-
@jorge_greek said in Nissan X-Trail 2022(T33):
@kostis20 said in Nissan X-Trail 2022(T33):
( δεν ερχεται Ελλάδα νομίζω) βεβαια φοράει πιο εκτος δρόμου ελαστικά αλλα μας δίνει μια ιδέα.
Το βελτιωμένο epower πότε θα μπει στο Χtrail αραγε?Η έκδοση αυτή του βίντεο είναι η N-TREK που έρχεται εδώ κανονικά. Νέο epower στο καινούργιο Xtrail το 2027
Δεν την εχω πετύχει πουθενα.Τι τιμή εχει?
-
Γύρω στα 44Κ; N-connecta είναι με άλλα λάστιχα και μαύρες λεπτομέρειες αντί για χρωμίου.
Έψαξα πολύ να δω αν έχει κάποια άλλη ρύθμιση στην ηλεκτρονική τετρακίνηση, κάτι σαν μακρύτερη σχέση μετάδοσης για πιο απαιτητικό off roading αλλά δεν κατάφερα να βρω κάτι. Στο εξωτερικό δεν κυκλοφορεί αυτή η έκδοση πολύ και προτιμούν την κανονική βενζινοκίνητη με παραδοσιακή τετρακίνηση. -
Μόνο 44?Σίγουρα?
-
@jorge_greek said in Nissan X-Trail 2022(T33):
Γύρω στα 44Κ; N-connecta είναι με άλλα λάστιχα και μαύρες λεπτομέρειες αντί για χρωμίου.
Έψαξα πολύ να δω αν έχει κάποια άλλη ρύθμιση στην ηλεκτρονική τετρακίνηση, κάτι σαν μακρύτερη σχέση μετάδοσης για πιο απαιτητικό off roading αλλά δεν κατάφερα να βρω κάτι. Στο εξωτερικό δεν κυκλοφορεί αυτή η έκδοση πολύ και προτιμούν την κανονική βενζινοκίνητη με παραδοσιακή τετρακίνηση.έχει ρύθμιση off road και snow
-
-
Δε το έχω δει καν...
Μάλιστα ενδιαφέρον, αν έδινα και λίγο μεγαλύτερη εγγυηση... -
@kostis20 said in Nissan X-Trail 2022(T33):
Μόνο 44?Σίγουρα?
δεν βρήκα κάπου επίσημα την τιμή αλλά στο auto triti για το ntrek e-4orce λέει ένα 50αρικο.
-
Για non e-power είναι πάρα πολλά...
-
@sabas_thess said in Nissan X-Trail 2022(T33):
Για non e-power είναι πάρα πολλά...
το e-4orce είναι e-power που έχει και πίσω ηλ.μοτέρ.
-
Οκ είναι πολλά για ότι προσφέρει, χρειάζεσαι αναβάθμιση ποιότητας και υλικών εσωτερικού αλλά και το νέο e-power σύστημα. Είναι πάρα πολύ ακριβό.
-
Πετυχα στο facebook post απο κατοχο Τ33 epower που λεει οτι το αυτοκινητο του εχει κλεισει σχεδόν δυο μήνες στο συνεργείο με προβλημα στη μπαταρία και στη γεννητρια.Δεν υπάρχουν ανταλλακτικά λεει...
-
Δεν υπάρχει υβριδικό μοντέλο της Nissan, για το οποίο να μην έχω διαβάσει για προβλήματα.
Το Juke βγαίνει τελευταίο σε αξιοπιστία και έχω την εντύπωση πως σε μεγάλο βαθμό τα προβλήματα αφορούν την υβριδική του έκδοση. Τα προβλήματα που αναφέρουν είναι συνήθως για την μπαταρία. -
Είναι πάντως τραγικό που το Γιαπωνέζικο σύνολο e-power αποδεικνύεται λιγότερο αξιόπιστο από το γαλλικό Tce....
-
Να σκάσεις 40+ για x trail π.χ. και να έχεις θέμα είναι κρίμα
-
Εγώ διάβασα σήμερα για μηνύσεις για μεγάλο κινητήρα της Χιουντάι...
-
To Juke Full Hybrid φοράει το υβριδικό σύνολο της Renault με οτι συνεπάγεται αυτό σε αξιοπιστία... To E-Power έχει βγάλει κάποια θέματα στα Qashqai του 2022 αλλά νομίζω σε μετέπειτα μοντέλα η κατάσταση έχει διορθωθεί σε μεγάλο βαθμό.
-
Κλαίνε στις ομάδες του fb. Τεράστια τα κόστη. Τίποτα δεν διόρθωσαν απλά κάνεις δεν αγοράζει..
-
@sabas_thess said in Nissan X-Trail 2022(T33):
Κλαίνε στις ομάδες του fb. Τεράστια τα κόστη. Τίποτα δεν διόρθωσαν απλά κάνεις δεν αγοράζει..
Σε μια ομάδα στο FB (Qashqai Club) που είμαι μέλος δεν έχω δει κάτι για το e-power. Εδώ μέσα έιχε ένα θέμα με την μπαταρία ο @panormus772. Πιστεύω δεν πήγε καλά στις πωλήσεις λόγω τιμής.
Nissan X-Trail 2022(T33)