-
@gatoz said in PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019):
αγαπητε γαλλοαπατεων
το βιταρα φουλ υβριδικο κινειται με τον θερμικο κλειστο για μεγαλες αποστασεις. οπως η τουοτα. οχι νυχτα με δελτιο τυπου συν 15 αλογα στα πτωματα της αυτοκινησηςΚαι το 3008 του bro κινείται αρκετά με ρεύμα, δεν το περίμενα, είναι πολύ περίεργο

-
@a-d-p said in PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019):
αγαπητε γαλλοαπατεων
το βιταρα φουλ υβριδικο κινειται με τον θερμικο κλειστο για μεγαλες αποστασεις. οπως η τουοτα. οχι νυχτα με δελτιο τυπου συν 15 αλογα στα πτωματα της αυτοκινησηςΚαι το 3008 του bro κινείται αρκετά με ρεύμα, δεν το περίμενα, είναι πολύ περίεργο

δεν γρουσουζευω
αλλα να ξερεις οτι το ευχαριστο ειναι οτι κινειται γενικα.... -
αγαπητε γαλλοαπατεων

δεν γρουσουζευω
αλλα να ξερεις οτι το ευχαριστο ειναι οτι κινειται γενικα....#Einai#Leasing#sta#papakia#mas#

μόνο μην τον αφήσει καραβοφαναρο πουθενά στην ερημιά

Αλλά δεν πειράζει, ΛΟΚατζης ήταν θα κάνει μια 50αρα πορεία και θα γυρίσει σπίτι -
Δεν γρουσουζεύει ο γατοκούλης...

-
αγαπητε γαλλοαπατεων

Ισχύει για το ρεύμα!
-
Θα δίνατε 2008 2021 16.000 για να πατε σε x4 x6 evoque η καγιεν; παλια εννοειται κοντα στα ιδια χρηματα σχετικα... ταβανι τα 21.000
επισης: Είχε κανένας θέμα ποτέ με το τρομπακι του συμπλέκτη ; εγώ το άλλαξα αλλά πάλι μου κόλλησε μία φορά
-
Δε καταλαβαινω πως μπορεί να έχει κάποιος τέτοιο δίλημμα μιας και τα αυτοκίνητα που αναφέρεις έχουν πολλαπλάσια έξοδα από το 2008.
Αν έχεις την άνεση και βρεις κάτι αξιόλογο προχώρα. -
να με κλαινε ειμαι αλλα τεσπα

ναι αλλα αν δωσεις πχ 16 και παρεις καγιεν η χ5 παλιο με 11000 σου μενουν 5000 για σερβις τελη κτλ 2-3 χρονια
-
@stef4 said in PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019):
σου μενουν 5000 για σερβις τελη κτλ 2-3 χρονια
Δεν είναι σίγουρο ότι επαρκούν. Μιλάμε για ακριβή συντήρηση και αναλώσιμα, μόνο τα φρένα έχουν πάνω από €500. Η ανάρτηη καταπονείται πάρα πολύ λόγω βάρους και ακρόμπαρα, φούσκες, κλπ. φθείρονται γρήγορα και ειναι ακριβά.
Ενδεικτικά θα σου πω ότι ο πατέρας μου με 330xi του 2004, θέλει πάνω από €2.000/έτος για σέρβις, μαζέματα και τέλη. Σε πιο σοβαρές βλάβες (βασικά συντήρηση ειναι σε αναλώσιμα), έχει δώσει και 2.000 σε μια χρονιά μόνο στο σέρβις. Πάντα εκτός εξουσιοδοτημένου δικτύου, μιλάω για εξειδικευμένο συνεργείο - σε εξουσιοδοτημένο ειναι τα 3πλά!
-

ναι αλλα αν δωσεις πχ 16 και παρεις καγιεν η χ5 παλιο με 11000 σου μενουν 5000 για σερβις τελη κτλ 2-3 χρονια
Αν έχεις εμπειρία να διαχειριστείς τέτοια αυτοκίνητα, κυρίως αν ξέρεις σε ποια καλά αλλά μη εξουσιοδοτημένα συνεργεία να απευθυνθείς και μπορείς να παραγγέλνεις μόνος σου ανταλλακτικά και αναλώσιμα έχει καλώς.
Αλλιώς θα σου κοστίσουν πολύ ακριβά, είναι αυτοκίνητα που δαγκώνουν. -

Σκέψου το έτσι, που έλεγε και ένας γιουτιούμπερ που παίρνει παλιά ακριβά αυτοκίνητα, σε φτηνή τιμή και τα φτιάχνει για να βγάζει βίντεο,
Δεν παίρνεις ένα αυτοκίνητο των 15000 €, παίρνεις ένα αυτοκίνητο των 70000 € με 15000 €.
Εννοώντας ότι επειδή είναι-ήταν πρίμιουμ μοντέλο (είχε βρει μια M6 σε κακή κατάσταση σε μια μάντρα), όλα τα κόστη ακολουθούν την πρίμιουμ τιμή του, συνεργεία, ανταλλακτικά, ασφάλειες, συντήρηση.
PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019)