Jun 8, 2020, 4:34 AM

Σήμερα έκανα αυθημερόν ένα μικρό ταξιδάκι (Αθήνα- Χαλκίδα και πίσω με την 'γριούλα' του πατέρα μου. Πήγα οικονομικά, όπως μπορείτε να δείτε με 120χαω cruise control, αλλά έκανα και καμια 10αρια ανοίγματα, γιατί δεν γίνεται να πηγαίνεις συνέχεια 120 με δαύτο. Θυμήθηκα ξανά πόσο ωραίοι είναι οι 6κύλινδροι ατμοσφαιρικοί της BMW. Αν και ο Ν52 είναι ακόμα καλύτερος, ο αειθαλείς Μ54 ακόμα και μετά από 243.000χλμ είναι απίστευτος, τραβάει (όταν έχει φρέσκα μπουζί και λειτουργού οι πολλαπλασιαστές....αχαχα!!) όπως όταν είχε 10.000χλμ.

Ευχαριστήθηκα το ταξίδι και εντόπισα και 1-2 σημεια προς έέλγχο στο αυτοκίνητο, μάλλον θα το πάω την Τρίτη σε ένα εξειδικευμένο δίπλα στο σπίτι μου για το οποίο έχω ακούσει εξαιρετικά λόγια.

330xi αυτοματο δεν ειναι; Ωραιοι οι 6κυλινδροι αλλα πιστευω το F20 ειναι ανωτερο αμαξι απο το Ε46 και με διαφορα. Τουλαχιστον αυτο θυμαμαι απο τα test drives που ειχα κανει παλαια.

Ποσο κοστιζει σε παγια το 330 να το κρατησεις (ελπιζω να το κρατησεις σαν ιστορικο και να μην το σουταρεις στο μελλον).?