-
Εμένα πάλι μου επισημαίνουν τα σινεμπλοκ μπροστά άξονα ,κάτω ψαλίδι πίσω στις w202.
Η μία έχει γεμισμένα με pu μαλακή, η άλλη solid oem.....Κάθε φορά με παίρνει τηλ ο πατέρας μου και μιλάω με τον τεχνικό.........
Δίνει χέρι η περιοχή για γερό πάτημα του λοστού και του δίνουν να καταλάβει.
Στοκ το εν λόγω σινεμπλοκ βλέπεις απέναντι απο δύο πλευρές.
υ.γ. Φυσικά έλεγξα με το λοστό ο ίδιος....μπερδεύονται από το εμπρός σινεμπλοκ που έχει λάστιχο και 2-3 ομοκεντρους αλουμινένιους δαχτύλιους μέσα.... -
@w202-amg said in Κ.Τ.Ε.Ο. και επιείκεια:
Δίνει χέρι η περιοχή για γερό πάτημα του λοστού και του δίνουν να καταλάβει.
Στοκ το εν λόγω σινεμπλοκ βλέπεις απέναντι απο δύο πλευρές.
υ.γ. Φυσικά έλεγξα με το λοστό ο ίδιος....μπερδεύονται από το εμπρός σινεμπλοκ που έχει λάστιχο και 2-3 ομοκεντρους αλουμινένιους δαχτύλιους μέσα....Αν βαλουν σκυλα στο αμαξι με σκυλα θα τους φαω
-
Εχτες περασα απο κτεο το αμαξι, δεν λεω προφανως το αμαξι ειναι διαμαντι αλλα ειναι αποδεκτο επειδη βλεπεις ενα αμαξι σε καλη κατασταση να σκιπαρεις αρκετους ελεγχους?
Δεν με χαλασε φυσικα που τελειωσα στον μισο χρονο, αλλα ο bro εκανε φρενα αναρτησεις καυσσαερια και εξω ουτε τζογους ουτε τιποτα. Νταξ το αμαξι σαφεστατα ΔΕΝ εχει τζογους, ολο το συστημα διευθυνησης και αναρτησης ειναι απαιχτο αλλα αυτη η "επιείκεια" ειναι επιτρεπτη?
Ξαναλεω, το δικο μου αμαξι και ισως αλλα αμαξια ανθρωπων σαν εμας εδω στο φορουμ δεν χρειαζεται να περνανε κτεο αλλα δε θα επρεπε να ειναι λιγο πιο σφιχτα τα πραγματα???
Το μεταφερω εδω οπως επιθυμούν οι admin
-
@billy84 said in ΚΤΕΟ -Πότε?:
Οι τεχνικοί εκεί έχοντας μεγάλη εμπειρία και βλέποντας αμέτρητα αυτοκίνητα καθημερινά είναι σε θέση να αναγνωρίσουν τυχόν προβλήματα ''με το μάτι'' που λέμε. Ειδικά τζόγους κλπ.
Οι περισσοτεροι στα κτεο δεν ειναι τεχνικοι.
-
@ilias-a said in ΚΤΕΟ -Πότε?:
Οι τεχνικοί εκεί έχοντας μεγάλη εμπειρία και βλέποντας αμέτρητα αυτοκίνητα καθημερινά είναι σε θέση να αναγνωρίσουν τυχόν προβλήματα ''με το μάτι'' που λέμε. Ειδικά τζόγους κλπ.
Το ειδικότητες έχουν ;
Έχω γνωστό που δουλεύει σε ΙΚΤΕΟ έχει τελειώσει ΤΕΙ Οχημάτων.
-
@a-d-p said in ΚΤΕΟ -Πότε?:
Το ειδικότητες έχουν ;
Μπορουν απλα και απο επαλ και ενα σεμιναριο, τεχνιτης μηχανικος χωρις θεματα υγειας σε ικτεο δεν πιανει δουλεια απο οικονομικη αποψη κυριως αλλα και απο θεμα εξελιξης.
-
Το ειδικότητες έχουν ;
Μπορουν απλα και απο επαλ και ενα σεμιναριο, τεχνιτης μηχανικος χωρις θεματα υγειας σε ικτεο δεν πιανει δουλεια απο οικονομικη αποψη κυριως αλλα και απο θεμα εξελιξης.
Λογικό

-
-
Το ειδικότητες έχουν ;
Τ.Τ.Ο.
-
γιατι δεν περασες απο το διευθυντη του κτεο να πεις τα παραπονα σου;
γιατι δεν ζητησες να ξεκινησουν πρωτα να κοψουν το δικο σου κ να σου δωσουν σε 1 κολλα Α4 αυτα που θα επρεπες να διαρθωσεις; -
@r200 said in ΚΤΕΟ -Πότε?:
γιατι δεν ζητησες να ξεκινησουν πρωτα να κοψουν το δικο σου κ να σου δωσουν σε 1 κολλα Α4 αυτα που θα επρεπες να διαρθωσεις;Κατά δήλωση του το δικό του είναι "διαμάντι"

https://forum.4troxoi.gr/post/11000346439 -
γιατι δεν ζητησες να ξεκινησουν πρωτα να κοψουν το δικο σου κ να σου δωσουν σε 1 κολλα Α4 αυτα που θα επρεπες να διαρθωσεις;Το δικο μου δεν κοβεται, μα φυσικα παντα υπαρχει και η μεση λυση, αρκετα χαλαροι για τον ανταγωνισμο αλλα εως ενα οριο για την ασφαλεια. Εγω πρακτικα με αυτο ρωταγα αν τετοια συμπεριφορα εχει καθιερωθει στα Ι.Κ.Τ.Ε.Ο. ανα την επικρατεια.
-
Κατά δήλωση του το δικό του είναι "διαμάντι"
ΕΕΕ ενταξει μια μικρη δοση υπερβολης την εχω, θα ηθελα παντα να ηταν καλυτερο απο οτι ειναι, αυτο δε το γλυτωνω, αλλα πιστεψε ειμαι τελιομανης, αν σκεφτεις ποσα λευτα εχω δωσει τα τελευταια χρονια κανοντας 1000km τον χρονο θα καταλαβεις τι εννοω.
Ειμαι του στυλ οπως αλλωστε εχω πει, αλλαζω κατι πριν αστοχησει, μολις αρχισει να δειχνει σημαδια γηρανσης. Δεν νομιζω πως υπαρχουν πολλοι ιδιοκτητες που θα δινανε 2χιλιαρικα για 2 υστερουντες βραχιονες επειδη το σινεμπλοκ δακρυζε. Οποτε ναι ρε συ το αμαξι ειναι πολυ πολυ πολυ καλο, με καλα coilover με αρτιοτατο συστημα διευθυνσης και πεδησης (σκεψου η πισω δεξια δαγκανα ειχε μια μικρη αμιχη στην φουσκα σκονης και της εκανα πληρες rebuild για να προλαβω τυχον φθορα του εμβολου νομιζω αυτο και μονο σου δινει να καταλαβεις ποσο εκτιμω την τεχνικη αρτιοτητα του μηχανικου συνολου).
-
@omikrositalofilos said in ΚΤΕΟ -Πότε?:
γιατι δεν ζητησες να ξεκινησουν πρωτα να κοψουν το δικο σου κ να σου δωσουν σε 1 κολλα Α4 αυτα που θα επρεπες να διαρθωσεις;Το δικο μου δεν κοβεται, μα φυσικα παντα υπαρχει και η μεση λυση, αρκετα χαλαροι για τον ανταγωνισμο αλλα εως ενα οριο για την ασφαλεια. Εγω πρακτικα με αυτο ρωταγα αν τετοια συμπεριφορα εχει καθιερωθει στα Ι.Κ.Τ.Ε.Ο. ανα την επικρατεια.
Σιγά μη σε κόψει το ιδιωτικό ΚΤΕΟ, αν δεν είναι κάτι πολύ χοντρό!!!
Ξέρουν ότι αν κάνουν κάτι τέτοιο δεν θα ξανάπας σε αυτούς!!!
(All is about money)
Πόσες φορές έχω δει να μετράνε τα καυσαέρια από το δικό μου και να περνάνε τις μετρήσεις στα γύρω γύρω!
Κανονικά θα έπρεπε να με κόψουν πέρσι, επειδή με είχαν χτυπήσει μπροστά αριστερά και μαζί με τον προφυλακτήρα έσπασε και η βάση του φαναριού οπότε φώτιζε πιο χαμηλά!
Πήγα ξέροντας ότι θα δώσουν σημείωμα να το φτιάξω και να ξαναπάω να το περάσουν. Το πέρασαν και δεν είπαν κάτι ούτε προφορικά! -
Κατά δήλωση του το δικό του είναι "διαμάντι"
ΕΕΕ ενταξει μια μικρη δοση υπερβολης την εχω, θα ηθελα παντα να ηταν καλυτερο απο οτι ειναι, αυτο δε το γλυτωνω, αλλα πιστεψε ειμαι τελιομανης, αν σκεφτεις ποσα λευτα εχω δωσει τα τελευταια χρονια κανοντας 1000km τον χρονο θα καταλαβεις τι εννοω.
Ειμαι του στυλ οπως αλλωστε εχω πει, αλλαζω κατι πριν αστοχησει, μολις αρχισει να δειχνει σημαδια γηρανσης. Δεν νομιζω πως υπαρχουν πολλοι ιδιοκτητες που θα δινανε 2χιλιαρικα για 2 υστερουντες βραχιονες επειδη το σινεμπλοκ δακρυζε. Οποτε ναι ρε συ το αμαξι ειναι πολυ πολυ πολυ καλο, με καλα coilover με αρτιοτατο συστημα διευθυνσης και πεδησης (σκεψου η πισω δεξια δαγκανα ειχε μια μικρη αμιχη στην φουσκα σκονης και της εκανα πληρες rebuild για να προλαβω τυχον φθορα του εμβολου νομιζω αυτο και μονο σου δινει να καταλαβεις ποσο εκτιμω την τεχνικη αρτιοτητα του μηχανικου συνολου).
Το brera ή το felicia πέρασε ΚΤΕΟ;
-
Το brera ή το felicia πέρασε ΚΤΕΟ
Με παρακολουθεις στενα βλεπω χαχα, το Brera το Felly ειναι το χειμωνα αλλα ειναι και αυτο σε εξαιρετικη κατασταση (note to self: αντε να δω ποτε θα κανω και τις τελευταιες δουλειες σε αυτο το αμαξι)
-
@nickthetrib said in ΚΤΕΟ -Πότε?:
Ξέρουν ότι αν κάνουν κάτι τέτοιο δεν θα ξανάπας σε αυτούς!!!
(All is about money)Εκει εχω καταληξει κι εγω
-
Το brera ή το felicia πέρασε ΚΤΕΟ
Με παρακολουθεις στενα βλεπω χαχα, το Brera το Felly ειναι το χειμωνα αλλα ειναι και αυτο σε εξαιρετικη κατασταση (note to self: αντε να δω ποτε θα κανω και τις τελευταιες δουλειες σε αυτο το αμαξι)
Επαγγελματική διαστροφή

️ -
Επαγγελματική διαστροφή
Στην αρχη διαβασα διατροφη και νομιζα οτι εχω χαθει τελειως χαχαχααχ
-
Λοιπον το ιδιο αμαξι στο ιδιο κτεο χωρις καμια αλλαγη επισκευη διορθωση 2χρονια μετα
2023

2025

I guess το αμαξι εκανα αναβαθμιση σε εξαπιστονες μονο του και αλλαξε και πισω αμορτισερ μονο του, ενω εκανε και μια ευθυγραμμιση μονο του...Προφανως αυτο και μονο καταρρίπτει την εννοια της αξιοπιστιας των μετρησεων στα κτεο... Ειναι μονο να εχεις χαρτι, δεν φερει ΚΑΜΙΑ ουσια για την κατασταση του οχηματος...
ΚΤΕΟ -Πότε?