-
@criuser said in Έρευνα Κατανάλωσης
:@red_monster said in Έρευνα Κατανάλωσης
:Θερμικούλιδες, πονάτε ?
Γιατί να πονέσουμε ?
Ταξιδεύουμε φτηνά και βλέπουμε πόσο ωραία είναι να κάνουμε παρέα μαζί σας στα ταξίδια και στην ταχύτητα και στα διάφορα ΣΕΑ που σταματάνε τα ΚΤΕΛ...

Δεν κάνω παρέα με υπερήλικες !

Και δεν φορτίζω στο δρόμο ! Εκεί που φτάνω τραβάω τζάμπα ρευματάκι του καλού Κούλη !
-
Με το νέο μου παιχνίδι (aximote) είδα οτι έχω κατά μέσο όρο 13kWh/100km* στην αθήνα πέρα δόθε χωρίς κίνηση (δεν τρέχω αλλά δεν έχει και πολλά ιχ τις ώρες που βγαίνω).
Καλά είναι ή το παρακάνω με το 0-30/0-50
?*πραγματικά 13, όχι ότι λέει το αυτοκίνητο. Τα υπολογίζει απο την μπαταρία.
-
Mazda CX-60 3.3 diesel AWD .
Εκδρομή στο Πήλιο από Θεσσαλονίκη και πίσω . Τα 450 χλμ στην Εθνική με ταχύτητες 120-140χλμ ( κάποια στιγμή το ρίσκαρα και πήγα 160 ) και τα 150 χλμ στο στροφιλίκι του Πηλίου . Μέση στο b/c 6,7 . Στην αντλία 6,78 !!! Μια χαρά .... -
Εξαιρετική κατανάλωση
-
@jousis said in Έρευνα Κατανάλωσης
:Με το νέο μου παιχνίδι (aximote) είδα οτι έχω κατά μέσο όρο 13kWh/100km* στην αθήνα πέρα δόθε χωρίς κίνηση (δεν τρέχω αλλά δεν έχει και πολλά ιχ τις ώρες που βγαίνω).
?Το παρακάνεις. Μπορείς και χαμηλότερα.
-
@dg79 said in Έρευνα Κατανάλωσης
:Το παρακάνεις. Μπορείς και χαμηλότερα.

Είναι εκπληκτικό πόσο efficient είναι τα μικρά λεχτρικά σε επαρχιακό δίκτυο.
Με μέση 50 (μαξ 90) και φουλ AC, 11kWh/100km χωρίς eco ή ελαφρύ πόδι.
Δλδ αν μένεις σε κανένα χωριό και φορτίζεις σπίτι, δεν υπάρχει άλλη λύση για ευκολία κ οικονομία.Με οικονομική οδήγηση πέφτεις καλοκαίρι/χειμώνα 10, χωρίς να πας σαν βλάκας, νορμαλ επιταχύνσεις.
Και άνοιξη/φθινόπωρο 9.Αρκεί να έχεις άθλια eco λάστιχα βέβαια.
-
@spi_duster said in Έρευνα Κατανάλωσης
:Εξαιρετική κατανάλωση
Δεν τα έχω καταφέρει να βγάλω μέση με το πρώτο νούμερο 8....
-
:Με το νέο μου παιχνίδι (aximote) είδα οτι έχω κατά μέσο όρο 13kWh/100km* στην αθήνα πέρα δόθε χωρίς κίνηση (δεν τρέχω αλλά δεν έχει και πολλά ιχ τις ώρες που βγαίνω).
?*πραγματικά 13, όχι ότι λέει το αυτοκίνητο. Τα υπολογίζει απο την μπαταρία.
Τι ναι αυτο ρε 13 τα 100 χλμ ;
να αλλαξεις και λαδια να πας 0-16
και να μην μαρσαρεις στο σπιτι του προεδρου . -
@otso said in Έρευνα Κατανάλωσης
:Τι ναι αυτο ρε 13 τα 100 χλμ ;
Τα 13 που λες είναι για αθηνα που σταματας σε καθε στενο και κανεις 0-20-0-20-0-20 και συνεχώς φαναριές τώρα που είναι άδεια 0-40-0-40.
Αυτό είναι που πας απο την παλιά εθνική για μπάνιο πχ:

Καταλαβαίνεις οτι αν σήμερα υπάρχει ανάγκη να πάρεις αυτοκίνητο και σκέφτεσαι την οικονομία και μπορείς να φορτίζεις σπίτι, ένα δεύτερο χέρι ηλεκτρικό είναι η πιο λογική λύση (τα νέα είναι πανάκριβα).
Ωραίο παιχνιδάκι αυτό πάντως, κατάλαβα πόσα δεν έχω πληρώσει τόσα χρόνια σε μπετζίνες με το βαρύ ποδαράκι μου. -
Ενταξει ρε μπειζανη , και εγω γελαγα οταν ελεγα να υπολογισω τα 2 διοδια που δεν εχω πληρωσει ποτε στην ζωη μου , Τραγανας Θηβας , ενταξει τα Θηβας εγιναν αργοτερα .
-
:@dg79 said in Έρευνα Κατανάλωσης
:Το παρακάνεις. Μπορείς και χαμηλότερα.

Είναι εκπληκτικό πόσο efficient είναι τα μικρά λεχτρικά σε επαρχιακό δίκτυο.
Με μέση 50 (μαξ 90) και φουλ AC, 11kWh/100km χωρίς eco ή ελαφρύ πόδι.
Δλδ αν μένεις σε κανένα χωριό και φορτίζεις σπίτι, δεν υπάρχει άλλη λύση για ευκολία κ οικονομία.Με οικονομική οδήγηση πέφτεις καλοκαίρι/χειμώνα 10, χωρίς να πας σαν βλάκας, νορμαλ επιταχύνσεις.
Και άνοιξη/φθινόπωρο 9.Αρκεί να έχεις άθλια eco λάστιχα βέβαια.
True. Κατεβήκαμε χθες Χαλκιδική, φορτωμένοι και ac φουλ, αριστερή λωρίδα και ταχύτητα οση μου επέτρεπε ο δρόμος. Κατανάλωση 15kwh/100km.
-
@dg79 said in Έρευνα Κατανάλωσης
:True. Κατεβήκαμε χθες Χαλκιδική, φορτωμένοι και ac φουλ, αριστερή λωρίδα και ταχύτητα οση μου επέτρεπε ο δρόμος. Κατανάλωση 15kwh/100km.
το μπιντέ το δελφίνι έχεις θυμάμαι;
Έρευνα Κατανάλωσης ⛽