Navigation

    • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    Περί Parking και δημοσίων χώρων στάθμευσης
    1. Home
    2. Περί αυτοκίνησης
    3. Περί Parking και δημοσίων χώρων στάθμευσης
    • 1
    • 2
    • 9
    • 10
    • 11
    • 12
    • 13
    • 13 / 13
    Περί αυτοκίνησης
    28
    256
    3814
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • katafractos17
      katafractos17 last edited by katafractos17

      Στα Σεπόλια ο πεθερός μου δίνει 100€ το μήνα, σε σχετικά μέτριας κατάστασης παρκινγκ.
      'Οχι για τίποτα ιδιαίτερο. Κλειστό μεν αλλά μια τσιμεντοκατάσταση είναι. Με μια σχετικά τυπική επιτήρηση και λίγη ασφάλεια μιας και η πόρτα κλείνει μόνη της μετά από λίγο αν την ξεχάσει κανείς.
      Βέβαια έχω δει και κάτι χειρότερα που το έβαζε παλιά.
      Είναι όμως κανονικό γραμμάτιο ρε γαμώτο.

      F 1 Reply Last reply Reply Quote 3
      • F
        famas @katafractos17 last edited by

        @katafractos17 said in Περί Parking και δημοσίων χώρων στάθμευσης:

        Στα Σεπόλια ο πεθερός μου δίνει 100€ το μήνα, σε σχετικά μέτριας κατάστασης παρκινγκ.
        'Οχι για τίποτα ιδιαίτερο. Κλειστό μεν αλλά μια τσιμεντοκατάσταση είναι. Με μια σχετικά τυπική επιτήρηση και λίγη ασφάλεια μιας και η πόρτα κλείνει μόνη της μετά από λίγο αν την ξεχάσει κανείς.
        Βέβαια έχω δει και κάτι χειρότερα που το έβαζε παλιά.
        Είναι όμως κανονικό γραμμάτιο ρε γαμώτο.

        130 σε Θεσσαλονίκη (Ολυμπιάδος, σχετικά κέντρο βέβαια) κι επίσης 130 Θεσσαλονίκη πάλι, σε δυτικό Δήμο (Νεάπολη). Και φυσικά υπάρχει αναμονή αν αδειάσει θέση.

        https://www.spritmonitor.de/en/detail/1383600.html

        S 1 Reply Last reply Reply Quote 3
        • S
          skg1958 @famas last edited by

          @famas said in Περί Parking και δημοσίων χώρων στάθμευσης:

          130 σε Θεσσαλονίκη (Ολυμπιάδος, σχετικά κέντρο βέβαια) κι επίσης 130 Θεσσαλονίκη πάλι, σε δυτικό Δήμο (Νεάπολη). Και φυσικά υπάρχει αναμονή αν αδειάσει θέση.

          180 λίγο πιο κάτω στην Ολύμπου και 300+ΦΠΑ στην Προξένου Κορομηλά

          F 1 Reply Last reply Reply Quote 2
          • S
            sarantism last edited by sarantism

            **Πάρκινγκ σε τιμές... κατοικίας: Πόσο κοστίζει η αγορά και η ενοικίαση μιας θέσης ανά γειτονιά της Αθήνας
            Τα στοιχεία για τις πωλήσεις θέσεων στάθμευσης το 2025 αποτύπωσαν μια αγορά με ακραίες αποτιμήσεις. Στην κορυφή της λίστας βρέθηκε μια θέση στάθμευσης στην Κηφισιά, επιφάνειας μόλις 12,5 τ.μ., η οποία πωλήθηκε έναντι 1.000.000 ευρώ. Η τιμή αυτή αντιστοιχεί σε 80.000 ευρώ ανά τετραγωνικό μέτρο, επίπεδο που υπερβαίνει κατά πολύ ακόμη και τις ακριβότερες κατοικίες της αγοράς.

            Ακολούθησε πώληση στο Χαλάνδρι, όπου θέση στάθμευσης 10,35 τ.μ. άλλαξε χέρια έναντι 380.000 ευρώ, με την τιμή ανά τετραγωνικό μέτρο να ξεπερνά τα 36.700 ευρώ. Στην Κηφισιά καταγράφηκε και δεύτερη ιδιαίτερα υψηλή συναλλαγή, με θέση 13,35 τ.μ. να πωλείται στα 375.000 ευρώ.

            Στο Μαρούσι, θέση 10,8 τ.μ. πωλήθηκε προς 260.000 ευρώ, ενώ στην Αθήνα και συγκεκριμένα στα Πατήσια, θέση 13,6 τ.μ. έφτασε τις 275.000 ευρώ. Ακόμη και στο κέντρο της Αθήνας, θέση μόλις 11 τ.μ. πωλήθηκε έναντι 197.500 ευρώ.

            Τα παραδείγματα αυτά δείχνουν ότι η αξία μιας θέσης στάθμευσης δεν εξαρτάται αποκλειστικά από το εμβαδόν της. Καθοριστικό ρόλο παίζει η περιοχή, η σπανιότητα, η πρόσβαση, η ασφάλεια του χώρου, αλλά και η γενικότερη πίεση που επικρατεί σε κάθε γειτονιά.

            Το Κολωνάκι κρατά τα σκήπτρα στις ακριβές αγγελίες
            Στην Αθήνα, στις αγγελίες γνωστών μεσιτικών γραφείων μία από τις πιο χαρακτηριστικές περιπτώσεις υψηλών τιμών εντοπίζεται στο Κολωνάκι, ανάμεσα στην πλατεία Φιλικής Εταιρείας και τον Λυκαβηττό. Εκεί, υπόγεια θέση στάθμευσης 12 τ.μ., που χωρά ένα αυτοκίνητο και βρίσκεται σε κτίριο με 24ωρη φύλαξη, διατίθεται προς 210.000 ευρώ. Ο αγοραστής, μάλιστα, επιβαρύνεται και με επιπλέον κοινόχρηστα, ύψους περίπου 40 έως 50 ευρώ τον μήνα.

            Η συγκεκριμένη περίπτωση δεν αποτελεί εξαίρεση. Στο Κολωνάκι καταγράφονται αρκετές αγγελίες για θέσεις στάθμευσης με ζητούμενες τιμές άνω των 100.000 ευρώ, ενώ υψηλές αξίες συναντώνται και σε περιοχές όπως τα Εξάρχεια και οι Αμπελόκηποι. Εκτός κέντρου, σημαντικές τιμές καταγράφονται στο Μαρούσι, στην Κηφισιά και στον Πειραιά, όπου οι χώροι parking κινούνται συχνά μεταξύ 30.000 και 80.000 ευρώ, ανάλογα με τη θέση και τα χαρακτηριστικά του ακινήτου.

            Νότια Προάστια: Aπό 12.000 ευρώ έως μεγάλα επενδυτικά ακίνητα εκατομμυρίων
            Η αγορά των Νοτίων Προαστίων παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς συνδυάζει απλές θέσεις στάθμευσης για ιδιωτική χρήση με μεγάλους οργανωμένους χώρους που απευθύνονται κυρίως σε επενδυτές. Στις αγγελίες συναντώνται μικρές θέσεις 12 έως 15 τ.μ., αλλά και ακίνητα 300, 350, 367, 468 ή ακόμη και 4.200 τ.μ.

            Οι μικρές θέσεις στάθμευσης ξεκινούν από περίπου 12.000 έως 14.000 ευρώ στο Παλαιό Φάληρο, ανεβαίνουν στις 28.500 έως 35.000 ευρώ σε περιοχές όπως η Άνω Γλυφάδα και η Καλλιθέα, ενώ φτάνουν τις 43.000, 50.000 ή και 54.000 ευρώ σε Άλιμο και Ελληνικό. Αντίστοιχα, οι μεγάλοι χώροι στάθμευσης εμφανίζουν πολύ μεγαλύτερες αξίες, από 380.000 ευρώ για ακίνητο 468 τ.μ. στην Αργυρούπολη έως 2.000.000 ευρώ για χώρο 4.200 τ.μ. στην Καλλιθέα.

            Στον Άλιμο, και ειδικότερα στο Καλαμάκι, θέση 13 τ.μ. εμφανίζεται με ζητούμενη τιμή 43.000 ευρώ, αναδεικνύοντας τη συνεχή ενίσχυση των αξιών στις παραθαλάσσιες και πυκνοδομημένες περιοχές των Νοτίων Προαστίων.

            Στη Γλυφάδα, η αγορά είναι ακόμη πιο σύνθετη. Στην Άνω Γλυφάδα εντοπίζεται χώρος 350 τ.μ. προς 700.000 ευρώ, ο οποίος προσφέρεται ως επενδυτική επιλογή, ενώ στην περιοχή Γκολφ Γλυφάδας χώρος 300 τ.μ. διατίθεται προς 450.000 ευρώ. Σε επίπεδο μεμονωμένων θέσεων, στην Άνω Γλυφάδα υπάρχει χώρος 20 τ.μ. με ζητούμενη τιμή 28.500 ευρώ, ενώ στην Κάτω Γλυφάδα υπόγεια θέση 12 τ.μ. κοστίζει 33.000 ευρώ.

            Στην Καλλιθέα, η εικόνα είναι επίσης διαφοροποιημένη. Στην Αγία Ελεούσα καταγράφεται χώρος στάθμευσης 367 τ.μ. με ζητούμενη τιμή 600.000 ευρώ, ενώ στον Λόφο Φιλαρέτου πολύ μεγάλος χώρος 4.200 τ.μ. φτάνει τα 2.000.000 ευρώ. Παράλληλα, στη Χαροκόπου εμφανίζεται μικρότερη θέση 14 τ.μ. με τιμή 35.000 ευρώ.

            Στην Αργυρούπολη, και ειδικότερα στο κέντρο, διατίθεται ακίνητο χρήσης στάθμευσης 468 τ.μ. προς 380.000 ευρώ. Η τιμή αυτή είναι χαμηλότερη σε σχέση με αντίστοιχους μεγάλους χώρους σε πιο ακριβές αγορές, όπως η Γλυφάδα ή η Καλλιθέα, κάτι που δείχνει πόσο καθοριστικά επηρεάζονται οι αξίες από τη μικροτοποθεσία και την εμπορικότητα του σημείου.

            Στην Ηλιούπολη, στην Άνω Ηλιούπολη εμφανίζεται parking 34 τ.μ. με τιμή 55.000 ευρώ, ενώ στα Αστυνομικά χώρος 82 τ.μ. διατίθεται προς 120.000 ευρώ. Οι τιμές αυτές τοποθετούν την περιοχή σε υψηλότερα επίπεδα από τα πιο προσιτά παραδείγματα του Παλαιού Φαλήρου, αλλά χαμηλότερα από τις ακριβότερες ζώνες της Γλυφάδας και του Ελληνικού.

            Στο Ελληνικό, δύο χώροι 28 τ.μ. εμφανίζονται με ζητούμενες τιμές 54.000 και 50.000 ευρώ αντίστοιχα. Οι τιμές αυτές συνδέονται με την ευρύτερη ανοδική αποτίμηση της περιοχής, όπου οι αξίες ακινήτων έχουν ενισχυθεί σημαντικά λόγω της μεγάλης επένδυσης και της συνολικής αναβάθμισης του παραλιακού μετώπου.

            Στο Παλαιό Φάληρο, αντίθετα, καταγράφονται ορισμένες από τις πιο προσιτές τιμές. Στην Αμφιθέα, θέση 12 τ.μ. διατίθεται προς 12.000 ευρώ, ενώ στην Κοψαχείλα θέση 15 τ.μ. έχει ζητούμενη τιμή 14.000 ευρώ. Στη Βάρη – Βάρκιζα, parking 40 τ.μ. εμφανίζεται προς 40.000 ευρώ, τοποθετούμενο περίπου στη μεσαία κατηγορία της αγοράς.

            Η ενοικίαση φτάνει έως και τα 390 ευρώ τον μήνα
            Αντίστοιχα ανοδική είναι η εικόνα και στις ενοικιάσεις. Στο Κολωνάκι καταγράφονται οι υψηλότερες τιμές, με το κόστος για υπόγεια θέση στάθμευσης με πόρτα ασφαλείας και ασανσέρ να φτάνει τα 390 ευρώ τον μήνα. Σε περιοχές όπως το Παγκράτι και η Άνω Γλυφάδα, οι τιμές κινούνται συχνά κοντά στα 250 με 300 ευρώ μηνιαίως.

            Η άνοδος, ωστόσο, δεν περιορίζεται στις ακριβές περιοχές. Στην Κυψέλη, ακόμη και μια στενή θέση 7 έως 8 τ.μ. μπορεί να φτάσει τα 120 ευρώ τον μήνα, ενώ στο Παγκράτι οι μισθώσεις αγγίζουν ακόμη και τα 250 ευρώ. Σε περιοχές όπως του Γκύζη και τα Σεπόλια καταγράφονται αυξήσεις έως και 60%, με τις μηνιαίες χρεώσεις να ξεπερνούν πλέον τα 200 ευρώ.

            Στα Νότια Προάστια, το κόστος ενοικίασης κινείται κατά κανόνα από 100 έως 300 ευρώ τον μήνα. Η διακύμανση είναι μεγάλη και εξαρτάται από την περιοχή, το αν η θέση είναι υπόγεια ή υπαίθρια, από την ευκολία πρόσβασης, την ασφάλεια, αλλά και από το αν πρόκειται για μεμονωμένη θέση ή για οργανωμένο χώρο στάθμευσης.

            Δημοτικά πάρκινγκ: η περίπτωση της Πλατείας Κοτζιά
            Μέσα σε αυτό το περιβάλλον έντονης πίεσης, η επαναλειτουργία του δημοτικού πάρκινγκ στην Πλατεία Κοτζιά δίνει μερική ανάσα στο πρόβλημα στάθμευσης στο κέντρο της Αθήνας. Ο ανακαινισμένος υπόγειος χώρος παραδόθηκε εκ νέου σε λειτουργία από τον Δήμο Αθηναίων, διαθέτοντας 500 θέσεις, ενώ σε επόμενη φάση προβλέπεται η επέκτασή του κατά 200 επιπλέον θέσεις.

            Πρόκειται για το μεγαλύτερο υπόγειο δημοτικό parking της Αθήνας και λειτουργεί με σύστημα ticketless, δηλαδή χωρίς φυσικό εισιτήριο. Οι μηνιαίες χρεώσεις διαφοροποιούνται ανά επίπεδο και κατηγορία χρήστη. Στο Α1’ επίπεδο, η τιμή διαμορφώνεται στα 230 ευρώ για μη δημότες και στα 195 ευρώ για δημότες και κατοίκους. Για οχήματα άνω των 4,5 μέτρων, η χρέωση αυξάνεται στα 250 ευρώ για μη δημότες και στα 215 ευρώ για δημότες.

            Στα Α2’, Β’ και Γ’ επίπεδα, η μηνιαία χρέωση ανέρχεται στα 180 ευρώ, με μειωμένη τιμή 155 ευρώ για δημότες. Για μεγαλύτερα οχήματα, η τιμή φτάνει τα 195 ευρώ, ή τα 165 ευρώ για δημότες. Οι ειδικές, σταθερές θέσεις κοστολογούνται στα 270 ευρώ, ενώ για μοτοσικλέτες η μηνιαία χρέωση ξεκινά από 50 ευρώ και μειώνεται στα 45 ευρώ για δημότες.

            Παράλληλα, προβλέπεται έκπτωση 15% για μόνιμες θέσεις δημοτών, καθώς και δωρεάν θέσεις για ποδήλατα, στο πλαίσιο της ενίσχυσης της μικροκινητικότητας. Η λειτουργία του χώρου έρχεται σε μια περίοδο κατά την οποία η στάθμευση στο κέντρο έχει εξελιχθεί σε καθημερινό μαρτύριο, τόσο για κατοίκους όσο και για επισκέπτες.

            Αντίστοιχες τιμολογιακές πολιτικές εφαρμόζονται και στα υπόλοιπα δημοτικά parking. Στην Πλατεία Κλαυθμώνος, η μηνιαία χρέωση φτάνει περίπου τα 200 ευρώ στο Α’ επίπεδο και υποχωρεί κοντά στα 90 ευρώ στα χαμηλότερα επίπεδα. Στο parking της Βαρβακείου Αγοράς, οι τιμές κυμαίνονται περίπου στα 120 και 90 ευρώ. Για βραχυχρόνια στάθμευση, τα δημοτικά parking παραμένουν φθηνότερα από την ιδιωτική αγορά, με χρεώσεις που ξεκινούν από 2 ή 3 ευρώ για τις πρώτες ώρες, ενώ το ημερήσιο εισιτήριο πολλαπλών διελεύσεων διαμορφώνεται στα 10 ευρώ.

            Γιατί εκτοξεύθηκαν οι τιμές
            Η αύξηση των τιμών στην αγορά στάθμευσης δεν είναι συγκυριακή. Συνδέεται με βαθύτερες αλλαγές στην πόλη, στην κατοικία, στις μετακινήσεις και στην επενδυτική συμπεριφορά γύρω από τα ακίνητα.

            Το κέντρο της Αθήνας αναζωογονείται μετά από μια μακρά περίοδο υποχώρησης. Νέες επιχειρήσεις, τουριστικές χρήσεις, αναπλάσεις, επενδύσεις και επιστροφή κατοίκων έχουν αυξήσει την καθημερινή κίνηση. Όσο περισσότεροι άνθρωποι ζουν, εργάζονται ή επισκέπτονται το κέντρο, τόσο μεγαλύτερη γίνεται η ανάγκη για οργανωμένες θέσεις στάθμευσης.

            Την ίδια ώρα, η Αθήνα έχει εξελιχθεί σε ισχυρό τουριστικό προορισμό. Η αυξημένη επισκεψιμότητα ενισχύει τη ζήτηση για μετακινήσεις και στάθμευση, ενώ παράλληλα στηρίζει εμπορικές και επαγγελματικές δραστηριότητες που επιβαρύνουν περαιτέρω το ήδη πιεσμένο οδικό δίκτυο.

            Καθοριστικός παράγοντας είναι και το παλαιό κτιριακό απόθεμα. Πολλές πολυκατοικίες του κέντρου και των πυκνοδομημένων συνοικιών ανεγέρθηκαν τις δεκαετίες του ’60 και του ’70, σε μια εποχή που η πρόβλεψη για οργανωμένους χώρους parking δεν ήταν κανόνας. Οι οργανωμένες θέσεις άρχισαν να ενσωματώνονται συστηματικότερα στις νεότερες οικοδομές μετά τη δεκαετία του ’80, αφήνοντας μεγάλο μέρος των παλαιότερων περιοχών χωρίς επαρκείς υποδομές στάθμευσης.

            Παράλληλα, ο αριθμός των οχημάτων ανά νοικοκυριό έχει αυξηθεί. Σε πολλές οικογένειες υπάρχουν δύο ή και τρία αυτοκίνητα, γεγονός που δημιουργεί πρόσθετη πίεση, ειδικά σε περιοχές όπου ο δημόσιος χώρος είναι περιορισμένος και οι δρόμοι στενοί.

            Στην εξίσωση μπαίνει και το υψηλό κόστος κατασκευής. Η δημιουργία νέων υπόγειων χώρων στάθμευσης απαιτεί σημαντικές τεχνικές εργασίες και υψηλές δαπάνες, οι οποίες μετακυλίονται στην τελική τιμή πώλησης ή ενοικίασης. Όταν η γη είναι ακριβή και ο διαθέσιμος χώρος περιορισμένος, το κόστος αυτό γίνεται ακόμη υψηλότερο.

            Από χρηστικός χώρος σε επενδυτικό προϊόν
            Πλέον, οι θέσεις στάθμευσης δεν αντιμετωπίζονται μόνο ως πρακτική ανάγκη. Για αρκετούς μικρούς και μεσαίους επενδυτές αποτελούν ακίνητα με χαμηλά λειτουργικά κόστη και σταθερό εισόδημα. Μια θέση στάθμευσης δεν έχει τις ίδιες απαιτήσεις συντήρησης με ένα διαμέρισμα ή ένα κατάστημα, ενώ η ζήτηση για ενοικίαση παραμένει υψηλή.

            Ενδεικτικά, θέση με κόστος αγοράς 25.000 ευρώ μπορεί να αποφέρει ενοίκιο 150 ευρώ τον μήνα. Η σχέση αρχικού κεφαλαίου και μηνιαίου εισοδήματος καθιστά το parking ελκυστική επιλογή για όσους αναζητούν μικρότερα ακίνητα με επαναλαμβανόμενη απόδοση. Οι χώροι αυτοί επιβαρύνονται με ΕΝΦΙΑ, καθώς υπολογίζονται με βάση τα χιλιοστά της πολυκατοικίας, ωστόσο η επιβάρυνση είναι συνήθως περιορισμένη, καθώς η αντικειμενική αξία μιας θέσης στάθμευσης μπορεί να κινείται σε χαμηλότερα επίπεδα, όπως 3.000 έως 5.000 ευρώ, ανάλογα με την περιοχή.

            Σε ακριβές αγορές, όπως το Κολωνάκι, μια θέση μπορεί να κοστίζει από 100.000 έως 150.000 ευρώ και να ενοικιάζεται προς 300, 350 ή και 380 ευρώ τον μήνα. Αυτό δείχνει ότι η τιμή δεν καθορίζεται μόνο από τα τετραγωνικά, αλλά κυρίως από τη σπανιότητα και την ένταση του προβλήματος στάθμευσης στη συγκεκριμένη γειτονιά.
            https://www.iefimerida.gr/oikonomia/parking-times-katoikia-agora-enoikiasi?utm_source=Feedelio&utm_medium=social&utm_campaign=twitter
            Θες και το link. Αντί να κοιτάξεις να αγοράσεις τώρα με ένα μύριο κανένα πάρκινκ που στο χρόνο θα πάει στο 1μιση μύρριο, μου θες το link. Τζάμπα πράμα για τρελά κέρδη. Στο link μου έμεινες. Αυτό εδώ κάτω είναι το επίσημο link:
            sarantisholland.cbrrr.gsxrrr.bmwm3.mercedesamg.golfgti.com.gr.de.nl

            S T 2 Replies Last reply Reply Quote 0
            • C
              criuser last edited by

              Γιατί ανεβάζετε όποια μλκια γράψει ο κάθε μλκς δημοσιογράφος ?

              Συγκρίνετε που....ες με βούρτσες και λούτσες...👎

              Πάρκινγκ λέει 4200 τμ.

              Αυτό βγάζει από 200-300 θέσεις ανάλογα την ρύθμιση στάθμευσης.

              Αμα γεμίσουν μία φορά με 10 ευρώ, βγάζουν 2000-3000 την ημέρα. 60-80000 τον μήνα. Πόσα έξοδα να έχει σε προσωπικό και ρεύμα. Ασε που έχει και έσοδα από πλυσίματα.

              Για σκεφτείτε τι απόδοση έχουν τα 2 εκ.

              Γνωστός που έχει πάρκινγκ έχει μόνιμη βίλα σε 5στερο παραλιακό συγκρότημα ξενοδοχείων και αμάξι άνω των 100000.

              Αριστερά στην Ελλάδα 1917 - 2023
              πόσο κάνει βρε παιδιά ένας φορτιστής τελικά...
              Εμαθα...

              S 1 Reply Last reply Reply Quote 2
              • A d P
                A d P moderator last edited by

                @sarantism βάλε και λινκ την πηγή

                I EAT MILF AND COOKIES (and don't forget to upvote! -τα κούκιζ δεν είναι δωρεάν!)

                1 Reply Last reply Reply Quote 0
                • S
                  skg1958 @sarantism last edited by

                  @sarantism said in Περί Parking και δημοσίων χώρων στάθμευσης:

                  Σε ακριβές αγορές, όπως το Κολωνάκι, μια θέση μπορεί να κοστίζει από 100.000 έως 150.000 ευρώ και να ενοικιάζεται προς 300, 350 ή και 380 ευρώ τον μήνα. Αυτό δείχνει ότι η τιμή δεν καθορίζεται μόνο από τα τετραγωνικά, αλλά κυρίως από τη σπανιότητα και την ένταση του προβλήματος στάθμευσης στη συγκεκριμένη γειτονιά.

                  Σιγά μην έχει μόνο 380 ευρώ τον μήνα στο Κολωνάκι , τόσο έχει στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

                  1 Reply Last reply Reply Quote 0
                  • S
                    sarantism @criuser last edited by sarantism

                    @criuser said in Περί Parking και δημοσίων χώρων στάθμευσης:

                    Γιατί ανεβάζετε όποια μλκια γράψει ο κάθε μλκς δημοσιογράφος ?

                    Συγκρίνετε που....ες με βούρτσες και λούτσες...👎

                    Πάρκινγκ λέει 4200 τμ.

                    Αυτό βγάζει από 200-300 θέσεις ανάλογα την ρύθμιση στάθμευσης.

                    Αμα γεμίσουν μία φορά με 10 ευρώ, βγάζουν 2000-3000 την ημέρα. 60-80000 τον μήνα. Πόσα έξοδα να έχει σε προσωπικό και ρεύμα. Ασε που έχει και έσοδα από πλυσίματα.

                    Για σκεφτείτε τι απόδοση έχουν τα 2 εκ.

                    Γνωστός που έχει πάρκινγκ έχει μόνιμη βίλα σε 5στερο παραλιακό συγκρότημα ξενοδοχείων και αμάξι άνω των 100000.

                    Αν δεν γκρινιάξεις....θα σκάσεις. Δε μπορείς lol
                    Τι να βάλω: θες τα στραμφούκια; Δευτέρα κάτι έχω, την Τρίτη δεν αντέχω να να να
                    Θες Samantha Fox: Τouch Me.
                    Θες την άλλην: Εκεί που καίγομαι πολύ θέλω να νιώσω το φιλί; Σαμίου μου φαίνεται είναι.
                    Θες τη Sabrina την ξένη όχι την ιμιτασιον τη δική μας: Βοys Boys Boys που με μπαλκόνια 3 στρέμματα χοροπηδουσε στην πισίνα και έβρασε το νερό;
                    Θες Eric Clapton: What Wonderfull Night σε live;
                    Θες τη Μελάνια στα νιάτα της;
                    Πάω να χαιδέψω το απαλό δέρμα της Ελένης που με κοιτάει με τα καταγάλανά της μάτια έτοιμα να δακρύσουν που σήμερα δεν της έδωσα φιλάκια.

                    1 Reply Last reply Reply Quote 0
                    • T
                      trader @sarantism last edited by

                      @sarantism said in Περί Parking και δημοσίων χώρων στάθμευσης:

                      **Πάρκινγκ σε τιμές... κατοικίας: Πόσο κοστίζει η αγορά και η ενοικίαση μιας θέσης ανά γειτονιά της Αθήνας
                      Τα στοιχεία για τις πωλήσεις θέσεων στάθμευσης το 2025 αποτύπωσαν μια αγορά με ακραίες αποτιμήσεις. Στην κορυφή της λίστας βρέθηκε μια θέση στάθμευσης στην Κηφισιά, επιφάνειας μόλις 12,5 τ.μ., η οποία πωλήθηκε έναντι 1.000.000 ευρώ. Η τιμή αυτή αντιστοιχεί σε 80.000 ευρώ ανά τετραγωνικό μέτρο, επίπεδο που υπερβαίνει κατά πολύ ακόμη και τις ακριβότερες κατοικίες της αγοράς.

                      Ακολούθησε πώληση στο Χαλάνδρι, όπου θέση στάθμευσης 10,35 τ.μ. άλλαξε χέρια έναντι 380.000 ευρώ, με την τιμή ανά τετραγωνικό μέτρο να ξεπερνά τα 36.700 ευρώ. Στην Κηφισιά καταγράφηκε και δεύτερη ιδιαίτερα υψηλή συναλλαγή, με θέση 13,35 τ.μ. να πωλείται στα 375.000 ευρώ.

                      Στο Μαρούσι, θέση 10,8 τ.μ. πωλήθηκε προς 260.000 ευρώ, ενώ στην Αθήνα και συγκεκριμένα στα Πατήσια, θέση 13,6 τ.μ. έφτασε τις 275.000 ευρώ. Ακόμη και στο κέντρο της Αθήνας, θέση μόλις 11 τ.μ. πωλήθηκε έναντι 197.500 ευρώ.

                      Τα παραδείγματα αυτά δείχνουν ότι η αξία μιας θέσης στάθμευσης δεν εξαρτάται αποκλειστικά από το εμβαδόν της. Καθοριστικό ρόλο παίζει η περιοχή, η σπανιότητα, η πρόσβαση, η ασφάλεια του χώρου, αλλά και η γενικότερη πίεση που επικρατεί σε κάθε γειτονιά.

                      Το Κολωνάκι κρατά τα σκήπτρα στις ακριβές αγγελίες
                      Στην Αθήνα, στις αγγελίες γνωστών μεσιτικών γραφείων μία από τις πιο χαρακτηριστικές περιπτώσεις υψηλών τιμών εντοπίζεται στο Κολωνάκι, ανάμεσα στην πλατεία Φιλικής Εταιρείας και τον Λυκαβηττό. Εκεί, υπόγεια θέση στάθμευσης 12 τ.μ., που χωρά ένα αυτοκίνητο και βρίσκεται σε κτίριο με 24ωρη φύλαξη, διατίθεται προς 210.000 ευρώ. Ο αγοραστής, μάλιστα, επιβαρύνεται και με επιπλέον κοινόχρηστα, ύψους περίπου 40 έως 50 ευρώ τον μήνα.

                      Η συγκεκριμένη περίπτωση δεν αποτελεί εξαίρεση. Στο Κολωνάκι καταγράφονται αρκετές αγγελίες για θέσεις στάθμευσης με ζητούμενες τιμές άνω των 100.000 ευρώ, ενώ υψηλές αξίες συναντώνται και σε περιοχές όπως τα Εξάρχεια και οι Αμπελόκηποι. Εκτός κέντρου, σημαντικές τιμές καταγράφονται στο Μαρούσι, στην Κηφισιά και στον Πειραιά, όπου οι χώροι parking κινούνται συχνά μεταξύ 30.000 και 80.000 ευρώ, ανάλογα με τη θέση και τα χαρακτηριστικά του ακινήτου.

                      Νότια Προάστια: Aπό 12.000 ευρώ έως μεγάλα επενδυτικά ακίνητα εκατομμυρίων
                      Η αγορά των Νοτίων Προαστίων παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς συνδυάζει απλές θέσεις στάθμευσης για ιδιωτική χρήση με μεγάλους οργανωμένους χώρους που απευθύνονται κυρίως σε επενδυτές. Στις αγγελίες συναντώνται μικρές θέσεις 12 έως 15 τ.μ., αλλά και ακίνητα 300, 350, 367, 468 ή ακόμη και 4.200 τ.μ.

                      Οι μικρές θέσεις στάθμευσης ξεκινούν από περίπου 12.000 έως 14.000 ευρώ στο Παλαιό Φάληρο, ανεβαίνουν στις 28.500 έως 35.000 ευρώ σε περιοχές όπως η Άνω Γλυφάδα και η Καλλιθέα, ενώ φτάνουν τις 43.000, 50.000 ή και 54.000 ευρώ σε Άλιμο και Ελληνικό. Αντίστοιχα, οι μεγάλοι χώροι στάθμευσης εμφανίζουν πολύ μεγαλύτερες αξίες, από 380.000 ευρώ για ακίνητο 468 τ.μ. στην Αργυρούπολη έως 2.000.000 ευρώ για χώρο 4.200 τ.μ. στην Καλλιθέα.

                      Στον Άλιμο, και ειδικότερα στο Καλαμάκι, θέση 13 τ.μ. εμφανίζεται με ζητούμενη τιμή 43.000 ευρώ, αναδεικνύοντας τη συνεχή ενίσχυση των αξιών στις παραθαλάσσιες και πυκνοδομημένες περιοχές των Νοτίων Προαστίων.

                      Στη Γλυφάδα, η αγορά είναι ακόμη πιο σύνθετη. Στην Άνω Γλυφάδα εντοπίζεται χώρος 350 τ.μ. προς 700.000 ευρώ, ο οποίος προσφέρεται ως επενδυτική επιλογή, ενώ στην περιοχή Γκολφ Γλυφάδας χώρος 300 τ.μ. διατίθεται προς 450.000 ευρώ. Σε επίπεδο μεμονωμένων θέσεων, στην Άνω Γλυφάδα υπάρχει χώρος 20 τ.μ. με ζητούμενη τιμή 28.500 ευρώ, ενώ στην Κάτω Γλυφάδα υπόγεια θέση 12 τ.μ. κοστίζει 33.000 ευρώ.

                      Στην Καλλιθέα, η εικόνα είναι επίσης διαφοροποιημένη. Στην Αγία Ελεούσα καταγράφεται χώρος στάθμευσης 367 τ.μ. με ζητούμενη τιμή 600.000 ευρώ, ενώ στον Λόφο Φιλαρέτου πολύ μεγάλος χώρος 4.200 τ.μ. φτάνει τα 2.000.000 ευρώ. Παράλληλα, στη Χαροκόπου εμφανίζεται μικρότερη θέση 14 τ.μ. με τιμή 35.000 ευρώ.

                      Στην Αργυρούπολη, και ειδικότερα στο κέντρο, διατίθεται ακίνητο χρήσης στάθμευσης 468 τ.μ. προς 380.000 ευρώ. Η τιμή αυτή είναι χαμηλότερη σε σχέση με αντίστοιχους μεγάλους χώρους σε πιο ακριβές αγορές, όπως η Γλυφάδα ή η Καλλιθέα, κάτι που δείχνει πόσο καθοριστικά επηρεάζονται οι αξίες από τη μικροτοποθεσία και την εμπορικότητα του σημείου.

                      Στην Ηλιούπολη, στην Άνω Ηλιούπολη εμφανίζεται parking 34 τ.μ. με τιμή 55.000 ευρώ, ενώ στα Αστυνομικά χώρος 82 τ.μ. διατίθεται προς 120.000 ευρώ. Οι τιμές αυτές τοποθετούν την περιοχή σε υψηλότερα επίπεδα από τα πιο προσιτά παραδείγματα του Παλαιού Φαλήρου, αλλά χαμηλότερα από τις ακριβότερες ζώνες της Γλυφάδας και του Ελληνικού.

                      Στο Ελληνικό, δύο χώροι 28 τ.μ. εμφανίζονται με ζητούμενες τιμές 54.000 και 50.000 ευρώ αντίστοιχα. Οι τιμές αυτές συνδέονται με την ευρύτερη ανοδική αποτίμηση της περιοχής, όπου οι αξίες ακινήτων έχουν ενισχυθεί σημαντικά λόγω της μεγάλης επένδυσης και της συνολικής αναβάθμισης του παραλιακού μετώπου.

                      Στο Παλαιό Φάληρο, αντίθετα, καταγράφονται ορισμένες από τις πιο προσιτές τιμές. Στην Αμφιθέα, θέση 12 τ.μ. διατίθεται προς 12.000 ευρώ, ενώ στην Κοψαχείλα θέση 15 τ.μ. έχει ζητούμενη τιμή 14.000 ευρώ. Στη Βάρη – Βάρκιζα, parking 40 τ.μ. εμφανίζεται προς 40.000 ευρώ, τοποθετούμενο περίπου στη μεσαία κατηγορία της αγοράς.

                      Η ενοικίαση φτάνει έως και τα 390 ευρώ τον μήνα
                      Αντίστοιχα ανοδική είναι η εικόνα και στις ενοικιάσεις. Στο Κολωνάκι καταγράφονται οι υψηλότερες τιμές, με το κόστος για υπόγεια θέση στάθμευσης με πόρτα ασφαλείας και ασανσέρ να φτάνει τα 390 ευρώ τον μήνα. Σε περιοχές όπως το Παγκράτι και η Άνω Γλυφάδα, οι τιμές κινούνται συχνά κοντά στα 250 με 300 ευρώ μηνιαίως.

                      Η άνοδος, ωστόσο, δεν περιορίζεται στις ακριβές περιοχές. Στην Κυψέλη, ακόμη και μια στενή θέση 7 έως 8 τ.μ. μπορεί να φτάσει τα 120 ευρώ τον μήνα, ενώ στο Παγκράτι οι μισθώσεις αγγίζουν ακόμη και τα 250 ευρώ. Σε περιοχές όπως του Γκύζη και τα Σεπόλια καταγράφονται αυξήσεις έως και 60%, με τις μηνιαίες χρεώσεις να ξεπερνούν πλέον τα 200 ευρώ.

                      Στα Νότια Προάστια, το κόστος ενοικίασης κινείται κατά κανόνα από 100 έως 300 ευρώ τον μήνα. Η διακύμανση είναι μεγάλη και εξαρτάται από την περιοχή, το αν η θέση είναι υπόγεια ή υπαίθρια, από την ευκολία πρόσβασης, την ασφάλεια, αλλά και από το αν πρόκειται για μεμονωμένη θέση ή για οργανωμένο χώρο στάθμευσης.

                      Δημοτικά πάρκινγκ: η περίπτωση της Πλατείας Κοτζιά
                      Μέσα σε αυτό το περιβάλλον έντονης πίεσης, η επαναλειτουργία του δημοτικού πάρκινγκ στην Πλατεία Κοτζιά δίνει μερική ανάσα στο πρόβλημα στάθμευσης στο κέντρο της Αθήνας. Ο ανακαινισμένος υπόγειος χώρος παραδόθηκε εκ νέου σε λειτουργία από τον Δήμο Αθηναίων, διαθέτοντας 500 θέσεις, ενώ σε επόμενη φάση προβλέπεται η επέκτασή του κατά 200 επιπλέον θέσεις.

                      Πρόκειται για το μεγαλύτερο υπόγειο δημοτικό parking της Αθήνας και λειτουργεί με σύστημα ticketless, δηλαδή χωρίς φυσικό εισιτήριο. Οι μηνιαίες χρεώσεις διαφοροποιούνται ανά επίπεδο και κατηγορία χρήστη. Στο Α1’ επίπεδο, η τιμή διαμορφώνεται στα 230 ευρώ για μη δημότες και στα 195 ευρώ για δημότες και κατοίκους. Για οχήματα άνω των 4,5 μέτρων, η χρέωση αυξάνεται στα 250 ευρώ για μη δημότες και στα 215 ευρώ για δημότες.

                      Στα Α2’, Β’ και Γ’ επίπεδα, η μηνιαία χρέωση ανέρχεται στα 180 ευρώ, με μειωμένη τιμή 155 ευρώ για δημότες. Για μεγαλύτερα οχήματα, η τιμή φτάνει τα 195 ευρώ, ή τα 165 ευρώ για δημότες. Οι ειδικές, σταθερές θέσεις κοστολογούνται στα 270 ευρώ, ενώ για μοτοσικλέτες η μηνιαία χρέωση ξεκινά από 50 ευρώ και μειώνεται στα 45 ευρώ για δημότες.

                      Παράλληλα, προβλέπεται έκπτωση 15% για μόνιμες θέσεις δημοτών, καθώς και δωρεάν θέσεις για ποδήλατα, στο πλαίσιο της ενίσχυσης της μικροκινητικότητας. Η λειτουργία του χώρου έρχεται σε μια περίοδο κατά την οποία η στάθμευση στο κέντρο έχει εξελιχθεί σε καθημερινό μαρτύριο, τόσο για κατοίκους όσο και για επισκέπτες.

                      Αντίστοιχες τιμολογιακές πολιτικές εφαρμόζονται και στα υπόλοιπα δημοτικά parking. Στην Πλατεία Κλαυθμώνος, η μηνιαία χρέωση φτάνει περίπου τα 200 ευρώ στο Α’ επίπεδο και υποχωρεί κοντά στα 90 ευρώ στα χαμηλότερα επίπεδα. Στο parking της Βαρβακείου Αγοράς, οι τιμές κυμαίνονται περίπου στα 120 και 90 ευρώ. Για βραχυχρόνια στάθμευση, τα δημοτικά parking παραμένουν φθηνότερα από την ιδιωτική αγορά, με χρεώσεις που ξεκινούν από 2 ή 3 ευρώ για τις πρώτες ώρες, ενώ το ημερήσιο εισιτήριο πολλαπλών διελεύσεων διαμορφώνεται στα 10 ευρώ.

                      Γιατί εκτοξεύθηκαν οι τιμές
                      Η αύξηση των τιμών στην αγορά στάθμευσης δεν είναι συγκυριακή. Συνδέεται με βαθύτερες αλλαγές στην πόλη, στην κατοικία, στις μετακινήσεις και στην επενδυτική συμπεριφορά γύρω από τα ακίνητα.

                      Το κέντρο της Αθήνας αναζωογονείται μετά από μια μακρά περίοδο υποχώρησης. Νέες επιχειρήσεις, τουριστικές χρήσεις, αναπλάσεις, επενδύσεις και επιστροφή κατοίκων έχουν αυξήσει την καθημερινή κίνηση. Όσο περισσότεροι άνθρωποι ζουν, εργάζονται ή επισκέπτονται το κέντρο, τόσο μεγαλύτερη γίνεται η ανάγκη για οργανωμένες θέσεις στάθμευσης.

                      Την ίδια ώρα, η Αθήνα έχει εξελιχθεί σε ισχυρό τουριστικό προορισμό. Η αυξημένη επισκεψιμότητα ενισχύει τη ζήτηση για μετακινήσεις και στάθμευση, ενώ παράλληλα στηρίζει εμπορικές και επαγγελματικές δραστηριότητες που επιβαρύνουν περαιτέρω το ήδη πιεσμένο οδικό δίκτυο.

                      Καθοριστικός παράγοντας είναι και το παλαιό κτιριακό απόθεμα. Πολλές πολυκατοικίες του κέντρου και των πυκνοδομημένων συνοικιών ανεγέρθηκαν τις δεκαετίες του ’60 και του ’70, σε μια εποχή που η πρόβλεψη για οργανωμένους χώρους parking δεν ήταν κανόνας. Οι οργανωμένες θέσεις άρχισαν να ενσωματώνονται συστηματικότερα στις νεότερες οικοδομές μετά τη δεκαετία του ’80, αφήνοντας μεγάλο μέρος των παλαιότερων περιοχών χωρίς επαρκείς υποδομές στάθμευσης.

                      Παράλληλα, ο αριθμός των οχημάτων ανά νοικοκυριό έχει αυξηθεί. Σε πολλές οικογένειες υπάρχουν δύο ή και τρία αυτοκίνητα, γεγονός που δημιουργεί πρόσθετη πίεση, ειδικά σε περιοχές όπου ο δημόσιος χώρος είναι περιορισμένος και οι δρόμοι στενοί.

                      Στην εξίσωση μπαίνει και το υψηλό κόστος κατασκευής. Η δημιουργία νέων υπόγειων χώρων στάθμευσης απαιτεί σημαντικές τεχνικές εργασίες και υψηλές δαπάνες, οι οποίες μετακυλίονται στην τελική τιμή πώλησης ή ενοικίασης. Όταν η γη είναι ακριβή και ο διαθέσιμος χώρος περιορισμένος, το κόστος αυτό γίνεται ακόμη υψηλότερο.

                      Από χρηστικός χώρος σε επενδυτικό προϊόν
                      Πλέον, οι θέσεις στάθμευσης δεν αντιμετωπίζονται μόνο ως πρακτική ανάγκη. Για αρκετούς μικρούς και μεσαίους επενδυτές αποτελούν ακίνητα με χαμηλά λειτουργικά κόστη και σταθερό εισόδημα. Μια θέση στάθμευσης δεν έχει τις ίδιες απαιτήσεις συντήρησης με ένα διαμέρισμα ή ένα κατάστημα, ενώ η ζήτηση για ενοικίαση παραμένει υψηλή.

                      Ενδεικτικά, θέση με κόστος αγοράς 25.000 ευρώ μπορεί να αποφέρει ενοίκιο 150 ευρώ τον μήνα. Η σχέση αρχικού κεφαλαίου και μηνιαίου εισοδήματος καθιστά το parking ελκυστική επιλογή για όσους αναζητούν μικρότερα ακίνητα με επαναλαμβανόμενη απόδοση. Οι χώροι αυτοί επιβαρύνονται με ΕΝΦΙΑ, καθώς υπολογίζονται με βάση τα χιλιοστά της πολυκατοικίας, ωστόσο η επιβάρυνση είναι συνήθως περιορισμένη, καθώς η αντικειμενική αξία μιας θέσης στάθμευσης μπορεί να κινείται σε χαμηλότερα επίπεδα, όπως 3.000 έως 5.000 ευρώ, ανάλογα με την περιοχή.

                      Σε ακριβές αγορές, όπως το Κολωνάκι, μια θέση μπορεί να κοστίζει από 100.000 έως 150.000 ευρώ και να ενοικιάζεται προς 300, 350 ή και 380 ευρώ τον μήνα. Αυτό δείχνει ότι η τιμή δεν καθορίζεται μόνο από τα τετραγωνικά, αλλά κυρίως από τη σπανιότητα και την ένταση του προβλήματος στάθμευσης στη συγκεκριμένη γειτονιά.
                      https://www.iefimerida.gr/oikonomia/parking-times-katoikia-agora-enoikiasi?utm_source=Feedelio&utm_medium=social&utm_campaign=twitter
                      Θες και το link. Αντί να κοιτάξεις να αγοράσεις τώρα με ένα μύριο κανένα πάρκινκ που στο χρόνο θα πάει στο 1μιση μύρριο, μου θες το link. Τζάμπα πράμα για τρελά κέρδη. Στο link μου έμεινες. Αυτό εδώ κάτω είναι το επίσημο link:
                      sarantisholland.cbrrr.gsxrrr.bmwm3.mercedesamg.golfgti.com.gr.de.nl

                      Ξέπλυμα χρήματος ονομάζεται αυτό. Όχι για όλες, αλλά για αρκετές από τις περιπτώσεις που αναφέρεις και δημοσιεύει ο κάθε καραγκιόζης δημοσιογραφίσκος που αποσκοπεί στο clickbait. Θέση στάθμευσης 12,5 τμ με ένα εκατομμύριο. Απευθύνεται τουλάχιστον σε LaFerrari και δίπλα σου παρκάρει η θείτσα με το σαράβαλο 15ετίας. Ξέπλυμα, τριγωνικές συναλλαγές και λοιπές ονομασίες μόνο ταιριάζουν σε αυτές τις περιπτώσεις.

                      1 Reply Last reply Reply Quote 0
                      • C
                        criuser last edited by

                        Είναι άρθρο γτπκ.

                        Για αυτό τον κράζω τον Σαράντη που ανεβάζει σκουπίδια.

                        Να σας πω και ένα μυστικό....

                        Πέρα από τα καταστήματα που γίνονται σπίτια και γκόλντεν βίζες, παίζει να γίνονται και αποθήκες και πάρκινγκ υπό ορισμένες προυποθέσεις φωτισμού και ειδών υγιεινής...

                        Ειδικά στις Κηφισιές.

                        Αριστερά στην Ελλάδα 1917 - 2023
                        πόσο κάνει βρε παιδιά ένας φορτιστής τελικά...
                        Εμαθα...

                        S 1 Reply Last reply Reply Quote 0
                        • T
                          tgd last edited by

                          Και καλό ξέπλυμα ακούγεται να πουλήσεις ένα πάρκινγκ για ένα μύριο.

                          1 Reply Last reply Reply Quote 0
                          • S
                            sarantism @criuser last edited by sarantism

                            @criuser said in Περί Parking και δημοσίων χώρων στάθμευσης:

                            Είναι άρθρο γτπκ.

                            Για αυτό τον κράζω τον Σαράντη που ανεβάζει σκουπίδια.

                            Να σας πω και ένα μυστικό....

                            Πέρα από τα καταστήματα που γίνονται σπίτια και γκόλντεν βίζες, παίζει να γίνονται και αποθήκες και πάρκινγκ υπό ορισμένες προυποθέσεις φωτισμού και ειδών υγιεινής...

                            Ειδικά στις Κηφισιές.

                            Γιατί δεν κράζεις αυτούς που τα γράφουν;
                            Στείλε τους ένα email και πες τους τα.
                            Στο Ιράν όλα τα άρθα είναι του Σόρρος. Στα σπίτια όλοι είναι άχρηστοι εκτός από εσένα.
                            Στην Ε.Ε. όλοι είναι πουλημένοι και αυτοί στον Σόρρος.
                            Σου ακούγονται λογικά όλα αυτά;
                            Με κράζεις γιατί έχεις τις πλάτες των Mods που έχουν γράψει τους κανονισμούς για κάποιους σαν εμένα.
                            Μόνον για εμένα ισχύουν οι κανονισμοί.
                            Άσε τώρα.
                            Εγώ κράζω και το πληρώνω. Και καλά κάνω γιατί πλάτες δε γουστάρω να με κάνουν ούτε εντός, ούτε εκτός.
                            Δε θα μου βρίζουν τη Θρησκεία Μεγάλη Εβδομάδα και οι Mods θα κάνουν πως δε βλέπουν και θα μου έχουν Κανονισμό και θα μου κουνάνε το δάκτυλο να τον τηρώ.
                            Αλλά ας το κουνάνε.
                            Ας μου ξαναρίξουν αποβολλή.

                            Και στο κάτω κάτω της γραφής: Προσέβαλλα κανέναν για αυτά που γράφει; Είπα πως θα ήθελα να τον έχει κάποιος Γδάρει;
                            Έκρινα κανενός τη Θρησκεία ή την Αθεία;
                            Έκρινα κανενός έστω και ένα Άρθρο;
                            Σας ενοχλώ;
                            Πρόβλημά σας.
                            Να σας ενοχλώ και δε θέλω το like κανενός.
                            Θα μου ζητήσετε και τα ρέστα που οργανωμένα μου την πέφτετε επειδή οι Μοds σας έχουν δώσει το ελεύθερο.
                            Δεν έχω τις ώρες και τα ένσημα που έχετε εσείς στο φόρουμ για να είμαι αγαπητός στην Εξουσία του.
                            Και ούτε επιδιώκω να είμαι αγαπητός σε κανέναν.
                            Δεν απείλησα όμως, δε βλασφήμησα, δεν πρόσβαλα δεν κατέκρινα κανενός τα άρθρα.
                            Σας σεβάστηκα και ας με φτύνετε κατάμουτρα.
                            Και ας οι Mod κάνουν επιλεκτική εφαρμογή των κανονισμών ακόμη και για Θρησευτικά θέματα.
                            ΔΕΝ σας χρωστάω χάρη.
                            Εσείς χρωστάτε σε αυτούς που κάνουν τα στραβά μάτια στην Αγένειά σας.

                            1 Reply Last reply Reply Quote 0
                            • C
                              criuser last edited by

                              Εγώ σε κράζω γιατί δεν φιλτράρεις αυτά που ανεβάζεις να δεις τι γράφουν πρώτα.

                              Τα υπόλοιπα που έγραψες δεν με αφορούν.

                              Ομως δεν μου αρέσει να δημιουργούν κλίμα και να παίρνονται στα σοβαρά τέτοιες γελοίες απόψεις σαν κάποια άρθρα που ανεβάζεις.

                              Είναι σκουπίδια και τα αντιμετωπίζω σαν σκουπίδια πετώντας τα στον κάδο.

                              Τώρα αν εσένα σου αρέσουν να τα ανεβάζεις είναι δικό σου θέμα και πρόβλημα.

                              Αλλά αφού τα ανεβάζεις θα ακούς και τις απόψεις των άλλων.

                              Ξέρεις κάθε φορά που μπαίνουμε στο φόρουμ μας δείχνει τα καινούργια σχόλια και όσο να είναι χάνουμε χρόνο να τα διαβάσουμε.

                              Ε αν ο χρόνος μας χάνεται από σκουπίδια θα υπάρχει και η αντίστοιχη κριτική.

                              Επίσης εφ΄ όσον τα ανεβάζεις, συμβαίνουν δύο πράγματα ως πιθανότητες.

                              Η δεν τα διαβάζεις οπότε τρώς τζάμπα τον χρόνο μας και σε κράζουμε για αυτό, ή τα διαβάζεις και τα υιοθετείς οπότε σε κράζουμε και για τις απόψεις σου.

                              Διάλεξε και πάρε.

                              Αριστερά στην Ελλάδα 1917 - 2023
                              πόσο κάνει βρε παιδιά ένας φορτιστής τελικά...
                              Εμαθα...

                              S 2 Replies Last reply Reply Quote 1
                              • S
                                sarantism @criuser last edited by sarantism

                                @criuser said in Περί Parking και δημοσίων χώρων στάθμευσης:

                                Εγώ σε κράζω γιατί δεν φιλτράρεις αυτά που ανεβάζεις να δεις τι γράφουν πρώτα.

                                Τα υπόλοιπα που έγραψες δεν με αφορούν.

                                Ομως δεν μου αρέσει να δημιουργούν κλίμα και να παίρνονται στα σοβαρά τέτοιες γελοίες απόψεις σαν κάποια άρθρα που ανεβάζεις.

                                Είναι σκουπίδια και τα αντιμετωπίζω σαν σκουπίδια πετώντας τα στον κάδο.

                                Τώρα αν εσένα σου αρέσουν να τα ανεβάζεις είναι δικό σου θέμα και πρόβλημα.

                                Αλλά αφού τα ανεβάζεις θα ακούς και τις απόψεις των άλλων.

                                Ξέρεις κάθε φορά που μπαίνουμε στο φόρουμ μας δείχνει τα καινούργια σχόλια και όσο να είναι χάνουμε χρόνο να τα διαβάσουμε.

                                Ε αν ο χρόνος μας χάνεται από σκουπίδια θα υπάρχει και η αντίστοιχη κριτική.

                                Επίσης εφ΄ όσον τα ανεβάζεις, συμβαίνουν δύο πράγματα ως πιθανότητες.

                                Η δεν τα διαβάζεις οπότε τρώς τζάμπα τον χρόνο μας και σε κράζουμε για αυτό, ή τα διαβάζεις και τα υιοθετείς οπότε σε κράζουμε και για τις απόψεις σου.

                                Διάλεξε και πάρε.

                                Διαλέγω. Την εμπειρία των δημοσιογράφων και όχι τι λέει ο κάθε τυχάρπαστος.
                                Έλα έχεις το Ok απο τον Admin, οπότε τα όσα γράφω μου τα επιβεβαίωσε και να είναι καλά.
                                Thnx Adp.
                                Δεν κρατίεσαι να δείξεις πόσο δίκιο έχω.
                                Σωστός ο παίκτης.
                                Μην ξεχάσεις να βοηθάς τον Cruiser και όποτε του ξεφεύγουν τα σκουπίδια που βάζω, να με κράζεις εσύ.
                                Ξέρεις σαν Mod θα σου πηγαίνει το κράξιμο προς εμένα.
                                Βάλτο και στον κανονισμό πως οι Mods, έχουν δικαίωμα να κρίνουν μεροληπτικά τα όσα βάζουν τα μέλη.

                                1 Reply Last reply Reply Quote 0
                                • F
                                  famas @skg1958 last edited by

                                  @skg1958 said in Περί Parking και δημοσίων χώρων στάθμευσης:

                                  @famas said in Περί Parking και δημοσίων χώρων στάθμευσης:

                                  130 σε Θεσσαλονίκη (Ολυμπιάδος, σχετικά κέντρο βέβαια) κι επίσης 130 Θεσσαλονίκη πάλι, σε δυτικό Δήμο (Νεάπολη). Και φυσικά υπάρχει αναμονή αν αδειάσει θέση.

                                  180 λίγο πιο κάτω στην Ολύμπου και 300+ΦΠΑ στην Προξένου Κορομηλά

                                  180 είπαν στον φίλο από τον Μάιο και για την Ολυμπιάδος στο 4όροφο.

                                  https://www.spritmonitor.de/en/detail/1383600.html

                                  S 1 Reply Last reply Reply Quote 2
                                  • S
                                    sarantism @criuser last edited by sarantism

                                    @criuser said in Περί Parking και δημοσίων χώρων στάθμευσης:

                                    Εγώ σε κράζω γιατί δεν φιλτράρεις αυτά που ανεβάζεις να δεις τι γράφουν πρώτα.

                                    Τα υπόλοιπα που έγραψες δεν με αφορούν.

                                    Ομως δεν μου αρέσει να δημιουργούν κλίμα και να παίρνονται στα σοβαρά τέτοιες γελοίες απόψεις σαν κάποια άρθρα που ανεβάζεις.

                                    Είναι σκουπίδια και τα αντιμετωπίζω σαν σκουπίδια πετώντας τα στον κάδο.

                                    Τώρα αν εσένα σου αρέσουν να τα ανεβάζεις είναι δικό σου θέμα και πρόβλημα.

                                    Αλλά αφού τα ανεβάζεις θα ακούς και τις απόψεις των άλλων.

                                    Ξέρεις κάθε φορά που μπαίνουμε στο φόρουμ μας δείχνει τα καινούργια σχόλια και όσο να είναι χάνουμε χρόνο να τα διαβάσουμε.

                                    Ε αν ο χρόνος μας χάνεται από σκουπίδια θα υπάρχει και η αντίστοιχη κριτική.

                                    Επίσης εφ΄ όσον τα ανεβάζεις, συμβαίνουν δύο πράγματα ως πιθανότητες.

                                    Η δεν τα διαβάζεις οπότε τρώς τζάμπα τον χρόνο μας και σε κράζουμε για αυτό, ή τα διαβάζεις και τα υιοθετείς οπότε σε κράζουμε και για τις απόψεις σου.

                                    Διάλεξε και πάρε.

                                    Κρούζερ, μόνος δίνεις απαντήσεις στα ερωτήματα που θέτεις. Μπορείς να πεις: Ο Σαράντης ανεβάζεις άρθρα σκουπίδια δε θα χάσω το χρόνο μου μαζί του.
                                    Μια χαρά το λύνεις το ζήτημα.

                                    Δε θα ανεβάσω μόνον αυτά που ξέρω. Δηλαδή, στο συγκεκριμένο άρθρο, δεν ξέρω πόσο έχουν οι τιμές. Η εμπιστοσύνη μου, σε αυτόν που το έγραψε με οδηγεί στο να ανεβάσω το άρθρο.

                                    Στα άρθρα που βάζουμε διάφοροι, στο Σχολιασμό άλλων χωρών, στο επαναλαμβάνω.
                                    Η κριτική σου είναι μία αυθαίρετη τοποθετήση και πάντα η ίδια:
                                    Αυτά τα site είναι του Σόρρος και γράφουν ότι τους λέει ο Σόρρος.
                                    Αυτή η τοποθέτηση που δεν έχει κάποια απόδειξη είναι χρήσιμη;

                                    Οι Κυβερνήσεις όλες είναι του Σόρρος.
                                    Ακόμη μια τοποθέτηση χωρίς απόδειξη.

                                    Οι θεωρίες συνομωσίας, συνήθως χαρακτηρίζονται ως ανάξιες σχολιασμού και προσοχής γιατί κινούνται στη σφαίρα της φαντασίας από ανθρώπους είτε ιδιοτελείς είτε μειωμένης αντίληψης της πραγματικότητας.
                                    Οπότε. Μπορείς να κοιτάξεις τις δικές σου τοποθετήσεις.
                                    Εξάλλου κάνεις το εύκολο. Κρίνεις αυτά που ανεβάζω.
                                    Δεν αναλαμβάνεις όμως το δύσκολο εργο να ανεβάσεις εσύ κάτι για να κριθείς.
                                    Οπότε στα δικά σου σαλόνια που αναπαύεσαι εγώ προτιμώ τα αλώνια της έκθεσής μου μέσω των άρθρων που βάζω, στην κριτική των άλλων την οποία μπορώ να σηκώσω.
                                    Φιλάκια. Μουτς Μουτς. Δεν είναι από εμένα.
                                    Είναι από το μανάρι μου την Ελένη!!! Στα στέλνει από απόσταση. Από κοντά και στο στόμα μόνο σε εμένα δίνει.
                                    Μην παραγνωριζόμαστε.
                                    Αστέρι είναι στη Φωτογραφία του Προφίλ μου. Μαλί, πρόσωπο, χαμόγελο.
                                    Σου τη σηκώνει με τη μία!!!!
                                    Τη διάθεση.

                                    1 Reply Last reply Reply Quote 0
                                    • S
                                      skg1958 @famas last edited by

                                      @famas said in Περί Parking και δημοσίων χώρων στάθμευσης:

                                      @skg1958 said in Περί Parking και δημοσίων χώρων στάθμευσης:

                                      @famas said in Περί Parking και δημοσίων χώρων στάθμευσης:

                                      130 σε Θεσσαλονίκη (Ολυμπιάδος, σχετικά κέντρο βέβαια) κι επίσης 130 Θεσσαλονίκη πάλι, σε δυτικό Δήμο (Νεάπολη). Και φυσικά υπάρχει αναμονή αν αδειάσει θέση.

                                      180 λίγο πιο κάτω στην Ολύμπου και 300+ΦΠΑ στην Προξένου Κορομηλά

                                      180 είπαν στον φίλο από τον Μάιο και για την Ολυμπιάδος στο 4όροφο.

                                      Η είδηση είναι ότι βρήκε θέση και όχι πόσο κοστίζει. Μου έχουν κάνει προσφορά σημαντικό ποσό για να δώσω μια από τις θέσεις που έχω σε πάρκιγκ

                                      1 Reply Last reply Reply Quote 1
                                      • First post
                                        Last post
                                      • 1
                                      • 2
                                      • 9
                                      • 10
                                      • 11
                                      • 12
                                      • 13
                                      • 13 / 13
                                      • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
                                        • ΕΛΛΑΔΑ
                                        • ΚΟΣΜΟΣ
                                        • ΕΚΘΕΣΕΙΣ
                                        • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 4Τ
                                        • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
                                      • ΔΟΚΙΜΕΣ
                                        • TEST
                                        • ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ
                                        • ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ
                                        • ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ
                                        • ΔΟΚΙΜΕΣ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ
                                        • ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ
                                        • ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΑ
                                      • VIDEO
                                        • 4TTV
                                        • ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ
                                        • ΑΓΩΝΕΣ
                                        • CANDID CAMERA
                                      • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
                                        • ΕΙΔΗΣΕΙΣ – ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ
                                        • ΛΕΞΙΚΟ
                                      • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
                                        • ΔΟΚΙΜΕΣ – ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ
                                        • ΕΙΔΗΣΕΙΣ
                                      • ΑΓΩΝΕΣ
                                        • FORMULA 1
                                        • WRC
                                        • ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΓΩΝΕΣ
                                        • ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
                                      • ΤΙΜΕΣ
                                      • 4T CLASSIC
                                        • ΜΟΝΤΕΛΑ
                                        • ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ
                                        • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
                                        • ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ
                                        • ΑΓΩΝΕΣ/ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ
                                      • ΑΓΟΡΑ
                                        • ΠΩΛΗΣΕΙΣ
                                        • ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
                                        • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ
                                      • 2ΤΡΟΧΟΙ
                                        • ΟΔΗΓΟΥΜΕ
                                        • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
                                        • ΑΓΩΝΕΣ
                                        • CLASSIC
                                      • ΑΡΧΕΙΟ ΤΕΥΧΩΝ
                                      • MENU
                                      • ΤΙΜΕΣ
                                      • 4ΤΡΟΧΟΙ
                                      • ΣΥΓΚΡΙΣΗ
                                      • ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
                                      • ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ
                                      • ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ
                                      • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ
                                      • ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ
                                      • ΚΟΚ

                                      logo footer

                                      coty











                                      • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
                                      • ΑΓΩΝΕΣ
                                      • ΔΟΚΙΜΕΣ
                                      • CLASSIC
                                      • ΤΙΜΕΣ
                                      • VIDEO
                                      • FORUM
                                      4T FORUM
                                      4T LIBRARY
                                      • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
                                      • ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ FORUM
                                      • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
                                      • ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ 4TROXOI.GR
                                      Powered by nxcode.gr