καλαματα ειναι καλα αλλα πηγαινε Αυγουστο.
Στην Καλαμάτα μεγάλωσα. Μέναμε στην παραλία, στην ανατολική πλευρά. Εκεί τελείωσα το δημοτικό. Το σπίτι ήταν ακριβώς πάνω από την θάλασσα. Μέχρι πριν κάποια χρόνια κατέβαινα τουλάχιστον μία φορά το χρόνο. Φίλοι, φίλες, οικογενειακοί δεσμοί. Την Πελοπόννησο την έχω γυρίσει σχεδόν όλη και την θεωρώ ιδανική για διακοπές.
Ειδικά για εμάς εδώ μέσα που είμαστε και σε αυτοκινητιστικό φόρουμ, η Πελοπόννησος είναι ιδανική για ατελείωτες όμορφες διαδρομές...
Σε ποιο νησι ειναι; Εχω ακινητο στην Πελοπονησσο που θελω να δωσω αν σε ενδιαφερει ανταλλαγη.
Είσαι σίγουρος ότι θέλεις σπίτι σε νησί; Στο νησί δεν έχει και πολύ οδήγηση. Σχεδόν καθόλου δεν έχει. Ένας από τους λόγους που δεν πατάω το πόδι μου στα δύο νησιά καταγωγής μου είναι αυτός. Η οδήγηση είναι ελάχιστη και αυτή ταλαιπωρία. Τις καλύτερες διακοπές στο νησί τις έκανα όταν πήγα με το σκούτερ την τελευταία φορά που πάτησα στο πόδι μου.
Στο άλλο νησί που είναι στα Δωδεκάνησα δεν έχω πάει ποτέ με αυτοκίνητο. Δωδεκάνησα μία φορά κατέβηκα με αυτοκίνητο, στη ΚΩ για διακοπές το 1997. Ταλαιπωρία να κατεβάζεις αυτοκίνητο στα Δωδεκάνησα.
Εμένα δεν μου αρέσουν τα ταξίδια με πλοία, ούτε με αεροπλάνα. Όταν ακούω για ταξίδι με αεροπλάνο ή πλοίο το βλέπω σαν αγγαρεία.
Γουστάρω οδήγηση και ηπειρωτική Ελλάδα. Για αυτό άλλωστε η πρώτη μου εργασία ήταν αμιγώς ταξιδιάρικη. Έχω γυρίσει όλη την ηπειρωτική Ελλάδα με εταιρικά αυτοκίνητα.
Πω ρε παρασύρθηκα και έγραψα πάλι σεντόνι!...
Τα υπόλοιπα, περί ανταλλαγών, θα τα πούμε με email μεταξύ μας.