-
Δε θυμάμαι ποιος φιλόσοφος του 20ου αιώνα το είχε πει, αλλά ισχύει: συχνά η πρόοδος της τεχνολογίας οδηγεί τον άνθρωπο σε τεχνολογική σκλαβιά, όχι σε ευημερία.
-
@eltonjohn said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
Δε θυμάμαι ποιος φιλόσοφος του 20ου αιώνα το είχε πει, αλλά ισχύει: συχνά η πρόοδος της τεχνολογίας οδηγεί τον άνθρωπο σε τεχνολογική σκλαβιά, όχι σε ευημερία.
Συχνά οι τεχνοφοβικοί είναι παλαβοί
φιλόσοφος jousishttps://en.wikipedia.org/wiki/Technological_Slavery
(ναι, είναι mugshot, ψάξε τί έκανε, δεν θέλω να σας χαλάσω την μέρα)

-
Ωχ!! Σίγουρα, αυτό το τρελοκομείο την είχε πει τη φράση;; Δε θυμάμαι...
Εγώ πήρα αφορμή το σχόλιο του @terryp117 που τρέχει να προλάβει να πάρει το τυρί πριν τελειώσει τη "δουλειά" του ο ηλεκτρικός αυτοκίνητος δυνάστης

-
Δεν νομίζω οτι είναι τεχνοφοβικός ο τέρυ.
Απλά τυχαίνει η εξουσία να χρησιμοποιεί την τεχνολογία και απο σπόντα την μισεί κι αυτός.
Αλλά γενικά πάντως, οι techbros και οι τεχνοφοβικοί είναι του γιατρού.
Όρεξη να έχεις να διαβάζεις βλακείες κ απο τις δύο μεριές. -
@jousis said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
Δεν νομίζω οτι είναι τεχνοφοβικός ο τέρυ.
Απλά τυχαίνει η εξουσία να χρησιμοποιεί την τεχνολογία και απο σπόντα την μισεί κι αυτός.
Αλλά γενικά πάντως, οι techbros και οι τεχνοφοβικοί είναι του γιατρού.
Όρεξη να έχεις να διαβάζεις βλακείες κ απο τις δύο μεριές.Όχι δεν είμαι καθόλου τεχνοφοβικός, αντίθετα θα έλεγα γκατζετάκιας, από το 80 ασχολούμαι με τους υπολογιστές , 8086 intel για όσους ξέρουν, AMIGA 500 η πρώτη , AMSTRAD, COMMODORE κ.λπ....
Δεν μισώ την τεχνολογία, τι φταίει το μέσον, αλλά τον διαστροφικό άνθρωπο που τη χρησιμοποιεί για το κακό, την καταπίεση και ότι άλλο..!!
Π.χ. είναι δυνατόν να μη θαυμάζω τη ρομποτική που σώζει ζωές κάθε μέρα..??!!
Είναι δυνατόν να μην περιμένω με λαχτάρα να εφαρμοστεί η αναίμακτη επέμβαση στον εγκέφαλο για να σώζει από τα εγκεφαλικά..??!!
Αλλά ρε φίλε, να μου τη στήνει το όργανο, έξω από το Λιντλ, επειδή ο ΚΟΚ λέει ότι αν φορτίζεις μόνο ,δικαιούσαι να είσαι στη πρίζα και μετά πρέπει να το πάρεις..??!!
ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΝΕΟΣ ΚΟΚ...!!!
ΠΟΙΟ ΔΙΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΑΥΤΟ..??!!!
Εσένα δηλαδή σου αρέσει αυτό..??
Δεν είπα να πάω το 20 ετών χιλιαράκι μου να το βάλω εκεί που είναι η πρίζα, δε χρειάζεται κλήση στην περίπτωση αυτή, ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΣΕ ΑΣΥΛΟ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ ΑΝΑΠΗΡΩΝ χρειάζεται αυτός που θα το αφήσει εκεί, για να μην υποφέρουν οι πολλοί..!! -
@terryp117 said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
Όχι δεν είμαι καθόλου τεχνοφοβικός, αντίθετα θα έλεγα γκατζετάκιας, από το 80 ασχολούμαι με τους υπολογιστές , 8086 intel για όσους ξέρουν, AMIGA 500 η πρώτη , AMSTRAD, COMMODORE κ.λπ....
Είδες που σε κατάλαβα;
Θα ήσουν απο αυτούς τους αλήτez που έκαναν OC τους DX4-100 και όταν καιγόντουσαν τους γύρναγες πίσω και ζητούσες τα λεφτά σου.
Διάβασε τώρα τί είπα και για την φόρτιση ακόμα μία φορά και θα ηρεμήσεις.
Όταν πάρεις το ηλεκτρικό σου θα σε βοηθήσουν εδώ όλοι, απλά ρώτα ΜΕ ΗΡΕΜΙΑ. ΟΧΙ ΠΑΝΙΚΟ !!!111εναενα -
@terryp117 said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
Όχι δεν είμαι καθόλου τεχνοφοβικός, αντίθετα θα έλεγα γκατζετάκιας, από το 80 ασχολούμαι με τους υπολογιστές , 8086 intel για όσους ξέρουν, AMIGA 500 η πρώτη , AMSTRAD, COMMODORE κ.λπ....
Είδες που σε κατάλαβα;
Θα ήσουν απο αυτούς τους αλήτez που έκαναν OC τους DX4-100 και όταν καιγόντουσαν τους γύρναγες πίσω και ζητούσες τα λεφτά σου.
Διάβασε τώρα τί είπα και για την φόρτιση ακόμα μία φορά και θα ηρεμήσεις.
Όταν πάρεις το ηλεκτρικό σου θα σε βοηθήσουν εδώ όλοι, απλά ρώτα ΜΕ ΗΡΕΜΙΑ. ΟΧΙ ΠΑΝΙΚΟ !!!111εναεναΗΛΕΚΤΡΙΚΟ αποκλείεται να πάρω ,διότι δεν έχω βίλα με κήπο και πρίζα...!!!
Γιαυτό και πήρα ΥΒΡΙΔΙΚΟ Τογιότα, εννοείται μονόδρομος και εδώ και 5 σχεδόν χρόνια δεν έχω μετανοιώσει..!!
Βρήκα την ησυχία μου, ούτε βλάβες ,ούτε τίποτε και κάνω πλάκα με τα 4-5 λίτρα που καίει η μαούνα μου...!!!
Δίλιτρο τζιποειδές τετρακίνητο και να καίει τόσο, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟ...!!
Οπότε δεν μπαίνω και στον προβληματισμό να τρέχω για να το βγάλω από την πρίζα, μη με γράψουν στο σούπερ μάρκετ...!!
Φαντάσου να σταματήσεις κάπου στην Εθνική, να το βάλεις στην πρίζα και όταν πας να το πάρεις μετά τον καφέ να βρεις και μία κλήση , να τρέχεις και την επόμενη να δώσεις το δίπλωμα για 10 μέρες...!!! -
Λοιπόν θα τα γράψω εγώ τώρα για όποιον πραγματικά ενδιαφέρεται/αγχώνεται, εσύ μην τα διαβάσεις, πες τα δικά σου και καλή χρονιά.
Ο ΚΟΚ σε θεωρεί νόμιμο άπαξ και έχεις ενεργό session.
Δεν θα σε γράψει κανείς αν υπάρχει ενεργό session, εάν δηλαδή έχεις κουμπώσει και έχεις πατήσει έναρξη και έχει ξεκινήσει η φόρτιση. Ακόμα κι αν πας 100%, η σύνδεση δεν διακόπτεται, απλά θα δείχνει οτι φορτίζεις με 0kW. Παραμένεις νόμιμος για όσες ώρες θες.
Δουλειά της αστυνομίας δεν είναι να προστατεύσει τα διαφυγόντα κέρδη της dei blue.
Πάει αυτό. Τέλος ο ΚΟΚ.Στους γρήγορους φορτιστές, όλοι ( ; ) χρεώνουν και overstay fee ή idle fee, χρέωση που ξεκινάει αφού πας 100% και συνεχίσεις και έχεις κουμπωμένο το αυτοκίνητο (άρα ενεργή φόρτιση, άρα παραμένεις νόμιμος).
Η χρέωση αυτή ποικίλλει και στον όγκο και στους όρους.
Η ΔΕΗ πχ στους ταχυφορτιστές σε ενημερώνει ξεκάθαρα:

Στους αργούς δεν υπάρχει ( ; ) overstay fee γιατί μέσα στην χρήση τους έχει υπολογιστεί οτι κάποιοι θα τα φορτίζουν το βράδυ. Είναι δλδ υπαρκτό σενάριο και έχει υπολογιστεί στην τιμή. Δεν κάνεις κάτι κακό. ΑΝ ποτέ γίνουμε πολλοί και πραγματικά δημιουργηθεί πρόβλημα και είναι μόνιμα γεμάτοι απο 100%ρηδες, τότε θα βάλουν και εκεί overstay fee. Μην αγχώνεστε απο τώρα (όσοι).
Ψωνίστε τυριά και ζαμπόνια ελεύθερα. -
υπάρχει ήδη λύση και θα εφαρμοστεί όταν χρειαστεί.
αφου αν μεινεις παραπάνω χρεώνεσαι penalty με την ώρα.
-
Με έπεισες ,αλλά ρε παιδί μου, ο ΚΟΚ όταν λέει η φόρτιση να είναι ενεργή, τι εννοεί ο ποιητής..??!!
Ανενεργή δηλαδή πότε θεωρείται από τον ΚΟΚ...??!!!
Υπάρχει τέτοια..?? Αν δεν υπάρχει, γιατί την επικαλείται ο ΚΟΚ..??!!
Κενό νόμου..?? ή κενό Jousis..??!!
Διότι μπορεί να βγει πάλι κανένας ..................ειδικός , να δώσει τη δική του ερμηνεία και να μας αφήσει ξερούς με το τυρί στο χέρι...!!! -
350 ευρώ πρόστιμο σε πατίνι..!!
Όλεεεε, όλεεεεεεε, όλλεεεεεε...!!!
Πόσο κάνει ρε παιδιά ένα πατίνι..??
Η δήλωση του αστυνομικού στην τηλεόραση του star, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ότι κινείται...!!!
ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΠΑΙΔΙΑ..??!!!
Αν το πατίνι είναι απλό ,όπως παλιά που τα είχαμε πιτσιρικάδες, χωρίς μπαταρία...???!!!!
Ζω για να δω αλκοτέστ σε ποδηλάτη...!!!
Δεύτερο περιστατικό, με 0,27 για αλκοόλ...!!!
Χαμός και μπινελίκια, να τα λέμε και αυτά μοντ, στο STAR ..!!!
Δείτε το βίντεο, το τι άκουσε......
Νομίζω πως αρχίζει το καλαματιανό....... -
Συγνώμη, έχεις δει πως πάνε τα περισσότερα πατίνια? Σκίσιμο κανονικότατα θέλουν….δεν θα μου κλείσει το σπίτι η παλιόγρια που βγήκε με το πατίνι από αυλή εντελώς άνιωθη, χωρίς να ελέγξει και κόντεψα να την πατήσω. Μετά από λίγο τσουπ η ίδια ανάποδα στο μονόδρομο…δεν άντεξα, της είπα να το παρατήσει πριν κλείσει το σπίτι κάποιου ανυποψίαστου οδηγού. Σε εκείνον τον ανεκδιήγητο που έσφαξε το φανάρι Μπότσαρη με Παπαναστασίου 9 το βράδυ χωρίς το παραμικρό φως φορώντας μαύρο δερμάτινο και μαύρο παντελόνι, τι πρέπει να τον κάνουν? Μήπως να τους δώσουμε και βραβείο?
-
Η νύχτα που έμαθα το μάθημα: Αλκοόλ και Οδήγηση
Η Πρό(σ)κληση της Κρήτης
Πριν από αρκετό καιρό βρισκόμουν στο Ηράκλειο για επαγγελματικούς λόγους. Έμεινα εκεί για μια περίοδο σχεδόν τα δύο χρόνια. Γενικότερα, η Κρήτη σε προ(σ)καλεί να την γνωρίσεις. Ο κόσμος της είναι αρκετά πρόσχαρος, κοινωνικός. Οσες φορές και αν επισκεφτώ το νησί, έχει κάτι διαφορετικό να μου δώσει. Με "γεμίζει από μέσα προς τα έξω". Ζω ξεχωριστές στιγμές, με ευγενικές και όμορφες ψυχές.Το Ηράκλειο είναι μια από τις πόλεις που τις έχω ζήσει έντονα. Προσφέρεται ιδανικά για βόλτες, διαθέτει πολύ ωραία μαγαζιά, μια "ζωντανή" ατμόσφαιρα και πάντα κάτι καινούριο και ενδιαφέρον έχει να ανακαλύψεις. Ακόμα και αν μου θυμίζει μια "μικρή" Αθήνα με την βοή και την πολύ κίνηση, (και) αυτή την πόλη της Κρήτης, την λατρεύω.
Η Ανάγκη για (Εσωτερική) Απόδραση
Μια μέρα, ωστόσο, βρισκόμουν σε μια κατάσταση όπου ήμουν εξαιρετικά πιεσμένος και αγχωμένος από τη δουλειά μου. Τα προβλήματα και οι δυσκολίες είχαν συσσωρευτεί το ένα πάνω στο άλλο. Ένιωθα έντονα πως θα εξερραγα ψυχολογικά αν δεν έβγαινα έξω να αλλάξω ψυχολογία και να ξεφύγω από το στενάχωρο τότε, περιβάλλον.Η Παγίδα της Στιγμής
Κατεβαίνω λοιπόν στο κέντρο της πόλης του Ηρακλείου μαζί με έναν καλό φίλο μου, ο οποίος ήταν συγχρόνως και συνεργάτης μου. Βρήκα χώρο, πάρκαρα το αυτοκίνητό μου και στη συνέχεια κάναμε μια βόλτα στους δρόμους της πόλης. "Έβραζα εσωτερικά". Είχα την ανάγκη να μιλήσω, να εκφραστώ, να βγάλω έξω όλα όσα κρατούσα μέσα μου και με πίεζαν. Ο φίλος μου όμως ασχολούνταν και μιλούσε στο τηλέφωνό του για αρκετή ώρα. Εκει πλέον ένιωσα υπεράνταση. Μονολογούσα για αρκετή ώρα. Μόλις τελείωσε την τηλεφωνική του συνομιλία, του πρότεινα να πάμε σε κάποιο μαγαζί για ρακές και να μου κάνει λίγη παρέα. Δέχτηκε την πρόταση χωρίς δεύτερη σκέψη.Πίνεις για να ξεχάσεις και θυμάσαι αυτά που (δεν) πρέπει.Δεν είχα περάσει καθόλου καλά στη δουλειά μου τον τελευταίο καιρό. Αρκετά προβλήματα με βασάνιζαν και με απασχολούσαν διαρκώς. Συζήτηση στην συζήτηση και η μία ρακί έφερε φυσικά την άλλη, όπως συνηθίζεται. Κέρασε επίσης και η σερβιτόρα, με καλοσύνη. Η κοπέλα γλυκιά και καλοσυνάτη. Μας αντεξε. Καθίσαμε στο μαγαζί τουλάχιστον 3 ολόκληρες ώρες, ίσως και περισσότερο. Πίναμε και παράλληλα είχα μια πολύ έντονη και συναισθηματική συζήτηση με τον φίλο μου. Έβγαλα προς τα έξω όλα τα εσώψυχά μου, όλα όσα με είχαν πικράνει, με είχαν στενοχωρήσει, με είχαν εξοργίσει και με είχαν απογοητεύσει. Από την υπερένταση δεν είχα καταλάβει πόσο είχα πιεί. Ήρθε τελικά η ώρα να φύγουμε από το μαγαζί και να επιστρέψουμε.
Αυτό που Φοβόμουν
Και εδώ ακριβώς έγινε το πολύ μεγάλο λάθος μου: σχεδόν ασυναίσθητα και χωρίς να το σκεφτώ σοβαρά, πήρα το αυτοκίνητό μου. Δεν το ήθελα συνειδητά, συνέβη χωρίς να το καταλάβω. Μπήκα στο όχημα και ξεκίνησα να οδηγώ προς το σπίτι.Στον Αγιο Κωνσταντίνο (περιοχή Κνωσσού), ξαφνικά βλέπω αστυνομικούς που μου κάνουν σήμα να σταματήσω το όχημά μου. Είχαν μπλόκο για αλκοτέστ. Έκανα στροφή προς τα δεξιά και σταμάτησα το αυτοκίνητο στην άκρη του δρόμου. Η καρδιά μου άρχισε να χτυπά πολύ δυνατά από το άγχος. Δεν μου είχε συμβεί ξανά.
Η Στιγμή της Αλήθειας
Πλησιάζει ο αστυνομικός και μου ζήτησε τα χαρτιά μου. Παράλληλα μου έκανε έλεγχο με το αλκοτέστ. Γνώριζα πολύ καλά πως αν φυσούσα όπως έπρεπε, το αλκοτέστ σίγουρα θα έδειχνε πολύ υψηλά επίπεδα αλκοόλ. Από τον φόβο μου και την απελπισία της στιγμής, ασυναίσθητα προσποιήθηκα πως πάσχω από άσθμα και δεν μπορώ να φυσήξω με δύναμη και ένταση λόγω της έλλειψης οξυγόνου στους πνεύμονές μου. Βρογχικό άσθμα είχα πριν πολλά χρόνια, τώρα πλέον δεν έχω. Προσπαθούσα να φυσώ αδύναμα και παράλληλα έβηχα επιδεικτικά. Το αλκοτέστ δεν κατάφερε να γράψει κάποια ένδειξη εκείνη τη στιγμή.Ο αστυνομικός επέμενε και με πίεζε να φυσήξω σωστά και με δύναμη. Κατάλαβα ότι η κατάσταση σοβαρεύει πραγματικά όταν παρατήρησα ότι ήρθε και ένας επιπλέον, δεύτερος αστυνομικός στο σημείο. Η όλη κατάσταση είχε πλέον κλιμακωθεί και γινόταν πιο σοβαρή. Μου ζήτησαν να βγώ από το αυτοκίνητο. Τελικά, χωρίς άλλη επιλογή, φύσηξα σωστά, και το όργανο έδειξε 1,0 g/l αλκοόλ. Τρόμαξα πραγματικά και ένιωσα τον πανικό .
Η Ομολογία
Κοιτάζω τον αστυνομικό κατευθείαν στα μάτια και του λέω με ειλικρίνεια: "Συγνώμη. Φταίω." Μου απαντά με ερωτηματικό ύφος: "Γιατί ζητάς συγνώμη ακριβώς;" Του απαντώ ειλικρινά: "Δεν έπρεπε να οδηγώ ενώ έχω καταναλώσει αλκοόλ. Φταίω εγώ και αναγνωρίζω το λάθος μου. Δέχομαι τις κυρώσεις."Μου θέτει μια ακόμα ερώτηση: "Γιατί ήπιες τόσο πολύ απόψε;"
Τον κοίταξα κατευθείαν και με όλη μου την ειλικρίνεια του εξήγησα: "Είμαι εξαιρετικά πιεσμένος και αγχωμένος με τη δουλειά μου αυτή την περίοδο. Βγήκα απόψε με τον φίλο μου-ο οποίος είναι και συνεργάτης μου επαγγελματικά-και του είπα όλα όσα κρατάω μέσα μου εδώ και αρκετό καιρό και με πνίγουν."
Η Δεύτερη Ευκαιρία
Μου έδωσαν μια ακόμα, δεύτερη ευκαιρία να ξαναφυσήξω στο όργανο. Επειτα από 10 λεπτά, το αλκοτέστ έγραψε και έδειξε 0,9 g/l αλκοόλ.Ο αστυνομικός που μου εκανε το αλκοτέστ, με κοιτούσε. Κράτησε μερικά λεπτά σιγής. Η καρδιά μου πήγε να σπάσει. Εμεινα ψύχραιμος και ταπεινός. Με ρωτά: "Πού ακριβώς μένεις;" Του απαντώ: "Επτακόσια μέτρα παραπάνω από εδώ, πολύ κοντά. Είμαι ακριβώς σε παράπλευρό δρόμο της Κνωσσού", και όντως εκεί ακριβώς έμενα εκείνη την περίοδο.
Μου λέει με κατανόηση: "Εντάξει, μπορείς να φύγεις και να προσέχεις."
Το Βάρος της Συνείδησης
Τους ευχαρίστησα θερμά για την κατανόησή τους και έφυγα προσεκτικά από το σημείο. Δεν μπορώ να περιγράψω με λόγια την τεράστια ανακούφιση που ένιωσα εκείνη τη στιγμή-αλλά ταυτόχρονα και την μεγάλη ντροπή, την ενοχή και την ηθική ταπείνωση που με κατέκλυσαν. Ολο το βράδυ δεν μπορούσα να κοιμηθώ.Αλλα θέλω κι άλλα κάνω κι έφτασα ως εδώ λάθη στραβά και πάθη μ' έβγαλαν σωστό.Το Μάθημα
Αυτή η εμπειρία μου δίδαξε πολλά σημαντικά μαθήματα που κρατώ μέχρι σήμερα:- Ποτέ αλκοόλ και οδήγηση: Ανεξάρτητα από τις συνθήκες, την πίεση ή το άγχος, δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για να οδηγήσεις υπό την επήρεια αλκοόλ. Θέτεις σε κίνδυνο τη δική σου ζωή και τις ζωές αθώων ανθρώπων.
- Η ειλικρίνεια και η αναγνώριση του λάθους: Το να παραδεχτείς το λάθος σου και να ζητήσεις συγνώμη δεν είναι σημάδι αδυναμίας.Είναι σημάδι ωριμότητας και ευθύνης. Η ειλικρίνειά μου εκείνη τη στιγμή ίσως έπαιξε ρόλο στην κατανόηση των αστυνομικών.
- Υπάρχουν καλύτεροι τρόποι να διαχειριστείς το άγχος: Το αλκοόλ δεν είναι λύση στα προβλήματα. Υπάρχουν πολύ πιο υγιείς τρόποι να αντιμετωπίσεις την πίεση και το στρες, όπως η άσκηση, η συζήτηση με φίλους ή επαγγελματίες, ή ακόμα και μια απλή βόλτα.
- Η τύχη δεν είναι στρατηγική: Είχα απίστευτη τύχη εκείνο το βράδυ. Η τύχη δεν είναι κάτι στο οποίο μπορείς να βασίζεσαι. Η επόμενη φορά μπορεί να μην είσαι τόσο τυχερός - ή χειρότερα, να προκαλέσεις ατύχημα.
- Προγραμματισμός και υπευθυνότητα: Αν ξέρεις ότι θα πιεις, προγραμμάτισε εναλλακτικό τρόπο επιστροφής - ταξί, λεωφορείο, ή φίλο που δεν πίνει. Η ευθύνη είναι δική σου.
Εκείνο το βράδυ στο Ηράκλειο ήταν μια "καμπή" στη ζωή μου. Με έκανε να καταλάβω πόσο εύκολα μπορεί μια στιγμιαία απερισκεψία να καταστρέψει ζωές - τη δική μου και των άλλων. Από τότε, έχω δεσμευτεί να μην ξανακάνω ποτέ ξανά το ίδιο λάθος.. το ίδιο εύχομαι και για εσένα που το διαβάζεις.

-
Πολύ διδακτικό φίλε μου, σε ευχαριστώ παρότι δεν πίνω...!!!
-
Εννοείται πρέπει να κάνουν ελέγχους και σε πατίνια και σε ποδήλατα και σε ΖΩΗΛΑΤΑ οχήματα, ακόμα και αν τα σέρνει δεινόσαυρος όπως αυτά που είχαν οι Flintstones!

Όποιος κινείται με ταχύτητα μεγαλύτερη από ενός πεζού προς να ελέγχεται, καθώς μπορεί, αν δεν προσέχει, να απειλήσει τη σωματική ακεραιότητα ή τη ζωή κάποιου.
Θυμάμαι, πριν πολλά χρόνια, ένας απρόσεκτος ποδηλάτης έσπασε το ισχίο του παππού ενός φίλου... -
To πατίνι απ ότι είδα ήταν από αυτά τα νοικιάρικα του δρόμου. Η "οδηγός" πραγματικά δεν θα το πίστευε.
-
Τα πατίνια έχουν ξεφύγει εντελώς.
Στην μεσαία λωρίδα της Κηφισίας πριν λίγες μέρες.
Σε μονόδρομους ανάποδα πολλές φορές.
Γενικά θέλουν μεγάλο μάζεμα.
Το χειρότερο ?
Πιτσιρικάδες 12χρονοι - 15χρονοι με πλήρη άγνοια κινδύνου, ορισμένοι και με ακουστικά στα αυτιά, τα οποία επίσης πρέπει να απαγορευτούν όταν κινούνται στους δρόμους.
Πριν λίγες μέρες 12χρονος πιτσιρικάς με ακουστικά, πέρναγε τα στενά περπατώντας χωρίς να κοιτάει αν υπάρχουν αμάξια ή κάτι άλλο.
-
Αυτό που φοράνε τα ακουστικά και δε τους νοιάζει τίποτα, δε μπορώ να το καταλάβω με τίποτα. Δε κοιτάζουν όχι πίσω, άλλα ούτε πλαϊνές ματιές δε ρίχνουν. Η ματιά ευθεία μπροστά και ο θεός βοηθός (πραγματικά). Πρέπει να έχεις συνεχώς το νου σου, μπορεί να κόψει το δρόμο ανά πάσα στιγμή για να στρίψει.
Είναι εντελώς ηλίθια αυτά τα παιδιά; -
Ποιός θα το πίστευε οτι σε αυτήν την χώρα και αυτοί θα έκαναν ότι γουστάρουν.
Σοκ.Ένα καλό των χάλια πεζοδρομίων είναι τουλάχιστον οτι πολλά πατίνια είναι μόνιμα στους δρόμους.
Οπότε βρείτε τα μεταξύ σας τώρα (ιχ,μηχανακια,πατινια). Και ο νικητής μαζί μας (πεζό 2). -
@criuser said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
Τα πατίνια έχουν ξεφύγει εντελώς.
Στην μεσαία λωρίδα της Κηφισίας πριν λίγες μέρες.
Σε μονόδρομους ανάποδα πολλές φορές.
Γενικά θέλουν μεγάλο μάζεμα.
Το χειρότερο ?
Πιτσιρικάδες 12χρονοι - 15χρονοι με πλήρη άγνοια κινδύνου, ορισμένοι και με ακουστικά στα αυτιά, τα οποία επίσης πρέπει να απαγορευτούν όταν κινούνται στους δρόμους.
Πριν λίγες μέρες 12χρονος πιτσιρικάς με ακουστικά, πέρναγε τα στενά περπατώντας χωρίς να κοιτάει αν υπάρχουν αμάξια ή κάτι άλλο.
Τώρα το πρωί η μανδάμ περπατούσε στη μέση του δρόμου κοιτώντας το κινητό και με τα ακουστικά στα αυτιά….την βλέπω, σταματάω και μόλις έφτασε στο μισό μέτρο πατάω μια δυνατή κόρνα…της έφυγε κινητό, ακουστικά και τσίσα…να μάθει το σούργελο…
Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.