-
Έρχεται έκδοση του ηλεκτρικού Fiat 500e με κινητήρα εσωτερικής καύσης!
-
Fiat 500 Ibrida: Από την Ιταλία με αγάπη
https://www.4troxoi.gr/epikairotita/kosmos/fiat-500-ibrida-apo-tin-italia-me-agapi/
-
To Fiat 500 έγινε 67 ετών – Έρχεται υβριδική έκδοση στις αρχές του 2026
-
Το νέο υβριδικό Fiat 500 θα ονομαστεί «Torino»
https://www.4troxoi.gr/epikairotita/kosmos/to-neo-yvridiko-fiat-500-tha-onomastei-torino/
-
Αυτό είναι το νέο Fiat 500 Hybrid

https://www.4troxoi.gr/epikairotita/kosmos/ayto-einai-to-neo-fiat-500-hybrid/
-
Fiat 500 Hybrid: Από το Μιραφιόρι με αγάπη

https://www.4troxoi.gr/dokimes/fiat-500-hybrid-apo-to-mirafiori-me-agapi/
-
-
Μου αρέσει πολύ αισθητικά το νέο 500 από τότε ακόμη που βγήκε η ηλεκτρική εκδοχή. Αν τώρα το θερμικό είχε ένα σωστό μοτέρ και όχι αυτόν τον 1000άρη ατμοσφαιρικό τάφο των 65 ίππων, θα είχαμε πρόβλημα. Δεν ξέρω τι έλεγε από αξιοπιστία ο twinair των 85-105 hp, αλλά μόνο να υπήρχε κάτω από το καπό του ένα ανάλογο μοτέρ σήμερα και με το χαρακτήρα του 2κύλινδρου να φέρνει vibes από το κλασσικό πισωμήχανο 500...
-
-
Και εμένα μου αρέσει το φιατάκι, αλλά μονο το ηλεκτρικό έχει νόημα. Πραγματικά δεν καταλαβαίνω τι πίνουν εκεί στην Fiat και εβγαλαν εν ετει 2026 mild hybrid με manual κιβώτιο και τον αρχαιολογικό Firefly 1.0 (μιλαμε για κινητηρα που βγήκε πριν απο 30 χρονια) με τα 65 αλογα που στην ανηφόρα πρέπει να βγεις εξω και να σπρώξεις για να ανέβει.
-
Τίποτα δεν πίνουν, απλά το ταμείο είναι ξανά άδειο.
-
@azmo said in Fiat 500 2020 (332):
Και εμένα μου αρέσει το φιατάκι, αλλά μονο το ηλεκτρικό έχει νόημα. Πραγματικά δεν καταλαβαίνω τι πίνουν εκεί στην Fiat και εβγαλαν εν ετει 2026 mild hybrid με manual κιβώτιο και τον αρχαιολογικό Firefly 1.0 (μιλαμε για κινητηρα που βγήκε πριν απο 30 χρονια) με τα 65 αλογα που στην ανηφόρα πρέπει να βγεις εξω και να σπρώξεις για να ανέβει.
Η φθηνή επιλογή για να βγάλουν ένα υβριδικό τρόπον τινά, δεν είχαν την πολυτέλεια να φτιάξουν ένα από το μηδέν συνεπώς, πήγαν στην εύκολη λύση, όπως έγινε και με το Pandina. Όχι όμως και 19 χιλιάρικα για ένα 500ράκι, ντροπή....
-
@tsimisde said in Fiat 500 2020 (332):
@azmo said in Fiat 500 2020 (332):
Η φθηνή επιλογή για να βγάλουν ένα υβριδικό τρόπον τινά, δεν είχαν την πολυτέλεια να φτιάξουν ένα από το μηδέν συνεπώς, πήγαν στην εύκολη λύση, όπως έγινε και με το Pandina. Όχι όμως και 19 χιλιάρικα για ένα 500ράκι, ντροπή....
Το καταλαβαινω να βαλεις αρχαιολογικο κινητηρα και manual κιβωτιο ως μια σουπερ φτηνη επιλογη για καποιον που δεν εχει να διαθεσει για ηλεκτρικό, αλλά 19 χιλιαρικά ειναι οντως ντροπη οταν στα ιδια χρηματα αγοράζεις πολυ καλυτερα αυτοκινητα.
-
Μόνο το εκπληκτικό design το σώζει
-
@ntinaras said in Fiat 500 2020 (332):
Μόνο το εκπληκτικό design το σώζει
Και πάλι όμως, μην ξεχνάμε ότι στην ουσία, πρόκειται για σχέδιο που γίνεται 20 χρόνων την ερχόμενη χρονιά. Στυλάτο, δεν αντιλέγω, παρόλα αυτά, για ένα τόσο παλιό σχέδιο, είναι πολλά τα λεφτά Άρη....
-
Καλύτερα να έβαζαν τον ντίζελ 1.3 με τα 95hp κι ένα "mild hybrid". Θα είχε ονομαστικά 3ψηφια άλογα και πολύ καλή κατανάλωση και χαμηλούς ρύπους.
-
@babisstinson said in Fiat 500 2020 (332):
Καλύτερα να έβαζαν τον ντίζελ 1.3 με τα 95hp κι ένα "mild hybrid". Θα είχε ονομαστικά 3ψηφια άλογα και πολύ καλή κατανάλωση και χαμηλούς ρύπους.
Αυτός ηταν τρομερός κινητήρας με μπολικη ροπη και εκανε το 500αρακι σχεδόν ραλιάρικο. Ευχαριστιόσουν να το οδηγάς. Κριμα που καταργηθηκε λογω της βλακειας με τις εκπομπές ρυπων.
-
Εν τω μεταξύ σιγά τους ρύπους που έχει. Με το Panda έχουμε ελεύθερη διέλευση δακτυλίου. Δηλαδή με ένα mild hybrid συστηματάκι άνετα το περνούσαν και τώρα θεωρώ αλλά οκ δεν ξέρω τι σκέφτονται οι μανατζαραίοι.
-
Τον diesel για αυτοκίνητο πόλης?
Το έχει μια φίλη μου, και προσπαθεί να το πουλήσει και δε το παίρνει κανείς.
Ούτε 6K δε πιάνει της λέω, κι αυτή θέλει να το δώσει πάνω από 11. -
@ntinaras said in Fiat 500 2020 (332):
Τον diesel για αυτοκίνητο πόλης?
Το έχει μια φίλη μου, και προσπαθεί να το πουλήσει και δε το παίρνει κανείς.
Ούτε 6K δε πιάνει της λέω, κι αυτή θέλει να το δώσει πάνω από 11.Ναι, γιατί όχι, αν το γκαζώνεις πού και πού καμιά εθνική/λεωφόρο δεν μπουκώνει το DPF. Σου λέει κιόλας πότε χρειάζεται να το κάνεις, βγάζει ένδειξη. Πας μια πιο μεγάλη βόλτα και όλα καλά.
Δεν βρίσκεται αγοραστης για Panda Diesel? Εντύπωση μου κάνει αυτό που λες. Δεν είναι Stellantis, είναι το παλιό ορθόδοξο MTJ, αυτό που οι εταιρείες ενοικιάσεων και οι κατασκευαστικές παίρνανε κατά κόρον.
Fiat 500 2020 (332)