-
I sent my NIO to swap its own battery—and it worked. Watch Autopilot navigate a full round trip, pull into the swap station, and exchange drained battery for fresh ones without a single touch from me. No plugs, no driver input, just seamless EV autonomy in action.
12:00 - 17:00 , 5 λεπτά η διαδικασία.
Youtube Videoimo too little , too late, εξτρα σημεία σφάλματος.
-
-
https://www.autoblog.gr/2026/07/14/nio-se-krisi-i-evropaiki-tis-poreia-elaxistes-poliseis-to-2026/
Ωστόσο, τα στοιχεία πωλήσεων για το πρώτο εξάμηνο του 2026 δείχνουν ότι η προσπάθεια της εταιρείας στην Ευρώπη αντιμετωπίζει σοβαρές δυσκολίες. Σύμφωνα με πρόσφατες αναλύσεις της αγοράς, η Nio ταξινόμησε μόλις 45 αυτοκίνητα σε οκτώ διαφορετικές ευρωπαϊκές αγορές τον Φεβρουάριο. Ακόμη και στη Γερμανία, τη μεγαλύτερη αγορά αυτοκινήτου της Ευρώπης και μία από τις πιο ώριμες αγορές για ηλεκτρικά οχήματα, οι ταξινομήσεις της εταιρείας έφτασαν μόλις τις 15 μονάδες κατά το πρώτο εξάμηνο του έτους.
Για αυτό να μην τσιμπάτε με τις χαμηλές τιμές στις κινεζιές...

-
@criuser said in Nio Firefly:
https://www.autoblog.gr/2026/07/14/nio-se-krisi-i-evropaiki-tis-poreia-elaxistes-poliseis-to-2026/
Ωστόσο, τα στοιχεία πωλήσεων για το πρώτο εξάμηνο του 2026 δείχνουν ότι η προσπάθεια της εταιρείας στην Ευρώπη αντιμετωπίζει σοβαρές δυσκολίες. Σύμφωνα με πρόσφατες αναλύσεις της αγοράς, η Nio ταξινόμησε μόλις 45 αυτοκίνητα σε οκτώ διαφορετικές ευρωπαϊκές αγορές τον Φεβρουάριο. Ακόμη και στη Γερμανία, τη μεγαλύτερη αγορά αυτοκινήτου της Ευρώπης και μία από τις πιο ώριμες αγορές για ηλεκτρικά οχήματα, οι ταξινομήσεις της εταιρείας έφτασαν μόλις τις 15 μονάδες κατά το πρώτο εξάμηνο του έτους.

εμμ... αυτο ακριβως ειναι το προβλημα, οτι η nio δεν εχει χαμηλες τιμες

Επισης, το αρθρο που ποσταρες, στο νημα του firefly, αναφερει οτι μονο το firefly τα παει σχετικα καλα. Μηπως θα επρεπε να το βαλεις στο νημα της Nio;
Θες να σου βρω το λινκ; -
ΟΚ, αλλά το ξέραμε οτι δεν μπορείς να πουλήσεις premium αν δεν έχεις καθιερωθεί.
Αυτό δεν σημαίνει οτι το αυτοκίνητο είναι κακό ή οτι δεν είναι το ίδιο premium.Το μόνο που δείχνει είναι οτι οι κινέζοι είναι ακόμα άσχετοι απο marketing, έρευνα αγοράς, κτλ κτλ.
-
Αυτο εχει όντως τόσο χαμηλή αυτονομία?
-

Εεε...χμμμ....το ΝΙΟ ΔΕΝ πουλάει γιατι ειναι πανάκριβο, ότι γιατι ειναι φτηνό!
-
Δεν ξέρω αν το χετε καταλάβει αλλά στην Ελλάδα η ΝΙΟ πουλάει όσο σε όλη την υπόλοιπη Ευρώπη μαζί.
Σε εκείνη την εφαρμογή που έχουν βγάλει το evstats δείχνει 60+ πωλήσεις μέσα στο τελευταίο 12μηνο εδώ. Επίσης με την έκπτωση που κάνανε στο firefly στα 25.300 με την επιδότηση δείχνει να κουνιέται τελευταία.
Προφανώς όλα αυτά δεν είναι κανένα κατόρθωμα, αλλά ούτε και αποτυχημένη δεν τη λες.
-
Δεν ξέρω αν το χετε καταλάβει αλλά στην Ελλάδα η ΝΙΟ πουλάει όσο σε όλη την υπόλοιπη Ευρώπη μαζί.
Σε εκείνη την εφαρμογή που έχουν βγάλει το evstats δείχνει 60+ πωλήσεις μέσα στο τελευταίο 12μηνο εδώ. Επίσης με την έκπτωση που κάνανε στο firefly στα 25.300 με την επιδότηση δείχνει να κουνιέται τελευταία.
Προφανώς όλα αυτά δεν είναι κανένα κατόρθωμα, αλλά ούτε και αποτυχημένη δεν τη λες.
υπαρχει παντα η πιθανοτητα το αρθρο που ποσταρε ο κρουζερ να ειναι απλα λαθος

-
Νομίζω σωστά είναι όσα λέει. Γιαυτό και τελευταία άλλαξαν διευθυντές σε χώρες όπως η Γερμανία και έκαναν μια αναδιοργάνωση.
Γνώμη μου το firefly στα 25 είναι μια χαρά τιμή για όσα δίνει. Αν δεις το βασικό Μίνι στα ίδια λεφτά είναι σαφώς χειρότερο στα πάντα εκτός από αυτονομία.
Υπάρχει πολύς κόσμος που τα χιλιόμετρα δεν τον ενδιαφέρει αν είναι 200, 300 ή 500. Το θέλουν το αμάξι αποκλειστικά για δεύτερο για μέσα στην πόλη.
-
Αν δεις το βασικό Μίνι στα ίδια λεφτά είναι σαφώς χειρότερο στα πάντα εκτός από αυτονομία.
απο τα pdf του σεαα βλέπω, πέρισυ και φέτος μέχρι και τον Μάιο
firefly (premium) 34
mini (premium) 201
R5 (premium) 167
surf (φτηνό) 553
απλά για να καταλάβουμε τα μεγέθηΤο premium είναι με βάση την τιμή, οτι απαιτούν 'premium' στην αγορά, μην μου αρχίσετε οτι ο ένας δίνει ηλιοροφές. Αν μπεις μέσα σε σερφ δεν θες ηλιοροφές, μπούρκα θες να μην σε βλέπουν

(μου πήρε τους κωδικούς ο χάκερ criuser)Η πτώση τιμής δεν ξέρω αν είναι κάτι καλό, θα δείξει, γιατί το ουσιαστικά δηλώνεις παραίτηση απο την ψευδαίσθηση οτι είσαι premium. Σπασμωδική κίνηση (ίσως). Καμιά φορά είναι καλύτερο να μην πουλάς απο το να πουλάς φτηνά.
-

εμμ... αυτο ακριβως ειναι το προβλημα, οτι η nio δεν εχει χαμηλες τιμες

Επισης, το αρθρο που ποσταρες, στο νημα του firefly, αναφερει οτι μονο το firefly τα παει σχετικα καλα. Μηπως θα επρεπε να το βαλεις στο νημα της Nio;
Θες να σου βρω το λινκ;Nio firefly λέει το θέμα...
Μου Nio firefly to ekanes...

-
-
Πάω για καφέ, μετά γραφείο, το βράδυ θα συνεχίσω την διασκέδαση...

-

-
Αφού ΜΟΥ την είπε...

Εδώ είπε ότι έβαλα ψεύτικο άρθρο στο λίνκ...
Θα έχουν αναθυμιάσεις τα φάρμακα λόγω της ζέστης φαίνεται...

-
Αφού ΜΟΥ την είπε...

παλι δεν διαβασες τι εγραψα, αλλα what else is new;
ειπα οτι το αρθρο ισως να εχει λαθος νουμερα, αλλα εσυ πως να το ξερεις αυτο; Αφου ετσι και αλλιως δεν το διαβασες, τον τιτλο ειδες μονο
-
Αφού ΜΟΥ την είπε...

παλι δεν διαβασες τι εγραψα, αλλα what else is new;
ειπα οτι το αρθρο ισως να εχει λαθος νουμερα, αλλα εσυ πως να το ξερεις αυτο; Αφου ετσι και αλλιως δεν το διαβασες, τον τιτλο ειδες μονο
Εσύ δεν διάβασες το άρθρο, γιατί αν το είχες διαβάσει θα έβλεπες ότι έχω ανεβάσει στο σχόλιο μου και το σημαντικότερο μέρος του άρθρου.
Άρα προφανώς το διάβασα για να κάνω και την επιλογή.
NIO forum