-
Οδήγησα το s05 λογικά το πισωκίνητο, με τα ~270 άλογα. Ποιο σβέλτο εννοείται από το β10 leapmotor, ένα κλικ πιο αργό από capri 286 , και πολύ πιο αργό από το ΜΥ dual motor.
Το αμάξι από στάση χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια με λίγο απαιτητικο πάτημα του γκαζιού πετά κωλο κατευθείαν είχε πλάκα!
Φαντάζομαι το τετρακίνητο θα το μαζεύει αυτό.
Πολυ καλή ηχομόνωση καμπίνας, λίγοι αεροδυναμικοι θόρυβοι από τα 110-120 και πάνω , ωραίο τιμονακι , το line assist σε κρατούσε καλά στην λωρίδα αλλά με πινγκ πονγκ, δεν ξέρω αν δεν ήταν ενεργοποιημένο το lane centering.
Πάρα πολύ καλή ανάρτηση , αρκετά δεμένο αμάξι.
Η αναγέννηση δεν ξέρω αν ρυθμίζεται πάντως ήταν πολύ υποδεέστερη του Τέσλα που άφηνες το γκάζι και το αμάξι έκοβε κατευθείαν...
Φαντάζομαι το τετρακίνητο με τα 435 θα είναι πυραυλακι.... -
Πάντως δεν είμαι τελικά σίγουρος αν έχει line centering εκτός αν περιέχεται στο Ολοκληρωμένο προσαρμοζόμενο σύστημα ελέγχου ταχύτητας - (lACC.
Πάντως εμένα δεν με κρατούσε στο κέντρο εκτός αν δεν ήταν ενεργοποιημένο. -
@tkin73 said in Deepal forum (Changan group):
Οδήγησα το s05 λογικά το πισωκίνητο, με τα ~270 άλογα. Ποιο σβέλτο εννοείται από το β10 leapmotor, ένα κλικ πιο αργό από capri 286 , και πολύ πιο αργό από το ΜΥ dual motor.
Το αμάξι από στάση χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια με λίγο απαιτητικο πάτημα του γκαζιού πετά κωλο κατευθείαν είχε πλάκα!
Φαντάζομαι το τετρακίνητο θα το μαζεύει αυτό.
Πολυ καλή ηχομόνωση καμπίνας, λίγοι αεροδυναμικοι θόρυβοι από τα 110-120 και πάνω , ωραίο τιμονακι , το line assist σε κρατούσε καλά στην λωρίδα αλλά με πινγκ πονγκ, δεν ξέρω αν δεν ήταν ενεργοποιημένο το lane centering.
Πάρα πολύ καλή ανάρτηση , αρκετά δεμένο αμάξι.
Η αναγέννηση δεν ξέρω αν ρυθμίζεται πάντως ήταν πολύ υποδεέστερη του Τέσλα που άφηνες το γκάζι και το αμάξι έκοβε κατευθείαν...
Φαντάζομαι το τετρακίνητο με τα 435 θα είναι πυραυλακι....Μήπως να δοκίμαζες το ψάρεμα;

-
Κάτι που δεν μου άρεσε καθόλου ήταν το hud. Ήταν ηλιόλουστη μέρα αλλά με τέρμα την φωτεινότητα και μόλις που το έβλεπα ενώ ποτέ δεν κατάφερα παρά την πάνω κάτω ρύθμιση να βάλω όλη την οθόνη στο οπτικό πεδίο, που δεν μπορούσα να καταλάβω αν έδειχνε κάτι παραπάνω...πολύ κακη υλοποίηση ότι είδα...
-
-
Στο σημερινό βίντεο βάζουμε στο μάτι το ολοκαίνουργιο Changan Deepal S05 AWD! Πρόκειται για την ισχυρότερη έκδοση του κινεζικού SUV που έρχεται να ανακατέψει την τράπουλα στην κατηγορία των ηλεκτρικών.
Με δύο ηλεκτροκινητήρες που αποδίδουν συνδυαστικά 435 ίππους και 502 Nm ροπής, το S05 AWD υπόσχεται επιδόσεις που θυμίζουν sportscar, με το 0-100 χλμ/ώρα να ολοκληρώνεται σε μόλις 5,5 δευτερόλεπτα.
Τι θα δείτε σε αυτή τη δοκιμή:
Επιδόσεις στο δρόμο: Πώς μεταφράζεται η δύναμη των δύο μοτέρ στην άσφαλτο;
Αυτονομία & Φόρτιση: Πόσο αντέχει η μπαταρία των 68.8 kWh και πόσο γρήγορα φορτίζει (3C charging);
Τεχνολογία & Εσωτερικό: Η "Sunflower" οθόνη 15,4 ιντσών, το AR-HUD και το chip Qualcomm 8155 σε πλήρη δράση.
X-Factors: Η εξωτερική κάμερα 4K στούντιο και οι προβολείς-προτζέκτορες!Είναι το Deepal S05 ο νέος κυρίαρχος στην κατηγορία τιμής-απόδοσης; Πείτε μας τη γνώμη σας στα σχόλια!
-
-
Δοκιμή του s05 4*4 . Έπιασε ως 195kw ταχύτητα όταν ήταν κάτω από 10%.
18,2 η κατανάλωση με 90 , 25,7 στα 120.
Καίει αισθητά περισσότερα από το Υ LR( 14 και 20 ) και σχεδόν όσο το byd seal u. Με 6 βαθμούς το deepal και 11 το Υ οι δοκιμές.Το δικινητο λογικά θα καιει κάνα 2kwh λιγότερο.
https://m.youtube.com/watch?v=p0wKWPwcUsI&t=59s&pp=ygUKZGVlcGFsIHMwNQ%3D%3D#
-
Μου αρέσεις ρε tkin γιατί τα ψάχνεις όλα διεξοδικά! σαν το κυριούλη στο παραπάνω βίντεο που όπως σε κόβω πρέπει να είναι ο καλύτερος για τα γούστα σου.
Δε μου λες, επειδή δεν τα διαβάζω όλα εδώ μέσα, σε τι φάση είσαι; έχεις ψωνίσει κάποιο; έχεις καταλήξει σε κάποιο; ακόμα είσαι στη γύρα; τι; -
@sargus said in Deepal forum (Changan group):
Μου αρέσεις ρε tkin γιατί τα ψάχνεις όλα διεξοδικά! σαν το κυριούλη στο παραπάνω βίντεο που όπως σε κόβω πρέπει να είναι ο καλύτερος για τα γούστα σου.
Δε μου λες, επειδή δεν τα διαβάζω όλα εδώ μέσα, σε τι φάση είσαι; έχεις ψωνίσει κάποιο; έχεις καταλήξει σε κάποιο; ακόμα είσαι στη γύρα; τι;Αυτή την συνήθεια την έχω λόγω δουλειάς να ασχολούμαι με λεπτομέρειες και ακρίβεια... οπότε το βλέπω και λίγο χομπιστικα ..
Ο τύπος αυτός όντως μου αρέσει γιατί τσεκαρει συγκεκριμένα πράγματα σε όλα τα αμάξια με τον ίδιο τρόπο.
Η αλήθεια είναι ότι λόγω επαγγελματικού οχήματος κινούμαι με μηδενικό κόστος καυσίμου και λειτουργικών εξόδων και το δικό μου το κινώ μόνο σε ταξίδια και για να μην μένω από μπαταρία...οπότε δεν καίγομαι για αγορά...
Το πετρέλαιο που έχω με μεταφέρει ξεκούραστα , οικονομικά και σβέλτα και χωρίς κανένα άγχος αυτονομίας. Σίγουρα δεν έχω τις hi tech οθόνες ούτε δυνατότητα να αφήνω το τιμόνι και να με πηγαίνει βόλτα αλλά συμβιβάζομαι... -
-
Το δικινητο λογικά θα καιει κάνα 2kwh λιγότερο.
Το οδηγούσε στο eco και έδινε κίνηση μόνο πίσω. Θεωρητικά δε θα έχει διαφορά στη κατανάλωση με το δικίνητο, αν το βάρος είναι το ίδιο.
-
@dg79 said in Deepal forum (Changan group):
Το οδηγούσε στο eco και έδινε κίνηση μόνο πίσω. Θεωρητικά δε θα έχει διαφορά στη κατανάλωση με το δικίνητο, αν το βάρος είναι το ίδιο.
Θα υπαρχει μια διαφορα λογω βαρους. Το ιδιο ακριβως συμβαινει και στα tesla awd vs rwd
-
@dettol said in Deepal forum (Changan group):
Θα υπαρχει μια διαφορα λογω βαρους. Το ιδιο ακριβως συμβαινει και στα tesla awd vs rwd
η διαφορα στο βαρος 1940 με 2040...
-
@dettol said in Deepal forum (Changan group):
η διαφορα στο βαρος 1940 με 2040...
καταλαβαινω οτι η διαφορα βαρους ειναι μικρη (5%) αλλα οντως και στα τεσλα υπαρχει σημαντικη (>5%) διαφορα την καταναλωση μεταξυ των rwd και των awd ακομα και οταν αποδεδειγμενα (οπως και εδω) δουλευει κυριως ο πισω κινητηρας.
Deepal forum (Changan group)