-
Η διαδρομή με αυτοκίνητο που όλοι πρέπει να κάνουν μια φορά στη ζωή τους

-
@a-d-p said in Passo dello Stelvio. Η διαδρομή με αυτοκίνητο που όλοι πρέπει να κάνουν μια φορά στη ζωή τους:
Οτι πρεπει για να σκοτωθουμε με τη γυναικα μου στην 3η στροφη κιολας.
-
@ilias-a said in Passo dello Stelvio. Η διαδρομή με αυτοκίνητο που όλοι πρέπει να κάνουν μια φορά στη ζωή τους:
@a-d-p said in Passo dello Stelvio. Η διαδρομή με αυτοκίνητο που όλοι πρέπει να κάνουν μια φορά στη ζωή τους:
Οτι πρεπει για να σκοτωθουμε με τη γυναικα μου στην 3η στροφη κιολας.

Εκεί πηγαίνεις μοναχός, μια φορά έκανα το λάθος

-
-
Νομίζω ότι πλέον είναι τόσο πυκνή η κίνηση που ως οδηγική διαδρομή ( απόλαυση οδήγησης) δεν αξίζει. Διαβάζω ότι δεν είναι μόνο τα μηχανοκίνητα , αλλά και οι ποδηλάτες είναι άπειροι στο δρόμο αυτό.
Από τοπίο να το καταλάβω , αν και όσο το "ψάχνω" ως άμεσα ενδιαφερόμενος , υπάρχουν και άλλες λιγότερο γνωστές και μάλλον το ίδιο όμορφες διαδρομές.
-
Γενικά όλα τα πάσα εχουν ποδηλάτες ,μερικά ειναι και αρκετα στενά και ειδικά στην Ελβετία γίνονται κα ατυχήματα.Αλλά και παλι νομίζω οτι αξίζει να γίνουν ως διαδρομές...
-
Μιας και έχω πάει με μηχανή, οδηγικά αλλά και σαν τοπίο δεν είναι το καλύτερο πάσο συγκριτικά με άλλα (Passo Sella, Passo di Giau και αρκετά άλλα). Είναι σίγουρα το πιο πολυδιαφημισμένο. Εννοείται η κίνηση είναι πρόβλημα λόγω της υπερπροβολής που έχει, όπως σωστά ειπώθηκε.
-
Κάποτε ίσχυε αυτό, τώρα η κίνηση από ποδηλάτες, τροχόσπιτα κτλ είναι πολύ πυκνή.
Ένα club αυστριακών φίλων με αυτοκίνητα fun to drive που έχουν έδρα εκεί κοντά, έρχεται κάθε καλοκαίρι Ελλάδα και απολαμβάνει οδήγηση. Καλό το Στέλβιο, αλλά ο Αχλαδόκαμπος καλύτερος. Και δεν έχει και κίνηση... -
Τα φημισμένα περάσματα ειδικά στηνΕλβετία, ανοίγουν λίγους μήνες Μάιο-Οκτώβριο και το καλοκαίρι όντως γίνεται χαμός από κίνηση, όλων των ειδών τα οχήματα, ποδήλατα, πεζοί, ομάδες, club μοτοσυκλετών, γενικά μια κατάσταση που έχει πολύ μποτιλιάρισμα και αναμονή για να βγάλεις μία φωτογραφία σε κάποιο σημείο. Να μη φαντάζεται κάποιος ότι θα ευχαριστηθεί οδήγηση. Τον χειμώνα οι ορεινές διαδρομές, όποιες είναι ανοιχτές είναι πολύ ωραιότερες.

-
Είδα τον Ραλλέα από πάνω και νοστάλγησα τα νιάτα μου με το VTS!
Πραγματική απόλαυση θα ήταν εκεί πάνω!Όποιος θέλει λίγη κίνηση και ανύπαρκτη αστυνόμευση στα ατελείωτα πάσα, επιβάλλεται να πάει στα Πυρηναία Όρη. Με ευχαριστεί αργότερα!

-
Αν δεν ανέβεις πλακωμένος σε τέτοιες στροφές δεν έχει νόημα
Passo dello Stelvio. Η διαδρομή με αυτοκίνητο που όλοι πρέπει να κάνουν μια φορά στη ζωή τους