-
@kostis20 said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
@panormus772 said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
,πόσες φορές έχω κάνει αυτό το δρόμο και δεν τον γνώρισα από ψηλά.
Εχουν περάσει και καμιά 25αριά χρόνια βέβαια...
-
@chrisk6 said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
@panormus772 said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
,πόσες φορές έχω κάνει αυτό το δρόμο και δεν τον γνώρισα από ψηλά.
Εχουν περάσει και καμιά 25αριά χρόνια βέβαια...
Έλα ρε ωραία. Εγω Λιβαδειά και Κω μεγάλωσα και το σόι μου είναι όλο Αλιαρτο.Αγροτικό Κω.
-
-
ΕΤ3 αυτή τη στιγμή, σύνδεση με όλη την Ελλάδα, για τις γιορτές των Χριστουγγένων.
Ανταπόκριση από Τρίπολη, χριστούγεννα με τους φημισμένους παραδοσιακούς λουκουμάδες Τρίπολης, ότι γράφει το γυαλί!
Τι βάζετε επάνω ρωτάει ο ματσουκανίδης. Ότι θέλετε λέει, έχουμε Νουτέλα, Μπουένο, μέλι, τριμμένο καρύδι..Ρε σεις είμαι από εκεί γύρω, είμαι 58 χρονώνΕ, και δεν έχω δει ποτέ μου λουκουμάδες να σερβίρονται στην περιοχή. Όχι μόνο Χριστούγεννα, ΠΟ-ΤΕ! Τι παραδοσιακούς τσαμπουνάει ο άλλος? Και τα Μπουένο και οι μερέντες, παραδοσιακά είναι και αυτά? Τι παπά πουλάνε και σε ποιούς?
-
@dstou said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
ΕΤ3 αυτή τη στιγμή, σύνδεση με όλη την Ελλάδα, για τις γιορτές των Χριστουγγένων.
Ανταπόκριση από Τρίπολη, χριστούγεννα με τους φημισμένους παραδοσιακούς λουκουμάδες Τρίπολης, ότι γράφει το γυαλί!
Τι βάζετε επάνω ρωτάει ο ματσουκανίδης. Ότι θέλετε λέει, έχουμε Νουτέλα, Μπουένο, μέλι, τριμμένο καρύδι..Ρε σεις είμαι από εκεί γύρω, είμαι 58 χρονώνΕ, και δεν έχω δει ποτέ μου λουκουμάδες να σερβίρονται στην περιοχή. Όχι μόνο Χριστούγεννα, ΠΟ-ΤΕ! Τι παραδοσιακούς τσαμπουνάει ο άλλος? Και τα Μπουένο και οι μερέντες, παραδοσιακά είναι και αυτά? Τι παπά πουλάνε και σε ποιούς?
Χαχαχαχα απόλυτα σωστός!
Ποιοι λουκουμάδες παραδοσιακοί, έχουν γίνει της μόδας αυτές οι κινητές καντίνες γιατί έχουν τρελό περιθώριο κέρδους.
Και κατά 90% είναι και αηδία, λάστιχο, όλα αυτά από πάνω και με κάτι MnMs και λοιπά σκατολοΐδια είναι για να τα χαίρονται στο μάτι τα παιδάκια.Εν τω μεταξύ οι τυροβλαχοι εκεί στην Τρίπολη εκτός από καλό τυρί, ωραία γλυκά που είχαν και όντως ήταν παραδοσιακά και δεν τα έβρισκες άλλου ήταν κάτι γαλατόπιτες ή γαλόπιτες αν τα λέω σωστά, και γαλακτομπούρεκο πολύ καλό με τρομερό φύλλο τραγανό και ωραίο σε υφή.
-
Μεγαλώσαμε με γαλόπιτα.
-
@dstou said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
αυτό το κιόσκι στην πλατεία είναι κάποια χρόνια. επίσης έχει πάει πολύ κόσμος από διάφορες περιοχές/χώρες δηλ αν όντως είναι κάποιος από την περιοχή θα του φαίνεται διαφορετικά.
-
Στα χέρια της ΕΛΑΣ γνωστός εκτελεστής της ρωσόφωνης μαφίας του Έντικ – Είχε χάσει 30 κιλά να μην τον αναγνωρίζουν – Ετοιμαζόταν για νέο χτύπημα
ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]