-
Απίστευτο χρώμα! Μήπως το έχεις πειράξει στην φωτογραφία; Δείχνει πραγματικά εξωπραγματικό!
να σου πω την αλήθεια όταν πήγα λίγο να πειράξω την φωτογραφία δεν μου άρεσε το αποτέλεσμα σε σχέση με την φυσική, οπότε την άφησα έτσι! Απλά το χρώμα είναι υπέροχο και μεταμορφώνει το αμάξι
Υ.Γ Παιδιά ευχαριστώ πολύ όλους για τα καλά σας λόγια και τις ευχές με συγκινείτε πραγματικά! Αύριο που θα πάω ταξιδάκι 400 χλμ θα σας πω εμπειρίες - εντυπώσεις, αφού όμως ξαπλώσω αναπαυτικά στην ξαπλώστρα στην υπέροχη παραλία στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής
-
Φτου φτου μη το ματιάσουμε.
Αϊντε πείτε κάτι κακό να σπάσει το μάτι.
Λοιπόν μάλλον δε του έβαλες γυαλλινη οροφή οπότε δεν λέει τέτοιο αμάξι χωρίς οροφή. Ένα το από εμενα
χαχαχααχαχχα κι όμως έχει και μάλιστα ηλεκτρική
-
Καλορίζικο , καλές διαδρομές να έχετε .
Το χρώμα δεν είναι του κορακολάγνου , το κόκκινο .
Είναι πορφυρό , το Αυτοκρατορικό...
-
Lap wrote:
Λοιπόν μάλλον δε του έβαλες γυαλλινη οροφή οπότε δεν λέει τέτοιο αμάξι χωρίς οροφή. Ένα το από εμενα
Σοβαρά;
Πλάκα κάνεις
Πόσο σου βγήκε εν τελη; Δεν θυμάμαι καθόλου. Εδώ όλοι αγοράζετε αυτοκινητα και έχω ξεχάσει τον εξοπλισμό του δικού μου.
-
Καλορίζικο , καλές διαδρομές να έχετε .
Το χρώμα δεν είναι του κορακολάγνου , το κόκκινο .
Κορακολαγνος;, αυτοκρατορικο;
Ποιος ήρθε;
-
Καμία σχέση η οποιαδήποτε απόχρωση του κόκκινου με την πορφύρα. Ήμαρτον θα πέσει υγρό πυρ να μας κάψει....
-
Lap wrote:
Καλορίζικο , καλοτάξιδο , να το χαρείτε
Πανέμορφο χρώμα και μόνο με ηλιοροφή
Την έκπληξη περιμένουμε , μην μας κρατάς σε αγωνία
-
Ενημέρωση αναφορικά με τα 2 θέματα για τα οποία το αυτοκίνητο μπήκε στο συνεργείο:
-
Αεροδυναμικός στο δεξί τζάμι: ο θόρυβος προέρχεται τελικά από τον δεξί καθρέπτη (τον οποίο είχα δοκιμάσει να κλείσω αλλά ο θόρυβος συνέχιζε). Η ενημέρωση από το εργοστάσιο είναι ότι κάποια στιγμή θα ανακοινωθεί ανάκληση για το συγκεκριμένο.
-
θορυβος από τον μπροστινό άξονα: μην έχοντας κάποιο άλλο αυτοκίνητο ξανά στο συνεργείο (το 1ο C4 που μπήκε είναι το δικό μου), οι άνθρωποι προσπάθησαν να βρουν από που προέρχεται. Έγινε μια ρύθμιση/σύσφιξη στην αντιστρεπτικη κ θεωρήθηκε ότι αυτό ήταν το πρόβλημα. Σημείωση εδώ ότι έκαναν δοκιμή στα 3 τεστ ντραιβ που υπάρχουν στην αντιπροσωπεία και τα 2 από αυτά αντιμετωπίζουν το ίδιο θέμα. Παρέλαβα το αυτοκίνητο, αλλά δυστυχώς μετά από λίγες ώρες ο θόρυβος επανήλθε (προφανώς δεν έφυγε ποτέ).
Αποτέλεσμα αυτού, νέο ραντεβού και νέα παράδοση του αυτοκινήτου από βδομάδα, μέχρι να βρούμε το πρόβλημα.
Κλείνοντας, να δώσω πολύ καλό βαθμό στους ανθρώπους του συγκεκριμενου Service (δεν αναφέρω όνομα να μη θεωρηθεί από κάποιους ότι διαφημίζω), που παρά το μεγάλο όγκο δουλειάς, τόσο από κοντά όσο κ από το τηλέφωνο ήταν εξυπηρέτικοι κ συνεργασιμοι
-
-
Κλείνοντας, να δώσω πολύ καλό βαθμό στους ανθρώπους του συγκεκριμενου Service (δεν αναφέρω όνομα να μη θεωρηθεί από κάποιους ότι διαφημίζω), που παρά το μεγάλο όγκο δουλειάς, τόσο από κοντά όσο κ από το τηλέφωνο ήταν εξυπηρέτικοι κ συνεργασιμοι
Δεν τίθεται θέμα διαφήμισης, απλά την εμπειρία σου καταγράφεις, μπορείς να αναφέρεις το συνεργείο.
-
Ενημέρωση αναφορικά με τα 2 θέματα για τα οποία το αυτοκίνητο μπήκε στο συνεργείο:
- Αεροδυναμικός στο δεξί τζάμι: ο θόρυβος προέρχεται τελικά από τον δεξί καθρέπτη (τον οποίο είχα δοκιμάσει να κλείσω αλλά ο θόρυβος συνέχιζε). Η ενημέρωση από το εργοστάσιο είναι ότι κάποια στιγμή θα ανακοινωθεί ανάκληση για το συγκεκριμένο.
- θορυβος από τον μπροστινό άξονα: μην έχοντας κάποιο άλλο αυτοκίνητο ξανά στο συνεργείο (το 1ο C4 που μπήκε είναι το δικό μου), οι άνθρωποι προσπάθησαν να βρουν από που προέρχεται. Έγινε μια ρύθμιση/σύσφιξη στην αντιστρεπτικη κ θεωρήθηκε ότι αυτό ήταν το πρόβλημα. Σημείωση εδώ ότι έκαναν δοκιμή στα 3 τεστ ντραιβ που υπάρχουν στην αντιπροσωπεία και τα 2 από αυτά αντιμετωπίζουν το ίδιο θέμα. Παρέλαβα το αυτοκίνητο, αλλά δυστυχώς μετά από λίγες ώρες ο θόρυβος επανήλθε (προφανώς δεν έφυγε ποτέ).
Αποτέλεσμα αυτού, νέο ραντεβού και νέα παράδοση του αυτοκινήτου από βδομάδα, μέχρι να βρούμε το πρόβλημα.
Καλησπέρα και από μένα.
Θα σας πω κι εγω μια πρώτη εμπειρία μου με συνεργεία - αντιπροσωπείες και τα συμπεράσματα δικά σας.
Το αυτοκίνητο όταν το κλειδώσεις παραμένει ο κρυφός φωτισμός ανοικτός. Δεν γνωριζα πως δουλεύει. Είχα διαβάσει στα πεταχτά το manual και θυμώνουν αμυδρά για κάτι ζώνες ενεργοποίησης του κλειδιού. Φεύγω λοιπόν από το πάρκινγκ και επιστρέφω σε λεπτά και βλέπω πλαφονιέρα, πόρτες, usb θύρες φώτα ανοικτά. Επειδή δεν είχα χρόνο έφυγα και δεν ασχολήθηκα. Πάω την άλλη μέρα πάλι ανοικτά τα φώτα. Ωχ λεω θα πέσει η μπαταρία. Πάλι όμως έφυγα γιατί βιαζόμουν. Παίρνω τηλέφωνο μια αντιπροσωπεία να ρωτήσω, μου λένε όταν έρθει ο ηλεκτρολόγος θα σε πάρουμε τηλέφωνο. Δεν με πήραν ποτέ. Παίρνω την αντιπροσωπεία που αγόρασα το αμάξι και μάλιστα κατευθείαν το συνεργείο τους χωρίς να πω ποιος είμαι. Τους περιγράφω τι μου συνέβει και η απάντηση τους ήταν να κανονίσουμε ένα ραντεβού να το δει ηλεκτρολόγος γιατί μπορεί να έχει βλάβη. Στο τρίτο λοιπόν τηλεφώνημα σε συνεργείο εξουσιοδοτημένο που δεν έχει έκθεση μου είπε ότι μάλλον παίζει ρόλο το κλειδί που έχω μαζί μου όποτε επέστρεψα στο πάρκινγκ χωρίς το κλειδί και είδα τα φώτα σβηστά. Τόσο απλα...
Α και να διαβάζετε τις κριτικές του γουγλι για τα συνεργεία...
-
Ετσι έβγαλαν κακό όνομα τα Citroen στην Ελλάδα...
Είδε ο μαστρο-Μήτσος που έκανε σέρβις σε Οπελ Ρέκορντ και Φόρντ Τάουνους με το σφυρί και το καλέμι , την DS να ανεβοκατεβαίνει και του φάνηκε ότι είχε έρθει ο Πόλεμος των Κόσμων στο μαγαζάκι του...
Ετσι και τώρα. Σε υποδέχετε το αμαξάκι φωτισμένο και οι άλλοι ψάχνουν την βλάβη....
-
Τελικά Πάνο, εκείνη την έκπληξη θα την μάθουμε?
-
Ο Πάνος τώρα πλέει σε πελάγη ευτυχίας, που μυαλό για να γράψει τώρα.
Καλοτάξιδο φίλε Πανόοοοο
-
Καλημέρα παιδιά. Μια βοήθεια. Με το Android auto τι παίζει γιατί δυσκολεύομαι. Με την huawei που επικοινώνησα μου είπε το Android auto της google δεν είναι ενεργοποιημένο στη χώρα μας. Υπάρχει κάποιος τρόπος;
-
huawei και εφαρμογή της Google είναι δύο ασύμβατα πράγματα. Έχεις κατεβάσει την αντίστοιχη εφαρμογή της huawei android auto? Χωρίς να έχω χρειαστεί να δουλέψω το android auto θεωρώ έτσι γενικά να μην είναι ενεργοποιημένο στην Ελλάδα με τόσα αμάξια που έχουν πουληθεί τα τελευταία χρόνια που το έχουν λίγο δύσκολο.
Πιο πιθανό βλέπω να μην έχει η hua εφαρμογή αντίστοιχη που να δουλεύει σωστά.
Άλλο τηλέφωνο όχι hua που να έχει κανονικά Google play έχεις να δοκιμάσεις;
-
Aπ'ότι φαίνεται, παρά τις φήμες ότι θα υπήρχε ως εφαρμογή για κατέβασμα στο Google play και για την Ελλάδα από αρχές του έτους, δεν έγινε.
Άρα πας εδώ : https://auto.myzone.gr/ και το κατεβάζεις στο κινητό σου και συνδέεσαι έπειτα με την οθόνη του αμαξιού.
-
Καλημέρα παιδιά. Μια βοήθεια. Με το Android auto τι παίζει γιατί δυσκολεύομαι. Με την huawei που επικοινώνησα μου είπε το Android auto της google δεν είναι ενεργοποιημένο στη χώρα μας. Υπάρχει κάποιος τρόπος;
Έχω το Huawei p30 pro και έχω συνδεθεί κανονικά στο Android Auto.
Το θέμα είναι το εξής: ΔΕΝ μπορείς να το κάνεις από την δεξιά θύρα USB της κονσόλας, καθώς αυτή είναι ΜΌΝΟ για φόρτιση κινητού.
Πρέπει να χρησιμοποιήσεις την αριστερή θυρα (του οδηγού) που είναι όμως type c.
Αγόρασε ένα ανταπτορακι (type c σε USB)
Τοποθέτησε το ανταπτορακι στην αριστερή θύρα και έτσι θα σου δώσει μια ακόμα θύρα usb.
Εκεί τοποθετείς το καλώδιο του τηλεφώνου και παίζεις κανονικά
-
Το Android auto είναι κανονικά ενεργοποιημένο στην Ελλάδα. Το χρησιμοποιώ σε 2 αυτοκίνητα χωρίς κανένα πρόβλημα. Πιο πολύ σε πρόβλημα μου βγάζει η σχέση που υπάρχει μεταξύ Google και Huawei . Δες βέβαια και αυτό που σου γράφει για τις θύρες usb και παραπάνω ο φίλος.
-
Σας ευχαριστω όλους για τις απαντήσεις σας. Alekan είσαι θεός, θα το δοκιμάσω. Έχω πάρει τη μαμά εταιρεία και ακόμα περιμένω απάντηση...Οι αντιπροσωπείες καμία πληροφόρηση σχετικά. Πιο γρήγορα βρίσκεις λύση εδώ μέσα. Μάλλον το πρώτο service θα πάω Γαλλία να το κάνω γιατί εδώ φοβάμαι..οι after sales υπηρεσίες στα ύψη..
-
Και εγώ με Χαβάi Χονορ και παίζει από πέρυσι κανονικά A/A.
CITROEN C4 III mod 2021