-
Ford Transit custom 2.2d , 2017 service 400000χλν
Αλλαγή λάδια 5w30
φίλτρο λαδιού
φίλτρο πετρελαίου
βαλβολίνες
πίσω τακάκια
απολύμανση ac
γ.έλεγχος393+φπα σε αντιπροσωπεία
-
@panos2171 said in Πόσο κοστίζει το σέρβις του αυτοκινήτου σας?:
Αλλαγή λάδια 5w30
φίλτρο λαδιού
φίλτρο πετρελαίου
βαλβολίνες
πίσω τακάκια
απολύμανση ac
Κοντα στα 10 λιτρα λαδι δεν παιρνει αυτο?
-
6.5L
-
Αλλαγή λάδια 5w30
φίλτρο λαδιού
φίλτρο πετρελαίου
βαλβολίνες
πίσω τακάκια
απολύμανση ac
Ακριβουτσικο.....Αλλά πιο φθηνο απο το αλλο Ford που ειχες ποσταρει 2-3 σελιδες πριν
-
@alexandros-k said in Πόσο κοστίζει το σέρβις του αυτοκινήτου σας?:
Αλλαγή λάδια 5w30
φίλτρο λαδιού
φίλτρο πετρελαίου
βαλβολίνες
πίσω τακάκια
απολύμανση ac
Ακριβουτσικο.....Αλλά πιο φθηνο απο το αλλο Ford που ειχες ποσταρει 2-3 σελιδες πριν
Αλεξανδρε δεν ειναι κουρσα, εχει μεγαλυτερο βαθμο δυσκολιας.
-
@ilias-a said in Πόσο κοστίζει το σέρβις του αυτοκινήτου σας?:
@alexandros-k said in Πόσο κοστίζει το σέρβις του αυτοκινήτου σας?:
Αλλαγή λάδια 5w30
φίλτρο λαδιού
φίλτρο πετρελαίου
βαλβολίνες
πίσω τακάκια
απολύμανση ac
Αλεξανδρε δεν ειναι κουρσα, εχει μεγαλυτερο βαθμο δυσκολιας.
Το Ford Courier που ειναι πιο κουρσα, ειχε πιο ακριβο σερβις απο οτι ειδα
-
Μιλάμε βέβαια για μοντέλα διαφορετικής χρονολογίας, το ένα 2017 και το άλλο 2024
-
Εχει κανεις εικονα για πρωτο σερβις Audi A3 8Y?
Ειναι Long life, (στα 30.000χλμ η διετία, οποιο παρελθει πρωτο).Εκλεισα ραντεβου αλλα δεν ηξεραν να μου πουν κοστος στην Karenta

-
Με Golf ενός έτους (δεν ήθελα να αφήσω λάδια μέσα για δύο χρόνια και 25-30 χιλιάδες km), πλήρωσα στην Καρέντα Αργυρούπολης 360 ευρώ για λάδια, φίλτρο λαδιού, φίλτρο καμπίνας και κάρτα ελέγχου καυσαερίων... Αν υπάρχει και κανένα markup για το σήμα της Audi και πάει πιο κοντά στα 400, δεν μπορώ να ξέρω... Όπως επίσης αν στη 2ετία αλλάζουν και τίποτα άλλο, επίσης δεν μπορώ να το ξέρω. Μου φαίνεται περίεργο να μην μπορούν να δώσουν μία εκτίμηση τηλεφωνικώς. Μετρημένα κουκιά είναι το πρώτο σέρβις σε νέο αυτοκίνητο.
-
@shumakos said in Πόσο κοστίζει το σέρβις του αυτοκινήτου σας?:
Με Golf ενός έτους (δεν ήθελα να αφήσω λάδια μέσα για δύο χρόνια και 25-30 χιλιάδες km), πλήρωσα στην Καρέντα Αργυρούπολης 360 ευρώ για λάδια, φίλτρο λαδιού, φίλτρο καμπίνας και κάρτα ελέγχου καυσαερίων... Αν υπάρχει και κανένα markup για το σήμα της Audi και πάει πιο κοντά στα 400, δεν μπορώ να ξέρω... Όπως επίσης αν στη 2ετία αλλάζουν και τίποτα άλλο, επίσης δεν μπορώ να το ξέρω. Μου φαίνεται περίεργο να μην μπορούν να δώσουν μία εκτίμηση τηλεφωνικώς. Μετρημένα κουκιά είναι το πρώτο σέρβις σε νέο αυτοκίνητο.
Ιστοριες τρομου απο τις τιμες των εξουσιοδοτημενων.
-
Αλλαγή λάδια 5w30
φίλτρο λαδιού
φίλτρο πετρελαίου
βαλβολίνες
πίσω τακάκια
απολύμανση ac
Μετά από 30χλμ ανάβει λαμπάκι ABS, ξανά συνεργείο, ή πίσω δεξιά δίσκο πλάκα θέλει άλλαγμα 400€…
το πήρα από εκει και θα δω μήπως βρω ανταλλακτικό και την αλλάξω αλλού -
Αλλαγή λάδια 5w30
φίλτρο λαδιού
φίλτρο πετρελαίου
βαλβολίνες
πίσω τακάκια
απολύμανση ac
Μετά από 30χλμ ανάβει λαμπάκι ABS, ξανά συνεργείο, ή πίσω δεξιά δίσκο πλάκα θέλει άλλαγμα 400€…
το πήρα από εκει και θα δω μήπως βρω ανταλλακτικό και την αλλάξω αλλούΆλλαξε μάστορα αδερφέ, σε θέλει τακτικό πελάτη. Δεν γίνεται να πήγες για αλλαγή πίσω τακάκια και να μην είδε την δισκόπλακα…
-
Επίσημη αντιπροσωπεία, κι εγώ αυτό απορώ πως γίνεται να άλλαξαν τα τακάκια και να μην είδαν ότι η δισκοπλακα έχει πρόβλημα;
Τρωγωμαι να τους στείλω ένα μέιλ γιατί με το μιλητό ο καθένας λέει τα δικά του -
Επίσημη αντιπροσωπεία, κι εγώ αυτό απορώ πως γίνεται να άλλαξαν τα τακάκια και να μην είδαν ότι η δισκοπλακα έχει πρόβλημα;
Τρωγωμαι να τους στείλω ένα μέιλ γιατί με το μιλητό ο καθένας λέει τα δικά τουΠοιος σας έχει πει ότι έχουν σοβαρούς μάστορες οι αντιπροσωπείες; Ρουλέτα είναι σε ποιον θα πέσεις…. Άλλαξε αντιπροσωπεία, φιλικά.
-
Τρωγωμαι να τους στείλω ένα μέιλ γιατί με το μιλητό ο καθένας λέει τα δικά τουΙσως το προβλημα ειναι στο δαχτυλιδι που διαβαζει το ABS. Παει μαζι με την δισκοπλακα
-
οπότε όταν άλλαξαν τακάκια δε μπορούσε να φανεί; Αυτό μου κάνει εντύπωση δε μπορεί να χάλασε έτσι ξαφνικά μια δισκοπλακα
-
οπότε όταν άλλαξαν τακάκια δε μπορούσε να φανεί; Αυτό μου κάνει εντύπωση δε μπορεί να χάλασε έτσι ξαφνικά μια δισκοπλακα
Έχουν φρενομετρο να το ελένξουν ή να μετρήσουν την εκκέντροτητα της δισκόπλακας .
Έχει στραβώσει η δισκόπλακα ή έχει φαγωθει; -
Ford Fiesta 1.5 2014 178.000
Λάδια Eneos 5/30 + Φίλτρο Λαδιου
Έλεγχος διαρροής ψυκτικου . Θα χρειαστει θερμοστατη.
100€ . Σε γενικο συνεργείο. -
@margm said in Πόσο κοστίζει το σέρβις του αυτοκινήτου σας?:
Έχουν φρενομετρο να το ελένξουν ή να μετρήσουν την εκκέντροτητα της δισκόπλακας .
Έχει στραβώσει η δισκόπλακα ή έχει φαγωθει;Ιδέα δεν έχω , υποτίθεται ότι θα έπρεπε να τα κάνουν όλα αυτά, μου είπαν μόνο ότι δε βεντουζαρει καλά η δισκοπλακα.
Αν είχε το οτιδήποτε πρόβλημα η δισκοπλακα θα έπρεπε να το δουν όταν άλλαζαν τακάκια.
Θα δω τι θα μου πει και ο φρενας -
Αφου δουλευε οκ οταν αλλαξες τακακια δεν ασχοληθηκαν να το κοιταξουν
Πόσο κοστίζει το σέρβις του αυτοκινήτου σας?