Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.
    1. Home
    2. Περί αυτοκίνησης
    3. Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.
    • 1
    • 2
    • 449
    • 450
    • 451
    • 452
    • 453
    • 452 / 453
    Περί αυτοκίνησης
    124
    9060
    362814
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • sarantism
      sarantism @A d P last edited by

@a-d-p said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:

Το βαρύ πρόστιμο για όποιον βρίζει πίσω από το τιμόνι – Τι αναφέρει ο ΚΟΚ

Μήπως δώσατε στο Τέρρυ καμιά κρυφή "άδεια" και βρήκατε ευκαιρία να βάζετε πρόστιμα που θα τον τσίτωναν;
      Και για μοτοσυκλέτα ισχύει; Μη βρίζουμε, μην καπνίζουμε, να έχουμε κώδικα ντυσίματος, φαρμακείο, πυροσβεστήρα, να φοράμε ζώνη, να πηγαίνουμε με 30, τι άλλο μας περιμένει;
      Καλά το έλεγα εχθές σε κολλητό μου. Με έναν τόμο στο χέρι μας θα είμαστε και πάλι δε θα τη γλυτώσουμε.
      Αηδία κατάντησε.
      Ένα πράγμα που είναι νόμος: Η ποσότητα τρώει την ποιότητα.
      Ο νοών νοείτο.

Όλα τα σ' αγαπώ
      αξίζεις να σ'τα πω
      αξίζεις να τα έχεις
      από μένα φυλαχτό
      Όλα τα σ' αγαπώ
      που ακούστηκαν στη γη
      αξίζεις και πιστεύω
      πως για σένα τα 'χουν πει

Νοτης

Scania Sarantis Holland
      Scania Tzimis Holland

1 Reply Last reply Reply Quote 2
      • A d P
        A d P moderator last edited by

Με αμείωτη ένταση οι έλεγχοι για αλκοόλ – Αφαιρέθηκαν 1.134 διπλώματα

1 Reply Last reply Reply Quote 1
        • T
          terryp117 last edited by

https://www.4troxoi.gr/epikairotita/ellada/ti-prepei-na-xereis-gia-tis-nees-kameres-grafoyn-me-portokali/

Η ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ...!!!
          Μα είναι δυνατόν να γράψει η κάμερα αυτόν που περνάει με πορτοκαλί..??!!
          Αν την ώρα που περνάς ανάψει το πορτοκαλί ΠΩΣ ΘΑ ΣΕ ΓΡΑΨΕΙ..?? Γίνεται να το κοκκαλώσεις αν είσαι έστω και με 30, άσε που μπορεί να έχεις νόμιμα 50, ή 90 ΒΛΕΠΕ ΣΥΓΓΡΟΥ...!!!
          ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ και βγάλετε συμπέρασμα..!!! Από τη μία μας ενημερώνει το άρθρο , ότι ΔΕΝ υφίσταται παράβαση και από την άλλη μας λέει ότι αν βρίσκεται εκεί η τροχαία και περάσεις με πορτοκαλί έχει ποινή 30 ευρώ...!!!
          ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ , ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ..??!!!
          ΕΛΠΙΖΩ ΑΥΤΗ Η ΠΑΤΑΤΑ, να μην είναι κάποιο άρθρο του νέου ΚΟΚ που δίνει το δικαίωμα στο όργανο να ερμηνεύει τον νόμο με τον δικό του τρόπο, όπως αρκετά άλλα , αλλά ένα ΛΑΘΟΣ του συντάκτη του άρθρου, ΑΛΛΙΩΣ, ΠΑΜΕ ΔΡΟΜΟΚΑΪΤΕΙΟ..??!!
          ΣΑΡΑΝΤΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ...........ζούνε ανάμεσα μας...!!!
          Σε ευχαριστώ που ανησυχείς για μένα, έχω συναντήσει στη ζωή μου πολλά τρελά, οπότε αντέχω, απλά ξενέρωσα, γιατί βλέπω ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ, οπότε τι να γράψω..??!!
          Άσε που σας βλέπω και σας καμαρώνω , είστε μία υπέροχη ατμόσφαιρα, πως να τη χαλάσω..??!!

Youtube Video

• A d P
            A d P moderator last edited by A d P

Ποια είναι η ένσταση σου @terryp117 ;;;

Άρθρο 9
            παράγραφος 1
            Περίπτωση γ
            σταθερό κίτρινο φως κυκλικής μορφής: Ο οδηγός σταματά, όπως και στην περ. β), εκτός εάν βρίσκεται τόσο κοντά στον σηματοδότη, ώστε να μην μπορεί να σταματήσει με ασφάλεια,

Το άρθρο λέει ότι οι κάμερες φωτογραφίζουν ΜΟΝΟ την παράβαση του ερυθρού σηματοδότη, αλλά και το πορτοκαλί, υπό συγκεκριμένες συνθήκες, μπορεί να θεωρηθεί παράβαση.

Κλάιν δλδ, ασχολούμαστε με χαζομάρες πάλι,
            εγώ κλήση για πορτοκαλί έχω δει μόνο "διορθωμένη" κλήση για κόκκινο 😉😁, μια φορά πριν 20 χρόνια .-

Screenshot_2026-07-28-22-23-16-228_com.android.chrome-edit.jpg

• L
              lap last edited by lap

Απόχρωση του πορτοκαλί λένε;

ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΞΥΓΟΝΟ

T 1 Reply Last reply Reply Quote 1
              • T
                terryp117 @lap last edited by terryp117

@lap said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:

Απόχρωση του πορτοκαλί λένε;

ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ είναι η απορία σου, για διάβασε τα μεγάλα γράμματα, κι αν καταλάβεις , εξήγησε μου και μένα..!!
                Εσύ , αν είσαι πάνω στο φανάρι μερικά μέτρα πριν, 3,5,10 μέτρα πριν και είσαι με 30-50 χλμ., νόμιμα λέμε, ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ , θα προλάβεις να το ακινητοποιήσεις ,αν ανάψει το πορτοκαλί και σε πόσα μέτρα θα το πετύχεις, αν δε βγεις από το παρμπρίζ..??!!
                ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ το αυτοκίνητο από τα 50 με βροχή στα 3,5, ή ΚΑΙ 10 μέτρα χωρίς να γίνει κάτι κακό..??!!!
                Μόλις δεις το πορτοκαλί, πόσα δεύτερα μετά αντιδράς, αν είσαι 50-60-70 ετών, ή καμμιά γεματούλα κυρία που φοράς δεκάποντο..??!!
                Αλλά το ξέχασα, μετά την ΣΑΓΙΟΝΑΡΑ , έρχεται πρόστιμο και για το τακούνι..!!
                Όλοι Φιτιπάλντι και Λάουντα..??!!
                Αν βρέχει, τι θα κάνεις θα κοκκαλώσεις το φρένο, αν είσαι 5 μέτρα από το φανάρι και που θα σταματήσεις, μέσα στη διασταύρωση..??!!
                ΔΟΚΙΜΑΣΑ, αλλά δεν τα κατάφερα ,το καλύτερο μου σε δρόμο με όριο τα 30, ήταν να σταματήσω στη μέση της διάβασης των πεζών, ΑΝ ΕΙΧΕ ΚΑΜΕΡΑ, ΘΑ ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΠΙΕΙ...!!!
                Υποθέτω ότι αν το όριο ήταν 50, θα σταματούσα εκεί που θα μου την έριχνε ο απέναντι αν ξεκινούσε...!!!
                Και δεν μπορώ να πω ότι τα έχασα όλα τα αντανακλαστικά μου, με χαγιαμπούζες και ZZR , ε κάτι έμεινε, υποθέτω καλύτερο από κάποιες άσχετες κυρίες..!!!
                ΑΥΤΟ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΝ ΑΣΗΜΑΝΤΟ ΚΑΙ ΕΠΟΥΣΙΩΔΕΣ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΚΟΚ, μα γιατί ασχολούμαστε..?? Αν τύχει και έχει κανένα όργανο παραπέρα, αυτό θα αποφασίσει αν έπρεπε ή όχι να περάσεις και όχι εσύ που είδες στον καθρέφτη σου τον από πίσω να κοιμάται όρθιος, ή να είναι τσαμπουκαλεμένος να σε πατήσει, απλά γιατί σταμάτησες στο ΒΑΘΥ ΡΟΖ...!!!
                Ασήμαντα πραγματάκια, δε βαριέσαι , τι κι αν διαλύσεις το αυτοκίνητο σου, θα στο φτιάξει ο φταίχτης, λεφτά υπάρχουν, αρκεί να τηρήσεις τον ΚΟΚ με τη λευκή γραμμή λέμε, γιατί αν την πατήσεις ΜΟΝΟ αυτή ΤΟΝ ΗΠΙΕΣ , ή αλλιώς θα πρέπει να τα βρεις με το όργανο απέναντι..!!!

A d P 1 Reply Last reply Reply Quote 1
                • sarantism
                  sarantism last edited by

Δεν αντέχονται....Σαγιονάρες, αρβύλες, παντόφλες, τσιγάρο, αν βρίζεις ή δεν βρίζεις, φαρμακεία με 300 τσιροτογαζες, απινειδωτές, φορτιστές, δο....τες, δε μπορώ.
                  Φτάνει.....Θα πάρω 3 αντικαταθλιπτικά και θα πάω από καρδιά...Ηρεμηστικά, τπτ δε θα αφήσω όρθιο με αυτόν τον ΚΟΚ.
                  Λυπηθείτε μας....
                  Τέρρυ ανησύχησα αρχηγέ...

Όλα τα σ' αγαπώ
                  αξίζεις να σ'τα πω
                  αξίζεις να τα έχεις
                  από μένα φυλαχτό
                  Όλα τα σ' αγαπώ
                  που ακούστηκαν στη γη
                  αξίζεις και πιστεύω

Νοτης

Scania Sarantis Holland
                  Scania Tzimis Holland

T 1 Reply Last reply Reply Quote 1
                  • T
                    terryp117 @sarantism last edited by A d P

@sarantism said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:

Δεν αντέχονται....Σαγιονάρες, αρβύλες, παντόφλες, τσιγάρο, αν βρίζεις ή δεν βρίζεις, φαρμακεία με 300 τσιροτογαζες, απινειδωτές, φορτιστές, δο....τες, δε μπορώ.
                    Φτάνει.....Θα πάρω 3 αντικαταθλιπτικά και θα πάω από καρδιά...Ηρεμηστικά, τπτ δε θα αφήσω όρθιο με αυτόν τον ΚΟΚ.
                    Λυπηθείτε μας....

edit..?? Αυτό εννοείς..??!!**ΠΕΣ ΤΟ ΡΕ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ, μη ντρέπεσαι.....
                    Είπα να κάνω λίγο πίσω, για να μην ταράζω το ήρεμο και φιλικό περιβάλλον εδώ μέσα......

sarantism 1 Reply Last reply Reply Quote 1
                    • A d P
                      A d P moderator @terryp117 last edited by A d P

@terryp117 said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:

Εσύ , αν είσαι πάνω στο φανάρι μερικά μέτρα πριν, 3,5,10 μέτρα πριν και είσαι με 30-50 χλμ., νόμιμα λέμε, ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ , θα προλάβεις να το

Ένα αυτοκίνητο που κινείται με 50 χλμ/ώρα καλύπτει ακριβώς 13,89 μέτρα το δευτερόλεπτο.

Έχεις περάσει με πορτοκάλι 🍊 πριν σκεφτείς οτιδήποτε....

Πάμε παρακάτω

• sarantism
                        sarantism @terryp117 last edited by sarantism

Λυπηθείτε μας....

edit..?? Αυτό εννοείς..??!!**ΠΕΣ ΤΟ ΡΕ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ, μη ντρέπεσαι.....
                        Είπα να κάνω λίγο πίσω, για να μην ταράζω το ήρεμο και φιλικό περιβάλλον εδώ μέσα......

Πάνε αρχηγε λίγο με το ρελαντί, έχεις πολύ ωραίο χιούμορ, δε λέει να το τσιτώνεις συνέχεια το μοτέρ....Θα βγει η μπιέλα και θα σε κυνηγάει 😛
                        Με αγάπη και αγωνιστική εντός και εκτός δρόμου διάθεση στο λέω.
                        Ο Adp εντάξει είναι και αυτός σε δύσκολη θέση. Συνέχεια πας δίπλα του με τη μία ρόδα.
                        Μετά του την ανάβω με μπαντιλιάκα απανωτά. Πόσο να αντέξει και αυτός.....
                        Που δλδ να αρχίσουμε και τα burn out και γίνει το φόρουμ τοπίο στην ομίχλη.
                        Τέρρυ έμαθες να το δουλεύεις τον απινειδωτή; Τον δικόμασα σε όλη την παρέα και δεν τα κατάφερα.....
                        Ψάχνω για εθελοντή αλλά κανένας δε θέλει να κάνει τον ήρωα.....
                        Αχάριστοι άνθρωποι λέμε!! Του κάνω την τιμή να έχουν απεινηδοτική εμπειρία και το αρνούντε.
                        Ρε Τέρρυ σε έναν του έδινα 100 ευρώ για να τον απεινηδοτιάσω και έφυγε τρέχοντας......
                        Τι δεν κάνω ρε γμτ σωστά. Αυτά με το ρεύμα που ανεβάζεις τα πάω τάπα.....
                        Η γυναίκα μου έφυγε από το σπίτι γιατί με φοβάται μην τον δοκιμάσω ενώ κοιμάται....

Σκέφτηκα αυτήν τη συνταγή του Βουτσά με το Έμπλαστρο. Λες να κάνει δουλειά;;

Όλα τα σ' αγαπώ
                        αξίζεις να σ'τα πω
                        αξίζεις να τα έχεις
                        από μένα φυλαχτό
                        Όλα τα σ' αγαπώ
                        που ακούστηκαν στη γη
                        αξίζεις και πιστεύω

Νοτης

Scania Sarantis Holland
                        Scania Tzimis Holland

• T
                          terryp117 last edited by A d P

Αν θα άρχιζα να γράφω το τι θα μπορούσα να είχα κάνει στο δρόμο, θα έπρεπε να αρθεί μέχρι και η παραγραφή τους έπειτα από 30-40 χρόνια, παρά το αντίθετο του νόμου και να πάω ισόβια...!!!
                          Τώρα πια, μια ξεδοντιασμένη αλεπού, που πάει με 32 αντί για 30 και νομίζει ότι κάνει αντίσταση και πάει κόντρα στο σύστημα..!!
                          ****edit..!!!
                          Αλλά όλα κι όλα, στις Γερμανοαυστριακές Άλπεις ξεδίνω, όσο μου επιτρέπουν τα 70 μου χρόνια, τώρα κι αν πάω, ΧΟΡΤΑΤΟΣ ΘΑ ΕΙΜΑΙ...!!!
                          Αλλά πες μου, αυτά θα ενδιέφεραν ποτέ έναν ΚΑΦΕΤΖΗ..??!!
                          Πάντως πιστεύω ότι δεν έχουν όλοι τόσο ανεπτυγμένη την αίσθηση του χιούμορ. Ξέρεις τι λένε για όσους μπερδεύουν τα όρια του χιούμορ με αυτά της ειρωνείας, μη το γράψω.....

A d P sarantism 2 Replies Last reply Reply Quote 0
                          • A d P
                            A d P moderator @terryp117 last edited by A d P

This post is deleted!
                            T 1 Reply Last reply Reply Quote 0
                            • sarantism
                              sarantism @terryp117 last edited by sarantism

Αν θα άρχιζα να γράφω το τι θα μπορούσα να είχα κάνει στο δρόμο, θα έπρεπε να αρθεί μέχρι και η παραγραφή τους έπειτα από 30-40 χρόνια, παρά το αντίθετο του νόμου και να πάω ισόβια...!!!
                              Τώρα πια, μια ξεδοντιασμένη αλεπού, που πάει με 32 αντί για 30 και νομίζει ότι κάνει αντίσταση και πάει κόντρα στο σύστημα..!!
                              ****edit..!!!
                              Αλλά όλα κι όλα, στις Γερμανοαυστριακές Άλπεις ξεδίνω, όσο μου επιτρέπουν τα 70 μου χρόνια, τώρα κι αν πάω, ΧΟΡΤΑΤΟΣ ΘΑ ΕΙΜΑΙ...!!!
                              Αλλά πες μου, αυτά θα ενδιέφεραν ποτέ έναν ΚΑΦΕΤΖΗ..??!!
                              Πάντως πιστεύω ότι δεν έχουν όλοι τόσο ανεπτυγμένη την αίσθηση του χιούμορ. Ξέρεις τι λένε για όσους μπερδεύουν τα όρια του χιούμορ με αυτά της ειρωνείας, μη το γράψω.....

Παντού και πάντα θα υπάρχουν βολεμένοι. Γενικά αναφέρομαι. Δεν ξέρω ποιος είναι βολεμένος στο φόρουμ και δε με απασχολεί.
                              Αναφέρομαι στο γενικό πλαίσιο μιας κοινωνίας που από τη φύση της, δημιουργεί μία ομάδα προνομιούχων, βολεμένων.
                              Δλδ για εμένα βολεμένοι πρώτοι και καλύτεροι είναι οι 300 της βουλής ακολουθούμενοι από δημάρχους, νομάρχες συν τους δημ και νομ. συμβούλους. Καθώς και οι πέριξ αυτών.

Παρακάτω. Είχα επισημάνει πως τα επικαθήμενα του ΤΙΤΑΝ περνάνε μέσα από την πόλη. Δεν ξέρω. Σήμερα είδα του ΗΡΑΚΛΗΣ. Οπότε σίγουρα του Ηρακλή τα επικαθίμενα περνάνε μέσα από την πόλη.
                              Αυτό σαν μεμωνομένο περιστατικό δεν είναι κακό, από τη στιγμή που οι αποθήκες τους είναι στην πόλη. Χτίστικαν πριν το 84 που τις θυμαμαι.
                              Το θέμα είναι πως τώρα με τη μηχανή να τον έχεις από πίσω και να πηγαίνεις με 30.....Εντάξει το πάω με 40 μπας και τον ηρεμήσω τον νταλικιέρη αν και δε με ενόχλησαν μέχρι τώρα αλλά κάτι να μου πεταχτεί και να φρενάρω με τη μηχανή δε θέλω να σκέφτομαι αν μου δώσει φιλάκι τι θα γίνω.
                              Στα στενά πάντως γίνεται του κουτρούλη ο γάμος.
                              Κυρίως οι ξένοι, δε σέβονται προτεραιότητες. Δλδ σήμερα με τη μηχανή είχα 3 που καλά που ήξερα τα επικίνδυνα σημεία και πλησίαζα σχεδόν με 5 χλμ. Αλλιώς θα με έπαιρναν μαζί τους.....Δεν ξέρω το STOP αν για αυτούς λέει τπτ.....

Όλα τα σ' αγαπώ
                              αξίζεις να σ'τα πω
                              αξίζεις να τα έχεις
                              από μένα φυλαχτό
                              Όλα τα σ' αγαπώ
                              που ακούστηκαν στη γη
                              αξίζεις και πιστεύω

Νοτης

Scania Sarantis Holland
                              Scania Tzimis Holland

1 Reply Last reply Reply Quote 0
                              • T
                                terryp117 @A d P last edited by A d P

Μόνο σαματά κάνω και ξεβολεύω λεκτικά φυσικά κάτι τύπους που είναι βολεμένοι κι αυτοί και τα παιδιά τους, πέρδονται οι κυβερνώντες κι αυτοί μυρίζουν..!!!

χρήστη @terryp117 θα μπορούσες να διευκρινίσεις σε ποια μέλη του φόρουμ απευθύνεται η παραπάνω πρόταση; {MOD}

ΟΤΑΝ ΞΕΒΟΛΕΥΕΙΣ μία πρόταση από ένα κείμενο αγαπητέ MOD , όταν την απομονώνεις και κάνεις ραπτοκοπτική αφαιρώντας και προσθέτοντας ότι εσύ θέλεις , θα έπρεπε να ξέρεις ότι μπορεί να αλλοιώσεις την όλη έννοια και σημασία των λεγομένων, την κεντρική ιδέα που λέμε . Παρόλα αυτά θα απαντήσω, έστω και έτσι που το έθεσες , ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΑ , η φράση μου ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ, ΟΣΟΙ ΚΑΘΕ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ , ας αναλογισθεί ο καθένας μας και ας νοιώσει τι του αναλογεί από την φράση αυτή. Αν αισθανθεί ότι δεν τον αφορά, ΑΣ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕΙ..!!
                                Αν πάλι νοιώσει ενοχές , ή ότι θίγεται, είναι δικό του πρόβλημα, ας τα βρει με τον εαυτό του, εμένα δεν με αγγίζει έτσι κι αλλιώς εδώ και χρόνια..!!

και ποια η σχέση όλων αυτών με το θέμα του topic χρήστη @terryp117 ?? Όσον αφορά την κοπτοραπτικη είναι δική σας ειδικότητα και είστε μετρ του είδους. Εδώ μέσα κάνουμε συζήτηση, δεν προσβάλλουμε τα υπόλοιπα μέλη, ότι και να ψηφίζουν. Δημοκρατία έχουμε. Αν δεν συμφωνείτε, μπορείτε να γράψετε τα "αστειακια" σας σε κάποιο blog. Αν θέλετε να συνεχίσετε να γράφετε στο φόρουμ, θα τηρείτε τους κανόνες του {moderator}.-

1 Reply Last reply Reply Quote 0
                                • alexandros-k
                                  alexandros-k @ilias-a last edited by alexandros-k

@ilias-a said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:

Αυτη ειναι η πρασια του οικοπεδου, η φιλεναδα μας λεει.
                                  Επισκόπηση AI
                                  Πρασιά (ή προκήπιο) είναι ο ακάλυπτος και υποχρεωτικός ιδιωτικός χώρος ανάμεσα στη ρυμοτομική γραμμή (το δρόμο) και την οικοδομική γραμμή (το κτίριο).

Απο αυτα που γνωριζω ειναι οτι η τροχαια δεν εχει δικαιωμα να κοψει κληση στην πρασια, αν ενας ιδιοκτητης τη φωναξει απλα το καταγραφει και το πιστοποιει για να μπορεσει ο ιδιοκτητης να προσφυγει στο αρμοδιο δικαστηριο.

Με εχουν γραψει επειδη παρκαρα σε πρασια. Δεν καταλαβα οτι ηταν πρασια και παρκαρα. Ο ιδιοκτητης πηρε τηλ και με εγραψαν .Αλλά ο καλος τροχονομουλης, δεν εγραψε διευθυνση πανω στην κληση και εκανα ενσταση και σβηστηκε ως ελλιπης . Ειμαι 99% σιγουρος οτι επιτηδες δεν εγραψε την διεύθυνση

1 Reply Last reply Reply Quote 3
                                  • sarantism
                                    sarantism last edited by sarantism

Μπα.....Αλλού έβαλα το άρθρο με τον BMW στη Σαντορίνη που πήγε και πάρκαρε την Μπέμπα (σε κίτρινο χρώμα....) στην παραλία;
                                    Ξένος. Τουρίστας. Τι μπορείς να τον κάνεις; Να του πάρεις το δίπλωμα; Πως θα φύγει για όπου είναι η χώρα του;
                                    Τις πινακίδες; Το ίδιο.
                                    Αν όμως τον γράψεις και δεν του πάρεις τις πινακίδες. Και φύγει στην Βουλγαρία χωρίς να πληρώσει και να παραδώσει τπτ, τι γίνεται;

Πάνω σε πεζοδρόμιο είδα αυτοκίνητο χωρίς πινακίδες. Έχω μπερδευτεί γιατί έχω δει άλλο αυτοκίνητο με κλήση για πεζοδρόμιο με τις πινακίδες.
                                    Αφαιρούντε ή όχι οι πινακίδες επιτόπου για παρκάρισμα πάνω σε πεζοδρόμιο;

Όλα τα σ' αγαπώ
                                    αξίζεις να σ'τα πω
                                    αξίζεις να τα έχεις
                                    από μένα φυλαχτό
                                    Όλα τα σ' αγαπώ
                                    που ακούστηκαν στη γη
                                    αξίζεις και πιστεύω

Νοτης

Scania Sarantis Holland
                                    Scania Tzimis Holland

A d P 1 Reply Last reply Reply Quote 1
                                    • A d P
                                      A d P moderator @sarantism last edited by

Μπα.....Αλλού έβαλα το άρθρο με τον BMW στη Σαντορίνη που πήγε και πάρκαρε την Μπέμπα (σε κίτρινο χρώμα....) στην παραλία;
                                      Ξένος. Τουρίστας. Τι μπορείς να τον κάνεις; Να του πάρεις το δίπλωμα; Πως θα φύγει για όπου είναι η χώρα του;
                                      Τις πινακίδες; Το ίδιο.
                                      Αν όμως τον γράψεις και δεν του πάρεις τις πινακίδες. Και φύγει στην Βουλγαρία χωρίς να πληρώσει και να παραδώσει τπτ, τι γίνεται;

Πάνω σε πεζοδρόμιο είδα αυτοκίνητο χωρίς πινακίδες. Έχω μπερδευτεί γιατί έχω δει άλλο αυτοκίνητο με κλήση για πεζοδρόμιο με τις πινακίδες.

1. Η BMW που πάρκαρε στην αμμουδιά, τρώει πρόστιμο βάσει αλλού νόμου, όχι ΚΟΚ.
                                      2. Το πεζοδρόμιο με τον ΝΕΟ ΚΟΚ έχει πρόστιμο 150€ και αφαίρεση διπλώματος, αλλά δύναται να σου αφαιρέσουν τις πινακίδες για να τους πας το δίπλωμα (και να πάρεις τις πινακίδες, ιστορία ολόκληρη άσε
                                      sarantism 1 Reply Last reply Reply Quote 2
                                      • T
                                        tgd last edited by

Φεύγοντας από τη Ρουμανία στη Βουλγαρία στα σύνορα είχε μπαριερα, όπως στα διόδια. Με μια κάμερα, όπως στα διόδια.
                                        Καταγραφή οχημάτων που έβγαιναν από τη χώρα. Υποθέτω ότι αν είχες απλήρωτη κλήση θα έβγαινε η τροχαία και θα σε έπερνε στη άκρη.
                                        Επίσης, τόσες χώρες καταφέρνουν να στέλνουν τα πρόστιμα στην Ελλάδα. Ιταλία και Ελβετία πρώτες απ' όλους. Η ανικανότητα να κάνουμε το ίδιο φταίει που οι ξένοι δεν πληρώνουν τα πρόστιμα.

1 Reply Last reply Reply Quote 3
                                        • sarantism
                                          sarantism @A d P last edited by

Τις πινακίδες; Το ίδιο.

1. Η BMW που πάρκαρε στην αμμουδιά, τρώει πρόστιμο βάσει αλλού νόμου, όχι ΚΟΚ.
                                          2. Το πεζοδρόμιο με τον ΝΕΟ ΚΟΚ έχει πρόστιμο 150€ και αφαίρεση διπλώματος, αλλά δύναται να σου αφαιρέσουν τις πινακίδες για να τους πας το δίπλωμα (και να πάρεις τις πινακίδες, ιστορία ολόκληρη άσε
                                          1. Αρχίσαμε τον άλλο νόμο εκτός ΚΟΚ. Νόμους να φτιάχνουμε. Τώρα που το σκέφτηκα δεν ξέρω αν είναι στη δικαιοδοσία της αστυνομία ή του Λιμενικού. Μου φαίνεται το δεύτερο.

2. Το είδα πριν λίγο το αυτοκίνητο. Οριστικά πάνε οι πινακίδες. Το έβαλε σε ιδιωτικό χώρο ποιο πάνω. Οριστικά όχι. Όσο ορίζει ο νομος.

Όλα τα σ' αγαπώ
                                          αξίζεις να σ'τα πω
                                          αξίζεις να τα έχεις
                                          από μένα φυλαχτό
                                          Όλα τα σ' αγαπώ
                                          που ακούστηκαν στη γη
                                          αξίζεις και πιστεύω

Νοτης

Scania Sarantis Holland
                                          Scania Tzimis Holland

A d P 1 Reply Last reply Reply Quote 0
                                          • sarantism
                                            sarantism last edited by sarantism

https://showmystreet.com/#odfbe_ejasn_2w.d_-5c26

Τα σήματα έχουν αλλάξει. Δεν ισχύει κανένα. Απαγορεύεται να στρίψεις αριστερά. Πας από δεξιά σε έναν κυκλικό κόμβο και από εκεί πας για επάνω.
                                            Εκεί δλδ που έχει τα μηχανάκια παρκαρισμένα απαγορεύεται να πας πλέον ευθεία.
                                            Συφιλιάστικα με ένα θέμα και μου αρέσει να βλέπω τις καμέρες καμάρες. Αλλά για να πω την αλήθεια ξυνόμουν για φασαρία.
                                            Πήγα και έβαλα το 660 στη μέση του δρόμου δλδ ποιο εκεί από τα μηχανάκια που απαγορεύεται να περάσεις.
                                            Είχα πετύχει πριν 3 αυτοκίνητα στη σειρά να παραβιάζουν το απαγορεύεται αριστερά.
                                            Θα το γλεντήσω λέω. Βάζω μονό σταντ, βγάζω κρανος, στρίβω τσιγάρο και κάπνιζα στο μονό σταντ. Μες τα νεύρα.
                                            Μέχρι εκείνη την ώρα τπτ.
                                            Στη δεύτερη τζούρα. Ε παλικάρι κλείνεις το δρόμο. Ποιον δρόμο; Θέλω να πάω ίσια. Πάνε. Με κόβεις. Θες 350 ευρώ να σκάσεις. Άντε τράβα νόμιμα. Ξανά κόρνα. Δεν φεύγω μάγκα μου εκτός αν θες να με μετακινήσεις εσύ. Μάγκας δλδ; Ναι ρε.
                                            Τον κορνάρανε οι πίσω που μαζευόταν και περίμεναν τον Μα.....κα που ήθελε να με τσαμπουκαλευτεί για να πάει παράνομα. Πάει αυτός. Κοντά στα 60.
                                            Ο δεύτερος μετά από 5 λεπτά. Φιλαράκι θέλω να περάσω. Και εγώ τι θες να σε πιάσω από το χέρι; Με κλείνεις. Θες να πάρω την τροχαία να σου ανοίξει το δρόμο; Μάγκα; Παίρνω και το κινητό. Μου λέει περνώντας από δίπλα μου: Δλδ εσύ είσαι σε όλα έντιμος;;; Ρε άντε από εδώ!! Εξαφανίστηκε.
                                            Τρίτος γκόμενα. Κύριε κλείνετε το δρόμο. Μανταμ να πάρω την τροχαία να σας τον ανοίξει; Πάρτε τον. Έγινε μη μου πεις τπτ για τα 350 και το πρόστιμο που θα χάσεις έξυπνη!!
                                            Α να χαθείς αλήτη. Της μάνας σου.

Εντάξει χαλάρωσα. Πως μου τη δίνει όταν μου λες: "Εσύ δλδ είσαι νόμιμος;". Ρε τι σε νοιάζει; Εϊσαι αυτή τη στιγμή παράνομος; Άσε λοιπόν αν είμαι νόμιμος. Και στο κάτω κάτω της γραφής. Εγώ ρε βλάκα μπορώ να σε σπάσω στο ξύλο, εσύ μπορείς αν θες να συγκριθούμε; Εκτός αν εσύ με δείρεις.
                                            Γιατί όταν μου το πας στον συγκριτισμό εγώ και εσύ. Να κατεβούμε από τα οχήματα και ο καλύτερος να κερδίσει.
                                            Εμ παράνομος εμ βγάζεις γλώσσα;
                                            Αλλά δεν έχει εκεί που το ξέρους οι τροχονόμοι, έναν να του σκίσει τα ράμματα και πρέπει να δουλέψει ο κοινωνικός αυτοματισμός.
                                            Δλδ ο νόμος της ζούγκλας. Ή σε δέρνω και περνάω ή σε δέρνω εγώ και δεν παιρνάς.
                                            Απλά πράγματα.

Όλα τα σ' αγαπώ
                                            αξίζεις να σ'τα πω
                                            αξίζεις να τα έχεις
                                            από μένα φυλαχτό
                                            Όλα τα σ' αγαπώ
                                            που ακούστηκαν στη γη
                                            αξίζεις και πιστεύω

Νοτης

Scania Sarantis Holland
                                            Scania Tzimis Holland