-
Μπράβο Storm με γειές.. δύο ερωτήσεις σε περίπτωση που έχουν απαντηθεί και δε το πρόσεξα να με συγχωρείς.. Τι χρώμα το πήρες ? Giulietta την είχες στις επιλογές σου ? όχι ότι το Seat δεν κομπλέ, ίσα ίσα συνήθως είναι και απο τα πιο sportivo του group.
Αν σε βγάζει ο δρόμος προς ανατολική Αττική-Μεσόγεια φέρτο μου να στο κάνω μια σπιτική περιποίηση κέρωμα πρώτο πλύσιμο κτλ
-
καλοτάξιδο Storm , καλά και ασφαλή χιλιόμετρα !
Με το aircross τι έκανες? Το έβαλες αγγελία?
-
Αν σε βγάζει ο δρόμος προς ανατολική Αττική-Μεσόγεια φέρτο μου να στο κάνω μια σπιτική περιποίηση κέρωμα πρώτο πλύσιμο κτλ
Ισχύει και για άλλα μέλη? Εγώ δηλαδή που μένω Ανατολικά μπορώ να περάσω για καφέ (μόνο quick wax...αχαχα)?
-
Α ρε Storm σε ζηλεύω, κάθε χρόνο και διαφορετική καινουργίλα! Αυτό το τελευταίο πάντως προβλέπω να το παντρεύεσαι, για τα δικά σου δεδομένα βέβαια.... Σου εύχομαι πενταψήφιο ετήσιο αριθμό ευχάριστων χιλιομέτρων!
-
καλοτάξιδο Storm , καλά και ασφαλή χιλιόμετρα !
Με το aircross τι έκανες? Το έβαλες αγγελία?
Σε ευχαριστώ φίλε YEM.
Θεωρώ ότι μέσα στο ΣΚ θα βγει στην spotawheel.
-
Το ποτάμι δε γυρνάει πίσω και σίγουρα είμαστε σε μια μεταβατική περίοδο. Αυτό που προβλέπω είναι ότι τα πράγματα θα απλοποιηθούν αρκετά και τα σημερινά πολλές φορές δύσχρηστα στην πράξη αυτοκίνητα, θα δώσουν τη θέση τους σε πιο ανιαρά μεν, αλλά φιλικότερα οχήματα. Όσον αφορά τη δικιά σου 'παραξενιά' την καταλαβαίνω από τη δική μου εμπειρία. Το αμάξι του 2004 το νιώθω σαν προέκταση των χεριών και των ποδιών μου ενώ το άλλο του 2020 πολλές φορές σκέφτομαι τι να κάνω. Δεν είναι η διαφορά των χλμ που χωρίζει το ένα από το άλλο, είναι αυτή η εξέλιξη της τεχνολογίας που από τη μία σε σμπρώχνει και από την άλλη σε βάζει εμπόδια.
ΥΓ. Πήρες ένα καλύτερο αυτοκίνητο από το προηγούμενο.
-
Στορμ Καλορίζικο και ΚΑΛΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ...
Ελπίζω με την τρίτη προσπάθεια να βρήκες αυτό που σου ταιριάζει καλύτερα .
Μακάρι το Αιρκρος να φύγει σε κάποιο παιδί εδώ μέσα , αλλά μακάρι να φύγει γρήγορα .
Πάντως ένα Μόκκα που ήθελε να πουλήσει φίλος , μέσα από αυτούς , δεν έφυγε γρήγορα και τελικά στους 4 μήνες το πούλησε ο ιδιοκτήτης , παρ΄ ότι δεν ανανέωνε συχνά την αγγελία στο Καρ . Ηταν και το δικό του αμάξι σε τέλεια κατάσταση σαν το δικό σου .
-
Σε ευχαριστώ φίλε.
Πριν λίγο έγινε ο έλεγχος του Aircross από την spotawheel και η φωτογράφιση. Θεωρητικά κάποια στιγμή σήμερα, αύριο θα ανέβει η αγγελία. Όποιος ενδιαφέρεται ας έχει το νου του.
Εννοείται ότι το αυτοκίνητο το βρήκαν αχρησιμοποίητο.
Καλοπουλητο, ανέβασε και το link εδώ για να το βρούμε ποιο εύκολα!
-
Mastoras78 wrote:
Ισχύει και για άλλα μέλη? Εγώ δηλαδή που μένω Ανατολικά μπορώ να περάσω για καφέ (μόνο quick wax...αχαχα)?
Ισχύει εννοείται ! Ο καφές και το wax δεν είναι ποτέ quick όμως να ξέρεις !!! Και τα δύο τα θεωρώ απόλαυση και θέλουν το χρόνο τους
-
Storm wrote:
Δύσκολα τα πράγματα, πολύ δύσκολα, αφού και το LEON στην ουσία ήταν (και είναι) μία οπισθοδρομική κίνηση σε σύγκριση ακόμη και με το Aircross.
To Leon 1.5-130HP σε καμιά περίπτωση δεν είναι οπισθοδρόμηση σε σχέση με το C3 Aircross1.2-110HP! Καλύτερος κινητήρας, καλύτερο πλαίσο, καλύτερη οδική συμπεριφορά, καλύτερη απτή ποιότητα κατασκευής. Τι άλλο θες; Είναι ένα καλύτερο αυτοκίνητο!
Έτσι ακριβώς. Μια κατηγορία πάνω σε όλα.
Καλοτάξιδο Storm!!!
-
Δύσκολα τα πράγματα, πολύ δύσκολα, αφού και το LEON στην ουσία ήταν (και είναι) μία οπισθοδρομική κίνηση σε σύγκριση ακόμη και με το Aircross.
To Leon 1.5-130HP σε καμιά περίπτωση δεν είναι οπισθοδρόμηση σε σχέση με το C3 Aircross1.2-110HP! Καλύτερος κινητήρας, καλύτερο πλαίσιο, καλύτερη οδική συμπεριφορά, καλύτερη απτή ποιότητα κατασκευής. Τι άλλο θες; Είναι ένα καλύτερο αυτοκίνητο!
-
harisma23 o αντίλογος λέει ότι είναι προηγούμενης γενιάς, χωρίς εξοπλισμό αυτομάτων βοηθημάτων οδηγού, με μικρή οθόνη, χωρίς nav, android κλπ..κλπ...
Ναι, αλλά σε ένα αυτοκίνητο πρωτίστως μετράνε τα μηχανικά και μηχανολογικά συστήματα και μετά τα μπλιμπλίκια. Και σε αυτό τον τομέο το Λέον υπερτερεί παντού (μηχανή, πλαίσιο, ανάρτηση, ποιότητα, κιβώτιο, κλπ.) και αυτό το λέω εγώ που όλοι ξαίρεται ότι δεν συμπαθώ καθόλου του γκρούπ!
-
H μικρη οθονη ειναι σπασιμο αλλα πιθανον να μπορεις να την αλλαξεις.
-
Για πες μας κάτι περισσότερο... Στήσιμο, γκάζι, κλπ...
-
Σε διάφορα φόρουμς διαβάζω πολλά για κωδικοποιήσεις με VagCom/ObdEleven.
Και στο LEON υπάρχουν πολλές ρυθμίσεις που μπορούν να γίνουν. Κάποιες από αυτές με ενδιαφέρουν.
Ξέρει κάποιος να μου πει αν αυτές οι ρυθμίσεις μπορούν να γίνουν και σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο;
-
αχα, αυτές είναι οι σκέψεις!!!
προσωπική αποψη, μεινε σε εξτρα ινφο που μπορεί να σου εμφανίσει στην οθόνη σε πρώτη φάση.
Σίγουρα θα υπάρχει ή δυνατότητα για ενεργοποίηση driver profile αν δεν είναι ενεργοποιημένο, αλλά περιμενε λίγο
-
Έχω και άλλες σκέψεις, αλλά ο χώρος εδώ δεν μπορεί να βοηθήσει. Θα τα ψάξω μόνος μου.
-
Τα εξουσιοδοτημένα δεν ασχολούνται με Vagcom και λοιπές πατέντες. Μπες σε VAG forums και θα βρεις τον τρόπο... Επίσης GIYF !
-
Αντε ρε καταιγις παρτο να χαρουμε επιτελους κανονικο αμαξι, χορτασαμε οθονες
ΑρΕς
#kalotaxidos
-
Καλορίζικο ...
Το θέμα δεν είναι ότι το έχεις μία εβδομάδα ...
Πόσα χλμ έχεις κάνει είναι ...
SEAT León Mk3 (2013-2020)