-
Εγώ δεν ήξερα καν ότι υπάρχει θέμα με τη θέση οδήγησης μέχρι που το διάβασα εδώ! Βέβαια τα παιδιά που είχαν θέμα είναι πάνω από 120κιλα και 1.90 αν θυμάμαι καλά, δεν το λες και μέσο όρο αυτό..
Δεν το γράφω για να ξεκινήσουμε νέο κύκλο διένεξης, αλλά επειδή η επιμονή σου είναι εντυπωσιακή και μέσα στην επιμονή σου παραπληροφορείς! Η θέση οδήγησης των 208 και 2008 έχει εργονομικά θέματα και ως αποτέλεσμα πολλοί οδηγοί (με διαφορετικούς σωματότυπους και επιθυμητές θέσεις οδήγησης) αναγκάζονται να κάνουν συμβιβασμούς για να καταφέρουν να βολευτούν και ταυτόχρονα να βλέπουν (ή και τελικά να μη βλέπουν) όλο τον πίνακα οργάνων. Επί αυτού δεν χωράει αμφιβολία!
Όχι επειδή το λέω εγώ. Επειδή το λέει ολόκληρος ο ειδικός τύπος, του γαλλικού αυτοκινητιστικού τύπου συμπεριλαμβανομένου! Κι επειδή το λένε και αρκετοί εδώ μέσα, που δεν υπάγονται κατ' ανάγκη στο σωματότυπο που ανέφερες. Το ότι εσένα σε βόλεψε, δεν το αμφισβητώ, αλλά εσύ είσαι ένας άνθρωπος. Και μια άρτια εργονομικά θέση οδήγησης πρέπει τουλάχιστον να καλύπτει το 95% των φυσιολογικών αναστημάτων (ας πούμε από 1,55 ως 1,95). Αυτό δεν το πετυχαίνει η θέση οδήγησης των 208 και 2008!
-
φιλος μου λεει να παω να δω το puma αλλα προσωπικη προτεραιότητα ειναι η ψηλη θεση οδήγησης...
καποιος που να εχει οδηγησει / μπει και στα δυο και να εχει σαφη αποψη για τις θεσεις οδηγησης του captur σε σχεση με το puma....?
-
Φίλε μου, πρόκειται να δώσεις κάποια υπολογίσιμα λεφτά και περιμένεις από εμάς να κάνουμε την τελική λίστα για την επιλογή σου;
**Πήγαινε, δες τα και δοκίμασε τα όλα! **Αφού δίνεις ιδιαίτερη βαρύτητα στη θέση οδήγησης, θα περιμένεις από εμάς να σου πούμε αν θα σε βολέψει η θέση του κάθε αυτοκινήτου;
-
Φίλε μου, πρόκειται να δώσεις κάποια υπολογίσιμα λεφτά και περιμένεις από εμάς να κάνουμε την τελική λίστα για την επιλογή σου;
**Πήγαινε, δες τα και δοκίμασε τα όλα! **Αφού δίνεις ιδιαίτερη βαρύτητα στη θέση οδήγησης, θα περιμένεις από εμάς να σου πούμε αν θα σε βολέψει η θέση του κάθε αυτοκινήτου;
οταν εισαι σε ενα φορουμ ειναι καλο να ανταλλασεις πληροφοριες ...αυτο ειναι και το δημιουργικο και χρησιμο...
στα πλασια αυτα ζήτησα μια γνωμη,,,,
δεν ειπα οτι θα το παραγγειλω on line....
αν δεν εχεις απαντηση στην ερωτηση...προσπερνας....την υποδειξη δεν την χρειαζομαι...
-
Μάλιστα! Αν θες, εξήγησε μου (για να μην ξανακάνω το λάθος) τι σε ενόχλησε στην απάντηση μου και μου έγραψες τα παραπάνω, επιδεικνύοντας χαρακτηριστική επιθετικότητα και αγένεια...
Υ.Γ.: Όπως είδες, λίγο πιο πάνω, στα πλαίσια της ανταλλαγής απόψεων και πληροφοριών, σου έδωσα την πληροφορία ότι η θέση οδήγησης του 2008 δεν βολεύει αρκετούς.
-
λες επιθετικη την απαντηση μου στο σχολιο σου (για διαλογο που δεν εχουμε ξανακανει)
και περιμένεις από εμάς να κάνουμε την τελική λίστα για την επιλογή σου;
Πήγαινε, δες τα και δοκίμασε τα όλα! Αφού δίνεις ιδιαίτερη βαρύτητα στη θέση οδήγησης, θα περιμένεις από εμάς να σου πούμε αν θα σε βολέψει η θέση του κάθε αυτοκινήτου;
εχεις διαβασει τα προηγουμενα post ?
ξερεις ποια εχω δει / οδηγησει?
μαλλον μπερδεψες το ποιος εκανε επιθετικη υποδειξη/τοποθετηση...
στην τελικη ...υπαρχουν μελη του φορουμ που μια χαρα διαθεσιμα ειναι να απαντησουν.....
-
Όλα αυτά που τόνισες δείχνουν επιθετικότητα; Πως θα μπορούσα αυτά που σου έγραψα να τα περάσω πιο 'γλυκά'; Ξεκίνησα μάλιστα την απάντηση με την προσφώνηση 'φίλε μου', ακριβώς για να μην παρεξηγηθώ. Τι άλλο να κάνω;
Edit [Mod]
-
Όλα αυτά που τόνισες δείχνουν επιθετικότητα; Πως θα μπορούσα αυτά που σου έγραψα να τα περάσω πιο 'γλυκά'; Ξεκίνησα μάλιστα την απάντηση με την προσφώνηση 'φίλε μου', ακριβώς για να μην παρεξηγηθώ. Τι άλλο να κάνω;
Τελικά, κακώς κάθομαι και ασχολούμαι με ανάγωγους σαν κι εσένα...
δεν χρειαζετει να δωσω ουδεμια βαρυτητα στα λεγομενα σου ...αυτο ειναι το σιγουρο...
ο ''ευγενης' τροπος σου ειναι οπως καταλαβαινω γνωστος και σε αρκετους εδω μεσα....
την αγωγη του καθενος ας την κρινουν οι υπολοιποι....
τελος
-
Πριν λίγο έμαθα τιμές αναλωσίμων για το LPG 1.0 Duster...άρα και του Capur LPG....
α) φίλτρο αερίου 18,39
β) φίλτρο υγρού 18,39
γ) δεξαμενή 448,90Δεξαμενή υποχρεωτική αλλαγή στην δεκαετία.!
-
Η δεξαμενή πρέπει να είναι από τιτάνιο για να την έχει η Renault 448€!
2 στην γειτονιά μου που κάνουν τροπέτα αερίου την έχουν κανένα 250€ τοποθετημένη! Lovato νομίζω!
Τα φίλτρα κάθε πόσα χιλιόμετρα?
-
Η δεξαμενή πρέπει να είναι από τιτάνιο για να την έχει η Renault 448€!
2 στην γειτονιά μου που κάνουν τροπέτα αερίου την έχουν κανένα 250€ τοποθετημένη! Lovato νομίζω!
Τα φίλτρα κάθε πόσα χιλιόμετρα?
Φίλτρο υγρού κάθε 60,000χλμ
Φιλτρο αερίου κάθε 30.000 χλμ
-
Super οπότε ισχύουν αυτά που είχε πει και ο Mambosix! Μια χαρά! Εκτός της δεξαμενής δεν έχει και κάποιο τρομερό κόστος!
Υ. Γ. Στα 250€ περιλαμβάνεται και μια βαλβίδα (μάλλον επιστροφής)
Υ. Γ. 2.Δεν ξέρω αν επιβάλλεται από το κρατος η αλλαγή ή είναι γενικά θέμα αντιπροσωπείας, δλδ πας κτεο στη 10ετια και σου λέει άλλαξε δεξαμενή και ξαναελα?
Γνωρίζει κάποιος?
-
Super οπότε ισχύουν αυτά που είχε πει και ο Mambosix! Μια χαρά! Εκτός της δεξαμενής δεν έχει και κάποιο τρομερό κόστος!
Υ. Γ. Στα 250€ περιλαμβάνεται και μια βαλβίδα (μάλλον επιστροφής)
Υ. Γ. 2.Δεν ξέρω αν επιβάλλεται από το κρατος η αλλαγή ή είναι γενικά θέμα αντιπροσωπείας, δλδ πας κτεο στη 10ετια και σου λέει άλλαξε δεξαμενή και ξαναελα?
Γνωρίζει κάποιος?
Υ. Γ 2.Έτσι ακριβώς γίνετε. Υποσημείωση από το κτεο και επανέλεγχος με καινούργια δεξαμενή. Η δεξαμενή έξω ξεκινάει από 70 ευρώ (stako τουρκική)) και πάνω περίπου + τοποθέτηση. Οπότε στα 10 χρόνια εγγύηση δεν έχεις... Επώνυμο σύστημα είναι landirenzo πας σε εξωτ εγκατάστατη και την αλλάζεις
-
Υπαρχουν και με ανθρακωνηματα οπως στο φυσικο αεριο;
-
Από ότι ξέρω όχι ακόμα.
-
Lap wrote:
Από ότι ξέρω όχι ακόμα.
Νομίζω το βάρος και ο όγκος μια δεξαμενής Φ. Α. άνοιξε το δρόμο για τις αντίστοιχες με ανθρακωνηματα, εκεί οι πιέσεις είναι τεράστιες 200+bar!!! Αντίστοιχα στο υγραέριο με λιγότερο από το 1/4 πίεσης του Φ. Α. Δεν χρειάζεται τόσο στιβαρες και ογκώδης δεξαμενές! Μπορεί και να υπάρχουν τπτ πειραματικές αλλά δεν νομίζω να αξίζει με τπτ!
-
Ο Σφακιανάκης μας έστησε... Θεωρητικά ήταν να φορτωθεί αρχές του μήνα και δεν...
Παμε για άλλα, τώρα θα έρθει τέλος Οκτωβρίου με αρχές Νοεμβρίου με παράδοση περίπου 15 Νοεμβρίου!
Έχω και το VIN Αλλά δεν νομίζω να έχει κάποιο εργαλείο η Renault για tracking.
Ψιλοδουλεμα πέφτει πάντως...
Καπου άκουσα ότι καθυστερούν στις παραγγελίες με lpg! Δεν το έχω 100% σίγουρα ακόμα!
-
Σήμερα η Renault παρουσίασε την έκδοση RS Line του Captur:
-
Στην diesel βγαινει αυτοματο;
Ωραιο ατοκινητο.
Ο δοκιμαστης ειναι γιος ενος δημοσιογραφου αυτοκινητου με ιστορια στον χωρο, δεν το ηξερα αλλα το εψαξα. Ειναι παρα πολυ καλος στις δοκιμες του, μ αρεσει παρα πολυ.
Καλυτερος απο τα περιοδικα που κανουν βιντεακια.
-
Πάλι ο αχώνευτος....πως μπορείτε και τον βλέπεται ρε παιδιά, ούτε 30' δεν τον αντέχω...είναι απίστευτα εκνευριστικός!!
@Lap: Ναι βγαίνει αυτόματο το diesel με τα 115 άλογα και το EDC (αρα τρώει άκυρο από εμένα).
Renault Captur II