-
Δεν ήθελα να γράψω για έναν φίλο μου που έχασα, γιατί είμαι από αυτούς που τα κρατάνε για τον εαυτό τους.
Όμως ένα περιστατικό σήμερα όπου ένας σκότωσε έναν άλλον για μια γυναίκα αποτέλεσε για εμένα πρόκληση.
Ο Θεός να σχωρέσει την ψυχή του θανόντως.
Από το πρωί τα ΜΜΕ παίζουν αυτό το θέμα. Πήρε την καραμπίνα, έκανε αυτό και εκείνο λες και πρώτη φορά συμβαίνει.
Για αυτό το γεγονός μούγκα τα "αντικειμενικά" ΜΜΕ.
https://www.kavalanews.gr/56761-antio-sokrati-tsalikogloy-kavalioti-enaeriti-ehase-zoi-drama.html
Τον ήξερα τον Σωκράτη. Γνωριστίκαμε όταν είμασταν 16 χρονών και μέχρι τα 30 είμασταν κολλητοί. Μετά έφυγα από την Καβάλα (από την Καβάλα ήταν ο Σωκράτης) τέλος πάντων χαθήκαμε. Από τότε που τον γνώρισα δούλευε. Τότε σιδεράς στις οικοδομές. Να είναι καλά που σε πολλά προσωπικά μου ζητήματα με βοήθησε. Του χρωστάω πολλά. Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή του.
Αυτός ο άνθρωπος έχασε τη ζωή του ενώ δούλευε. Κανένα ΜΜΕ δεν ασχολήθηκε με τις συνθήκες θανάτου του και με το ποιος φταίει.
Γιατί; Δεν μετράει η ζωή ενός ανθρώπου για τα ΜΜΕ που χάνεται με αυτόν τον τρόπο και μετράει ενός άλλου που χάνεται όπως έγινε σήμερα, εχθές πότε ήταν, με καραμπίνα σε έγκλημα πάθους;
Δεν είχε ψυχή ο Σωκράτης για να ψάξουν να βρούνε τον ένοχο τα ΜΜΕ;
Χειραγώγηση. Παρουσιάζουν όσα τους λένε να παρουσιάσουν. Τα εργατικά ατυχήματα, είναι εκτός λίστας. Σκυλί χτυπάει ο άλλος και το κάνουν θέμα. Ο Σωκράτης σκοτώνεται από λάθος ποιανού δεν ξέρουμε και δεν είδαν, δεν ξέρουν, δεν άκουσαν τα ΜΜΕ για να το κάνουν θέμα. -
αποπροσανατολισμός είναι από τους ευαγγελατους κοσιωνηδες παίζουν 100 φορές την μέρα την εξαφάνιση της λωρας και όλα τα κανάλια τα ίδια θέματα λες και είναι συννενοημενα
-
@wantone said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
αποπροσανατολισμός είναι από τους ευαγγελατους κοσιωνηδες παίζουν 100 φορές την μέρα την εξαφάνιση της λωρας και όλα τα κανάλια τα ίδια θέματα λες και είναι συννενοημενα
Είναι. Άμα παίρνεις κρατικές διαφημίσεις τολμάς να βάλεις θέματα που θα θίξουν την κυβέρνηση. Εκτός από καταστάσεις που δε γίνεται αλλιώς όπως ήταν τα Τέμπη που και αυτά ξεχάστηκαν. Έγινε κανένα ρεπορτάζ για το που βρίσκεται η έρευνα; Τίποτα.
Την Καρυστινού για την ιστορία, αλλιώς τη βλέπεις σαν μαχόμενη στους δρόμους μάνα παιδιού σκοτωμένου και αλλιώς ως πολιτικό. Προσωπικά δηλαδή. Πολιτικός σημαίνει γυάλα. Είναι σε μία γυάλα αποκομένος από τον κόσμο, περιστυχισμένος από επικοινωνιολόγους και δημοσκόπους που σου λένε πως να φερθείς και τι να πεις.
Στο δρόμο είσαι σαν εμάς. Στο πολιτικό γραφείο είσαι απομακρυσμένος από εμάς, στο κόσμο σου. -
Αρχικά διαπίστωσα πόσο χάλια είναι ένα coupe αμάξι σε επίπεδο πρόσφυσης σε χιόνι..... σαν το w203sc....... Anyway έκανα τις χιονοβολτες μου απλά η φάση ήταν λες και οδηγούσα στο wrc.
Στη βραδινή χιονοβολτες σε ένα σημείο αλλάζει ο δήμος και ο δρόμος ήταν ακαθάριστος και παγωμένος.... Ιχ σταματημένο και ένα αυτοκίνητο 4χ4... Προχώρησα,(απώλεια μια ποδιά) γύρισα το ιχ εκεί ένας άντρας δύο γυναίκες γύρω από το αμάξι..... Το ζήτημα οι αλυσίδες......
1ον να κάνουν από Στερεά και πάνω τα χειμερινά κάποιους μήνες υποχρεωτικά...
2ον μην παίρνετε ΛΑΘΟΣ νούμερα αλυσίδες.Αυτοι που τις πουλάνε δεν νιωθονται?
3ον αν είναι μπλεγμένες δεν θα κάτσουν ποτέ σωστά
4ον δερματικά πάντα μαζί
5ον δοκιμή βάλε βγάλε 1-2-3 στην αυλή σου χωρίς να βρέχει
6ον να βοηθάτε τους άλλους , είχαν 2,5 ώρες εκεί να παιδευονται και σχεδόν έμειναν και από μπαταρία στα κινητά. -
@w202-amg said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
Αρχικά διαπίστωσα πόσο χάλια είναι ένα coupe αμάξι σε επίπεδο πρόσφυσης σε χιόνι..... σαν το w203sc....... Anyway έκανα τις χιονοβολτες μου απλά η φάση ήταν λες και οδηγούσα στο wrc.
Στη βραδινή χιονοβολτες σε ένα σημείο αλλάζει ο δήμος και ο δρόμος ήταν ακαθάριστος και παγωμένος.... Ιχ σταματημένο και ένα αυτοκίνητο 4χ4... Προχώρησα,(απώλεια μια ποδιά) γύρισα το ιχ εκεί ένας άντρας δύο γυναίκες γύρω από το αμάξι..... Το ζήτημα οι αλυσίδες......
2ον μην παίρνετε ΛΑΘΟΣ νούμερα αλυσίδες.Αυτοι που τις πουλάνε δεν νιωθονται?
3ον αν είναι μπλεγμένες δεν θα κάτσουν ποτέ σωστά
4ον δερματικά πάντα μαζί
5ον δοκιμή βάλε βγάλε 1-2-3 στην αυλή σου χωρίς να βρέχει
6ον να βοηθάτε τους άλλους , είχαν 2,5 ώρες εκεί να παιδευονται και σχεδόν έμειναν και από μπαταρία στα κινητά.α τι ειναι τα δερματικα ; προβιες ;
β που μπαινουν οι αλυσιδες στην μερσεντες; εδω σε θελω . -
Στην άκρη του δρόμου δύο γυναίκες με αυτοκίνητο σταματημένο και δύο πρόθυμοι άνδρες να τις βοηθήσουν, έχω δει σχετικές ταινίες μικρότερος με ανάλογη αρχή αλλά συνήθως ήταν καλοκαίρι και δεν μάθαμε ποτέ τι βλάβη είχε το αυτοκίνητο !
-
@tesa54 said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
Στην άκρη του δρόμου δύο γυναίκες με αυτοκίνητο σταματημένο και δύο πρόθυμοι άνδρες να τις βοηθήσουν, έχω δει σχετικές ταινίες μικρότερος με ανάλογη αρχή αλλά συνήθως ήταν καλοκαίρι και δεν μάθαμε ποτέ τι βλάβη είχε το αυτοκίνητο !
Αυτο μου εφερες στο μυαλο, αλλου τυπου τηλεοπτικη σειρα βεβαια, αλλα το ...... αποτελεσμα ιδιο.

-
Οι πραγματικές μερκ μόνο πίσω..... Οι ιμιτασιον θέλουν μπροστά.
Πάντως υπό άλλες συνθήκες θα χρειαζόταν προσοχή για να βοηθήσεις....ή μάλλον σε άλλη περιοχή της Ελλάδας. -
Οι πραγματικές μερκ μόνο πίσω..... Οι ιμιτασιον θέλουν μπροστά.
Πάντως υπό άλλες συνθήκες θα χρειαζόταν προσοχή για να βοηθήσεις....ή μάλλον σε άλλη περιοχή της Ελλάδας.Οσες εχουν το αστερι μπροστα μερκ ειναι, ας ειναι και ντατσια απο κατω.
-
Εδώ διαφωνούμε, ο νόμος είναι αρκετός , αν κάποιος δεν έχει προνοήσει να κάνει τα παρακάτω αυτονόητα βήματα που αναφέρεις δε φταίει ο υπόλοιπος πληθυσμός να το "υποστεί" για λίγες μέρες που πραγματικά χρειάζεται, πολλοί δεν κυκλοφορούν καν.
Σε περιοχές που πραγματικά χρειάζεται οι κάτοικοι κάνουν μόνοι τους την αλλαγή, άσε που αρχίζουν να κυριαρχούν τα 4 εποχών σε αυτές τις περιοχές, χωρίς ανάγκη νομοθεσίας.
-
@civil357 said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
Εδώ διαφωνούμε, ο νόμος είναι αρκετός , αν κάποιος δεν έχει προνοήσει να κάνει τα παρακάτω αυτονόητα βήματα που αναφέρεις δε φταίει ο υπόλοιπος πληθυσμός να το "υποστεί" για λίγες μέρες που πραγματικά χρειάζεται, πολλοί δεν κυκλοφορούν καν.
Σε περιοχές που πραγματικά χρειάζεται οι κάτοικοι κάνουν μόνοι τους την αλλαγή, άσε που αρχίζουν να κυριαρχούν τα 4 εποχών σε αυτές τις περιοχές, χωρίς ανάγκη νομοθεσίας.
Το πρόβλημα είναι ότι στην επαρχία δεν υπάρχει αστυνομία παντού να σταματήσει αυτούς με τα θερινά με αποτέλεσμα λίγο παρακάτω να φρακαρει η κυκλοφορία .
Στο χωριό μου παλιά έριχνε 1-2-3 μέτρα και τα χιόνια έλιωναν τον Απρίλιο και το Μάιο. Σήμερα δεν έχει κανείς τους χειμερινά, με 5 πόντους θέλουν καθάρισμα και μετά θέλουν και αλάτι γιατί γλιστράει.....
Πάντως οικονομικά δεν είναι τόσο ασύμφορο, απλά τα διπλά χρήματα μπροστά που όντως είναι βαρύ. -
https://bsky.app/profile/did:plc:sb54dpdfefflykmf5bcfvr7t/post/3md6vleoxks2t
Εκτελεση κανονικα στην Μινεσοτα
-
@otso said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
Ρε συ είδα βίντεο ινστα παλιό με υπέρβαρη αστυνομικό που πήγε να ελέγξει αμάξι με το όπλο έξω, γλυστάρει πέφτει κάτω και ανίκανη έστω να σηκωθεί,ο τύπος απλά ανοίγει την πόρτα με τίποτα στα χέρια και το ζώον τον πυροβόλησε...... Δυστυχώς μην πέσεις πάνω σε ανίκανο οτσο.
-
Ρε συ είδα βίντεο ινστα παλιό με υπέρβαρη αστυνομικό που πήγε να ελέγξει αμάξι με το όπλο έξω, γλυστάρει πέφτει κάτω και ανίκανη έστω να σηκωθεί,ο τύπος απλά ανοίγει την πόρτα με τίποτα στα χέρια και το ζώον τον πυροβόλησε...... Δυστυχώς μην πέσεις πάνω σε ανίκανο οτσο.
Οι πατριωτες που λεει ο τραμπ πρεπει να εχουν παει ολοι οι ψυχακηδες των ηπα .
Ειδικα στην Μινεσοτα βλεπω να βγαζουν τα οπλα οι πολιτες και να τους κυνηγανε σε συνεργασια με την τοπικη αστυνομια και την εθνοφρουρα . -
Ειδικα στην Μινεσοτα βλεπω να βγαζουν τα οπλα οι πολιτες και να τους κυνηγανε σε συνεργασια με την τοπικη αστυνομια και την εθνοφρουρα .Λένε μέχρι και για εμφύλιους, βαθύ κράτος κοκ. Δεν ξέρω αν είναι όντως τόσο τεταμένη η κατάσταση ή παραμύθια.
Ο δε Τραμπ πλέον μου φαίνεται σαν κακομαθημένο πλουσιόπαιδο που βρέθηκε με εξουσία......
Το βαθύ κράτος προσεχώς πιστεύω θα τον προειδοποίησει αναλόγως..... -
Ειδικα στην Μινεσοτα βλεπω να βγαζουν τα οπλα οι πολιτες και να τους κυνηγανε σε συνεργασια με την τοπικη αστυνομια και την εθνοφρουρα .Λένε μέχρι και για εμφύλιους, βαθύ κράτος κοκ. Δεν ξέρω αν είναι όντως τόσο τεταμένη η κατάσταση ή παραμύθια.
Ο δε Τραμπ πλέον μου φαίνεται σαν κακομαθημένο πλουσιόπαιδο που βρέθηκε με εξουσία......
Το βαθύ κράτος προσεχώς πιστεύω θα τον προειδοποίησει αναλόγως.....παλι εφημερια στα χιονια ; τι ωρα την πεφτεις στο ραντσο απο πισω ;
-
Το βαθύ κράτος προσεχώς πιστεύω θα τον προειδοποίησει αναλόγως.....παλι εφημερια στα χιονια ; τι ωρα την πεφτεις στο ραντσο απο πισω ;

Που χιόνια...... Αμπέρ αλερτ θα βγάλω -
Ένας από τους πολλούς λόγους που δεν θέλω να πάω ούτε σαν τουρίστας στις ΗΠΑ...
-
@realzeus said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
Ένας από τους πολλούς λόγους που δεν θέλω να πάω ούτε σαν τουρίστας στις ΗΠΑ...
Ασε που δεν σε αφηνουν να παρεις και το κουμπουρι μαζι σου .
Νεα Υορκη πρεπει να ειναι φινα , εκει δεν εχει τετοια , η πολη που ποτε δεν κοιμαται . -
Στην Αστόρια μένει μια φίλη μου και λέει ότι φοβάται να κατέβει στο κέντρο τη νύχτα και να μπει στο μετρό. Όχι από την ICE, αλλά από την εγκληματικότητα.
ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]