-
Κρατάς θέση πάρκινγκ στον δρόμο – Ποια είναι η ποινή με τον νέο ΚΟΚ
-
@a-d-p said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
Μπήκαν οι πρώτες κάμερες στα φανάρια – Πού βρίσκονται, μέχρι τι ταχύτητα «βλέπουν» τα οχήματα
Δεν αγχώνομαι, η κάμερα πιάνει μέχρι με ταχύτητα 250 χλμ, την έχω άνετααααα...!!!
Έχει και περιθώριο λάθους 1%, οπότε ένσταση...!!! -
@terryp117 said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
Μπήκαν οι πρώτες κάμερες στα φανάρια – Πού βρίσκονται, μέχρι τι ταχύτητα «βλέπουν» τα οχήματα
Δεν αγχώνομαι, η κάμερα πιάνει μέχρι με ταχύτητα 250 χλμ, την έχω άνετααααα...!!!
Έχει και περιθώριο λάθους 1%, οπότε ένσταση...!!!Δηλαδη με μια 300αρα ειμαστε οκ...

-
@jousis said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
Καταργούμε την οδήγηση πλήρως και κλείσαμε , με ατυχήματα , με παραβάσεις ,τα πάντα.
ε μα πια, π(ι)ες τα!
χικΈπεσες σε πότη φίλε, μυρίζω μπύρα και ζαλίζομαι, όπως οι αλκοολικοί......
Το αυτομαστίγωμα είναι κι αυτό μία επιλογή, σε κάποιους αρέσει...!!! -
@chrisk6 said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
Έχει και περιθώριο λάθους 1%, οπότε ένσταση...!!!Δηλαδη με μια 300αρα ειμαστε οκ...

Και με 600 κυβικά, το έχεις το θέμα...!!!
-
Καταργούμε την οδήγηση πλήρως και κλείσαμε , με ατυχήματα , με παραβάσεις ,τα πάντα.
ε μα πια, π(ι)ες τα!
Το αυτομαστίγωμα είναι κι αυτό μία επιλογή, σε κάποιους αρέσει...!!!Δεν πίνεις δεν τρέχεις (κάτω απο 250
) δεν μπαίνεις σε λεωφ/ίδες δεν αλλάζεις χωρίς φλας αλλά στο φακ δα πολίς είσαι 1η γραμμή πίστα 
Εγώ respect (αν δεν τρολάρεις δλδ ), αλλά να ξέρεις το 98% (τυχαία υπερβολή) των άλλων που λένε τα ίδια με εσένα σκοτώνουν κόσμο.
-
Αντι να του λετε μπραβο που εχει λευκο τροχαιο μητρωο , του λετε οτι τωρα θα αρχισει να σκοτωνει κοσμο .
Εγω υποψιαζομαι οτι ειναι πραγματικος οδηγος με την εννοια που εδινε ο δασκαλος ΚΚ .
ασε που γραφει με τον ιδιο ακριβως τροπο οπως ο ΚΚ
αν ζουσε ο καπταιν τα ιδια θα εγραφε .ΑληθειΑ adp αν σου δωσω αδεια διπλωμα μπορεις να δεις τις παραβασεις μου για ολο τον οδηγικο μου βιο ; κραταει αρχειο η τροχαια ;
-
@otso said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
του λετε οτι τωρα θα αρχισει να σκοτωνει κοσμο .
Σε καμία περίπτωση δεν είπα αυτό, προς αποφυγή παρεξηγήσεων.
Μπορεί όλα αυτά που λέει να ισχύουν και να είναι ο πιο σωστός οδηγός έβερ.Απλά χάριν αστεϊσμού είπα οτι στο τιμόνι είναι γκάντι και στο φόρουμ μπακούνιν.
Λίγο χαβαλέ έκανα.(ο αναρχοκολεκτιβισμός είναι μια ουτοπία και στην σημερινή κοινωνία που ο πιωμένος σκοτώνει τα παιδιά σου, θέλεις πρώτα μπαμπούλες και μετά "παιδεία" και "αλληλεγγύη" imo)
-
@otso said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
του λετε οτι τωρα θα αρχισει να σκοτωνει κοσμο .
Σε καμία περίπτωση δεν είπα αυτό, προς αποφυγή παρεξηγήσεων.
Μπορεί όλα αυτά που λέει να ισχύουν και να είναι ο πιο σωστός οδηγός έβερ.Απλά χάριν αστεϊσμού είπα οτι στο τιμόνι είναι γκάντι και στο φόρουμ μπακούνιν.
Λίγο χαβαλέ έκανα.(ο αναρχοκολεκτιβισμός είναι μια ουτοπία και στην σημερινή κοινωνία που ο πιωμένος σκοτώνει τα παιδιά σου, θέλεις πρώτα μπαμπούλες και μετά "παιδεία" και "αλληλεγγύη" imo)
Βρε οτι ειναι αναρχικος τον εχω καταλαβει κι εγω ο Τσε του φαινεται ηπιος και οπουρτουνιστης , εχει ενα μισος στο μακρυ χερι της αρχουσας ταξης την αστυνομια και τους νομους .
Δεν αποκλειεται να ημασταν μαζι στις Διεθνεις Ταξιαρχιες -
ε μα πια, π(ι)ες τα!
Το αυτομαστίγωμα είναι κι αυτό μία επιλογή, σε κάποιους αρέσει...!!!Δεν πίνεις δεν τρέχεις (κάτω απο 250
) δεν μπαίνεις σε λεωφ/ίδες δεν αλλάζεις χωρίς φλας αλλά στο φακ δα πολίς είσαι 1η γραμμή πίστα 
Εγώ respect (αν δεν τρολάρεις δλδ ), αλλά να ξέρεις το 98% (τυχαία υπερβολή) των άλλων που λένε τα ίδια με εσένα σκοτώνουν κόσμο.
Βρε οτι ειναι αναρχικος τον εχω καταλαβει κι εγω ο Τσε του φαινεται ηπιος και οπουρτουνιστης , εχει ενα μισος στο μακρυ χερι της αρχουσας ταξης την αστυνομια και τους νομους .
Δεν αποκλειεται να ημασταν μαζι στις Διεθνεις Ταξιαρχιες
-
ΟΡΑΜΑΤΙΖΟΜΑΙ ΕΝΑΝ ΔΙΚΑΙΟΤΕΡΟ ΚΟΣΜΟ..!!
Σήμερα μπορούμε να αναζητήσουμε τον τρόπο μετάβασης σε αυτό το νέο είδος κοινωνικής οργάνωσης, που θα έκανε αυτόν τον κόσμο δυνατό...!!!
Πάντα με ειρηνικό τρόπο, όπως πρέσβευε ο Προυντόν πριν 200 χρόνια σχεδόν..!!
Αλλιώς οδηγούμαστε με μαθηματική ακρίβεια στα γουρουνάκια της φάρμας του Όργουελ...!!! -
Ελάχιστοι γνωρίζουν τη διαφορά μεταξύ των δύο πινακίδων – Ποια απαιτεί μεγάλη προσοχή
Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.