-
Με το καλό να σου έρθει! Καλοταξιδο και πολλά απροβληματιστα χιλιόμετρα!
-
Κάνω 18-20.000 το χρόνο οποτε συμφέρει το diesel.
Επίσης επειδη χρειάζομαι αυτόματο οπωσδήποτε το βενζινοκίνητο βγαίνει παραδόξως ακριβότερο απο το diesel!!!! -
Σας ευχαριστώ! 3 μήνες αναμονη τώρα
-
Χαρα στο κουράγιο σου φίλε μου! Άκου 3 μήνες για ενα καταναλωτικό προϊόν ....
-
Καλορίζικα και καλοταξιδα να είναι.
Να βλέπουμε και οι υπόλοιποι όμορφα αυτοκίνητα στους δρόμους
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Χαρα στο κουράγιο σου φίλε μου! Άκου 3 μήνες για ενα καταναλωτικό προϊόν ....Απο γκρουπ Vag εχω ακουσει και ακομα μεγαλυτερους χρονους. Για μενα Max 2-3 εβδομαδες επρεπε να δινουν.
-
Νοέμβριο- Μάρτιο για το νεο opel astra.
-
Ο χρήστης krysh έγραψε:
Σας ευχαριστώ! 3 μήνες αναμονη τώραΤόσο μου είπαν και εμένα. Εγώ παραλαμβάνω κανονικά τέλος Φεβρουαρίου και σε ερώτηση που του έκανα για αλλαγή παραγγελίας απο Allure σε GT Line μου είπε για τέλος Απρίλη.
-
Ο χρήστης kosnear έγραψε:
Σας ευχαριστώ! 3 μήνες αναμονη τώρα
Τόσο μου είπαν και εμένα. Εγώ παραλαμβάνω κανονικά τέλος Φεβρουαρίου και σε ερώτηση που του έκανα για αλλαγή παραγγελίας απο Allure σε GT Line μου είπε για τέλος Απρίλη.
Απόλυτα φυσιολογικό το διάστημα...ιδίως για νέο μοντέλο που μόλις έσκασε μύτη στην αγορά και θα έχει επιτυχία.
-
Ο χρήστης krysh έγραψε:
Να ευχαριστήσω όλους όσοι με βοήθησαν να αποφασίσω για την αγορά αυτοκινήτου. Η βοήθειά σας ήταν μεγάλη και σημαντική, και μετά από πολλή σκέψη έγινε η παραγγελία για ένα 1.6 χειροκίνητο gt-line.
Σας ευχαριστώ από καρδιάς!Μπράβο φίλε μου! Αν μη τι άλλο θα ομορφύνουν οι δρόμοι με τέτοιες προσθήκες! Με το καλό να το παραλάβεις!
-
Τελικά 3008 έχουν αρχίσει να παραδίδονται ή όχι ακόμα;
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
Υπάρχουν και ετοιμοπαραδοτα
-
Το είδα ξανά. Είναι απίστευτα όμορφο αλλά όποιος θέλει χώρους πίσω επιβατών, το βγάζει από τη λίστα του. Δεν ξέρω πως κατάφεραν οι Γάλλοι να κάνουν τόσο στενό το πίσω σαλόνι.
-
Περίεργο αυτό που λες γιατί στα νούμερα τουλάχιστον είναι φαρδύτερο ακόμα και από Χ3. Με τι αμάξια το συγκρίνεις και το βγάζεις ανεπαρκές; πχ το δικό μου Suzuki scross είναι για δύο ενήλικες και ένα παιδί κανονικά ή για 3 ενήλικες στριμωχτα αρκετά ομως. Το 3008 είναι πιο φαρδύ
-
Πάντως και σε reviews στο youtube αναφέρουν ότι είναι στενό πίσω για 3 ενήλικες. Ίσως να είναι πολύ φαρδύ αλλά εσωτερικά να μην είναι και τόσο. Δεν έχω άποψη ακόμα, δεν το έχω δει από κοντά.
-
Ο χρήστης Sugarman1975 έγραψε:
Το είδα ξανά. Είναι απίστευτα όμορφο αλλά όποιος θέλει χώρους πίσω επιβατών, το βγάζει από τη λίστα του. Δεν ξέρω πως κατάφεραν οι Γάλλοι να κάνουν τόσο στενό το πίσω σαλόνι.Ισχύει είναι το μόνο μειονέκτημα που εντόπισα στο εσωτερικό του! Το έχουν γράψει και στα ξένα reviews, αγγλικά και ιταλικά!
Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Περίεργο αυτό που λες γιατί στα νούμερα τουλάχιστον είναι φαρδύτερο ακόμα και από Χ3. Με τι αμάξια το συγκρίνεις και το βγάζεις ανεπαρκές; πχ το δικό μου Suzuki scross είναι για δύο ενήλικες και ένα παιδί κανονικά ή για 3 ενήλικες στριμωχτα αρκετά ομως. Το 3008 είναι πιο φαρδύSent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Μη κοιτάτε τις εξωτερικές διαστάσεις ενός αυτοκινήτου. Για να σας δώσω πιο ανάγλυφα του τι εννοώ, μέχρι και το hrv έχει σαφώς πιο άνετο χώρο για τους πίσω επιβάτες. Για το crv δε το συζητώ. Χαώδης διαφορά.
-
Εντάξει αν ισχύει αυτό για την στενότητας πίσω είναι μεγάλο μείον βασικό
-
εγω που έκατσα πίσω με άλλους δύο αρκετά εύσωμους δεν είχαμε θέμα κανένα, απεναντίας στο tiguan δεν χωρέσαμε.
-
Δεν είχε άσχημους χώρους πίσω το 3008.
Έαν πρέπει να πούμε κάτι είναι οτι σε σχέση με το μεγάλο πλάτος του , οι χωροι είναι μικρότεροι από αυτο που θα περίμενες αλλά όχι άσχημοι.
Peugeot 3008 2016