-
@katafractos17 said in Suzuki eVitara:
@gatoz said in Suzuki eVitara:
@jousis said in Suzuki eVitara:
Eπίσης το ηλεκτρικό βιτάρα είναι βιτάρα.
Τογιότα είναι.
τουμπαλιν
Ναι εντάξει πάνω σε κοινή πλατφόρμα, αλλά από όσο έχω ακούσει η Toyota έχει συνεισφέρει περισσότερο μιας και έχει περισσότερη εμπειρία πάνω στην ηλεκτροκίνηση από τις Suzuki και Daihatsu
οχι
η πλατφορμα ειναι της σουζ οπως και τα παντα. η τουοτα απλως πουλαει οπως κανει η σουζ το ραβ. -
Τογιότα είναι.
τουμπαλιν
Ναι εντάξει πάνω σε κοινή πλατφόρμα, αλλά από όσο έχω ακούσει η Toyota έχει συνεισφέρει περισσότερο μιας και έχει περισσότερη εμπειρία πάνω στην ηλεκτροκίνηση από τις Suzuki και Daihatsu
οχι
η πλατφορμα ειναι της σουζ οπως και τα παντα. η τουοτα απλως πουλαει οπως κανει η σουζ το ραβ.Toyota's new global EV will be a Suzuki
70% Suzuki
ανέλαβε το βαρύ έργο της υλοποίησης αυτού του project, καθώς το eVitara αποτελεί το πρώτο της παγκόσμιο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο (BEV).
Σχεδίαση & Βάση: Το αυτοκίνητο βασίζεται στο πρωτότυπο Suzuki eVX. Η Suzuki εξέλιξε το αμάξωμα, τις αναλογίες και την αισθητική του.
Γραμμή Παραγωγής: Όλα τα κομμάτια (τόσο για τη Suzuki όσο και για την Toyota) κατασκευάζονται αποκλειστικά στο εργοστάσιο Suzuki Motor Gujarat στην Ινδία.
Τεχνογνωσία 4x4: Το σύστημα τετρακίνησης ALLGRIP-e (με δύο ηλεκτροκινητήρες) φέρει τη σφραγίδα της Suzuki, η οποία ήθελε να διατηρήσει τις εκτός δρόμου δυνατότητες του ονόματος Vitara.
30% Toyota
δεν έβαλε απλώς το σήμα της, αλλά παρείχε πολύτιμη υποστήριξη στα «σωθικά» του οχήματος
Κοινή Πλατφόρμα (Heartect-e): Η αρχιτεκτονική και η ηλεκτρική μονάδα (eAxle) εξελίχθηκαν από κοινού μεταξύ Suzuki, Toyota και Daihatsu. Η Toyota προσέφερε την τεράστια εμπειρία της στα ηλεκτρικά συστήματα και τις μπαταρίες.
Ηλεκτρονικά & Συστήματα Ασφαλείας: Το Urban Cruiser ενσωματώνει ορισμένες δικές της τεχνολογίες ασφάλειας (Pre-Collision συστήματα) και στοιχεία που θυμίζουν το Toyota bZ4X (όπως ο επιλογέας ταχυτήτων
-
Τογιότα είναι.
Όλα τα Σουζούκι Τογιότα ειναι αφού της ανήκει....απλά πράγματα!
-
Τογιότα είναι.
τουμπαλιν
οχι
η πλατφορμα ειναι της σουζ οπως και τα παντα. η τουοτα απλως πουλαει οπως κανει η σουζ το ραβ.Εχει το ραβ η σουζούκι ?
Γιατί δεν το έχεις πάρει ακόμα ?
-
@criuser said in Suzuki eVitara:
Τογιότα είναι.
τουμπαλιν
οχι
η πλατφορμα ειναι της σουζ οπως και τα παντα. η τουοτα απλως πουλαει οπως κανει η σουζ το ραβ.Εχει το ραβ η σουζούκι ?
Γιατί δεν το έχεις πάρει ακόμα ?
Γιατί είναι Τογιότα.

Έχουμε μπερδέψει τα μπούτια μας. Πολύ αλλαξοkwλι@ πέφτει στις εταιρείες.

-
Πήγα στα παλιά μου λημέρια, Βαλαωρίτου, για πίτσα
.Που να βρεις πάρκινγκ εκεί....το παρατάω στη μέση του δρόμου με το ΑΜΕΑ μέσα και πάω να πάρω την πίτσα

Βγαίνει ο πιτσάς έξω..... ωραίο αυτοκίνητο, υβριδικό είναι, ρωτάει
Όχι, σκέτο βενζίνη του λέω
Εγώ, μου λέει, είχα παραγγείλει το eVitara GLX και μόλις το ακύρωσα, τι προτείνεις να πάρω;;
Ξεκινάω τον ρωτήσω γιατί και πως....και ήρθαν δύο αυτοκίνητα
Πλήρωσα και έφυγα.....

Την επόμενη βδομάδα θα σας πω λεπτομέρειες
Τι να του προτείνω;
Η πίτσα
τέλεια 
ΥΓ. @sarantism βγες μέσα από τον Μοντ

-
@a-d-p said in Suzuki eVitara:
eVitara GLX και μόλις το ακύρωσα, τι προτείνεις να πάρω;;
grande panda hybrid, πιτσαγιόλο χωρίς ιταλικό δεν λέει
-