-
-
@eltonjohn said in ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ - ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ...:
@spi_duster η "Ιωννια οδός" έχει σχέση με τα παράλια της Μικράς Ασίας;
Ιονια οδος. Ειμαστε οκ τωρα.
-
Δεν νομίζω να σκέφτεται κανείς ότι αξίζει τον κόπο να πάει στα Ιωάννινα μέσω Ε65...
https://www.epiruspost.gr/egnatia-odos-miamisi-ora-apo-ta-gianne/
-
Δεν νομίζω να σκέφτεται κανείς ότι αξίζει τον κόπο να πάει στα Ιωάννινα μέσω Ε65...
https://www.epiruspost.gr/egnatia-odos-miamisi-ora-apo-ta-gianne/
Αν καποιος θελει να γλυτωσει 12ε (24ε με επιστροφη) θα παει απο Ε65.
Μπορει να επιλεξει μια καθυστερηση στην Εγνατια...δεν ξερεις ποτε.
Κατα τ αλλα απο Ιονια ειναι γρηγοροτερα το να πας Ιωαννινα. Οχι Μετσοβο...αλλα Ιωαννινα.
ΜΕχρι Πατρα εχεις 130αρια ορια και μεχρι Λαμια εχει κατι κουλα 80-90-110...πολλες πιθανοτητες να την φας αν ''ξεχαστεις''. -
Απο οτι βλεπω, ο E65 "υπαρχει" πλεον κανονικα στο google maps. Αθηνα - καστορια, αυτην τη στιγμη (με κινηση δηλαδη) 4:46
-
Τα συστήματα πλοήγησης έχουν γίνει υπεραισιόδοξα πια. Παλιά έλεγες ότι θα κάνω την ώρα που λένε, τώρα δεν βγαίνει ο χρόνος. Νομίζω ότι τον υπολογίζουν με βάση τη μέγιστη ταχύτητα του ΚΟΚ (130) κι όχι με τα τρέχοντα όρια του δρόμου. Το παρατήρησα και στο εξωτερικό.
-
Ελλάδα για εμένα το gmaps πέφτει μέσα αρκεί η εθνική να είναι άδεια.
Αν έχει την παραμικρή κίνηση, τέλος.Εκεί που πεφτει εκτος το μαπς ειναι σε επαρχιακους καρόδρομους.
-
google maps: συνηθως δειχνει περισσοτερο χρονο, εκτος αν εχει κινηση, οποτε καποιες φορες δειχνει λιγοτερο.
waze: αισθητα πιο ακριβες, ειδικα αν εχεις ξανακανει την διαδρομη.
-
Οι χαρτες εχουν τα ορια. Το βλεπεις πανω στην οθονη οταν ταξιδευεις εκτος απο λιγες περιπτωσεις που δεν εχουν το σωστο.
Δεν χανουν πολυ.
Και εγω θεωρω το waze πιο ακριβες στους χρονους που δινει. -
Το μεγάλο θέμα με τους χάρτες είναι ότι δεν "πιάνουν" την κυκλοφοριακή συμφόρηση παρά μόνον όταν είσαι λίγα χιλιόμετρα μακριά της (οπότε είναι πλέον πολύ αργά να την αποφύγεις).
-
Το μεγάλο θέμα με τους χάρτες είναι ότι δεν "πιάνουν" την κυκλοφοριακή συμφόρηση παρά μόνον όταν είσαι λίγα χιλιόμετρα μακριά της (οπότε είναι πλέον πολύ αργά να την αποφύγεις).
σε ποια εφαρμογη το εχεις δει αυτο; Και στις 2 που ανεφερα υπολογιζουν την κινηση ακομη και αν εισαι 5 ωρες μακρια.
-
-
-
-
-
Πατάμε όλοι να δούμε τις ρυθμίσεις και αφορούν 2 χιλιόμετρα γύρο από το 16ο, δηλαδή στην Κηφισιά; Γιατί δεν το λέει πουθενά ο τίτλος; Ούτε το κείμενο; Και η εικόνα είναι από τις Θερμοπύλες!
-
@tgd said in ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ - ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ...ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ:
Πατάμε όλοι να δούμε τις ρυθμίσεις και αφορούν 2 χιλιόμετρα γύρο από το 16ο, δηλαδή στην Κηφισιά; Γιατί δεν το λέει πουθενά ο τίτλος; Ούτε το κείμενο; Και η εικόνα είναι από τις Θερμοπύλες!
Και πως θα βγουν οι μισθοί μας αν δεν κάνετε κλικ κ. tgd???

-
-
-
ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ - ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ...ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ