-
Ποιος άλλος?
-
Μέρες έχω να διαβάσω απο τον nickthetrib, ελπίζω να είναι όλα καλά.
-
Όλα καλά!!!!
Αρκετή δουλειά, και από στο σπίτι υπάρχουν 2 πιτσιρίκια που σαφέστατα μπαίνουν σε πολύ υψηλότερη θέση ιεράρχησης από το φόρουμ.
επίσης, έχω πει και σε άλλο ποστ σε άλλο θέμα και κάποιους άλλους λόγους που τα ποστ μου έχουν μειωθεί.
Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν παρακολουθώ τα γραφόμενα.
-
Όλα καλά!!!!
Αρκετή δουλειά, και από στο σπίτι υπάρχουν 2 πιτσιρίκια που σαφέστατα μπαίνουν σε πολύ υψηλότερη θέση ιεράρχησης από το φόρουμ.
επίσης, έχω πει και σε άλλο ποστ σε άλλο θέμα και κάποιους άλλους λόγους που τα ποστ μου έχουν μειωθεί.
Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν παρακολουθώ τα γραφόμενα.
Πάνω απ όλα υγεία και οικογένεια πατριώτη καλά κανεις
-
Πρώτη δόση pfizer σήμερα το πρωί.
Όλα καλά σχεδόν καμία ενόχληση. 99%
Ένιωσα για λίγα λεπτά, όχι πάνω από2-3, ένα απειροελάχιστο/ μηδαμινό μούδιασμα κι αυτό ήταν.
-
Ειναι πολυ νωρις για να χαιρεσαι
-
Ρε σεις ο nickthetrib περνάει κάπου καλό καλοκαίρι; τον έχωσε το αφεντικό; τί γίνεται;
-
Πέρναγε καλό καλοκαίρι,
Από σήμερα είναι στη δουλειά.
5 μέρες Βασιλική Λευκάδας και 7 μέρες Χωριό (Σελαδες Αρτας).
πρόσβαση σε ιντερνετ μειωμένη
Είχαν κάνει επίθεση στα κινητά οι μικρές σαν μέσω για να κοιμηθούν
αν είχαμε tapatalk, θα υπήρχε κάποια συμμετοχή
ελπίζω να μην διαβάσω πράγματα που θα με κάνουν να γράφω μονο στο συγκεκριμένο τοπικ
-
Μην ελπίζεις και πολύ.
Γουέλκαμ μπακ!
-
Έκανα την περασμένη εβδομάδα τη δεύτερη δόση pfizer. Δεν ένιωσα ούτε το τσίμπημα. Την πρώτη μέρα ήμουν μια χαρά. Τη δεύτερη μέρα ξύπνησα με άριστη διάθεση. Δεν ξέρω αν ήταν σύμπτωση αλλά μόλις πήγα στη δουλειά, βγήκα έξω στον ήλιο και τη ζέστη με έπιασε μια αδυναμία, μια κούραση σα να έσκαβα στο πιο βαθύ ορυχείο για 30 χρόνια χωρίς διάλειμμα. Πήρα ένα χάπι και αργά αλλά σταθερά υποχώρησαν τα συμπτώματα και μέχρι το βραδάκι που έπεσε και η θερμοκρασία ήμουν καλά.
-
This post is deleted! -
megane98hp, τα συγκεκριμένα συμπτώματα είναι η φυσιολογική αντίδραση του οργανισμοϋ.Κι εγώ έτσι αισθάνθηκα 1 μέρα μετά τη 2η δόση.
Σιδερένιος!
-
Να είμαστε καλά ρε παιδιά εμβολιασμένοι ή μη, τι να πω.
-
Με την αλλαγή της πλατφόρμας του Forum χάσαμε τον @dublin , μακάρι να έχει μπλέξει με δουλειές και όχι τίποτα άλλο!
-
-
@yem said in Αναφορά αν είμαστε καλά απο υγεία:
Με την αλλαγή της πλατφόρμας του Forum χάσαμε τον @dublin , μακάρι να έχει μπλέξει με δουλειές και όχι τίποτα άλλο!
Ναι ρε παιδιά ο Dublin είναι καλά? Γενικά βλέπω πως έχει πέσει η απόδοση μας.
-
Από τότε που άλλαξε μορφή το φόρουμ, δεν έχει ποστάρει τίποτα ο ΠΕΤΑ. Ελπίζω να είναι καλά...
-
@antoniokon said in Αναφορά αν είμαστε καλά απο υγεία:
Από τότε που άλλαξε μορφή το φόρουμ, δεν έχει ποστάρει τίποτα ο ΠΕΤΑ. Ελπίζω να είναι καλά...
Εκτός αν έχει "βραχυκυκλώσει" με τη νέα μορφή
-
"Αφού τώρα δεν τα φτιάχνουν όπως τα φτιάχνανε"
#bring_back_dos_3.3
-
Λαπ όλα καλά ?
Καλά ήταν λόγος να το πάρεις τόσο βαριά , επειδή τα οικονομικά ΔΕΝ είναι επιστήμη ?
ΥΓ... Αν δεν εμφανιστεί και μετά από αυτό , θα πάμε σε σίλβερ αλέρτ....
Αναφορά αν είμαστε καλά απο υγεία