-
Πρακτικά δεν γίνεται να στεγνώσει μόνο ένα δωμάτιο αφού η υγρασία προχωράει στα "στεγνά" δωμάτια , θα βρεις ένα μέρος στο σπίτι κεντρικό και θα το στεγνώνει όλο .
Στις πρώτες μέρες λειτουργίας βάλε το με κλειστές πόρτες στα υπνοδωμάτια με ανοικτές ντουλάπες ... κάνουν θαύματα !
Και πάντα να λειτουργεί τις ώρες που κάνετε μπάνιο. -
O delonghi έχει λίγο τσιμπημενη κατανάλωση.
Εγώ θα έλεγα ότι καλό είναι να ανάβει 1-2 ώρες τη μέρα και να μπαίνει κάπου στο κέντρο του σπιτιού.
Εγώ τον έχω για το μπάνιο και στέγνωμα ρούχων (inventor 20lt)
Θα έπαιρνα πάλι εύκολα, αλλά θα προτιμούσα κάποιον με WiFi. Inventor/Morris γενικά παίζουν χωρίς πολλα προβλήματα. -
@bassstarlet said in Λευκές οικιακές συσκευές:Πλυντήρια-Κουζίνες-Ψυγεια....:
Το σπίτι είναι μικρό, και μην σου πω, πως στην πραγματικότητα με ενδιαφέρει μόνο το υπνοδωμάτιο που «βλέπει» την Πεντέλη, και πάντα το θυμάμαι λίγο πιο κρύο από τα άλλα.
Ένα μικρό σώμα που θα ζεσταίνει το δωμάτιο ίσως θα είναι καλύτερο. Η και ηλεκτρική κουβέρτα. Με αφυγραντήρα, δεν κοιμάσαι στο ίδιο δωμάτιο.
-
This post is deleted! -
5 χρόνια εγγυήση...από τους πιο καλούς.
Κάποτε ήταν 100€ φθηνότερος...
Για 80 εως 100 τ.μhttps://www.skroutz.gr/s/16121638/Kullhaus-Αφυγραντήρας-12lt-με-Ιονιστή-Qualis-12L-Ion.html
-
Ηλεκτρικό στρώμα έχω βάλει.
@georgekn τόσο «ψηλά» δεν θέλω να παω.
Δεν νομίζω πως μου κάνει κάτι τόσο δυνατό. -
@georgekn τόσο «ψηλά» δεν θέλω να παω.Εχει ανέβει πολύ όντως...πρίν 4 χρόνια τον αγόρασα 160€...
-
@georgekn τόσο «ψηλά» δεν θέλω να παω.
Δεν νομίζω πως μου κάνει κάτι τόσο δυνατό.Αν πάρεις, πάρε για όλο το σπίτι.
Με αυτά που λες πάντως το θεωρώ περιττό. Θα κάνει δουλειά, αλλά ως έξοδο το λέω. -
εγώ πάλι δεν μπορώ με το ηλεκτρικό υπόστρώμα .
Κοντεύω να βγάλω αιμορροΐδες απο την ζέστη και η άλλη ακόμα κρυώνει , πλέον δεν ανάβω την δική μου πλευρά αλλά και πάλι μετά απο λίγο με ζεσταίνει πολύ . -
To υπόστρωμα ούτε εγώ το μπορώ. Νιώθω σα να είμαι σε τηγάνι. Αλλά ηλεκτρική κουβέρτα από πάνω, λουκούμι.
-
Τίποτα από αυτά. Ενα πάπλωμα σχετικά ελαφρύ και το καλοριφέρ λελογισμένα...
-
Μπορεί κάποιος που έχει ασχοληθεί, να προτείνει κάτι σε a/c (12άρι και 24άρι);
Τι παίζει με τις μάρκες; Τα μικρά είναι συνήθως κίνα φασόν. Το μεγάλο τι να ναι για να μη βγει μούφα (και να μην πληρωθεί χρυσό);Καμιά ιδέα;
-
@xenos said in Λευκές οικιακές συσκευές:Πλυντήρια-Κουζίνες-Ψυγεια....:
Μπορεί κάποιος που έχει ασχοληθεί, να προτείνει κάτι σε a/c (12άρι και 24άρι);
Τι παίζει με τις μάρκες; Τα μικρά είναι συνήθως κίνα φασόν. Το μεγάλο τι να ναι για να μη βγει μούφα (και να μην πληρωθεί χρυσό);Καμιά ιδέα;
Είχα πάρει 12αρι πριν 3 χρόνια με μεγάλη επιφύλαξη και έχει πολύ καλύτερη απόδοση απο ενα αντίστοιχο Samsung που έχω.
Νομίζω οτι έχει ανέβει και σαν μάρκα με λογικό κόστος.
-
#mono.vitara
-
Έχουμε πάρει Τέσλα.
-
αυτά που εκτιμάω σχετικα, ειναι τα hisense στην άκριβη σειρα
που ειναι φθηνοτερη απο οποιοδηποτε βεβαια επωνυμομεχρι σημερα εχω βαλει πανω απο 20 χωρις κανενα θεμα, με τα παλαιοτερα να λειτουργουν απο το 2012!
αντιθετα τα sharp με εχουν προδωσει
-
Φίλος, που κάνει τοποθέτηση - συντήρηση κλιματιστικών, μου πρότεινε Fujitsu, είναι τα μοναδικά που δεν έριξαν την ποιότητα κατασκευής τους, μου είπε.
-
Στα ακριβά Daikin και mitsubishi.
Σε πιο φθηνά έβαλα και inventor, έχω ένα στα δύο, διαφορετικά βέβαια μοντέλα, επιτυχία.
Gree έχω ακούσει παρόμοια καλά λόγια ... -
Έχω 3 daikin και 1 sharp στο σπίτι. Τα daikin είναι με μεγάλη διαφορά πιο ήσυχα.
-
ρε τι νταικιν γραφετε?
φορουμ για πελουσιους μονο?
Λευκές οικιακές συσκευές:Πλυντήρια-Κουζίνες-Ψυγεια....