-
Για το ΙΡΑΝ εννοείται πως ο ετοιμοθάνατος από καρκίνο στον προστάτη Χαμεινι δεν αξίζει ούτε τα καύσιμα από τα αεροπλάνα .
Εντωμεταξύ στην πολιτική/στρατιωτική ηγεσία του ΙΡΑΝ το 80% είναι πράκτορες των Αμερικάνων και της Μοσάντ , στον κλήρο και τους φρουρούς της επανάστασης τα ποσοστά αντιστρέφονται.
Οπότε είναι δύσκολο να μαζέψεις το κατάλληλο "χαρμάνι " σε ενα σημείο για μια έκτακτη σύσκεψη δεν θέλεις παράπλευρες απώλειες
... -
Παιδιά να δίνετε και του Βαρουφάκη απ' αυτό που καπνίζετε γιατί έχετε το καλλίτερο ενώ αυτός δεν έχει καθόλου

-
Διαβάζω για το καλό του λαού του Ιράν και μου έρχεται de ja vu σχετικά με το πραξικόπημα του '53 (από ΗΠΑ και Η.Β) που επανέφεραν με το έτσι θέλω τον Σάχη... Εκείνος τα έκανε μαντάρα και ακολούθησαν οι ισλαμιστές και οι κομμουνιστές που τον ανέτρεψαν... Οι πρώτοι στηρίχθηκαν άτυπα από τη Δύση γιατί οι κομμουνιστές ήταν φτου κακά και έχουμε φτάσει στο σημερινό αποτέλεσμα... Μήπως οι ΗΠΑ να πάψουν να εξάγουν 'Δημοκρατία' λέω εγώ; Αρκετά προβλήματα έχουν προκαλέσει...
-
@sette said in Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]:
Διαβάζω για το καλό του λαού του Ιράν και μου έρχεται de ja vu σχετικά με το πραξικόπημα του '53 (από ΗΠΑ και Η.Β) που επανέφεραν με το έτσι θέλω τον Σάχη... Εκείνος τα έκανε μαντάρα και ακολούθησαν οι ισλαμιστές και οι κομμουνιστές που τον ανέτρεψαν... Οι πρώτοι στηρίχθηκαν άτυπα από τη Δύση γιατί οι κομμουνιστές ήταν φτου κακά και έχουμε φτάσει στο σημερινό αποτέλεσμα... Μήπως οι ΗΠΑ να πάψουν να εξάγουν 'Δημοκρατία' λέω εγώ; Αρκετά προβλήματα έχουν προκαλέσει...
Για την ιστορία, αυτή η χώρα που δε σέβεται τις άλλες, έχει κάνει τους περισσότερους πολέμους μετά τον ΒΠΠ. Είναι καταχρεωμένη και στηρίζει με πολεμικά μέσα ένα δολάριο που είναι πληθωριστικό (έχει ξεσκιστεί να κόβει δολάρια) αλλά ποιος θα την βάλει χέρι οικονομικά, όταν έχει τους οικονομικούς οίκους αξιολόγησης Αμερικάνικους εκτός ενός μου φαίνεται Ιαπωνέζικου. Όπου δε θέλει να επιτεθεί στρατιωτικά, βάζει αυτούς τους οίκους αξιολόγησης και υποβαθμίζουν την πιστοληπτηκή ικανότητα της χώρα που έχει μπει στο στόχαστρο των Η.Π.Α και η χώρα αυτή ή πάει με τα νερά των Η.Π.Α. ή θα πρέπει να δανειστεί από τις διεθνείς αγορές με κάτι επιτόκια στα ύψη.
Η Ε.Ε. αν θυμάμαι από το 2008 συζητάει να κάνει δικό της οίκο αξιολόγησης. Όπως και δικό της στρατό αποτελεσματικό που δεν πρόκειται να κάνει γιατί υπάρχει ανομιογένεια. Στις Η.Π.Α. όλοι αισθάνονται Αμερικάνοι. Στην Ε.Ε. ο κάθε λάος έχει τις δικές του πολιτισμικές ρίζες και κάθε κράτος τα συμφέροντά του.
Το βλέπουμε την Τουρκία που Ισπανία, Ιταλία και Γερμανία ανοιχτά την στηρίζουν στρατιωτικά ενώ εμείς είμαστε στην Ε.Ε. και η Τουρκία δεν είναι. -
Κάτι μου θυμίζουν τα λεγόμενα σας
«Κάθε μαρξιστικό έργο για τα οικονομικά των καπιταλιστικών χωρών πρέπει να είναι ένα κατηγορητήριο»
Πράβντα 2 Σεπ 1950Κουράσατε ...
-

-
Η Ματσάδο πρόσφερε στον Τραμπ το Νόμπελ Ειρήνης που της απονεμήθηκε - «Υπέροχη χειρονομία σεβασμού»

Ο Ντόναλντ Τραμπ εξήρε χθες Πέμπτη την «υπέροχη χειρονομία» της επικεφαλής της αντιπολίτευσης της Βενεζουέλας, ώρες αφού η Μαρία Κορίνα Ματσάδο του προσέφερε το μετάλλιο του Νόμπελ Ειρήνης που της απονεμήθηκε το 2025 κατά τη διάρκεια συνάντησής τους στον Λευκό Οίκο. «Η Μαρία μου έδωσε το βραβείο Νόμπελ Ειρήνης για το έργο που έφερα σε πέρας. Τι υπέροχη χειρονομία αμοιβαίου σεβασμού. Ευχαριστώ Μαρία!», ανέφερε ο ρεπουμπλικάνος πρόεδρος μέσω Truth Social.
nobel by proxy

-
@xenos said in Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]:
Nα μην πούμε για τον άλλο τον κομπλεξικό...
Trump says he plans to meet with Venezuelan opposition leader María Corina Machado
The president also said it would be a "great honor" if Machado decided to give him the Nobel Peace Prize she won last year.
Αν θέλει, ας μην το πάει δώρο..... Επίσημη, κρατική, παγκόσμια τρομοκρατία.
@dg79 said in Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]:
Η Ματσάδο πρόσφερε στον Τραμπ το Νόμπελ Ειρήνης που της απονεμήθηκε - «Υπέροχη χειρονομία σεβασμού»
Ο Ντόναλντ Τραμπ εξήρε χθες Πέμπτη την «υπέροχη χειρονομία» της επικεφαλής της αντιπολίτευσης της Βενεζουέλας, ώρες αφού η Μαρία Κορίνα Ματσάδο του προσέφερε το μετάλλιο του Νόμπελ Ειρήνης που της απονεμήθηκε το 2025 κατά τη διάρκεια συνάντησής τους στον Λευκό Οίκο. «Η Μαρία μου έδωσε το βραβείο Νόμπελ Ειρήνης για το έργο που έφερα σε πέρας. Τι υπέροχη χειρονομία αμοιβαίου σεβασμού. Ευχαριστώ Μαρία!», ανέφερε ο ρεπουμπλικάνος πρόεδρος μέσω Truth Social.
Αυτές οι αυθόρμητες κινήσεις συγκινούν. Άντε και το νόμπελ χημείας τώρα...

-
Τώρα του λείπει ένα δαχτυλίδι του ΝΒΑ του Ντόναλντ και θα 'ναι κομπλέ!
-
Του είχε δώσει και η fifa (ένα νέο βραβείο που το έφτιαξαν μόνο γι αυτόν) , αφού ήθελε με το ζόρι να πάρει το Club World Cup 2025 στο σπίτι.
link . Θυμάστε που δεν έφευγε με τίποτα από εκεί.Ο άνθρωπος έχει όλα τα κόμπλεξ και όλη την εξουσία του κόσμου.
-
Εχει το μυαλό, τα δικά του λεφτά και την εξουσία και ξέρει ότι μέχρι τώρα υπάρχουν πολλοί αλληλουποστηριζόμενοι ηλίθιοι σε σημαντικές θέσεις και τους κάνει πλάκα.
-
Μιλάμε για πολλά κιλά ....μ.....κόμπλεξ! Αυτοί οι Αλβανοί πολύ ζόρι τραβάνε τα τελευταία χρόνια.
-
@criuser said in Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]:
Εχει το μυαλό, τα δικά του λεφτά και την εξουσία και ξέρει ότι μέχρι τώρα υπάρχουν πολλοί αλληλουποστηριζόμενοι ηλίθιοι σε σημαντικές θέσεις και τους κάνει πλάκα.
Κι έχει και πολλούς οπαδούς που ελπίζουν λίγη από την ευφυΐα του που ξεχειλίζει, μαζί με την εξουσία και τα λεφτά του, θα κάνουν τρικλ ντάουν ον δεμ, θα τους πάρουν κι αυτούς τα φλόκια, που λέγαμε στο χωριό.
-
Μπα κανένας οπαδός του δεν ελπίζει σε αυτά, γιατί τα έχει από μόνος του.
Αλλοι είναι οι ετερόφωτοι, που δεν μπορούν να πουν ούτε καλημέρα, αν δεν πάρουν την άδεια του κομισάριου....

-
Μισθοί Ρωσίας:
-
@piliourits said in Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]:
Μισθοί Ρωσίας:
Αυτά βάζεις και θα το αποφασίσει να κλείσει εισιτήρια ο realzeus...
-
Περίθαλψη ΗΠΑ:
-
Δεν τα βλέπω τα βίντεο, αλλά έχω μια απορία..
Εβαλες αυτό που ανέβασε ο Αδωνις για το πόσο καλό είναι το ΕΣΥ για το σπασμένο χέρι της μικρής Αμερικανίδας στην Χαλκίδα ?
-
@criuser said in Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]:
Δεν τα βλέπω τα βίντεο, αλλά έχω μια απορία..
Εβαλες αυτό που ανέβασε ο Αδωνις για το πόσο καλό είναι το ΕΣΥ για το σπασμένο χέρι της μικρής Αμερικανίδας στην Χαλκίδα ?
Όχι, έβαλα βίντεο για το πώς θέλουν τα αφεντικά του Σπυρίδωνος Αδωνάι να καταντήσει την περίθαλψη και στην Ελλάδα, αν του το επιτρέψουμε.
-
Viva Mercosur!
Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]