-
-
-
Τις τελευταίες μέρες βλέπω ένα κάθε μέρα, συνήθως το πανέμορφο κιτρινακι. Χαίρομαι ιδιαιτέρως που έχει κυκλοφορήσει και μακάρι να δούμε και άλλα φτηνά ευρωπαϊκά ηλεκτρικά στους δρόμους!
-
Παγκράτι το έχει ένας ιερόσυλος (κίτρινο/μαύρο iconic) και το παρκάρει στον δρόμο (είχα βάλει κ φωτό).
Πράσινο δεν έχω δει κανένα και νομίζω είναι το 2ο πιο όμορφο.
Κρίμα.να δούμε και άλλα φτηνά ευρωπαϊκά ηλεκτρικά στους δρόμους!
τόσα ίC3, πόσα άλλα θες ;
-
@jousis said in Renault 5 E-Tech:
Παγκράτι το έχει ένας ιερόσυλος (κίτρινο/μαύρο iconic) και το παρκάρει στον δρόμο (είχα βάλει κ φωτό).
Πράσινο δεν έχω δει κανένα και νομίζω είναι το 2ο πιο όμορφο.
Κρίμα.να δούμε και άλλα φτηνά ευρωπαϊκά ηλεκτρικά στους δρόμους!
τόσα ίC3, πόσα άλλα θες ;
C3 έχω δει πολλά. EC3 αμφιβάλλω αν έχω δει αλλά δεν ξέρω αν θα το καταλάβαινα
-
Κίτρινα και λίγα άσπρα κι εγώ βλέπω. Πράσινα όχι.
-
αυτή είναι διαφήμιση, μπράβο στη renault:
έδωσαν to r5 σε youtuber, που έχει περιεχόμενο κυρίως για gen z, με 750+χιλιάδες followers, το βίντεο έχει ήδη 59 χιλιάδες προβολές σε ούτε μια μέρα
-
Ωχ ο panosdent, έχω σιχαθεί να τον βλέπω λόγω των μικρών.
Άκυρο από εμένα στο 5.
-
σιγά μην του χάρισαν 35Κ για να διαφημίσει σε genZ που δεν έχουν ούτε για παγωτό από το περίπτερο.
τα πατακια δώρο για να διαφημίσει την αντιπροσωπεία ίσως.
-
@vagkirk said in Renault 5 E-Tech:
Ωχ ο panosdent, έχω σιχαθεί να τον βλέπω λόγω των μικρών.
Άκυρο από εμένα στο 5.
Μονο ΜΑΝΟΣ !!!!

-
Έδωσαν έγραψα, όχι χάρισαν

Δεν είδα όλο το βίντεο (criuser mode on) αν το αναφέρει κάπου, αλλά μπορεί να του το παραχώρησαν δωρεάν για κάποιο διάστημα με λήζινγκ ή κάτι παρόμοιο.Το αμάξι δεν απευθύνεται σε οικογενειάρχες, λόγω μεγέθους, είναι για νέους, φοιτητές, κτλ οπότε είναι πολύ στοχευμένη η διαφήμιση.
-
@dg79 said in Renault 5 E-Tech:
Δεν είδα όλο το βίντεο (criuser mode on)

(δεν βλέπεται το βίντεο, πολύ genZ)Απο ότι είπε το αγόρασε με λίζιν στην εταιρία του.
Το sweet spot του target group είναι 55+ ρηδες που ήξεραν το παλιό και έχουν ξεφορτωθεί τα παιδιά.
Φραγκάτος νέος θα πάρει κάποιο πιο κυριλέ.Δεύτερο target group είναι petrolheads (too soon ?
) που θέλουν bev. -
Δεν χωράμε στο αμάξι, δεν βλέπουμε το βίντεο.
-
@criuser said in Renault 5 E-Tech:
Δεν χωράμε στο αμάξι, δεν βλέπουμε το βίντεο.
Δεν διάβασα τί είπες, έχω δουλειά.
-
Και εγώ τώρα ξεκινάω.
Με καφέ πρώτα και γραφείο αργότερα μέχρι τις 6 που έχει μπάλα.
-
-
Λάσκαρη εναντίον Ταυγέτης...

-
Πραγματικά στο εμφανισιακό κομμάτι είναι μέχρι και ιεροσυλία να συγκρίνονται αυτά τα δύο αυτοκίνητα.
-
-
(όποιος με είχε ακούσει πριν 1 μήνα βέβαια, το ξέρει ήδη
)in other news, καλά τα πάει και Ελλάδα αν και περίμενα παραπάνω.
7ο σε όλα τα μικρά (το ίνστερ είναι 2ο μετά το σερφ αλλά το λένε Α), 2ο στα Β, 2ο στα παιχνιδιάρικα (βάζω και το ΕΧ30 των μανατζαρέων να μην με ζαλίσει).
Renault 5 E-Tech