-
Νομιζω το 8αρι, οχι το 6αρι
-
Ο χρήστης Jorge_greek έγραψε:
Όμως λόγω αυξημένης ζήτησης η psa πήρε τα δικαιώματα να κατασκευάζει και αυτή το αυτόματο κιβώτιο στις εγκαταστάσεις της στην Ευρώπη ώστε να μην έρχεται μόνο από Ιαπωνία. Όχι ότι δεν έχει τα standards η εταιρία για να κατασκευάσει κάτι εξίσου αξιόπιστο αλλά μια μικρή επιφύλαξη την έχωΣωστά. Αλλά αυτό θα γίνει στην καλύτερη περίπτωση από το 2020 και μετά. Προς το παρόν ακόμα όλα είναι made in Japan.
Νομιζω το 8αρι, οχι το 6αρι
To ανάποδο! Το 6αρι και όχι το 8άρι. Εκτός εαν άλλαξε κάτι ή αλλάξει στο μέλλον (γιατί λογικά το 6αρι θα πρέπει να καταργηθεί σε 1-2 χρόνια σε όλα τα μοντέλα).
https://media.groupe-psa.com/en/groupe- ... aw-license
-
Θα έπερεπε να έχει όμως και τετρακίνητες εκδόσεις και στο 2008 και στο 3008
-
Πανέμορφο! Μάλλον το επόμενο μου αυτοκίνητο...
-
Πολυ ωραιο αλλαθα ακολουθήσει την ανηφορα του 3008 στις τιμες.
Δλδ 18 χιλιαρικα 4.3μ και 440λιτρα χωρου αποσκευων αποκλειεται . Απο 21 θα ξεκιναει και για να το παρεις αυτοματο και καλα εξολισμενο (gt line) θα πιανει εύκολα τα 30.
-
Εντάξει , υπέροχο!
Καληνύχτα t-roc , καληνύχτα VW.
Φοβερό αυτό που πέτυχε τόσο γρήγορα η Peugeot και η PSA γενικότερα.
Η ξεχωριστή και μοντέρνα σχεδιαστική ταυτότητα Peugeot διατρέχει όλη την γκάμα των μοντέλων της χωρίς να είναι μια βαρετή αντιγραφή - μένει τώρα να δούμε μόνο το επόμενο 308 που λογικά θα σβήνει σχεδιαστικά το νέο Golf και το νέο focus μέσα - έξω.
Από την άλλη πλευρά υπάρχει και η CITROEN που επίσης έχει ξεχωριστή ταυτότητα με εστίαση στην άνεση και την πολύ μοντέρνα-περιεργη σχεδίαση που έχει τους θιασώτες της, η Opel που διατηρεί την σοβαρότητα και τον Γερμανικό συντηρητισμό για όσους το επιθυμούν, και την DS για πολυτέλεια και πραγματική Γαλλική φινέτσα
Τα πήγαν πολύ καλύτερα στο θέμα αυτό σε σχέση με το VAG , ενώ είναι πολυ θετικό για όλους μας αυτή η όξυνση του ανταγωνισμού που έφεραν που πάντα πάει τα πράγματα παρακάτω λίγο γρηγορότερα.
Τώρα από τιμές δυστυχώς θα πάρουν την ανηφόρα αλλά κατά την άποψη μου τουλάχιστον παίρνεις κάτι παραπάνω στα ίδια λεφτά σε σχέση με ένα T-ROC , ή ένα υπερτιμημένο Q2 οπότε είναι ένα θετικό στοιχείο και αυτό.Sent from my PRO 6 Plus using Tapatalk
-
Ο χρήστης VAGKIRK έγραψε:
ή ένα υπερτιμημένο Q2 οπότε είναι ένα θετικό στοιχείο και αυτό.Καλά το Q2 δεν υπάρχει...είναι εξωπραγματικά ακριβό και μέτριο εσωτερικό και ποιοτικά επίσης μέτριο. Όσα έχω δει στον δρόμο είναι Leasing, ποιός ιδιώτης με σώας τα φρένα θα το πάρει, όταν θές για πλάκα €35.000 για μια σχετικά καλοεξοπλισμένη έκδοση. 1000 φορές προτιμότερο το T-Roc.
-
Το 308 πότε ακριβώς αλλάζει ξέρουμε;
Το 2008 θα το προτιμούσα, αλλά αυτόματο σε λογικά λεφτά έχει μόνο βενζίνη και ο χώρος αποσκευών είναι λίγο μικρότερος από το 308.
Απόσταση από το έδαφος τα δύο αυτοκίνητα πόσο έχουν, θυμάται κανείς; δυσκολεύτηκα να το βρω.
Σφάλμα πάντως να βαίνει στα 22Κ ένα πλούσιο ντίζελ αυτόματο 308 και να φτάνει 25Κ το αντίστοιχο 2008...Sent from my SM-G930F using Tapatalk
-
Ο χρήστης piliourits έγραψε:
Το 308 πότε ακριβώς αλλάζει ξέρουμε;
Απόσταση από το έδαφος τα δύο αυτοκίνητα πόσο έχουν, θυμάται κανείς; δυσκολεύτηκα να το βρω.
Σφάλμα πάντως να βαίνει στα 22Κ ένα πλούσιο ντίζελ αυτόματο 308 και να φτάνει 25Κ το αντίστοιχο 2008...Δεν ξέρουμε, αλλά λογικά μέσα στο 2020, αφού κλείνει 7ετία.
Το 2008 εαν θυμάμαι σωστά έχει απόσταση 16 εκ. Το 308 δεν γνωρίζω (εικάζω περί τα 12εκ?)
Δίκιο έχεις για την τιμολόγηση (και είναι και με τα 120 άλογα ο ντήζελ του 2008 αντί με τα 130), αλλά η μόδα καθορίζει και τις τιμές δυστυχώς. Ειδικά τώρα που παρουσιάστηκε το νέο 2008, θα πρέπει να ρίξουν πολύ την τιμή του 2008, για όσο υπάρχει ακόμα στοκ. -
Αρχικά θέλω να σταθώ στις διαστάσεις . Το αμάξι έχει στηθεί ακριβώς απέναντι στο Τ-ροκ . Το οποίο έχει μήκος αλλά όχι μεταξόνιο μεγάλο .
Ετσι και το 2008 . Εχουμε 4,30 μήκος αλλά 2,60 μεταξόνιο και 440 λίτρα χώρο αποσκευών . Το 3 αιρκρός έχει 4,15 μήκος 2,60 μεταξόνιο και 420 λίτρα αποσκευές .
Το 3008 είναι και αυτό 15 εκ. μακρύτερο από το νέο 2008 , αλλά στο μεταξόνιο έχουμε διαφορές .Αυτό μας δείχνει ότι ίσως υπάρχει χώρος και για 1008 πλέον , από την άλλη όμως πόσο μπορεί να ανέβει η τιμή από το σημερινό 2008 ? Και όταν μιλάμε για τιμές , δεν μιλάμε για προσφορές , αλλά για τιμή καταλόγου , που λίγο θα διαφέρει από τις σημερινές τιμές , οι οποίες είναι περίπου ίδιες τα τελευταία χρόνια .
Θεωρώ λοιπόν ότι θα παίξει αρχικά γύρω στα 2000 πάνω από το 3 αιρκρος με προοπτική να παίξουν λίγο οι τιμές με τους κινητήρες και τα κιβώτια .
Σήμερα έχουμε στις βενζίνες 110 ,110 αυτ. και 130 χειροκίνητο . Θα έχουμε 100 χειρ. , 130 χειρ. και αυτ, και 155 μόνο αυτ. Τα ντίζελ στα 100 χειρ. και 130 αυτ. , ενώ θα έχουμε και το ηλεκτρικό .
Προφανώς τα 155 αυτ. και το ηλεκτρικό , θα παίζουν πάνω από 30000 , γιατί θα βγαίνουν μόνο σε πλούσιες εκδόσεις .
Τα 100 χειρ. θα ξεκινάει στα 18000 και δεν θα περνάει τα 20-21000 . Τα 130 επίσης με τα 2 κιβώτια θα έχουν μεγάλο εύρος τιμών , αλλά δεν νομίζω να ξεπερνάει τα 27000 , όπως και το αυτόματο ντίζελ .
Μην ξεχνάτε ότι έρχεται το νέο Μόκκα που προφανώς θα είναι ίδιο με το νέο 2008 , αλλά υπάρχουν και τα 3 κροσμπάκ , 5 αιρκρός και γκράντλαντ που θα πρέπει να μην τρακάρουν μεταξύ τους .
Τώρα αν ο Φάνης θέλει και τα 155 και όλο τον κατάλογο εξοπλισμού , θα πληρώσει ανάλογα...
-
Με κάποια εμπειρία με το τωρινο 2008 '18 1.2 ΕΑΤ6, θεωρώ τη νέα πρόταση εξαιρετική. Ιδίως τώρα με πιο χαβαλεδιάρικο σχεδιασμό και συμπαθητικές διαστάσεις.
Αυτο που έχω οδηγήσει ειναι ενα πολυ δεμένο αυτοκίνητο ('γερμανικού' τυπου συναρμογή/ηχομόνωση), με σπιρτόζικο κινητήρα (110 νομίζω) που με 3 άτομα που είμασταν τραβούσε γραμμικά. Η τιμή του (Allure νομίζω η εκδοση) ήταν 22.000 με όλες τις χρεώσεις μέσα, αν δε κανω πάλι λάθος.
Αν ψώνιζα ευρωπαϊκό όχημα, σίγουρα θα κοιταζα προς τα εκεί μιας και οι Ιταλοί πια ειναι ανύπαρκτοι (συγνώμη αλλά το 500χ αν και το συμπαθώ πολύ εξωτερικά, εσωτερικά το βρήκα μέτριο ποιοτικά για τα 22φευγα που ζητούσε τοτε, σε κρος αυτόματο, ψιλοκλειστοφοβικό και φλυαρο).
Ωστόσο, πια δε ψωνίζω Ευρωπαϊκά. -
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Τώρα αν ο Φάνης θέλει και τα 155 και όλο τον κατάλογο εξοπλισμού , θα πληρώσει ανάλογα...
155 αλόγατα δεν θέλω, αλλά 130 με αυτόματο θέλω. Και επίσης εν έτει 2020 δεν διανοούμαι αυτοκίνητο με φώτα αλογόνου ή χωρίς περιμετρικούς αισθητήρες παρκαρίσματος και κάμερα. Εεε με αυτό τον εξοπλισμό (που εγώ τον θεωρώ απαραίτητο σε οικογενειακό αυτοκίνητο των €20.000+ το 2020) θα αγγίζει λογικά τις €30.000.
-
Αρχικά θέλω να σταθώ στις διαστάσεις . Το αμάξι έχει στηθεί ακριβώς απέναντι στο Τ-ροκ . Το οποίο έχει μήκος αλλά όχι μεταξόνιο μεγάλο .
Ετσι και το 2008 . Εχουμε 4,30 μήκος αλλά 2,60 μεταξόνιο και 440 λίτρα χώρο αποσκευών . Το 3 αιρκρός έχει 4,15 μήκος 2,60 μεταξόνιο και 420 λίτρα αποσκευές .Εννοείτε ότι θέλει να κτυπήσει το Τ ροκ αλώστε πλέον από όσο διαβάζουμε τα b suv που έρχονται πλέον μεγαλώνουν κατά τουλάχιστον 10 πόντους πάνω κάτω σε μήκος και γενικά σε διαστάσεις. Νομίζω όμως ότι το νέο 2008 πέρα από ότι είναι πολύ πολύ όμορφο εξωτερικά δεν έχει και μεγάλες διάφορες στις διαστάσεις με το Τ ροκ , το μεταξόνιο είναι 2.59 για το τ ροκ θα είναι 2.60 για το 2008 όπως λένε και ο χώρος αποσκευών στο τ ροκ το αναφέρουν 445lt νομίζω χωρίς την ρεζέρβα και για το 2008 στα 434lt (ελπίζω να έχει και την δυνατότητα συρόμενων πίσω καθισμάτων που είναι μεγάλο plus σε αντίθεση με το Τ ροκ) δλδ πάνω κάτω ίδιες χωρητικότητες με το τ ροκ την στιγμή που θα είναι και 7 πόντους πιο μακρύ , πιστεύω θα μπορούσαν να πέτυχουν κάτι καλύτερο στους χώρους με αυτό το μήκος. Η διαφορά για μένα είναι καθαρά εξωτερικά- εσωτερικά είναι πιο ντιζαινατο και σιγουρά θα είναι πιο ποιοτικό εσωτερικά από το τ ροκ με μαλακή υφής πλαστικά τουλάχιστον στο ταμπλό. Οι τιμές αν θέλει κάποιος να το πάρει όσο γίνεται εξοπλισμένο (led, συστήματα ασφάλειας, μπλιμπλικια κλπ) σίγουρα θα φτάνει και θα ξεπερνάει τις 30.000 όπως γίνεται και στο τ ροκ και φυσικά λόγω και του φορολογικού μας συστήματος. Αυτό που με εξεπληξε εξίσου ευχάριστα είναι το έτερο γαλλικό Renault captur στο αποκάτω θέμα με τα μελλοντικά που θα είναι εξίσου μεγαλύτερο από το τωρινό στα 4.26 με μεγαλύτερο μεταξόνιο από το 2008 στα 2.64 όπως αναφέρουν τουλάχιστον και κάπου διάβασα για πολύ καλό χώρο αποσκευών ,αρκετά όμορφο εξωτερικά και αυτό από τον προκάτοχο του και εσωτερικά που θα θυμίζει το νέο clio. Το συμπέρασμα πάντως είναι ότι πλέον τα b suv γίνονται πολύ ανταγωνιστικά.
-
Ωραίο είναι, σαν baby 3008. Προβλέπω τιμες γύρω στα 3Κ χαμηλότερες του 3008 όποτε πάλι θα κλαιγόμαστε που δεν μπορούμε να το αγοράσουμε .
Ο ανταγωνισμός πάντως αναμένεται καυτός στην κατηγορία, όλα τα b suv μεγαλώνουν και αρχίζουν να μπορούν να παίξουν τον ρόλο οικογενειακού αυτοκινήτου ( και να μην είναι απλώς υπερτιμημένα υπερυψωμένα σουπερμινι ,κατά την γνώμη μου πάντα). -
b segment είναι μόνο για τα χαρτιά. Με ~4 μέτρα μήκος, 15εκ απόσταση εδάφους και ~280Lt port baggage μια χαρά παίζουν τον ρόλο του οικογενειακού όπως έκαναν αυτοκίνητα από διαφορετικές κατηγορίες όλα τα προηγούμενα χρόνια με αυτά τα χαρακτηριστικά
-
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
Ο ανταγωνισμός πάντως αναμένεται καυτός στην κατηγορία, όλα τα b suv μεγαλώνουν και αρχίζουν να μπορούν να παίξουν τον ρόλο οικογενειακού αυτοκινήτου .b segment είναι μόνο για τα χαρτιά. Με ~4 μέτρα μήκος, 15εκ απόσταση εδάφους και ~280Lt port baggage μια χαρά παίζουν τον ρόλο του οικογενειακού όπως έκαναν αυτοκίνητα από διαφορετικές κατηγορίες
Συμφωνω με Jorge_greek, μια χαρά και το υπάρχον 2008 καλύπτει ή υπερκαλυπτει αναγκες 4μελους οικογένειας. Εχει το ιδανικό μέγεθος. Οτιδήποτε μεγαλύτερο πάει στο 'εξτρα' θεωρώ.
Μετά, το 5008 καλύπτει 5μελη οικογένεια με πολύ μικρά παιδία. Το 3008 ειναι η πιο 'περίεργη' κατηγορία βασικά για τα δικά μου μάτια. -
Με μεταξόνιο 2538mm let’s agree to disagree
-
Ο χρήστης criuser έγραψε:
....
Αυτό μας δείχνει ότι ίσως υπάρχει χώρος και για 1008 πλέον , από την άλλη όμως πόσο μπορεί να ανέβει η τιμή από το σημερινό 2008 ?Εμείς το βλέπουμε. Η Peugeot που κοιτά;
Πάντως για μένα ακατανόητη κίνηση να αυξήσει μέγεθος και όγκο στο 2008.
Θα μπορούσε να αλλάξει σχεδίαση και να παραμείνει στις ίδιες διαστάσεις. -
Πράγματι πολύ όμορφο το νέο 2008, ειδικά τώρα που καλοκοιτούσα την μικρότερη κατηγορία απο C-SUV μου ήρθε κουτί και επειδή είμαι ντιζελάκιας το 130 αυτόματο θα είναι οτι πρέπει.
Οσο για το 1008 καλομελέτα και έρχεταιhttps://www.motor1.com/news/244654/peug ... rendering/
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
....
Αυτό μας δείχνει ότι ίσως υπάρχει χώρος και για 1008 πλέον , από την άλλη όμως πόσο μπορεί να ανέβει η τιμή από το σημερινό 2008 ?Εμείς το βλέπουμε. Η Peugeot που κοιτά; [emoji38]
Πάντως για μένα ακατανόητη κίνηση να αυξήσει μέγεθος και όγκο στο 2008.
Θα μπορούσε να αλλάξει σχεδίαση και να παραμείνει στις ίδιες διαστάσεις.Kαθολου ακατανόητη. Φυσιολογικά εγινε. Ως τώρα η διαφορά 2008 3008 ήταν σχεδόν 30εκ . Τεράστια διαφορά για μια κατηγορία διάφορα. Τώρα πέφτει στο μισό. Το κροςλαντ ας πούμε είναι 4.21.
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019)