-
Πάλι ο αχώνευτος....πως μπορείτε και τον βλέπεται ρε παιδιά, ούτε 30' δεν τον αντέχω...είναι απίστευτα εκνευριστικός!!
@Lap: Ναι βγαίνει αυτόματο το diesel με τα 115 άλογα και το EDC (αρα τρώει άκυρο από εμένα).
Όταν το ανέβασα περίμενα πρώτα τον Fanis75 και μετά όλους τους άλλους! Έχεις ξανά εκφέρει την 'εκτίμηση' σου στον φίλο... Χαχαχα
Εγώ τον βρίσκω καλό είναι εύστοχος στα reviews χωρίς να λέει όλο το ποιηματάκι του εισαγωγέα και να λέει και μερικές πικρές αλήθειες! Δεν κουράζει παρότι είναι 20' βίντεο έχει λίγο χιούμορ και η τονικότητα του που σε εκνευρίζει εμένα μου αρέσει! Υπάρχουν χειρότεροι που παραπλανουν το καταναλωτικό κοινό για να βγάλουν χαρτζιλίκι!
-
Δεν το είχα δει το βίντεο, τώρα το είδα γιατί έγραψε ο Λαπ και λέω θα είναι κανένας νέος καλός, που να φανταστώ ότι θα είναι ο εκνευριστικός ατάλαντος...ήμαρτον...πως του δίνουν αυτοκίνητα και ποιος τον βλέπει!?!?! Ούτε 10' δεν τον αντέχω και λέει όλο βλακείες όσο έχω δει. Δηλαδή και χάλια μιλάει, και δεν ξέρει τα σημεία στίξης και λέει και βλακείες!!
-
Χααχαχαχ βάρεσε κόκκινο ο Φάνης... Όσο προχωρά το κείμενο σου τρως λέξεις και τόνους... Φορτώνει πίεση... Χαχαχ
-
Ναι ειναι απο τους καλυτςρους στην ελλαδα σε αυτο που κανει στο youtube, οι περισσοτεροι τσομπανηδες και χωριαταροι ειναι που μεχρι να βγει το τριφύλλι αντι για να καθονται σε κανα καφενειο γυριζουν με ενα αμαξι και μια καμερα. Αυτος ειναι επαγγελματιας, μεχρι και η τονικοτητα του, οποιος θυμαται τον πατερα του ...ιδιοι ειναι.
Γενικα υπερβολικα συμπαθής ειναι...αν τον δειτε και στο vlog του. Παλικαρι για παρεα φαινεται, ωραιο; τυπος. Ειναι και νεος....ο γερο Φανης ειναι αλλης σχολης
-
-
Αχαχαχα...όντως. Μα είναι τραγικός ο τύπος...ούτε να μιλήσει δεν ξέρει και από αυτοκίνηση μόνο βλακείες λέει. Εαν δεν είχε τον πατέρα του (ποιός είναι αλήθεια, δεν τον έψαξα) ούτε στο Μπλέηκ δεν θα έγραφε για αυτοκίνητα!
-
Κώστας Στέφου, οι παλιότεροι σίγουρα τον θυμούνται. Ψηφίζω Γιάννη δαγκωτό, σορρυ Φάνη!
-
Δεν το είχα δει το βίντεο, τώρα το είδα γιατί έγραψε ο Λαπ και λέω θα είναι κανένας νέος καλός, που να φανταστώ ότι θα είναι ο εκνευριστικός ατάλαντος...ήμαρτον...πως του δίνουν αυτοκίνητα και ποιος τον βλέπει!?!?! Ούτε 10' δεν τον αντέχω και λέει όλο βλακείες όσο έχω δει. Δηλαδή και χάλια μιλάει, και δεν ξέρει τα σημεία στίξης και λέει και βλακείες!!
Να σου πω πως πριν λίγη ώρα είχα το ράδιο ανοιχτό στην ομιλία Μητσοτάκη και σε σκεφτόμουν
Πήγε το μυαλό μου στη κριτική σου, με τον ίδιο τρόπο ομιλεί και ο Πρωθυπουργός μας, συνεχώς επαναλαμβανόμενος τόνος με παύσεις και έμφαση σε άσχετα και άστοχα σημεία, εκτός συντακτικού...
-
-
Εγώ έμεινα περισσότερο στο ότι τα 2008 και 3008 πούλησαν 2232 κομμάτια συνολικά με το 2008 να έχει μόνο του το 6,54 %!
-
Δεν νομίζω να μην έχει πουλήσει ούτε 300!
Έχεις link για αυτό από κάποιο site?
-
https://seaa.gr/passenger-car-segments/
Αν μπεις εδω (ειναι επισημη σελιδα ΣΕΑΑ)... και πας στο Σεπτέμβρη...σου δινει τα νουμερα ανα κατηγορια....
292 τελικα τα πουλημενα Captur...
Τραγικο νουμερο....για το αυτοκινητο που ειναι Νο1 στην κατηγορια του Πανευρωπαικα...
Ευθυνη της TΕΟΡΕΝ... 100% κανενα σοβαρο προωθητικο προγραμμα.
-
Το μόνο προωθητικό που παίζει είναι το 'αν σου κάτσει'!
Έχω γράψει ποιο πάνω στο νήμα για τις διαφορετικές χρεώσεις που έκαναν τον Αύγουστο οι αντιπροσωπειες!
Για να μην πω για 3εις περιπτώσεις που ακόμα περιμένουν παράδοση με +1 & +2 μήνες καθυστέρηση!
-
https://seaa.gr/passenger-car-segments/
Αν μπεις εδω (ειναι επισημη σελιδα ΣΕΑΑ)... και πας στο Σεπτέμβρη...σου δινει τα νουμερα ανα κατηγορια....
292 τελικα τα πουλημενα Captur...
Τραγικο νουμερο....για το αυτοκινητο που ειναι Νο1 στην κατηγορια του Πανευρωπαικα...
Ευθυνη της TΕΟΡΕΝ... 100% κανενα σοβαρο προωθητικο προγραμμα.
Ευχαριστώ, σταθερά στον πάτο της λίστας!
Μεγάλη εντύπωση μου κάνουν τα trock +tcross που ειναι κορυφή από την αρχή της χρονιάς όπως και του kona που είναι σταθερά πεντάδα.
-
Υπάρχει πολύ μεγάλος ανταγωνισμός στην κατηγορία πλέον, δεν είναι σαν το 2015, επίσης το Captur ήρθε σχεδόν πρίν το lockdown, θα ανέβει πολύ από εδώ μέχρι το 2021.
Τ0 2008 ξεπούλησε - κυριολεκτικά - πριν το lockdown κ με τα summer sales το 2008 ξεκίναγε από 18.300 και 22.300 (δεν θυμάμαι ακριβώς αυτό) το 3008 οπότε πήγαν σφαίρα.
VW, είναι VW..
C-HR απίστευτη επιτυχία, XC40, και το Stonic πουλάει πάνω από Vitara!
-
Captur e tech full hybrid (όπως στο Clio) και mild hybrid στον 1.3 (γι αυτό σταμάτησαν να φέρνουν τον 'απλό' 1300αρι) κινητήρα από το 2021
https://www.gazzetta.gr/in-motion/news/article/1526326/i-yvridiki-oikogeneia-renault-megalonei-pics
-
Εγώ τον βρίσκω καλό είναι εύστοχος στα reviews χωρίς να λέει όλο το ποιηματάκι του εισαγωγέα και να λέει και μερικές πικρές αλήθειες! Δεν κουράζει παρότι είναι 20' βίντεο έχει λίγο χιούμορ και η τονικότητα του που σε εκνευρίζει εμένα μου αρέσει! Υπάρχουν χειρότεροι που παραπλανουν το καταναλωτικό κοινό για να βγάλουν χαρτζιλίκι!
Ευτυχώς που υπάρχει και ο Στέφου και κάνει και κανένα video review στα Ελληνικά να θυμόμαστε ότι και στην Ελλάδα υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που ασχολούνται με το χώρο και δεν θεωρούν την αυτοκίνηση 'πρωϊνάδικη εκπομπή'.
Για μένα το παλικάρι είναι άξιος θαυμασμού και όποιος άλλος κάνει τέτοιες δοκιμές και τις βάζει στο youtube και ελπίζω να συνεχίσει έτσι και να μην καταντήσει όπως κάποιοι άλλοι που η σκηνοθεσία και η υποκριτική στις εκπομπές τους έχει βαρέσει κόκκινο.
Ειδικά για μένα τέτοια βίντεο με βοηθούν πάρα πολύ για να μαθαίνω τα αυτοκίνητα, αφού ούτε κονέ έχω στις αντιπροσωπείες να μου δίνουν αυτοκίνητα να τεστάρω όποτε μου καπνίσει, ούτε έχω άπλετο ελεύθερο χρόνο να γυρνάω σε εμπορίες για να με έχουν γραμμένο οι πωλητές και οι υπεύθυνοι εκθέσεων.
Και προτιμώ να βλέπω τον Στέφου που επικεντρώνεται σε ένα αυτοκίνητο με εικόνα, ήχο και περιγραφή παρά να διαβάζω το αντίστοιχο θέμα ενός μοντέλου εδώ μέσα, το οποίο φυσικά το έχω σταματήσει εδώ και πολλά χρόνια. Σπάνια διαβάζω θέματα αυτοκινήτου εδώ μέσα. Τι να διαβάσω εδώ μέσα;
Από μένα πολλά μπράβο στο Στέφου και σε όποιο άλλο παλικάρι ασχολείται με αυτού του τύπου την ενασχόληση.
-
Captur e tech full hybrid (όπως στο Clio) και mild hybrid στον 1.3 (γι αυτό σταμάτησαν να φέρνουν τον 'απλό' 1300αρι) κινητήρα από το 2021
https://www.gazzetta.gr/in-motion/news/article/1526326/i-yvridiki-oikogeneia-renault-megalonei-pics
Με 12v το mhev της Renault?
Τα mhev δεν έχουν 48v?
-
panormus772 wrote:
Με 12v το mhev της Renault?
Τα mhev δεν έχουν 48v?
Yπάρχουν και με 12V (όπως π.χ. τo profl swift του Lap) και με 24V (π.χ. Mazda 3, CX 30)
Επίσης,ο 'νέος' 1300άρης της Renault είναι με 140hp
-
Άραγε θα χάσει την ρεζέρβα και λίγα λίτρα από τον τίμιο χώρο αποσκευών του το mh των 140ps ή θα καταφέρουν να χωρέσουν την συστοιχία κάτω από κανένα κάθισμα;...
Renault Captur II