-
Ευχαριστώ τους κατόχους για το feedback!!
Θα μεταφέρω τις εμπειρίες και νομίζω θα χαρεί με την συγκλίνουσα άποψη όλων ότι τελικά δεν έχει σχεδόν καθόλου θέμα το model 3 με την απόσταση από το έδαφος. -
@sgl said in TESLA FORUM:
Θα μεταφέρω τις εμπειρίες και νομίζω θα χαρεί με την συγκλίνουσα άποψη όλων ότι τελικά δεν έχει σχεδόν καθόλου θέμα το model 3 με την απόσταση από το έδαφος.Το ύψος του είναι φυσιολογικό, το μεταξόνιο του είναι μεγάλο. Αν το έχεις στο πίσω μέρος του μυαλού του, δεν θα αντιμετωπίσει πρόβλημα.
-
@sgl said in TESLA FORUM:
Θα μεταφέρω τις εμπειρίες και νομίζω θα χαρεί με την συγκλίνουσα άποψη όλων ότι τελικά δεν έχει σχεδόν καθόλου θέμα το model 3 με την απόσταση από το έδαφος.Έχει θέμα απλά δεν είναι κάτι τραγικό. Προσοχή πάντως θέλει...
-
@dettol said in TESLA FORUM:
@bekiaris mode on

βλεπω παντως οτι εχει τρελαθει να δινει αυτοκινητα σε influencer η τεσλα για 2-3ημερα μπας και ανεβουν οι πωλησεις
σαν την απεγνωσμένη γκόμενα που 35αρησε και ψάχνει να βρει ευκατάστατο γαμπρό, και ανεβάζει φωτο με μαγιό στο instagram - αστο κουκλίτσα μου, σε φάγαν οι 25αρες....
-
@bekiaris said in TESLA FORUM:
@bekiaris mode on

βλεπω παντως οτι εχει τρελαθει να δινει αυτοκινητα σε influencer η τεσλα για 2-3ημερα μπας και ανεβουν οι πωλησεις
σαν την απεγνωσμένη γκόμενα που 35αρησε και ψάχνει να βρει ευκατάστατο γαμπρό, και ανεβάζει φωτο με μαγιό στο instagram - αστο κουκλίτσα μου, σε φάγαν οι 25αρες....
Να μην μιλήσουμε για τον απεγνωσμένο και μισο άφραγκο 45 άρη με την κοιλάρα καλύτερα που ψάχνει πιπινάκια !
-
@red_monster said in TESLA FORUM:
@bekiaris mode on

Να μην μιλήσουμε για τον απεγνωσμένο και μισο άφραγκο 45 άρη με την κοιλάρα καλύτερα που ψάχνει πιπινάκια !
Καραφλα και ξεδοντιαρη ξεχασες.

-
@bekiaris mode on

δεν ξερω παντως στην συγκεκριμενη ιστορια ποια αυτοκινητα ειναι οι 25αρες

Ολα "35αρες" μου μοιαζουν, αλλες με φτιαγμενο στηθος, αλλες με φτιαγμενο κωλο
, 25αρα δεν βλεπω στον οριζοντα. Δεν πειραζει ομως γιατι αγαπαμε milfαρες! -
Για το θέμα της απόστασης του Model 3 από το έδαφος, μπορώ να πω ότι είναι μια χαρά.
Έχω το Highland και ένα Peugeot 308 του 2020.Το 3αρι έχει 138mm απόσταση, ενώ το 308 έχει 135mm.
Το μεγάλο μεταξόνιο ευθύνεται για τυχόν στενές επαφές σε ράμπες, όχι η απόσταση από το έδαφος.
-
Εχω την εμπειρία 4 ετών με το Passat GTE που έχει επίσης μεγάλο μεταξόνιο και δεν αντιμετώπισα ποτέ θέμα. Απλώς χωρίς να έχω τα στοιχεία από τους κατασκευαστές μου φαίνεται πιο χαμηλό το Model 3 από το Passat και συζητώντας με τον φίλο μου και οι δύο είχαμε την εντύπωση ότι θα έχει θέμα το Μ3. Αν με λίγη προσοχή κυρίως σε ράμπες δεν έχει θέμα θα είναι ΟΚ πιστεύω σύμφωνα με τις μαρτυρίες.
TESLA FORUM