-
@criuser said in CITROËN FORUM:
Επειδή παίρνετε θάρρος και λέτε κακιούλες για να προστατεύσετε τα χρέπια σας, να κάνουμε μία σύγκριση μεταξύ το 3 αιρκρος με τα 145 στα 25800 η ΜΑΧ και του Τ - ροκ με τα 150 που έχουν αρκετά χιλιάρικα διαφορά ?
Επίσης το οτοτρίτη έχει και τα σέρβις που σε σχέση με την βάγκ που σας τα παίρνει από παντού είναι λογικά.
Εξαρτάται πόσα χιλιάρικα αποτιμας τη ζωή σου🤭

Εγώ πρότεινα το t-cross που είναι πιο "εύκολος" αντίπαλος, παλιό, φθηνότερο, τρία μόνο αστέρια στο EuroNCAP etc.
To νεο T-ROC είναι από άλλο γαλαξία -
Κλίνγκον ή Ρώμυουλαντ ?..

-
Κλίνγκον ή Ρώμυουλαντ ?..

".... in a galaxy far, far away...."
Προτιμώ star wars!!!
Υπάρχει και το επαναστατικό στοιχείο! -
Τίποτα από αυτά απλά είσαι μικρότερος και δεν τα πρόλαβες στην τηλεόραση τα ταξίδια στα αστέρια.
-
Τίποτα από αυτά απλά είσαι μικρότερος και δεν τα πρόλαβες στην τηλεόραση τα ταξίδια στα αστέρια.
Στην τηλεόραση τα πρόλαβα και εγώ!
Εσύ έζησες τον πόλεμο των άστρων μεταξύ ΗΠΑ και ΕΣΣΔ! -
-
-
Βρε τι διαβάζουμε...

Τελικά δεν κάνουν καθόλου καλή δουλειά οι χέητερς...

Τζάμπα τους πληρώνουν οι ανταγωνιστές...

Εχουμε βέβαια και τους εμμονικούς που το κάνουν από ιδεολογικούς λόγους...

-
-
Δεν χωραει
-
-
@lap said in CITROËN FORUM:
Δεν χωραει
Είχα το Πόνυ από το 1981 έως το 1990.
Εχω οδηγήσει ντεσεβώ, ντιάν και αμί 8.
Είχαν απίστευτους χώρους.
Δεν είναι τυχαίο που και το αιρκρός μου έχει εξαιρετικούς χώρους.
100 χρόνων παράδοση είναι αυτή.
-
Ωχ, η ευρυχωρία που ψάχνω για προοπτική οικογένειας στο άλλο τόπικ, δύο ποστ πιο πάνω....
-
@tsimisde said in CITROËN FORUM:
Ωχ, η ευρυχωρία που ψάχνω για προοπτική οικογένειας στο άλλο τόπικ, δύο ποστ πιο πάνω....
Κοίτα, επειδή σε βλέπω και βαριέσαι και εδώ τα είπαμε όλα (βιτάρα τελικά), άκου τί θα κάνεις.
Θα πας σε γκρουπ ιδιοκτητών. Πχ ας πούμε βιτάρα.
Θα μπαίνεις και θα γράφεις 'σκέφτομαι να πάρω βιτάρα, αλλά το είδα και νομίζω οτι το c3 air cross είναι καλύτερο'
και θα κάθεσαι να διαβάζεις (μέχρι να σε κάνουν ban).Αν πας σε ρεντιτ μεριά, γράψε τους όλο το ιστορικό με παιδιά, γάμους, τα πάντα, γουστάρουν να διαβάζουν. Στο facebook μην τα γράψεις, δεν έχουν πολλά χρόνια ζωής τα παππούδια εκεί, κατευθείαν στο ζουμί.
-

-
@jousis said in CITROËN FORUM:
@tsimisde said in CITROËN FORUM:
Κοίτα, επειδή σε βλέπω και βαριέσαι και εδώ τα είπαμε όλα (βιτάρα τελικά), άκου τί θα κάνεις.
Θα πας σε γκρουπ ιδιοκτητών. Πχ ας πούμε βιτάρα.
Θα μπαίνεις και θα γράφεις 'σκέφτομαι να πάρω βιτάρα, αλλά το είδα και νομίζω οτι το c3 air cross είναι καλύτερο'
και θα κάθεσαι να διαβάζεις (μέχρι να σε κάνουν ban).Αν πας σε ρεντιτ μεριά, γράψε τους όλο το ιστορικό με παιδιά, γάμους, τα πάντα, γουστάρουν να διαβάζουν. Στο facebook μην τα γράψεις, δεν έχουν πολλά χρόνια ζωής τα παππούδια εκεί, κατευθείαν στο ζουμί.

Επειδή με έκανες και γέλασα, στη χαρίζω
-
'σκέφτομαι να πάρω βιτάρα, αλλά το είδα και νομίζω οτι το c3 air cross είναι καλύτερο'
Ένσταση, ξεκάθαρα ήμουν on topic.
Έχω εκτροχιάσει χειρότερα τοπικ, μην κοιτάς που γύρισε ο λαπ τωρα και με επισκίασε.

Που λετε πηρε ενας με Ν ένα κόκκινο σετρίο, ζελατίνα, το είδα πρώτη φορά παρκαρισμένο σήμερα πίσω απο το κόκκινο κλιο της γειτονιας.
Δεν μπορώ να αποφασίσω ποιό μου αρέσει πιο πολύ απο τα δύο.
Μάχη κορυφής.
CITROËN FORUM