-
Μπήκα σε cc ταξί. Μου έκανε πολύ καλή εντύπωση. Άνετοι χώροι αν και κάθισα πίσω από τον οδηγό (δεν πρόσεξα το ύψος του αλλά ήταν μαξ 1.75 και αδύνατος). Είχα σίγουρα 10 cm για τα γόνατα και πολύ χώρο πάνω από το κεφάλι μου.
Αποκάλυψη και ο χώρος αποσκευών και μου άρεσε πολύ που ανοίγει ξεχωριστά το πάνω τζάμι (νομίζω το έχουν και τα Land Rover αυτό) ώστε να φορτώνεις με κλειστό το πορτ μπαγαζ.Δυστυχώς δεν είχα ορατότητα το ταμπλό ώστε να βλέπω την λειτουργία του υβριδικού συστήματος. Άκουσα πάντως μούγκρισμα όταν επιτάχυνε σε παρατεταμένη ανηφόρα.
Επίσης ζούληξα τα πλαστικά
στις πόρτες και ήταν μαλακά.Μοιάζει όντως πολύ τίμια λύση για τα χρήματα που ζητούν.
-
@dettol said in Toyota Corolla Cross:
Αποκάλυψη και ο χώρος αποσκευών και μου άρεσε πολύ που ανοίγει ξεχωριστά το πάνω τζάμι (νομίζω το έχουν και τα Land Rover αυτό) ώστε να φορτώνεις με κλειστό το πορτ μπαγαζ.
τι εννοείς ανοίγει χωριστά το πάνω τζάμι ;
δεν το έχω δει αυτό στο CC !
-
@atrias said in Toyota Corolla Cross:
Αποκάλυψη και ο χώρος αποσκευών και μου άρεσε πολύ που ανοίγει ξεχωριστά το πάνω τζάμι (νομίζω το έχουν και τα Land Rover αυτό) ώστε να φορτώνεις με κλειστό το πορτ μπαγαζ.
Άνοιγε και «κανονικά» (όλη η πόρτα του πορτ μπαγαζ) και κάπως έτσι
-
@atrias said in Toyota Corolla Cross:
Άνοιγε και «κανονικά» (όλη η πόρτα του πορτ μπαγαζ) και κάπως έτσι
παίζει να έκανε καμιά πατέντα ο ταξιτζής ;
δεν υπάρχει αυτό το χαρακτηριστικό στο Corolla Cross
εκτός αν έχει μπει στο facelift και δεν το έχει αναφέρει ποτέ κανείς μέχρι στιγμής

-
@dettol Μάλλον μπήκες σε κάνα 4Runner…

-
Μάλλον σε rav ή κάποιο άλλο μοντέλο μπήκε ο Dettol, γιατί ανοιγόμενο πίσω τζάμι και μαλακά πλαστικά στις πίσω πόρτες δεν έχει το Corolla Cross (που οι Αμερικάνοι το βάφτισαν "baby Rav")
-
Σε μερσεντές θα μπήκε. Αλλα λίγο το κρασί λίγο η θάλασσα.
Θέλω να πιστεύω ότι όντως ήταν ταξί.
-
This post is deleted! -
Μπήκα σε cc ταξί. Μου έκανε πολύ καλή εντύπωση. Άνετοι χώροι αν και κάθισα πίσω από τον οδηγό (δεν πρόσεξα το ύψος του αλλά ήταν μαξ 1.75 και αδύνατος). Είχα σίγουρα 10 cm για τα γόνατα και πολύ χώρο πάνω από το κεφάλι μου.
Αποκάλυψη και ο χώρος αποσκευών και μου άρεσε πολύ που ανοίγει ξεχωριστά το πάνω τζάμι (νομίζω το έχουν και τα Land Rover αυτό) ώστε να φορτώνεις με κλειστό το πορτ μπαγαζ.Δυστυχώς δεν είχα ορατότητα το ταμπλό ώστε να βλέπω την λειτουργία του υβριδικού συστήματος. Άκουσα πάντως μούγκρισμα όταν επιτάχυνε σε παρατεταμένη ανηφόρα.
Επίσης ζούληξα τα πλαστικά
στις πόρτες και ήταν μαλακά.Μοιάζει όντως πολύ τίμια λύση για τα χρήματα που ζητούν.
Μαλλον σε Rav4 μπήκες.
-
H 1.8 απο πιυ ξεκιναει τιμολογιακα? Ξερουμε χρονους παραδοσης?
-
@kostis20 said in Toyota Corolla Cross:
H 1.8 απο πιυ ξεκιναει τιμολογιακα? Ξερουμε χρονους παραδοσης?
Από €31.000 (τα έχει αναλυτικά όλα στο site). Κανα 6μηνο, μπορεί και λιγότερο ανάλογα με την έκδοση και το χρώμα. Μπορεί να πετύχεις και τίποτα από ακυρώσεις ή ήδη παραγγελμένα από τον έμπορο.
-
Και εγώ πιστεύω ότι δεν μπήκε σε Corolla Cross ο dettol. Πολύ μέτριοι χώροι για το μέγεθος του.
Χρόνοι παράδοσης μου είπαν 6μηνο για το 1.8 και γύρω στον Απρίλιο του 2027 για τον 2.0.
-
Είναι 2-3 ψηλοί στο φορουμ που εχουν κατασυκοφαντήσει την Τογιοτα. Ρε παιδιά εγω και στο Yaris Cross βολευομουν και δεν ειμαι και τάπα. Μπασκετμπολίστες της Α1 ειστε;

Toyota Corolla Cross