-
Κρατάς θέση πάρκινγκ στον δρόμο – Ποια είναι η ποινή με τον νέο ΚΟΚ
-
@a-d-p said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
Μπήκαν οι πρώτες κάμερες στα φανάρια – Πού βρίσκονται, μέχρι τι ταχύτητα «βλέπουν» τα οχήματα
Δεν αγχώνομαι, η κάμερα πιάνει μέχρι με ταχύτητα 250 χλμ, την έχω άνετααααα...!!!
Έχει και περιθώριο λάθους 1%, οπότε ένσταση...!!! -
@terryp117 said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
Μπήκαν οι πρώτες κάμερες στα φανάρια – Πού βρίσκονται, μέχρι τι ταχύτητα «βλέπουν» τα οχήματα
Δεν αγχώνομαι, η κάμερα πιάνει μέχρι με ταχύτητα 250 χλμ, την έχω άνετααααα...!!!
Έχει και περιθώριο λάθους 1%, οπότε ένσταση...!!!Δηλαδη με μια 300αρα ειμαστε οκ...

-
@jousis said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
Καταργούμε την οδήγηση πλήρως και κλείσαμε , με ατυχήματα , με παραβάσεις ,τα πάντα.
ε μα πια, π(ι)ες τα!
χικΈπεσες σε πότη φίλε, μυρίζω μπύρα και ζαλίζομαι, όπως οι αλκοολικοί......
Το αυτομαστίγωμα είναι κι αυτό μία επιλογή, σε κάποιους αρέσει...!!! -
@chrisk6 said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
Έχει και περιθώριο λάθους 1%, οπότε ένσταση...!!!Δηλαδη με μια 300αρα ειμαστε οκ...

Και με 600 κυβικά, το έχεις το θέμα...!!!
-
Καταργούμε την οδήγηση πλήρως και κλείσαμε , με ατυχήματα , με παραβάσεις ,τα πάντα.
ε μα πια, π(ι)ες τα!
Το αυτομαστίγωμα είναι κι αυτό μία επιλογή, σε κάποιους αρέσει...!!!Δεν πίνεις δεν τρέχεις (κάτω απο 250
) δεν μπαίνεις σε λεωφ/ίδες δεν αλλάζεις χωρίς φλας αλλά στο φακ δα πολίς είσαι 1η γραμμή πίστα 
Εγώ respect (αν δεν τρολάρεις δλδ ), αλλά να ξέρεις το 98% (τυχαία υπερβολή) των άλλων που λένε τα ίδια με εσένα σκοτώνουν κόσμο.
-
Αντι να του λετε μπραβο που εχει λευκο τροχαιο μητρωο , του λετε οτι τωρα θα αρχισει να σκοτωνει κοσμο .
Εγω υποψιαζομαι οτι ειναι πραγματικος οδηγος με την εννοια που εδινε ο δασκαλος ΚΚ .
ασε που γραφει με τον ιδιο ακριβως τροπο οπως ο ΚΚ
αν ζουσε ο καπταιν τα ιδια θα εγραφε .ΑληθειΑ adp αν σου δωσω αδεια διπλωμα μπορεις να δεις τις παραβασεις μου για ολο τον οδηγικο μου βιο ; κραταει αρχειο η τροχαια ;
-
@otso said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
του λετε οτι τωρα θα αρχισει να σκοτωνει κοσμο .
Σε καμία περίπτωση δεν είπα αυτό, προς αποφυγή παρεξηγήσεων.
Μπορεί όλα αυτά που λέει να ισχύουν και να είναι ο πιο σωστός οδηγός έβερ.Απλά χάριν αστεϊσμού είπα οτι στο τιμόνι είναι γκάντι και στο φόρουμ μπακούνιν.
Λίγο χαβαλέ έκανα.(ο αναρχοκολεκτιβισμός είναι μια ουτοπία και στην σημερινή κοινωνία που ο πιωμένος σκοτώνει τα παιδιά σου, θέλεις πρώτα μπαμπούλες και μετά "παιδεία" και "αλληλεγγύη" imo)
-
@otso said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
του λετε οτι τωρα θα αρχισει να σκοτωνει κοσμο .
Σε καμία περίπτωση δεν είπα αυτό, προς αποφυγή παρεξηγήσεων.
Μπορεί όλα αυτά που λέει να ισχύουν και να είναι ο πιο σωστός οδηγός έβερ.Απλά χάριν αστεϊσμού είπα οτι στο τιμόνι είναι γκάντι και στο φόρουμ μπακούνιν.
Λίγο χαβαλέ έκανα.(ο αναρχοκολεκτιβισμός είναι μια ουτοπία και στην σημερινή κοινωνία που ο πιωμένος σκοτώνει τα παιδιά σου, θέλεις πρώτα μπαμπούλες και μετά "παιδεία" και "αλληλεγγύη" imo)
Βρε οτι ειναι αναρχικος τον εχω καταλαβει κι εγω ο Τσε του φαινεται ηπιος και οπουρτουνιστης , εχει ενα μισος στο μακρυ χερι της αρχουσας ταξης την αστυνομια και τους νομους .
Δεν αποκλειεται να ημασταν μαζι στις Διεθνεις Ταξιαρχιες -
ε μα πια, π(ι)ες τα!
Το αυτομαστίγωμα είναι κι αυτό μία επιλογή, σε κάποιους αρέσει...!!!Δεν πίνεις δεν τρέχεις (κάτω απο 250
) δεν μπαίνεις σε λεωφ/ίδες δεν αλλάζεις χωρίς φλας αλλά στο φακ δα πολίς είσαι 1η γραμμή πίστα 
Εγώ respect (αν δεν τρολάρεις δλδ ), αλλά να ξέρεις το 98% (τυχαία υπερβολή) των άλλων που λένε τα ίδια με εσένα σκοτώνουν κόσμο.
Βρε οτι ειναι αναρχικος τον εχω καταλαβει κι εγω ο Τσε του φαινεται ηπιος και οπουρτουνιστης , εχει ενα μισος στο μακρυ χερι της αρχουσας ταξης την αστυνομια και τους νομους .
Δεν αποκλειεται να ημασταν μαζι στις Διεθνεις Ταξιαρχιες
Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.