-
@criuser said in VW Tiguan 2024:
Δεν πρόσεξα ότι κατέβασε την ισχύ στα 130 άλογα στο Τιγκουάν - πόσο βάρος είπαμε έχει ? - οπότε έτσι έχεις κάποιο δίκιο.
Ανέκαθεν είχε με 130, εκτός από την R-line, τώρα τη σταμάτησε και από την More.
-
Καλημέρα κύριοι. Έβγαλε προσφορά στα 119€ από 130€ το διετές Connect plus για όσους ενδιαφέρονται. Προσωπικά το παρήγγειλα. Ότι γλιτώσουμε καλό είναι!
-
@sabas_thess said in VW Tiguan 2024:
Καλημέρα κύριοι. Έβγαλε προσφορά στα 119€ από 130€ το διετές Connect plus για όσους ενδιαφέρονται. Προσωπικά το παρήγγειλα. Ότι γλιτώσουμε καλό είναι!
Χρήστο η υπηρεσία αυτή είναι δωρεάν για τα 2 πρώτα χρόνια από την αγορά του αυτοκινήτου;
-
@ernest said in VW Tiguan 2024:
Χρήστο η υπηρεσία αυτή είναι δωρεάν για τα 2 πρώτα χρόνια από την αγορά του αυτοκινήτου;
Ναι και μετά πληρώνεις. Πήρα τη προσφορά και θα προστεθούν 24 μήνες στους ήδη υπάρχοντες, άρα θα το έχω μέχρι το 2029.
-
Σε συνθήκες καλοκαιριού με το clima ανοικτό και επιλεγμένο πρόγραμμα "D" όταν σταθμεύω προσωρινά (πχ γιχ καφέ) και εξέρχομαι του οχήματος, ενώ το κλειδί παραμένει εντός καμπίνας, σύντομα το όχημα σβήνει.
Αυτό όταν μου το έκανε όντας σε επιλεγμένο πρόγραμμα το "E" θεωρώ ότι γινόταν χάρην οικονομίας. Στο "D" δεν το καταλαβαίνω. Υπάρχει καμία ρύθμιση που αποτρέπει όλο αυτό; Το clima να σβήνει μόνο από επιλογή μου, τόσο απλά!
-
Αυτό το κάνει και με απενεργοποιημένο το start-stop;
-
Σε συνθήκες καλοκαιριού με το clima ανοικτό και επιλεγμένο πρόγραμμα "D" όταν σταθμεύω προσωρινά (πχ γιχ καφέ) και εξέρχομαι του οχήματος, ενώ το κλειδί παραμένει εντός καμπίνας, σύντομα το όχημα σβήνει.
Αυτό όταν μου το έκανε όντας σε επιλεγμένο πρόγραμμα το "E" θεωρώ ότι γινόταν χάρην οικονομίας. Στο "D" δεν το καταλαβαίνω. Υπάρχει καμία ρύθμιση που αποτρέπει όλο αυτό; Το clima να σβήνει μόνο από επιλογή μου, τόσο απλά!
Για ποιο λόγο να αφήσεις το αυτοκίνητο D και να βγεις, αντί για το P?

Εκτός και αν εννοείς κάτι άλλο -
@a-d-p said in VW Tiguan 2024:
Για ποιο λόγο να αφήσεις το αυτοκίνητο D και να βγεις, αντί για το P?

Εκτός και αν εννοείς κάτι άλλοAν ανοίξεις την πόρτα και βγεις, για λόγους ασφαλείας αυτόματα το βάζει στο P (στο QQ έτσι είναι,αλλά υποθέτω και στα υπόλοιπα αυτόματα).
Μάλλον κάτι άλλο εννοεί.Εdit: λέει πρόγραμμα D δηλ. το σύνηθες sport υποθέτω. Άρα είναι το driving mode κι όχι η θέση του αυτόματου
-
Οπως ειπε ο panormus, οταν ανοιξει πορτα, το οχημα μπαινει απο D σε P, για λογους ασφαλειας. Απαξ και μπει σε P, οταν περασει καποιος χρονος, το οχημα θα "σβησει" απο μονο του. Δεν θυμαμαι ποση ακριβως ωρα ειναι, αλλα δεν νομιζω οτι ειναι πανω απο 5-10'. Θυμαμαι δηλ να ειμαι μεσα στο tiguan ενω χαζολογουσα και το οχημα να σβηνει (εβγαλε και καποιο μηνυμα νομιζω).
Εσυ, αν καταλαβα καλα, θελεις να κανεις σταση και το ac να παραμεινει ενεργο. Πρεπει να εχεις ενα κουμπακι STAY ή REST ή καπως ετσι, αναμεσα στα κουμπια ελεγχου του ac. Δεν το χρησιμοποιησα ποτε, αλλα θυμαμαι οτι υπηρχε και οτι απο περιεργεια ειχα ψαξει να δω τι κανει.
-
Στο δικό μου, που είναι "αντρικό"
και έχει παραδοσιακό λεβιέ, παραμένει στο D, αλλά μόλις ανοίξει η πόρτα του οδηγού βάζει ηλεκτρικό χειρόφρενο.
Όταν το αφήνω σταθμευμένο και θέλω να συνεχίσει να λειτουργεί ο κλιματισμός, απενεργοποιώ το start/ stop (και εννοείται βάζω το λεβιέ στο P) -
@a-d-p said in VW Tiguan 2024:
Στο δικό μου, που είναι "αντρικό"
και έχει παραδοσιακό λεβιέ, παραμένει στο D, αλλά μόλις ανοίξει η πόρτα του οδηγού βάζει ηλεκτρικό χειρόφρενο.
Όταν το αφήνω σταθμευμένο και θέλω να συνεχίσει να λειτουργεί ο κλιματισμός, απενεργοποιώ το start/ stop (και εννοείται βάζω το λεβιέ στο P)νομιζω οτι αν ανοιξεις πορτα θα μπει και το δικο σου σε P, ανεξαρτητως την θεση του λεβιε. Επισης εχω την εντυπωση οτι σβηνει μετα απο καποια ωρα. Πανε χρονια οποτε μπορει να μην θυμαμαι καλα, αλλα με αυτην την εντυπωση εχω μεινει.
-
@dettol said in VW Tiguan 2024:
Εσυ, αν καταλαβα καλα, θελεις να κανεις σταση και το ac να παραμεινει ενεργο. Πρεπει να εχεις ενα κουμπακι STAY ή REST ή καπως ετσι, αναμεσα στα κουμπια ελεγχου του ac. Δεν το χρησιμοποιησα ποτε, αλλα θυμαμαι οτι υπηρχε και οτι απο περιεργεια ειχα ψαξει να δω τι κανει.
Αυτό ακριβώς θέλω. Δεν με πειράζει που μπαίνει σε "p". Θα το ψάξω ευχαριστώ.
-
Νέα έκδοση για την επέτειο των 20 ετών του Tiguan
-
Απίστευτο χρώμα!
-
"with prices starting from 48,180 euros"
Γελανε και τα τσιμεντα ,οι ανθρωποι πλεον ξεκαθαρα ψαχνουν για κοροιδα.
VW Tiguan 2024