Xantia 1.8 16v

Άστο έτσι όπως είναι κ δίνε γκάζι. Ισχύει η θεωρία σου, κατά 99%. Χίλιες φορές μεταχειρισμένο που βρήκες πάρα καινούριο αφτερμαρκετ, δε θα έπαιζε σωστά πιθανότατα
Και μπράβο που μπήκες στον κόπο να γράψεις κ δεν εξαφανίστηκες!
Και δεν είχα με τι να σκεπαστώ απόψε 
@cirus said in Γάτα στο αυτοκίνητο..:
για να καταλαβω γιατι μαλλον ειμαι χαζος συγνωμη κιολας
Μαλωνετε και τσακωνεστε για τις γάτες?
Δηλαδη το βρισκετε αυτο λογικο ?
Οι γάτες είναι οι πραγματικοί κυρίαρχοι του πλανήτη, τα σημαντικότερα όντα στη Γη κι αιώνια αφεντικά μας. Άρα ναι, είναι λογικό.
@kkostask said in VW Tiguan 2024:
@sabas_thess said in VW Tiguan 2024:
@kostis20 said in VW Tiguan 2024:
Δε καίνε ολα τα αυτοκίνητα λάδι στα πρώτα χιλιόμετρα.
Η ευαισθησία που έχουν τα vag με τη κατανάλωση λαδιού είναι γνωστή. Οπότε παρακολουθήσετο να δεις πως πάει η κατανάλωση. Το αναφερεις στην αντιπροσωπεία φυσικά να είναι καταγεγραμενο και βλέπες.Μήπως καίνε όλα τα σύγχρονα turbo, λίγο ή πολύ, ένεκα των γνωστών λόγων (κατέβασμα ρύπων μέσω και της μείωσης των τριβών στους θαλάμους από τα πιστόνια); Τουλάχιστον η λογική αυτό λέει. Αλλά τα διάκενα των μεγάλων ατμοσφαιρικών κυβικών. Εδώ μιλάμε για τους mainstream downsized turbo κινητήρες.
ΥΓ: Εδώ έκαιγε λάδια ο 1.8 ατμοσφαιρικός της Toyota μέχρι να τον διορθώσουν. Ναι αυτός που σήμερα εξελίχθηκε στην ασπαστη βάση όλων των hev.
Ο 1,33 έκαιγε, για τον 1,8 πρώτη φορά το ακούω.
Και ο 1.8 έκαιγε τα αντερα του
@ababa641 said in Επιλογή Ελαστικών & Ζαντών!!! Ζητείται βοήθεια.... [#3]:
Ελαστικά σε διάσταση 205/60/16 τι έχετε βάλει και είστε ικανοποιημένοι?
Η αρχική τοποθέτηση είχε Goodyear efficientgrip performance.
Επιλογές που υπάρχουν είναι :
Michelin Primacy 5
Bridgestone turanza 6
Goodyear efficientgrip performance 2
Uniroyal rain expert 5
Hankook ventus prime 4
Kleber Dynaxer HP4
Barum Bravuris 6
Σε τι οχημα, σε τι διαδρομές κυρίως, σε τι καιρικές συνθήκες, και με τι τρόπο οδήγησης;
Αν θες touring και all around, το Primacy 5.
Αν θες πιο σπορ φάση και δεν βρίσκεις Cinturato c3 ή Cinturato p7c2, πήγαινε στο Goodyear ή το Bridgestone.
Το Kleber είναι η χάραξη του primacy 4 με φθηνότερη γόμα. Θα το απέφευγα.
Ήχους γατών απ' τον ΕσυΣωλήνα κ θα βγει. Τρία έχω βγάλει έτσι.
@celica72 said in Νέο Suzuki Swift 2017:
Καλησπερα και καλη χρονια.
Ενδιαφερομαι για το καινουργιο σουιφτ.
Θα θελα να ρωτησω τα εξης πραγματακια
Σε συγκριση με το απλο 1200 (βενζινη 90ιππους) τι διαφορα εχουν στη καταναλωση΄;
Ποτε αλλαζει μοντελο και αν με συμφερει πριν αλλαξει να το παραγγειλω
Μου ειπαν απο την αντιπ/εια για ενα χρονο αναμονης,το οποιο γνωριζα αφου το χατε αναφερει και εδω
Η αληθεια ειναι οτι δε με καιει να το αποκτησω αμεσα,αλλα αν παρουσιαστει μια καλη ευκαιρια δευτερο χερι με ενδιαφερει
Η εκδοση που θελω ειναι η gl μια και το μπατζετ μου ειναι αυστηρως στα 14χιλιαρικα
Επισης σα δευτερη επιλογη το μπαλενο.Εδω θα ηθελα επισης μια απαντηση για καταναλωση
Και αυτη τη τη στιγμη στο car υπαρχει μια παρα πολυ καλη ευκαιρια στα 10χιλ ενα μπλε μπαλενο με τα 110 αλογα.Φιλε LAP εδω θελω τα φωτα σου για το συγκεκριμενο κινητηρα.
Αξιζει;Εχουν αναφερθει προβληματα,η ειναι νωρις ακομα και δε ξερουμε αρκετα
Ευχαριστω
Πάρε το Baleno με κλειστά μάτια.
Καλά και τα Dunlop τραγωδία είναι.
@ababa641 said in Επιλογή Ελαστικών & Ζαντών!!! Ζητείται βοήθεια.... [#3]:
Ελαστικά σε διάσταση 205/60/16 τι έχετε βάλει και είστε ικανοποιημένοι?
Η αρχική τοποθέτηση είχε Goodyear efficientgrip performance.
Επιλογές που υπάρχουν είναι :
Michelin Primacy 5
Bridgestone turanza 6
Goodyear efficientgrip performance 2
Uniroyal rain expert 5
Hankook ventus prime 4
Kleber Dynaxer HP4
Barum Bravuris 6
Σε τι οχημα, σε τι διαδρομές κυρίως, σε τι καιρικές συνθήκες, και με τι τρόπο οδήγησης;
Αν θες touring και all around, το Primacy 5.
Αν θες πιο σπορ φάση και δεν βρίσκεις Cinturato c3 ή Cinturato p7c2, πήγαινε στο Goodyear ή το Bridgestone.
Το Kleber είναι η χάραξη του primacy 4 με φθηνότερη γόμα. Θα το απέφευγα.
Τσούπρος στο Γαλάτσι, δυνατός.
Όλα εξαρτώνται από το τι διαδρομές κάνεις, τι οδήγηση και τι αυτοκίνητο. Όταν πχ έχω να πάρω το 206 για να κάνω καθημερινές διαδρομές των 4-5 χλμ ανά 3-4 ώρες λόγω εργασίας, προφανώς χρειάζομαι κάτι σαν τη συμπεριφορά των Conti, δεν προλαβαίνει να ζεσταθεί το λάστιχο.
@realzeus said in Επιλογή Ελαστικών & Ζαντών!!! Ζητείται βοήθεια.... [#3]:
@dragonslayer said in Επιλογή Ελαστικών & Ζαντών!!! Ζητείται βοήθεια.... [#3]:
Δια τι διαφορές έχει το Ρ1 το νέο;
Βελτιωμένα παντού.
@thodoris91 said in Επιλογή Ελαστικών & Ζαντών!!! Ζητείται βοήθεια.... [#3]:
Σε αυτή τη διάσταση μονο το p1 βγαίνει που είναι μέτριο ..ας δει τα falken ze 320 που ειναι φρέσκο ελαστικό και τα παει εξαιρετικά στα τεστ
Όχι και μέτριο το Ρ1. Φοράω το Falken σε αυτοκινητ που ξέρει να στρίβει (Focus 1) και είμαι ευχαριστημένος, μετά από σπορ λάσυιχα.
Το P1 είναι λαστιχάρα για την κατηγορία του.
@supergeorge said in Επιλογή Ελαστικών & Ζαντών!!! Ζητείται βοήθεια.... [#3]:
Εγώ έβαλα πριν λίγες εβδομάδες Nexen Nfera Sport 225/45 R17 προερχόμενος από Michelin ePrimacy και η διαφορά είναι τρομακτική υπέρ του Nexen.
Έχω κάνει 1,5k km και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος και από την άνεση και από το κράτημα. Τα Michelin είχαν γίνει σαν πέτρες μετά από 3,5 έτη και 40k km, έχοντας όμως αρκετό ακόμη πέλμα για φάγωμα.
Ε ναι, τα e primacy είναι οικολογικά λάστιχα, άρα για τα σκουπίδια.
Τα Primacy 3 ήταν θλίψη. Τα Primacy 4 και 4+ είναι οκ. Τα e primacy είναι προφανώς τραγωδία. Τα Primacy 5 δεν τα έχω οδηγήσει αλλά διαβάζω τα καλύτερα.
@cirus said in Γάτα στο αυτοκίνητο..:
για να καταλαβω γιατι μαλλον ειμαι χαζος συγνωμη κιολας
Μαλωνετε και τσακωνεστε για τις γάτες?
Δηλαδη το βρισκετε αυτο λογικο ?
Οι γάτες είναι οι πραγματικοί κυρίαρχοι του πλανήτη, τα σημαντικότερα όντα στη Γη κι αιώνια αφεντικά μας. Άρα ναι, είναι λογικό.
Και δεν είχα με τι να σκεπαστώ απόψε 
@vdx said in Renault Clio VI:
@nontaskatsaras said in Renault Clio VI:
Κακάσχημο και αυτό. Τι στο καλό, ένα όμορφο αυτοκίνητο δε θα κυκλοφορήσει; Να έχουν ένα τόσο όμορφο σχήμα όπως το προηγούμενο κ να το καταντήσουν υβρίδιο σύγχρονης bmw-MG?
Και εγώ αυτά έλεγα αλλά μετά το video η μοναδική ένσταση που έχω είναι τα πίσω φώτα. Το εσωτερικό είναι υποδειγματικό και αναρωτιέμαι γιατί τα μεγαλύτερα Renault δεν έχουν κάτι αντίστοιχο!
Τι υποδειγματικό ρε συ, μία απ' τα ίδια είναι, μονοχνωτο και ξενερωτο. Απογοητεύτηκα!
Κακάσχημο και αυτό. Τι στο καλό, ένα όμορφο αυτοκίνητο δε θα κυκλοφορήσει; Να έχουν ένα τόσο όμορφο σχήμα όπως το προηγούμενο κ να το καταντήσουν υβρίδιο σύγχρονης bmw-MG?