-
-
Είναι αρκετά ως πολύ όμορφο το νέο dolphin καμία σχέση με το παλιό. Τα ευρωπαϊκά συνεχίζουν να είναι ομορφότερα (Renault 5 πχ σε αντίστοιχο του dolphin), αλλά είναι πιο κοντά στο ευρωπαϊκό design πλέον οι Κινέζοι.
Ελπίζω να μην φτάσουν ποτέ το design των Ευρωπαίων γιατί μετά θα έχει απομείνει μόνο το κράτημα και οι αναρτήσεις στις οποίες ελάχιστοι αγοραστές όντας άσχετοι δίνουν σημασία εν αντίθεση με την εμφάνιση που κρατά τους Ευρωπαίους στο παιχνίδι γιατί όλοι δίνουν σημασία
-
-
Εδώ αυτός λέει πως ορίζεις το SoC στο επίπεδο που επιθυμείς και το αποθηκεύεις ως ρύθμιση. Οπότε στην ουσία το αυτοκίνητο γίνεται FHEV και με όση μπαταρία επιθυμείς.
Πρακτικά μια στο τόσο θέλει μια φόρτιση στο 100% για να αναγνωρίζει τα όρια της. Εγώ θα το έκανα ανά μήνα άντε δίμηνο.
Δηλαδή 30 λεπτά σε κάποιον δυνατό φορτιστή.
-
-
Γαλλια
24κ active
27k boost
28,5k comfort
29,5k sport -
27,5K η comfort που τα έχει όλα υπολογίζω. Πολλά/
-
-
Το Clio φαίνεται αισθητά πιο μικρό σε χώρους.
Οπως και το MG3
Το jaecoo 5 είναι καλό για την τιμή αυτη
Από την άλλη είναι το μόνο με lfp μπαταρία. Θεωρητικά τουλάχιστον μεγάλη ασφάλεια σε περίπτωση ατυχήματος
-
Και το μόνο 5στερο στις δοκιμές πρόσκρουσης σε σχέση με Clio, MG3, Yaris και τα συναφή.
-
Το ev. Το νέο υβριδικό δεν νομίζω. Δεν έχει μεσαίο αερόσακο
-
Ναι, δεν έχει δοκιμαστεί, αλλά από τη στιγμή που ακόμα και το Surf είναι 5στερο, λες να μην είναι αυτό; Από την άλλη, έχουν αλλάξει οι βαθμολογίες, αλλά και πάλι συγκριτικά με τα Clio, MG3, Yaris, που δεν τα πήγαν τόσο καλά με τις παλιές, ασφαλέστερο θα είναι. Λογικά.
-
Θα χάσει ποντους από τον μεσαίο αερόσακο… έτσι νομίζω.
Πάντως το ev στην πλάγια σύγκρουση σε κολωνα έμεινε άθικτο. Εκπληκτικό αποτέλεσμα -
Αυτά τα μικρά phev έχουν κάποιο ενδιαφέρον αλλά τελικά σε ποιόν απευθύνονται; αν έχω σημείο φόρτισης, για αυτοκίνητο πόλης θα αγοράσω ένα μικρό ev και θα κινηθώ πολύ οικονομικά και άνετα, τύπου inster, ex2, renault 5.
-
Μα το G ΔΕΝ είναι αυτοκίνητο πόλης. Έχει 425 λίτρα, όσο και το Atto 2 DM-i και μόλις ένα εκατοστό μικρότερο μεταξόνιο. Και πίστεψέ με, στο Atto 2 κάθεσαι μια χαρά, ακόμα και αν είσαι βουβάλι όπως εγώ και πρέπει να κάτσεις πίσω σου. Μια χαρά μπορεί να στεγάσει μια μέση οικογένεια το G, με μπόνους το σχετικά εύκολο παρκάρισμα με μήκος 4.16.
-
Μα το G ΔΕΝ είναι αυτοκίνητο πόλης. Έχει 425 λίτρα...
Δεν το κρίνω βάσει των διαστάσεων αλλά βάσει χρήσης, αν κάποιος έχει σημείο φόρτισης αγοράζει ηλεκτρικό, ίσως απευθύνεται σε κάποιον που θέλει ένα αυτοκίνητο μεγέθους G αλλά η χρήση που κάνει είναι 50/50 πόλη/ταξίδια και εκτιμά την εμβέλεια του Phev.
-
Εσύ κι εγώ μπορεί να αγοράσαμε ηλεκτρικό, αλλά πάρα πολλοί θέλουν τη σιγουριά των υγρών καυσίμων. Θεωρώ ότι θα κάνει πάταγο στην ελληνική αγορά. Να δούμε βέβαια και τις τιμές του.
-
Συνδιάζει και τα δύο. Αντί για δύο αυτοκίνητα έχεις ενα
-
αλλά τελικά σε ποιόν απευθύνονται;
Σε αυτόν που δεν έχει λεφτά για 2 αυτοκίνητα, αιμορραγεί απο την βενζίνη στην καθημερινότητά του αλλά αγχώνεται τρομερά να σταματήσει 1 φορά στην εθνική όταν πάει στο χωριό.
Είναι πολλοί. Μιλάω συνέχεια μαζί τους.
Τελικά απο τέτοια μικρά πλαγκιν θα έχουμε κέρδος όλοι (αν πουλήσει καλά) γιατί δεν γεμίζουμε τις πόλεις με τέρατα πλαγκιν 2 τόνων, οι αργοι φορτιστές θα γεμίζουν, άρα θα βγάλουν οι πάροχοι προσφορές για να κερδίσουν πελάτες + θα εγκαταστήσουν κ αλλους.
υγ. αν υπηρχε πριν 5 χρονια, αυτο θα αγοραζα αντι για bev.
(τελικά θα ήταν λάθος επιλογή, αλλά λέω, θα ήμουν λιγότερο στρεσαρισμένος με την επιλογή
) -
3,6λ/100 χλμ μέσα στην πόλη με ‘’αδεια’’ μπαταρία.
Για αυτοκίνητο με 7’’ 0-100 και 4,5’’ στο 80-120…καλά δεν είναι;
BYD forum