-
-
-
Τεράστια έκπτωση. Είχε πάνω από 50 πριν από ένα χρόνο. Το έχει ένας συνάδελφος που βγαίνει εθνική συνέχεια. Κάθε τόσο βάζει βενζίνη γιατί έχει μικρό ντεπόζιτο και όχι τόσο μικρή κατανάλωση.
-
Ερχεται το καινούργιο, αλλά η τιμή του παλιού είναι καλή.
-
Το έχει ο ανιψιός μου στην άγρια έκδοση που είναι ψηλωμένο και έχει περίπου 55.000. `Στο Αθήνα Θεσσαλονίκη σταματάει δύο φορές για καύσιμα . Δεν έχει παρουσιάσει κάτι μέχρι στιγμής μετά από δύο χρόνια
-
-
-
@dimsabas said in CarTalk.gr:
CUPRA Formentor VZ5: Με 390 ίππους, το τελευταίο σου θερμικό πρέπει να είναι αξέχαστο.
Γιατί μετά θα πεθάνουμε και θα είναι το τελευταίο ;

-
Rε Δημητρη και ηθελα να φτιαξω τοπικο χαθηκαν για σενα
-
@otso said in CarTalk.gr:
Πήρε το Tesla και έχει "οργώσει" όλη την Ελλάδα, δεν προλαβαίνει να γράψει

-
@a-d-p said in CarTalk.gr:
@otso said in CarTalk.gr:
Πήρε το Tesla και έχει "οργώσει" όλη την Ελλάδα, δεν προλαβαίνει να γράψει

Όχι, απλώς δε βλέπω το νόημα να σπαταλώ 10+ εργατοώρες για κάθε δοκιμή, χωρίς μισό ευρώ αμοιβής. Τόσος χρόνος για να οδηγήσω τη μία μπούρδα μετά την άλλη, γιατί; Τη στιγμή που έχω τέτοιο αμάξι στο γκαράζ.
Τώρα που έρχεται τετραήμερο, ναι, έχω κλείσει σπέσιαλ όχημα για δοκιμή. Θα κάνω 1.300 χιλιόμετρα και θα το ευχαριστηθώ. Αλλά υπό κανονικές συνθήκες, οι δοκιμές πάπαλα. Μόνο σε ειδικές περιπτώσεις.
Στο Facebook έχω φτάσει τα 59.000 μέλη χωρίς κανείς να ασχολείται με την απουσία δοκιμών. Τα μέλη είναι πλέον περισσότερα από το Drive, τους 4 Τροχούς, το 4Drivers, το CarAndMotor, το Top Gear, ουσιαστικά μόνο το GoCar και το Newsauto με ξεπερνούν. Σιγά σιγά θα αρχίσω και την εμπορική εκμετάλλευση.
-
Ναι το κοιτούσα τις προάλλες πως δεν κάνεις δοκιμές! Μακάρι να βρεις άκρη και να κάνεις!
-
Ποια είναι η άκρη; Να κληρονομήσω κάποια θεία που δεν ξέρω, οπότε να παραιτηθώ από τη δουλειά μου και να δοκιμάζω αμάξια. Και μετά να μου φωνάζεις ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΙΙΙΙΙΙ.....
-
Εννοώ να βρεις άκρη με την εμπορικότητα! Να ανταμείβεσαι για τις εργατοώρες σου!
Εσένα θα σου φωνάζω ΖΙΙΙΙΙΙΚΟΟΟΟΟΟΟ…. ΣΤΡΙΨ’ΤΟΟΟΟΟΟ
Πραγματικά τώρα, χωρίς πλάκα…. εσένα περιμένω να δω κάποια μοντέλα!
Τους άλλους που σου πούλησαν μαγκιά τους ξέγραψα!
Άντε κάνε δοκιμές! Έστω το καλοκαίρι κάνε μαζεμένες
-
Μακάρι φίλε, θα δούμε.
-
Αστο το Facebook ρε γμτ (είναι για γέρους) και μπες στο YouTube, Tiktok.
Βάλε και ένα καλλιγραμμο κοριτσάκι δίπλα σου να υπάρχει καπου στο βίντεο, και όλα θα βρουν το δρομο τους.
(Sorry miss Dimsabaina) -
@dimsabas said in CarTalk.gr:
Τόσος χρόνος για να οδηγήσω τη μία μπούρδα μετά την άλλη, γιατί; Τη στιγμή που έχω τέτοιο αμάξι στο γκαράζ.
Μπούρδα και το Υ ;

-
-
-
CarTalk.gr