Τελικά ο λαστιχάς μου είπε οτι καλύτερο θεωρεί το continental ultra contact και θα μου περάσει αυτά με 300€. Του είπα "βάλε οτι θα έβαζες στην γυναίκα σου" εύχομαι να την αγαπάει την γυναίκα του...
Best posts made by ababa641
-
RE: Επιλογή Ελαστικών & Ζαντών!!! Ζητείται βοήθεια.... [#3]
Latest posts made by ababa641
-
Τελικά ο λαστιχάς μου είπε οτι καλύτερο θεωρεί το continental ultra contact και θα μου περάσει αυτά με 300€. Του είπα "βάλε οτι θα έβαζες στην γυναίκα σου" εύχομαι να την αγαπάει την γυναίκα του...
-
@thodoris91 said in Επιλογή Ελαστικών & Ζαντών!!! Ζητείται βοήθεια.... [#3]:
Θα πρότεινα:
Bridgestone T005
Toyo proxes comfort
Pirelli p1Τα Bridgestone ήθελα αλλά δεν υπάρχουν πλέον διαθέσιμα σε αυτή τη διάσταση όπως και τα Toyo.
Τα pirelli δεν τα είχα κοιτάξει, αλλά απο οτι βλέπω έχουν Β σε βρεγμένο. -
Ήρθε η ώρα για αλλαγή ελαστικών στο αυτοκίνητο της γυναίκας μου. Το αυτοκίνητο κινείται και εκτός πόλης. Στη διάσταση 175/65/14 τι έχετε να προτείνετε?
Αυτή τη στιγμή φοράει τα falken 110 αλλά ο φίλος που τα είχα πάρει πλέον δεν μπορεί να φέρει falken. Υπάρχει κάτι καλύτερο ή ίσο με τα falken? -
RE: Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]
Ο χρήστης panos3 έγραψε:
φιλε γιατι δν βλεπεις και τα michelin ps3?τα εχω βαλει σε 195/50/15 και ειμαι πληρως ικανοποιημενος.ειδικα στη βροχη εξαιρετικα.το μονο αρνητικο ειναι ο θορυβος σε σχεση με αλλα ελαστικα.εχουν σκληρα πλαινα και μετρια γομα.φθορα ειναι οκ και τα τρεχω κιολας αρκετες φορες.τα τα t1r τα εχω σε αλλο αυτοκινητο δυστυχως δν εχω κανει πολλα χιλιομετρα για να εχω ολοκληρωμενη γνωμη.Δυστυχώς έχω 195/55/15
-
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
coupeas στις διαστάσεις μου (195/55/15) δεν βγαίνουν τα δυο τελευταία που ανέφερες, σε Dunlop βγαίνουν τα Sport BluResponse. Αξίζουν?
Μάλλον πρέπει να αλλάξω αυτοκίνητοΚάποιος λόγος που ουτε καν λαμβάνεις υπόψιν τα Pirelli?
Στην διάστασή μου βγαίνουν τα Ρ1, νομίζω οτι είναι κάτι απλό ως λάστιχο.
Έχεις να προτείνεις κάτι ??? -
coupeas στις διαστάσεις μου (195/55/15) δεν βγαίνουν τα δυο τελευταία που ανέφερες, σε Dunlop βγαίνουν τα Sport BluResponse. Αξίζουν?
Μάλλον πρέπει να αλλάξω αυτοκίνητο -
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Σχεδον τρία χρόνια τα έχω πάνω. Είναι πάνω στο όριο που έχει το τακούνι που δείχνει ότι θέλει άλλαγή. 20.000χλμ. Δεν είναι πολλά. Αυτό γιατί το αμάξι όταν το έβγαζα γενικά το πίεζα . Στην πόλη δεν κυκλοφορώ ιδιαίτερα.
Ναι. Ζεστένεται ποιό γρήγορα απο τα pirelli τα goodyear michelin σε αντιστοιχα νούμερα . Στο στεγνό δεν ανησύχησα καθόλου σε ελιγμούς ελεγχόμενους ή μη, ακόμα και με 200χλμ. Και με 250χλμ δέχονταν μικροδιορθώσεις σε αλλαγές πορείας. Σου έλεγε πάτα. Μη μασάς.
Σε βρεγμένο το δοκίμασα και σε πουντο στα 980kg βάρος σε κλειστές διαδρομές και δεν έδειξε τιποτα το πολύ επικίνδυνο να πεις ότι θα σκοτωθώ .Στα 140 και 150χλμ χωρίς συνεχώμενη βροχη και σε ευθεία με αυτα τα χλμ ήταν οκ. Στις στροφές μόνο με συνεχόμενη βροχή ψιλόβροχο έδειξε να χάνει οριακά την πρόσφυση οκ.
Στο κουπε των 1400kg με συνεχή βροχή και αρκετα δυνατη μάλιστα με 160χλμ ευθεία όταν πατούσε σε λούμπες έχανε προς στιγμήν αλλά αμέσως επανέφερε. Ακαριαία θα έλεγα πριν χαθεί η ευστάθεια του αυτ/του. Αλλιώς σε απόβρεχο δεν είχε ιδιαιτερο πρόλημα. Δεν σε άφηνε να πατήσεις γκάζι όμως.
Γενικά το proxes t1r είναι για στεγνό περισσότερο. Στο βρεγμένο δεν εμπνέει ιδιαιτερη εμπιστοσύνη. Υπάρχουν πολύ καλύτερα ελαστικά.
Εδώ να πω ότι είμαι γενικά επιθετικός στη χρήση και αυτά που περιέγραψα ποιό πάνω για έναν συγκρατημένο οδηγό να φαντάζουν ταρζανιές. Και τα λαστιχα να δείχνουν μια χαρά και στο βρεγμένο.
Σχετικές οι απόψεις....coupeas πρωτ'απ'όλα θα ήθελα να σε ευχαριστήσω για την ανάλυση που έκανες, πιστεύω οτι θα βοηθήσει και άλλους.
Το αυτοκίνητο που έχω είναι έναι ibiza του 2005 με τα 101 άλογα. Η οδήγηση που κάνω είναι συντηρητική αλλά καποιες φορές το πατάω και ειδικά στις στροφές. Η καλή συμπεριφορά στη βροχή με ενδιαφέρει γιατι οι δρόμοι που κινούμαι εκτός πόλης, πολλές φορές έχουν λιμνάζοντα νερά και καταλαβαίνω πολύ καλά τι εννοούσες παραπάνω. Δεν θέλω να πάρω βροχολάστιχο γιατί η περιοχή που μένω έχει και πολύ ζέστη το καλοκαίρι και οι δρόμοι δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση, αλλά και τον χειμώνα έχουμε αρκετές βροχές το οποίο με προβληματίζει. Τα ελαστικά τα κρατάω 4 χρόνια με περίπου 45000χλμ κάτι το οποίο δεν μπορούν να φτάσουν τα Toyo απ'οτι κατάλαβα. Με τα Hankook evo K110 δεν είχα πρόβλημα αλλά πλέον σταμάτησε η παραγωγή τους. Η γνώμη σου είναι να κινηθώ στα Toyo t1r ή έχεις να προτείνεις και κάτι άλλο??? -
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Φυσικα και δεν ισχυει για ολη την γκαμα. Το συγκεκριμενο λαστιχο ειναι οτι καλυτερο εχω βαλει στο κουπε για χρηση all around....
Αλλα και τα λιγοτερα χλμ μεταφραζονται σε κρατημα. Στο δικο μου αυτοκινητο τουλαχιστον. Αρα οπως το παρει κανεις...
Συνολικα εξη σετ εχω χρησιμοποιησει απο δαυτα....Στεγνο βρεγμενο ζεστη κρυα ασφαλτο και με ταχυτητες πανω απο τον μ.ο. Ελιγμους αποφυγης κτλ.... Απλα μια αξιπιστη επιλογη για επιβατικα αυτ/τα.coupeas τα toyo πόσο καιρό - χιλιόμετρα σου κράτησαν περίπου?
Στην βροχή είναι εντάξει??? Γιατί διαβάζω οτι έχουν παράπονα σττην βροχή και στην ετικέτα η εταιρεία δίνει Ε αν θυμάμαι καλά. Στο στεγνό έχω διαβάσει πολύ καλά σχόλια!!! Η αλήθεια είναι οτι δεν το κυνηγάω το αυτοκίνητο αλλά είναι αυτό που σε πιάνει καμιά φορά και θες λίγο να το χώσεις...οπότε θες να νιώθεις λίγο πιο σίγουρος για τα κρατήματα και το φρενάρισμα. -
Ο χρήστης vasvo έγραψε:
ababa641, στην επίσημη ιστοσελίδα της Hankook υπάρχει το V12 evo K110:
http://www.hankooktire.com/global/tires ... -cars.html &
http://www.hankooktire.com/uk/passenger ... tml?page=1
και ο παρακάτω στα Μέγαρα τα διαθέτει:
http://www.ityres.gr/index.php?route=pr ... _id=100619
τσέκαρε τοvasvo μιλησα με την εταιρεία εδώ στην Ελλάδα και τα V12 evo K110 δεν υπάρχουν, μου πρότειναν τα Hankook Ventus Prime 3 K125. Τα evo2 K120 δεν βγαίνουν στην δική μου διάσταση (195/55/15).
Σ'ευχαριστώ για το λινκ στο κατάστημα στα Μέγαρα, θα το τσεκάρω για να δω και ημερομηνία παραγωγής...!!! -
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Έχω ενα seat ibiza 101hp (2005) και οι διαστάσεις των ελαστικών είναι 195/55 R15. Τα ελαστικά που φοράω τώρα είναι τα Hankook ventus v12 evo από τα οποία έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος αλλά καταργηθήκανε. Είμαι ανάμεσα σε 3 επιλογές:
- Goodyear EfficientGrip Performance 330€
- Dunlop Sport BluResponse 330€
- Hankook Ventus Prime 3 K125 320€
Αν κάποιος τα έχει δοκιμάσει ή ξέρει για τα συγκεκριμένα ελαστικά ας με βοηθήσει. Όποια άλλη επιλογή δεκτή.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!Υπαρχουν τα ventus v12 evo 2........
Δυστυχώς δεν βγαίνουν στην διάστασή μου...