Xantia 1.8 16v

Άστο έτσι όπως είναι κ δίνε γκάζι. Ισχύει η θεωρία σου, κατά 99%. Χίλιες φορές μεταχειρισμένο που βρήκες πάρα καινούριο αφτερμαρκετ, δε θα έπαιζε σωστά πιθανότατα
Και μπράβο που μπήκες στον κόπο να γράψεις κ δεν εξαφανίστηκες!
Και δεν είχα με τι να σκεπαστώ απόψε 
@cirus said in Γάτα στο αυτοκίνητο..:
για να καταλαβω γιατι μαλλον ειμαι χαζος συγνωμη κιολας
Μαλωνετε και τσακωνεστε για τις γάτες?
Δηλαδη το βρισκετε αυτο λογικο ?
Οι γάτες είναι οι πραγματικοί κυρίαρχοι του πλανήτη, τα σημαντικότερα όντα στη Γη κι αιώνια αφεντικά μας. Άρα ναι, είναι λογικό.
@kkostask said in VW Tiguan 2024:
@sabas_thess said in VW Tiguan 2024:
@kostis20 said in VW Tiguan 2024:
Δε καίνε ολα τα αυτοκίνητα λάδι στα πρώτα χιλιόμετρα.
Η ευαισθησία που έχουν τα vag με τη κατανάλωση λαδιού είναι γνωστή. Οπότε παρακολουθήσετο να δεις πως πάει η κατανάλωση. Το αναφερεις στην αντιπροσωπεία φυσικά να είναι καταγεγραμενο και βλέπες.Μήπως καίνε όλα τα σύγχρονα turbo, λίγο ή πολύ, ένεκα των γνωστών λόγων (κατέβασμα ρύπων μέσω και της μείωσης των τριβών στους θαλάμους από τα πιστόνια); Τουλάχιστον η λογική αυτό λέει. Αλλά τα διάκενα των μεγάλων ατμοσφαιρικών κυβικών. Εδώ μιλάμε για τους mainstream downsized turbo κινητήρες.
ΥΓ: Εδώ έκαιγε λάδια ο 1.8 ατμοσφαιρικός της Toyota μέχρι να τον διορθώσουν. Ναι αυτός που σήμερα εξελίχθηκε στην ασπαστη βάση όλων των hev.
Ο 1,33 έκαιγε, για τον 1,8 πρώτη φορά το ακούω.
Και ο 1.8 έκαιγε τα αντερα του
Καλά και τα Dunlop τραγωδία είναι.
Ήχους γατών απ' τον ΕσυΣωλήνα κ θα βγει. Τρία έχω βγάλει έτσι.
@celica72 said in Νέο Suzuki Swift 2017:
Καλησπερα και καλη χρονια.
Ενδιαφερομαι για το καινουργιο σουιφτ.
Θα θελα να ρωτησω τα εξης πραγματακια
Σε συγκριση με το απλο 1200 (βενζινη 90ιππους) τι διαφορα εχουν στη καταναλωση΄;
Ποτε αλλαζει μοντελο και αν με συμφερει πριν αλλαξει να το παραγγειλω
Μου ειπαν απο την αντιπ/εια για ενα χρονο αναμονης,το οποιο γνωριζα αφου το χατε αναφερει και εδω
Η αληθεια ειναι οτι δε με καιει να το αποκτησω αμεσα,αλλα αν παρουσιαστει μια καλη ευκαιρια δευτερο χερι με ενδιαφερει
Η εκδοση που θελω ειναι η gl μια και το μπατζετ μου ειναι αυστηρως στα 14χιλιαρικα
Επισης σα δευτερη επιλογη το μπαλενο.Εδω θα ηθελα επισης μια απαντηση για καταναλωση
Και αυτη τη τη στιγμη στο car υπαρχει μια παρα πολυ καλη ευκαιρια στα 10χιλ ενα μπλε μπαλενο με τα 110 αλογα.Φιλε LAP εδω θελω τα φωτα σου για το συγκεκριμενο κινητηρα.
Αξιζει;Εχουν αναφερθει προβληματα,η ειναι νωρις ακομα και δε ξερουμε αρκετα
Ευχαριστω
Πάρε το Baleno με κλειστά μάτια.
Το Rainexpert είναι αρκετά καλό τόσο σε στεγνό, ζέστη κλπ όσο και σε βρεγμένο. Θερινό λάστιχο είναι γενικά, μη σε ξεγελάσει η ονομασία. Βέβαια είναι για touring καταστάσεις. Αν είσαι αυτό που λέμε "καθημερινός" οδηγός, θα σε ικανοποιήσει.
Το Rainsport ειναι το και καλά υψηλότερης απόδοσης, το οποίο όμως στην κατηγορία του, κατά τη γνώμη μου, είναι πίσω απ' τον ανταγωνισμό.
@cirus said in Γάτα στο αυτοκίνητο..:
για να καταλαβω γιατι μαλλον ειμαι χαζος συγνωμη κιολας
Μαλωνετε και τσακωνεστε για τις γάτες?
Δηλαδη το βρισκετε αυτο λογικο ?
Οι γάτες είναι οι πραγματικοί κυρίαρχοι του πλανήτη, τα σημαντικότερα όντα στη Γη κι αιώνια αφεντικά μας. Άρα ναι, είναι λογικό.
Και δεν είχα με τι να σκεπαστώ απόψε 
@vdx said in Renault Clio VI:
@nontaskatsaras said in Renault Clio VI:
Κακάσχημο και αυτό. Τι στο καλό, ένα όμορφο αυτοκίνητο δε θα κυκλοφορήσει; Να έχουν ένα τόσο όμορφο σχήμα όπως το προηγούμενο κ να το καταντήσουν υβρίδιο σύγχρονης bmw-MG?
Και εγώ αυτά έλεγα αλλά μετά το video η μοναδική ένσταση που έχω είναι τα πίσω φώτα. Το εσωτερικό είναι υποδειγματικό και αναρωτιέμαι γιατί τα μεγαλύτερα Renault δεν έχουν κάτι αντίστοιχο!
Τι υποδειγματικό ρε συ, μία απ' τα ίδια είναι, μονοχνωτο και ξενερωτο. Απογοητεύτηκα!
Κακάσχημο και αυτό. Τι στο καλό, ένα όμορφο αυτοκίνητο δε θα κυκλοφορήσει; Να έχουν ένα τόσο όμορφο σχήμα όπως το προηγούμενο κ να το καταντήσουν υβρίδιο σύγχρονης bmw-MG?
@alexandros-k said in Γάτα στο αυτοκίνητο..:
Μαλλον εννοει ηχους μαμας γατας, που καλει τα μικρα της
Ακριβώς! Βάλε meowing sounds στο YouTube
Ήχους γατών απ' τον ΕσυΣωλήνα κ θα βγει. Τρία έχω βγάλει έτσι.
Το τωρινό στρώμα είναι ιδιαιτέρως μαλακό με αποτέλεσμα να πιέζεται ιδιαίτερα η οσφυϊκή μου μοίρα. Παρότι σε οικονομικά δυσμενή θέση τελευταία, θα διατεθει γερό κονδύλι για αναβάθμιση το συντομότερο...
@alexandros-k said in Πόσο κοστίζει το σέρβις του αυτοκινήτου σας?:
@nontaskatsaras said in Πόσο κοστίζει το σέρβις του αυτοκινήτου σας?:
Κόπηκε το τελικό στο xantia στις διακοπές στην Αργολίδα. Αντικατάσταση τελικού συν εργασία, 157€
Ειχε χαλασει το ιδιο το τελικο ή η σωληνα πριν το τελικο?
Το ίδιο το τελικό.
Κόπηκε το τελικό στο xantia στις διακοπές στην Αργολίδα. Αντικατάσταση τελικού συν εργασία, 157€