-
Συγκριτικά μεταξύ των 2 εκδόσεων, εαν δεν υπάρχει οικονομικό θέμα, για εμένα δεν τίθεται δίλημμα. Σαφώς η ST Line κερδίζει, ειδικά πλέον που με τις αλλαγές για το 2020 έρχεται και αρκετά πιο πλούσια εξοπλισμένη από την Titanium (π.χ. στάνταρ LED & Navi πέρα από την ανάρτηση και τις ζάντες). Τώρα τρέχει και χρηματοδοτικό με 1% επιτόκιο και μια σχετικά καλή έκπτωση στο ST Line, αφού σε 4 μήνες έρχεται και το Fiesta με τα μοτέρ του Puma, χωρίς όμως να γνωρίζουμε άλλες λεπτομέρειες.
Υπέροχο, πλ αναλυτικό το review σου!
Σχετικά με τις αλλαγές στο μοντέλο του 20, που μπορούμε να μάθουμε περισσότερα?
-
Καλησπέρα. Έχει πάρει κανεις προσφορά προσφάτως (από 1/1 και μετά) για το ST με τους 125 ίππους να μας πει τιμή;
-
Ευχαριστώ!
Τι θές να μάθεις για τις αλλαγές? Τις έχω όλες αναλυτικά σπίτι, οπότε μετά την Πέμπτη θα μπορώ να σου πώ. Αλλιώς μπορείς να μάθεις σε οποιαδήποτε αντιπροσωπεία, έχουν λάβει σχετικό email από την Ford Motor Hellas.
Καλησπέρα. Έχει πάρει κανεις προσφορά προσφάτως (από 1/1 και μετά) για το ST με τους 125 ίππους να μας πει τιμή;
Εγώ στις 19/2. €16.500, αλλά δεν θυμάμαι εαν ήταν με μεταλλικό ή σε λευκό. Και 1% επιτόκιο εαν η προκαταβολή είναι πάνω από 50%. Μιλάω για ST Line προφανώς και όχι το ST.
-
Vdx wrote:
Ευχαριστώ!
Τι θές να μάθεις για τις αλλαγές? Τις έχω όλες αναλυτικά σπίτι, οπότε μετά την Πέμπτη θα μπορώ να σου πώ. Αλλιώς μπορείς να μάθεις σε οποιαδήποτε αντιπροσωπεία, έχουν λάβει σχετικό email από την Ford Motor Hellas.
nassos_pr wrote:
Εγώ στις 19/2. €16.500, αλλά δεν θυμάμαι εαν ήταν με μεταλλικό ή σε λευκό. Και 1% επιτόκιο εαν η προκαταβολή είναι πάνω από 50%. Μιλάω για ST Line προφανώς και όχι το ST.
Πολυ καλη τιμη αλλα δεν ειναι αυτοματο.
-
Λοιπόν σήμερα πήγα και οδήγησα την έκδοση με τους 100! Πολύ καλό στον δρόμο, απορροφάει τα πάντα στον δρόμο με καλές επιδόσεις! Δυστηχως με μπέρδεψε περισσότερο στο διλλημα μου! Τιμή με βασικό εξοπλισμό και χρώμα κόκκινο που έβαλα βγήκε 16734 ετοιμοπαραδατο και με τον τρόπο που είπαμε εμένα μου βγήκε 2% επιτόκιο! Αν βάλεις έστω και κάτι έξτρα δυστηχως μου είπε αναμονή 4μηνες για τη παραλαβή! Και με βασικό εξοπλισμό πάλι είναι ικανοποιητικό αλλά νομίζω πρέπει να προστεθεί και κάτι ακόμα για να είναι πλήρης! Πχ κάμερα οπισθοπορειας μπαίνει μόνο με ένα πακέτο μεγάλο που φτάνει τα 1000ε!
-
Τα πάντα.... :D, αναλυτικός εξοπλισμός, τιμές, κινητήρες, κτλπ.
Την Πέμπτη θα α ανέβει στο site νέος κατάλογος?
Για να είμαι ειλικρινής περίμενα με τον ερχομό των mild hybrids και κάνουν και facelift.
-
περα απο την εισαγωγη των mild hybrid και ισως αλλαγες στα εξοπλιστικα προγραμματα και τιμες, περιμενουμε κατι αλλο να αλλαξει;
-
@paraskevas013, 16734 για ποια εκδοση? αναφερεις 100αρι αλλα Titanium να φανταστω??? Στην titanium εχω την εντυπωση εχει στανταρ καμερα οπισθοπορειας.. Αν παλι ειναι 100αρι Business το βρισκω εξωφρενικα ακριβο αν δεν εχεις βαλει ουτε ενα εξτρα..
@Vdx, ειναι νωρις για Facelift θεωρω.. καλυτερα να ενσωματωθουν τωρα οι MildHybrid ... πλεον εγινε μοδα εχω την εντυπωση..
@jpsih, δεν νομιζω να αλλαξει κατι αλλο.. απλα εισαγωγη νεων κινητηρων θα γινουν και μικροαλλαγες σε εξοπλισμο..
Και τελος, @Fanis75, εξαιρετικο το review σου.. χαιρομαι να διαβαζω τα σεντονια σου για τον Fiesta-κι.. ... Επισης, συμφωνουμε απολυτα στις αποψεις μας για το αυτοκινητο αυτο..
-
@paraskevas013, 16734 για ποια εκδοση? αναφερεις 100αρι αλλα Titanium να φανταστω??? Στην titanium εχω την εντυπωση εχει στανταρ καμερα οπισθοπορειας.. Αν παλι ειναι 100αρι Business το βρισκω εξωφρενικα ακριβο αν δεν εχεις βαλει ουτε ενα εξτρα..
@Vdx, ειναι νωρις για Facelift θεωρω.. καλυτερα να ενσωματωθουν τωρα οι MildHybrid ... πλεον εγινε μοδα εχω την εντυπωση..
@jpsih, δεν νομιζω να αλλαξει κατι αλλο.. απλα εισαγωγη νεων κινητηρων θα γινουν και μικροαλλαγες σε εξοπλισμο..
Και τελος, @Fanis75, εξαιρετικο το review σου.. χαιρομαι να διαβαζω τα σεντονια σου για τον Fiesta-κι.. ... Επισης, συμφωνουμε απολυτα στις αποψεις μας για το αυτοκινητο αυτο..
Σορρυ που δεν το ανέφερα, για st lineline 125 έκδοση είναι η τιμή! Απλά δεν ξέρω κατά πόσο είναι καλά τα βασικά που είναι και ετοιμοπαραδοτο καθως και κατά πόσο μπορώ να περιμένω 4μηνες για αν βάλω κάτι πρόσθετο!
-
Πολυ καλη τιμη αλλα δεν ειναι αυτοματο.
Προς το παρόν τέλος το αυτόματο, όπως και το 120αρι ντήζελ. Από το καλοκαίρι - μάλλον - θα είναι πάλι διαθέσιμα.
Τιμή με βασικό εξοπλισμό και χρώμα κόκκινο που έβαλα βγήκε 16734 ετοιμοπαραδατο και με τον τρόπο που είπαμε εμένα μου βγήκε 2% επιτόκιο! Αν βάλεις έστω και κάτι έξτρα δυστηχως μου είπε αναμονή 4μηνες για τη παραλαβή! Και με βασικό εξοπλισμό πάλι είναι ικανοποιητικό αλλά νομίζω πρέπει να προστεθεί και κάτι ακόμα για να είναι πλήρης! Πχ κάμερα οπισθοπορειας μπαίνει μόνο με ένα πακέτο μεγάλο που φτάνει τα 1000ε!
Ναι τόσο βγαίνει (άρα η τιμή που είπα είναι χωρίς μεταλλικό), και με μια επιπλέον έκπτωση μου έδωσαν τιμή €16.500. Το ST Line έχει κάμερα πίσω, όπως και στάνταρ τα Full LED. Βασικά ελάχιστα πράγματα λείπουν. Το δίλημμα είναι εαν αγοράζεις τώρα ή περιμένεις τον Ιούλιο για το Mild Hybrid. Εγώ θα ήμουν διστακτικός να αγοράσω σήμερα.
@Petran: Σε ευχαριστώ και χαίρομαι που συμφωνούμε, γιατί εσύ το έχεις ζήσει πολύ καιρό και προφανώς το ξέρεις πολύ καλύτερα από εμένα.
-
Δυσκολεύομαι αλήθεια για την επιλογή(peugeot 208 allure plus-fiesta st line 125), νόμιζα πως όταν θα οδηγήσω και το φιέστα θα καταλήξω, αλλά τελικά μπερδεύτηκα περοσσοτερο! Ίσως γιστι στις δοκιμές δεν ημουν μόνος για να τα τεστάρω καλύτερα, αλλά με τον πωλητή! Και οι τιμές είναι κοντά αυτά που έχω βρει, με μικρή διαφορά ελαφρώς μεταχειρισμένα!
-
Μιλάς για το νέο 208? Γιατί η διαφορά τιμής είναι μεγάλη μεταξύ των 2 αυτοκινήτων (περί τα €2.000). Αλλά η επιλογή είναι εύκολη!
Το Φιέστα υπερτερεί σε χώρους, ποιότητα κύλισης, οδική συμπεριφορά, επιδόσεις, κίβωτιο ταχυτήτων και εξοπλισμό.
Το 208 υπερτερεί σε εμφάνιση (μέσα-έξω), φρεσκάδα και wow factor και ίσως και κατανάλωση. Επίσης είναι πιο αργό με τον 100αρι.
Ανάλογα με τις ανάγκες / προτιμήσεις σου, διαλέγεις.
-
Το St Line τι αναρτηση εχει,δεν ειναι καπως σκληρο με τις 17αρες για καθημερινη χρηση? Επισης το 100αρι ειναι ανεπαρκες οταν χρειαστει εξτρα δυναμη,ειτε χαμηλα ειτε πιο ψηλα,εκτος αν με την διαφορα χρηματων μπει remap στα 140ps που εχει νοημα.
-
Το St Line τι αναρτηση εχει,δεν ειναι καπως σκληρο με τις 17αρες για καθημερινη χρηση? Επισης το 100αρι ειναι ανεπαρκες οταν χρειαστει εξτρα δυναμη,ειτε χαμηλα ειτε πιο ψηλα,εκτος αν με την διαφορα χρηματων μπει remap στα 140ps που εχει νοημα.
Δεν εχω νιωσει λεπτο αβολα σχετικα με τον συνδυασμο 17' ζαντες και sport αναρτηση (st line).. Για μενα ειναι εξαιρετικη και το περιμενα να πω πολυ σκληροτερο λογω sport αναρτησης.. Εξεπλαγην οταν ειδα ποσο ανετο ηταν..
Ειναι φουλ καθημερινο αυτοκινητο για μενα...
Οσο για το remap και την σκεψη που ειπες.. την βλεπω σωστη.. εκτος και αν θες να πας για ST line εκδοση που δεν εχεις διαθεσιμο τον κινητηρα των 100 ιππων...
-
Είναι όντως νωρίς για fl τώρα, το είπα με την λογική να το παρουσιάσουν καλοκαίρι και να γίνει διαθέσιμο τέλος του 20.
16.500 για st line (με standard led) και χωρίς μεταλλικό? , υπερβολικά καλή τιμή!
Υποβραχιόνιο, clima, αισθητήρες /κάμερα είναι και αυτά standard?
Σχετικά με το ερώτημα αναμονής για mild hybrid, εγώ δεν θα περίμενα. Προτιμώ την σίγουρη και δοκιμασμένη επιλογή του 1.0 ecoboost 125. Δεν ξέρουμε σχεδόν τίποτα για την μπαταρία κτλπ, δυστυχώς η Ford εμφανίζει αρκετές παιδικές ασθένειες. Θυμηθείτε τα πρώτα χρόνια του ecoboost, τα κιβώτια ταχυτήτων... Μην ξεχνάμε ότι θα έχουν κ καπέλο στην τιμή, επίσης δεν έχουμε εικόνα πραγματικής καταναλ, τα νούμερα που βλέπουμε είναι σε ευθείες με ωραία τοπία.
-
αρχισε τις τσιγκουνιες η φορντ και στο φιεστα. βρηκα st-line ταξινομημενα το 2020 με τον 100αρη ecoboost (95hp επισημα) με ταμπουρα πισω!! εμπρος πισω!
-
Καμία τσιγκουνιά. Στο εξωτερικό από την αρχή Το ST-Line έβγαινε ακόμη και με τον 1100άρη ατμοσφαιρικό των 80 ίππων, τον 1500αρη diesel των 85 και φυσικά τον βασικό ecoboost των 100. Η ελληνική αντιπροσωπία επέλεξε τότε να μην τα εισάγει ως ST-Line, αλλά όπως φαίνεται σήμερα άλλαξε γνώμη και θα φέρει τον βασικό ecoboost, ο οποίος πάντα συνδυαζόταν με ταμπούρα πίσω. Υποψιάζομαι ότι η αναβάθμιση του εξοπλισμού του ST-Line ανέβασε την τιμή του 125 και έκανε χώρο για την εισαγωγή του μικρού... Να βγει ο τιμοκατάλογος να δούμε τι παίζει.
-
Καθόλου σκληρό!! Είναι απίστευτα άνετο....δεν το περίμενα με τίποτα τόσο άνετο, έπεσα από τα σύνεφα. Πολύ πιο άνετο από το 208 GT Line με 17αρες επίσης. Δεν ξέρω πως τα κατάφερνα στην Ford, αλλά είναι πραγματικά απίστευτο!
Αναλυτικά έχω γράψει εδώ για το πόσο καλή ποιότητα κύλισης έχει:https://forum.4troxoi.gr/comment/2105735236#comment-2105735236
Υποβραχιόνιο, clima, αισθητήρες /κάμερα είναι και αυτά standard?
Ναι στάνταρ (αισθητήρες πίσω μόνο) είναι.
-
Καμία τσιγκουνιά. Στο εξωτερικό από την αρχή Το ST-Line έβγαινε ακόμη και με τον 1100άρη ατμοσφαιρικό των 80 ίππων, τον 1500αρη diesel των 85 και φυσικά τον βασικό ecoboost των 100. Η ελληνική αντιπροσωπία επέλεξε τότε να μην τα εισάγει ως ST-Line, αλλά όπως φαίνεται σήμερα άλλαξε γνώμη και θα φέρει τον βασικό ecoboost, ο οποίος πάντα συνδυαζόταν με ταμπούρα πίσω. Υποψιάζομαι ότι η αναβάθμιση του εξοπλισμού του ST-Line ανέβασε την τιμή του 125 και έκανε χώρο για την εισαγωγή του μικρού... Να βγει ο τιμοκατάλογος να δούμε τι παίζει.
ξεχασα να αναφερω οτι η παρατηρηση αφορα χωρα της ευρωπης και οχι ελλαδα. εδω (NL) ολα τα 100αρια St-line ερχονταν με δισκους πισω αλλα οτι St-line ηρθε μεσα στο 2020 ειναι με ταμπουρα
-
Εδώ τα MK8 100άρια titanium που εισάγονται κανονικά είχαν πάντα ταμπούρα. Άρα να μην περιμένουμε 95αρια ST Line στην Ελλάδα.
Ford Fiesta 2017