-
Δύσκολα βγαίνει το μεροκάματο. Συμπάσχω με τους παρκαδορους
Καλά το νούμερο ένα.... Τι να πω..... Ντροπή.... Απαράδεκτη
Και το νούμερο πέντε, και αυτό πρέπει να ντρέπεται.
-
Δεν μου αρέσει που πριν λίγο πουλήσαμε το golfακι.........Βασικά θλιβερό....
Με τις .....πατέντες μου και τις φυσιολογικές φθορές ήταν συνολικά ένα πολύ καλό αυτοκίνητο ακόμη και για κύριο όχημα οικογένειας.
Το πήρε ένα παλικάρι για πρώτο του αμάξι από την ίδια πόλη. Θα το βλέπω, έχει και το κινητό μου για ότι χρειαστεί-συμβεί να το ξαναχαιδέψω
υ.γ. τα αυτοκίνητα έχουν ψυχή
-
Καλά κάνατε. Να μείνει και σε κάποιον άλλον άλλα 25 έτη.
-
@w202-amg said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Δεν μου αρέσει που πριν λίγο πουλήσαμε το golfακι.........Βασικά θλιβερό....
Με τις .....πατέντες μου και τις φυσιολογικές φθορές ήταν συνολικά ένα πολύ καλό αυτοκίνητο ακόμη και για κύριο όχημα οικογένειας.
Το πήρε ένα παλικάρι για πρώτο του αμάξι από την ίδια πόλη. Θα το βλέπω, έχει και το κινητό μου για ότι χρειαστεί-συμβεί να το ξαναχαιδέψω
υ.γ. τα αυτοκίνητα έχουν ψυχή
Φανταζομαι θα ειχατε αναγκη τα χρηματα .
Ντροπη σου
Τα αμαξια ειναι σαν τα παιδια
τι 2 τι 3 τι 4 τι 5
ενα στομα παραπανω , αυτο θα σας πτωχευε ; -
Έπρεπε να χτίσουν νέο γκαράζ οπότε έφυγε το ένα.
-
@lap said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Έπρεπε να χτίσουν νέο γκαράζ οπότε έφυγε το ένα.
Στην επαρχια κανουμε επεκταση δεν χτιζουμε νεο .
-
Στου γείτονα το χωράφι. Ξέρω
-
Επέκταση στου γείτονα το χωράφι......καλό!
Δημιουργούσαμε θέμα με το παρκάρισμα στη γειτονιά και στον ευατό μας .Επίσης αν ένα αμάξι δεν κυκλοφορεί καθημερινά ή μέρα-παρα μέρα πιστεύω το παίρνει η κάτω βόλτα.....
Πιστεύω μια 10ετία θα χτυπήσει με το νέο ιδιοκτήτη.
50ετια+ πάνε μόνο τα μερκ μην τα ξαναλέμε. -
Μια απορία. Γιατί κάποιοι γλεντούν κλπ το μεσημέρι και μόλις πάει 5 με 5μιση και τελειώσει η ώρα κοινής ησυχίας πάνε σπίτια τους; Δηλαδή εγώ χάνω το μεσημεριανό μου ύπνο για πάρτη τους για να κοιμηθώ το απόγευμα όταν φύγουν και επικρατήσει ησυχία;
Γιατί αυτό ενοχλεί μόνον εμένα και μπορεί και να κατέβω και να αρπαχτώ και όχι τους άλλους;
Με φίλο που το συζήτησα μου είπε γιατί εμείς πρέπει να τους ευχαριστήσουμε που μας ψυχαγωγούν και αν διαμαρτυρηθούμε θα μας στείλουν στον ψυχίατρο γιατί δεν πάμε καλά και θα μας πούνε γραφικούς.
Δηλαδή εγώ που έχω ένα σωρό εργαλεία που αν ένα το δουλέψω στο σπίτι μου, που όταν το δούλεψα από την απέναντι πολυκατοικία 2 το μεσημέρι βγήκε η άλλη και φώναζε πως θέλει να κοιμηθεί το μωρό της, είμαι ο μαλάκας;
Για να είμαι σωστός πρέπει να το δουλέψω στις 4 το μεσημέρι; -
Νομίζω ότι αν κάποιος κάνει ένα γλέντι για τον Χ λόγο μια φορά το χρόνο, δεν θεωρώ ότι έγινε και κάτι. Αν γίνεται όμως συχνά αλλάζει το θέμα. Πάντως από την στιγμή που δεν είναι ώρα κοινής ησυχίας κανένας δεν μπορεί να σου πει τίποτα.
Κάποια εποχή που ο τότε γείτονας μάζευε τα φιλαράκια και έτρωγαν και έπιναν μέχρι τις 6-7 το απόγευμα στον κήπο έκανα το απλό….άνοιξα το ηχοσύστημα, έβαλα ένα παλιό καλό cd με τους chicane και απόλαυσε η γειτονιά στο φουλ τα 7x170 watt….αφού βέβαια είχαν πάει για ύπνο….δεν ξαναμαζεύτηκαν…. -
Δεν ισχύει το ότι δεν μπορεί κανείς να σου πει τίποτα. Όλο το 24ωρο ο νόμος αναφέρει πως δεν πρέπει να γίνεται φασαρία που να επηρεάσει την χρήση και την διαβίωση στο ακίνητο σου.
Άρα και 12:00 το μεσημέρι δεν έχει δικαίωμα ο άλλος να κάνει πάρτυ με τέρμα την μουσική σε όλη την γειτονιά.
Απλώς τις ώρες κοινής ησυχίας σταματούν και οι εργασίες.
Εμείς οι Έλληνες νομίζουμε ότι μπορούμε να κάνουμε ότι θέλουμε σε ώρες μη κοινής ησυχίας διότι είμαστε νομικά αναλφάβητοι.
-
@kkostask said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Νομίζω ότι αν κάποιος κάνει ένα γλέντι για τον Χ λόγο μια φορά το χρόνο, δεν θεωρώ ότι έγινε και κάτι. Αν γίνεται όμως συχνά αλλάζει το θέμα. Πάντως από την στιγμή που δεν είναι ώρα κοινής ησυχίας κανένας δεν μπορεί να σου πει τίποτα.
Κάποια εποχή που ο τότε γείτονας μάζευε τα φιλαράκια και έτρωγαν και έπιναν μέχρι τις 6-7 το απόγευμα στον κήπο έκανα το απλό….άνοιξα το ηχοσύστημα, έβαλα ένα παλιό καλό cd με τους chicane και απόλαυσε η γειτονιά στο φουλ τα 7x170 watt….αφού βέβαια είχαν πάει για ύπνο….δεν ξαναμαζεύτηκαν….Ναι άκουσα και το Huppy Birthday. Κάποιος γιόρταζε. Μα αυτό όμως είναι το κακό. Έχω 10 άτομα στη γειτονιά που ξεσηκώνουν τον κόσμο και όταν τους λες κάτι σου λένε "μια φορά το χρόνο" x 10 πάμε τουλάχιστον 10 φορές τον χρόνο συν Πρωτομαγιά και όποτε έχει καλό καιρό που ο άλλος βάζει στην πυλωτή του καμιά 20αριά φίλους, φίλες, το ξευτιλήσαμε.
Με πήρε τηλ ο αδερφός μου μια μέρα, μου λέει "θέλω να σου ζητήσω συγνώμη για κάτι. Που δε σε πίστευα όταν μου έλεγες πόσο μπουρ. είναι η γειτονιά. Μόλις πέρασα με το αμάξι και είδα πάνω από 30 άτομα με μπήρες, με τα παιδιά στο δρόμο και κατάλαβα τι περνάς". Αυτό γινόταν στις 3 το μεσημέρι.
Το τραγικό; Να μεθάνε οι μανάδες, χώρια από τους μπαμπάδες και να παρακαλάνε 4 και 5 χρονών παιδάκια, τις μπέκρες μαμάδες να πάνε σπίτι και αυτές να χασκογελούν λόγω μπέκρας.
Δύο φορές μάλωσα εγώ και άλλη μία ένας πρώην αστυνομικός που έχει φέρει το εκατό κλπ αλλά....Το 100 δεν μπουζούριασε κανέναν.....
Έκανα παράπονα στο διοικητή και από εδώ περάσαν και οι άλλοι.
lap ούτε η αστυνομία δεν κάνει τη δουλειά της. Ειδικά στην επαρχία που όλοι γνωρίζονται. Κάτω στην Κρήτη ο άλλος πήγαινε με 200 από το πρωί ως το βράδυ και έπρεπε να σκοτώσει στο αντίθετο ρεύμα την γυναίκα που και πάλι η τοπική αστυνομία ΔΕΝ τον έκανε τίποτα και μόνον με υπουργική εντολή και με τα κανάλια τηρήθηκαν οι νόμοι και τα αυτονόητα.
Ο άλλος 4 το μεσημέρι μάλωνε που τον είπε ο απέναντι να κλείσει τη μουσική και τον έλεγε "ποιος είσαι εσύ που θα μου πεις τι θα κάνω, κατέβα κάτω να τα πούμε.". 50 χρονών μαντράχαλος. Μπροστά σε παδάκια έδινε το καλό παράδειγμα.
Δεν σωζόμαστε, θα γινόμαστε χειρότεροι. -
Να μη γλενταει η καθε οικογενεια μια ή δυο φορες το χρονο, ημερα Σαββατο και μεσημερι. Νομιζω οτι εισαι υπερβολοκος για συνολο 15-20 Σαββατα το χρονο, ας πεσουμε ολοι στη μουγκα.
-
Σε νιώθω όσο δεν φαντάζεσαι.
Εγώ έχω θέμα και με τα παπούτσια έξω από τα διαμερίσματα. Μπαίνεις και μυρίζει η πολυκατοικία ποδαριλα σε κάθε όροφο.
Ούτε στον λόχο στο στρατό έτσι.
Τυροβρωμικουλοι. Και έχουν και διακόσια παπούτσια. Κοινόβιο κάθε σπίτι ή σαρανταποδαρούσες οι γυναίκες τους
Εμείς είμαστε φτιαγμένοι για πολιτισμένες περιοχές με μονοκατοικίες να ανταλλάσσουμε με τον γείτονα πάνω από τους φράχτες χαμηλόφωνα πληροφορίες για μετοχές.
Άντ αυτού έχουμε μπλέξει με τσοπάνηδες που μεθάνε

-
Από το να γλεντάει μέχρι να ακούγεται 100 μέτρα μακριά η μουσική υπάρχει διαφορά.
-
Όταν έμενα Αθήνα είχα από κάτω μου έναν αστυνομικό των ΜΑΤ. Πως τον πήραν στα ΜΑΤ απορώ καθώς παίζει να ήταν 1,70 μαξ....κάθε μέρα έβαζε τουλάχιστον 50 φορές το "Έτσι ξαφνικά" του Ρέμου στη διαπασών...εγώ να έχω γυρίσει από 28ωρη βάρδια, ξενύχτης και να μην μπορώ να κοιμηθώ. Ε, τον περίμενα να γυρίσει αυτός από την δική του υπηρεσία και του έβαζα Bocelli στη διαπασών να δει την γλύκα...τα JBL τα είχα σκίσει...
-
Κατάλαβες....
Από εσάς τρέχουμε να γλυτώσουμε
-
@criuser said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Από το να γλεντάει μέχρι να ακούγεται 100 μέτρα μακριά η μουσική υπάρχει διαφορά.
Παραγερασες ταξιδευτη και παραξενεψες νομιζω, μια μικρη ανοχη στη χαρα του διπλανου, για Σαββατο μεσημερι μιλαει.
-
Εγώ ανοχή έχω στο λογικό, όχι στο παράλογο.
-
@ilias-a said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
@criuser said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Παραγερασες ταξιδευτη και παραξενεψες νομιζω, μια μικρη ανοχη στη χαρα του διπλανου, για Σαββατο μεσημερι μιλαει.
Και παπούτσια, πάλι καλά που δε βάζουν και τις κάλτσες. Έχω ένα γειτονάκι ήσυχο. Ο βαρύμαγκας με τα γλέντια τα μεσημεριανά, επειδη το παλικαράκι στις 6μιση το απόγευμα, είχε φίλους στο γκαράζ του και γελούσαν λίγο δυνατά, πάει και τους λέει: "ε θα κάνετε ησυχία; θέλω να κοιμηθώ".
Αυτοί που κάνουν βαβούρα από όσο έχω καταλάβει, δε μπορούν να ανεχτούν τη βαβούρα των άλλων. Είναι ίσως τόσο εγωιστές που δε μπορούν να ανεχτούν πως ο άλλος δεν τους λογαριάζει. Μόνον αυτοί έχουν το δικαίωμα να μη λογαριάζουν κανέναν. Δεν ξέρω.....
Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]