω ότι μπαίνει και εργοστασιακά με κουμπί απενεργοποίησης. Ισχύει κάτι τέτοιο; Ρωτάω γιατί όταν ρώταγα για το Duster μου έλεγαν ότι οι αισθητήρες στάθμευσης μπαίνουν μόνο εδώ, ακόμα και παραγγελία να το κάνω. Εν τέλει τι ισχύει;'
Έτσι ισχυρίστηκε ο πωλητής. Οτι το κουμπί απενεργοποίησης μπαίνει μόνο εργαστασιακά.
Όσον αφορά την οθόνη, ισχυρίστηκε ότι είναι η μαμίσια, η εργοστασιακή. Βέβαια θα το επιβεβαιώσω όταν θα ξαναπάω, μάλλον για παραγγελία (ελπίζω!).
Απλά το νόημα της αρχικής μου ερώτησης ήταν, αν είναι καλύτερο ό,τι πάρω να έχει μπει από το εργοστάσιο ή δεν πειράζει αν έχουν επέμβει κι εδώ, αρκεί φυσικά να χρησιμοποιούν γνήσια εξαρτήματα..
Επίσης αν κάποιος έχει ψωνίσει από τεορεν ή autoprofit και μπορεί να μας πει εντυπώσεις, καλοδεχούμενες! -
Η εργοστασιακή οθόνη κάνει 'μπαμ' και είναι το medianav eco της LG προορισμένη και και φτιαγμένη για κάποια από τα οχήματα της renault και της dacia. Είναι ως πηγή ηχου αλλά και σαν navi απλά 'Πολύ καλή'. Το bleutooth είναι άριστο και ακόμα και αν έχεις το κινητό στο χώρο αποσκευών επιτυγχάνει πολύ δυνατή σύνδεση τόσο για την ομιλία όσο και για ακρόαση μουσικής. Με λίγα λόγια δίχως αυτό το συστηματάκι δεν μπορώ να ζήσω ούτε λεπτό εντός του duster (λέμε τώρα...) . Για το ζήτημα του παρκαρίσματος, οι πίσω αισθητήρες τίθενται σε λειτουργία όταν ο λεβιές των ταχυτήτων μπαίνει στη θέση 'όπισθεν'. Πραγματικά δεν βλέπω για ποιο λόγο θα έπρεπε να υπάρχει διακόπτης απενεργοποίησης; Όσον αφορά την αξιοπιστία τους... μια χαρά μου βγήκαν με εξαίρεση στην αρχή που ένας παρουσίασε δυσλειτουργία και αντικαταστάθηκε εντός εγγύησης.
Κατά τα άλλα.... μία και σήμερα και φύγαμε για την Εύβοια. Η σχάρα για τα ποδήλατα έχει ήδη τοποθετηθεί. Απομένει να μπουν και τα μπαγκάζια στον 'μικρούλη' χώρο αποσκευών καθώς και να φορτωθούν τα ποδήλατα. -
Αυτα ειναι spi duster! Ετοιμος για ταξιδι! Μετα απο μηνες ετοιμαζω και γω μπαγκαζια (μαζι και τα ποδηλατα)
και βουρ για Μεσσηνια (γυναικοχωρι), να κανει και το καινουριο μελος της οικογενιας το πρωτο του ταξιδι!!!Ο χρήστης riverael1 έγραψε:
Ερώτηση. Έχω το duster I. Το δεύτερο κλειδί ανοίγει μονο την κλειδαριά του οδηγού και κλείνει επίσης και.αντιστοιχατου αυνοδηγου και του πορτπαγκαζ. Δεν λειτουργει σαν κεντρικό κλείδωμα. Έτσι συμβαίνει σε ολους;Και το δικο μου ετσι τα εχει τα κλειδια. Μονο στα πολυ προσφατα (αυτα με start-stop συστημα) εχουν και τα δυο κλειδια κουμπια.
Καλο ταξιδι σε οσους φυγουν!!! -
Ο χρήστης Kostas_kypseli έγραψε:
'Μια ερώτηση για το parktronic: όπως το περιγράφεις καταλαβαίνω ότι μπαίνει και εργοστασιακά με κουμπί απενεργοποίησης. Ισχύει κάτι τέτοιο; Ρωτάω γιατί όταν ρώταγα για το Duster μου έλεγαν ότι οι αισθητήρες στάθμευσης μπαίνουν μόνο εδώ, ακόμα και παραγγελία να το κάνω. Εν τέλει τι ισχύει;'Έτσι ισχυρίστηκε ο πωλητής. Οτι το κουμπί απενεργοποίησης μπαίνει μόνο εργαστασιακά.
Thanks αλλά άλλο ρωτάω (το ότι μπαίνει κουμπί απενεργοποίησης μόνο εργοστασιακά είναι λίγο-πολύ γνωστό): αυτό που λέω είναι αν γίνεται να παραγγείλεις το εργοστασιακό parktronic αντί τοποθέτησης αισθητήρων εδώ, όχι αν το κουμπί μπαίνει μόνο εργοστασιακά. Το ρωτάω γιατί οι πωλητές με τους οποίους μίλησα μου είχαν πει ότι εργοστασιακό parktronic (και συναγερμό by the way) δεν μπορείς να παραγγείλεις εργοστασιακά. Μόνο τοποθέτηση εδώ γίνεται με aftet market (το navi όμως γίνεται ως γνωστόν). Δεν έχει και ιδιαίτερη σημασία, απλά από περιέργεια ρώταγα.
-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Η εργοστασιακή οθόνη κάνει 'μπαμ' και είναι το medianav eco της LG προορισμένη και και φτιαγμένη για κάποια από τα οχήματα της renault και της dacia. Είναι ως πηγή ηχου αλλά και σαν navi απλά 'Πολύ καλή'. Το bleutooth είναι άριστο και ακόμα και αν έχεις το κινητό στο χώρο αποσκευών επιτυγχάνει πολύ δυνατή σύνδεση τόσο για την ομιλία όσο και για ακρόαση μουσικής. Με λίγα λόγια δίχως αυτό το συστηματάκι δεν μπορώ να ζήσω ούτε λεπτό εντός του duster (λέμε τώρα...) . Για το ζήτημα του παρκαρίσματος, οι πίσω αισθητήρες τίθενται σε λειτουργία όταν ο λεβιές των ταχυτήτων μπαίνει στη θέση 'όπισθεν'. Πραγματικά δεν βλέπω για ποιο λόγο θα έπρεπε να υπάρχει διακόπτης απενεργοποίησης; Όσον αφορά την αξιοπιστία τους... μια χαρά μου βγήκαν με εξαίρεση στην αρχή που ένας παρουσίασε δυσλειτουργία και αντικαταστάθηκε εντός εγγύησης.
Κατά τα άλλα.... μία και σήμερα και φύγαμε για την Εύβοια. Η σχάρα για τα ποδήλατα έχει ήδη τοποθετηθεί. Απομένει να μπουν και τα μπαγκάζια στον 'μικρούλη' χώρο αποσκευών καθώς και να φορτωθούν τα ποδήλατα.Καλό Πάσχα και καλό ταξίδι συνονόματε ! Ετοιμάζω κι εγώ τη Μπέμπα για Φθιώτιδα! Να χαιρόμαστε τις οικογένειες μας !
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ευχαριστώ Σπύρο μου! Να ευχηθώ επίσης καλές διαδρομές σε όλα τα παιδιά, την Ούρσουλα, τον Βασίλη, τον Στέφανο, τον Ανδρέα, τον Αγη, τον Αντώνη , τον Φάνη, τον Χρήστο, τον Αλέξανδρο τον Κώστα τον 130, τον Ικαρο και τον Νίκο τον γκιαούρη, αλλά και τους αελ, τεο καθώς και σε όλα τα παιδιά του φόρουμ, αλλά και εκείνα που έχουν πάρει... ολιγοήμερη ελπίζω άδεια από το φόρουμ να περάσουν καλά και να επιστρέψουμε όλοι δυνατοί να τα λέμε.
-
Ευχαριστώ Σπύρο μου! Να ευχηθώ επίσης καλές διαδρομές σε όλα τα παιδιά, την Ούρσουλα, τον Βασίλη, τον Στέφανο τον Αγη, τον Αντώνη , τον Φάνη, τον Χρήστο, τον Αλέξανδρο τον Κώστα τον 130, τον Ικαρο και τον Νίκο τον γκιαούρη, αλλά και τους αελ, τεο καθώς και σε όλα τα παιδιά του φόρουμ, αλλά και εκείνα που έχουν πάρει... ολιγοήμερη ελπίζω άδεια από το φόρουμ να περάσουν καλά και να επιστρέψουμε όλοι δυνατοί να τα λέμε.Δεν θα παίξουν διαδρομές φέτος για μένα Σπύρο, (no money, no party και για το χωριό το σπίτι έχει μπόλικη υγρασία,οπότε με την μικρή δεν παίζει).
Όσοι πάτε επαρχία, καλές γιορτές, καλές διαδρομές και καλές μάσες εύχομαι. -
Ευχαριστώ Σπύρο μου! Να ευχηθώ επίσης καλές διαδρομές σε όλα τα παιδιά, την Ούρσουλα, τον Βασίλη, τον Στέφανο, τον Ανδρέα, τον Αγη, τον Αντώνη , τον Φάνη, τον Χρήστο, τον Αλέξανδρο τον Κώστα τον 130, τον Ικαρο και τον Νίκο τον γκιαούρη, αλλά και τους αελ, τεο καθώς και σε όλα τα παιδιά του φόρουμ, αλλά και εκείνα που έχουν πάρει... ολιγοήμερη ελπίζω άδεια από το φόρουμ να περάσουν καλά και να επιστρέψουμε όλοι δυνατοί να τα λέμε.Να είσαι καλα Σπύρο! Ευχές σε όλους! Καλή Ανάσταση!
-
Ευχαριστώ Σπύρο μου! Να ευχηθώ επίσης καλές διαδρομές σε όλα τα παιδιά, την Ούρσουλα, τον Βασίλη, τον Στέφανο, τον Ανδρέα, τον Αγη, τον Αντώνη , τον Φάνη, τον Χρήστο, τον Αλέξανδρο τον Κώστα τον 130, τον Ικαρο και τον Νίκο τον γκιαούρη, αλλά και τους αελ, τεο καθώς και σε όλα τα παιδιά του φόρουμ, αλλά και εκείνα που έχουν πάρει... ολιγοήμερη ελπίζω άδεια από το φόρουμ να περάσουν καλά και να επιστρέψουμε όλοι δυνατοί να τα λέμε.Καλές γιορτές σε όλους με υγεία πρώτα από όλα - με γονάτισε η ίωση που κυκλοφορεί, μόλις συνήλθα... - με αγάπη με τους δικούς σας ανθρώπους και με θετική ενέργεια! Ας απολαύσουμε αυτά που έχουν πραγματική αξία στη ζωή και ας ψάχνουμε να βρούμε το θετικό, το χαμόγελο, το γέλιο, ώστε να φωτίζεται και η δική μας η ζωή και όσων μας περιβάλλουν! Καλή ξεκούραση και να χαρούμε όσους και όσα στερούμαστε στην καθημερινότητά μας!
-
Ευχαριστώ Σπύρο μου! Να ευχηθώ επίσης καλές διαδρομές σε όλα τα παιδιά, την Ούρσουλα, τον Βασίλη, τον Στέφανο, τον Ανδρέα, τον Αγη, τον Αντώνη , τον Φάνη, τον Χρήστο, τον Αλέξανδρο τον Κώστα τον 130, τον Ικαρο και τον Νίκο τον γκιαούρη, αλλά και τους αελ, τεο καθώς και σε όλα τα παιδιά του φόρουμ, αλλά και εκείνα που έχουν πάρει... ολιγοήμερη ελπίζω άδεια από το φόρουμ να περάσουν καλά και να επιστρέψουμε όλοι δυνατοί να τα λέμε.Να είσαι καλά Σπύρο!!
Καλό Πάσχα σε όλους, καλό ταξίδι σε όσους φύγουν!! -
Ευχομαι ολοι να περασουμε οσο ειναι δυνατον καλυτερα αυτες τις μερες και να τα ξαναπουμεαπο εδω.Εγω πηγα ηδη στην Κιμωλο (γυναικοχωρι),το ιντερνετ ειναι κακιστο,αλλα δεν βαριεσαι,μπορουμε και λιγοτερο με αυτο.χρονια πολλα και καλο πασχα σε ολους!
-
Καλή ανάσταση βγαλτε φωτός απο τα duster!
-
Ο χρήστης riverael1 έγραψε:
Καλή ανάσταση βγαλτε φωτός απο τα duster!Σωστός
Sent from my Coolpad 8675-A using Tapatalk
-
+1000
Καλή Ανάσταση και καλά να περάσετε ότι και αν κάνετε!
-
Και πάλι εδώ! Καλημέρες!
-
Πολύ ωραία φώτο!!! Καλημέρα
Sent from my Coolpad 8675-A using Tapatalk
-
Πωπω...
Με έφτιαξες... Ολο σε dungeon πάει το μυαλό μου τώρα...
Ειναι και το duster kinky... -
Φίλε gatoz οι βίγλες είναι παρατηρητήρια που από τα χρόνια της ενετοκρατίας, είχαν κτιστεί σε ψηλά σημεία προκειμένου να καλύψουν κυρίως δύο αποστολές. Την εποπτεία μεγάλων εκτάσεων και την μεταφορά σημαντικών μηνυμάτων σχετικών με κίνδυνο ( πχ. εισβολή πειρατών ή άλλων εχθρικών ορδών). Χτισμένες δε σε δύσβατα ψηλά και απότομα ανάγλυφα αποτελούσαν το ύστατο καταφύγιο της φρουράς που τα συντηρούσε και των περίοικων. Προς μεγάλη μου χαρά το duster μπόρεσε να ανέβει κοντά στην συγκεκριμένη βίγλα και με αρκετό αέρα ελευθερίας να μου χαρίσει μια όμορφη προοπτική της γύρω περιοχής. Στην πρώτη ευκαιρία θα δείξω και τμήμα της διαδρομής που ακολούθησα να φτάσω ως εκεί...
-
Καλημέρα παιδιά. Είμαι ο Λευτέρης, ευτυχής κάτοχος Duster 4x4 1.5dci και μετά από σχεδόν ένα μήνα και 2200 χιλ. είμαι εντυπωσιασμένος με τις δυνατότητες εκτός δρόμου. Θα ήθελα από τους παλαιότερους να μου απαντήσουν σε δύο απορίες που μου έχουν δημιουργηθεί. Το σύστημα start-stop δεν επιβαρύνει μίζα και μπαταρία; Καταλαβαίνω ότι όλα τα περιφερειακά δουλεύουν και ο κινητήρας παίρνει με μισή μιζιά, ωστόσο δεν δημιουργείται επιπλέον καταπόνηση; Επίσης ο υπολογιστής ταξιδιού είναι αισιόδοξος, γύρω στο 7-8% (6,5λτ. έναντι 7 που γεμίζει το τεπόζιτο). Συμβαίνει και σε σας;
-
Καλοτάξιδο το duster. Καθώς φαίνεται συντόμευσες κατά πολύ την περίοδο στρωσίματος! Το ζήτημα της επιβάρυνσης της μίζας και της μπαταρίας σίγουρα είναι υπαρκτό με το start-stop εντούτοις λογικά ο κατασκευαστής έχει προνοήσει ώστε να μην τα πάρεις στο χέρι. Βέβαια θα συνιστούσα αν μπορείς να το απενεργοποιήσεις. Τουλάχιστον αυτό είναι εφικτό σε πολλά αυτοκίνητα. Για το σύστημα παρακολούθησης της κατανάλωσης αν κρίνεις πως έχει σημαντικές αποκλίσεις από την πραγματικότητα συμβουλέψου τους ειδικούς... Μια επίσκεψη στο εξουσιοδοτημένο θα μπορούσε να βοηθήσει ίσως.
Καλές διαδρομές με υγεία πάντα!
Dacia Duster