-
Λοιπόν,χθες πήγα Κοζάνη και ρώτησα.εχει ετοιμοπαραδοτα σε όποια έκδοση θέλετε,άμεσα διαθέσιμα από 15 έως 25 μέρες παράδοση.αν τώρα θέλει κάποιος κάτι έξτρα,2μισι με 3 μήνες αναμονή και ανοιχτή τιμή.
-
Ενα τοσο μεγαλό όχημα σε χώρους ειναι χρησιμο για πολύτεκνους, ειναι μεγαλη χαζομαρα που δεν το βγάζουν σε 7θεσια διαταξη και εχουν μονο το χαμηλό jogger για αυτό τον λόγο
κατα τα αλλα θετικο οτι βγαινει με 1200 και οχι με 1000ρη κινητηρα . Ενα μεγαλο duster ειναι ουσιαστικα.
-
Αν δεν ηταν και τρικυλινδρο!Ακομα καλύτερα χαχα
-
@kikaros420 said in Dacia Bigster:
Λοιπόν,χθες πήγα Κοζάνη και ρώτησα.εχει ετοιμοπαραδοτα σε όποια έκδοση θέλετε,άμεσα διαθέσιμα από 15 έως 25 μέρες παράδοση.αν τώρα θέλει κάποιος κάτι έξτρα,2μισι με 3 μήνες αναμονή και ανοιχτή τιμή.
Έχει LPG ετοιμοπαραδοτα; Γιατί κάποιος έγραψε για παράδοση την άνοιξη
-
Ναι,εκτός από essential που δε ρώτησα,όλες οι άλλες το πολύ ένα μήνα στη χειρότερη έτοιμο να το παρεις. όπως προείπα,χωρίς να βάλεις κάτι εξτρα
-
Συγγνώμη, διευκρίνιση,αυτά που είπα ισχύουν για το αέριο το οποίο και κοιταζω
-
Συγγνώμη, διευκρίνιση,αυτά που είπα ισχύουν για το αέριο το οποίο και κοιταζω
Στην expression έχεις κατασταλάξει;
-
Ναι φίλε μου,αλλά θελω και το pack easy για το keyless και τις κάμερες και αισθητήρες περιμετρικά ,οπότε μάλλον παω για παραγγελία αλλά φοβάμαι την ανοιχτή τιμη
-
Ναι φίλε μου,αλλά θελω και το pack easy για το keyless και τις κάμερες και αισθητήρες περιμετρικά ,οπότε μάλλον παω για παραγγελία αλλά φοβάμαι την ανοιχτή τιμη
800€ το χρεώνουν;
Κρίμα να μην έχουν ετοιμοπαραδοτα expression με pack easy, είναι το σημαντικότερο έξτρα (λόγω μεγέθους)Ποιο χρώμα σου άρεσε;
Αεραγωγούς πίσω έχει ή τους έβγαλαν;
-
Εχει! Το είδα
Ωραίο είναι! Μυρίζει κα ωραία! Δεν έχει αυτήν την φθηνή μυρωδιά!
Το πορτμπαγκάζ μεγάλο αλλά όχι τόσο πλατύ όσο περιμένεις
-
@lap said in Dacia Bigster:
Εχει! Το είδα
Ωραίο είναι! Μυρίζει κα ωραία! Δεν έχει αυτήν την φθηνή μυρωδιά!
Το πορτμπαγκάζ μεγάλο αλλά όχι τόσο πλατύ όσο περιμένεις
Την μυρωδιά των τουοτα δηλαδή
;;
Και εγώ το είδα και το μέτρησα , έχει 1 μέτρο μήκος
.
-
Ναι σε μήκος τεράστιο! Επίσης έχει και μοχλό να ρίχνεις τα καθίσματα στα πρότυπα των ακριβών suv!
Γενικά από ποιότητα εσωτερικού εγώ έχοντας λαϊκά πρότυπα και γούστα το βρήκα πολύ καλό ! Σκληρά μεν αλλά βαρέως τύπου σκληρά!
Γενικά ένα καλό αυτοκίνητο έτσι στατικά όπως το είδα!
-
Α επίσης έχει άλλη πλαφονιέρα από το duster ενώ στους πίσω είναι ίδιοι με του byd
Γενικά είναι ένα duster επόμενης γενιάς!
-
Σαν να εχεις ψηθεί μου φαίνεται!
-
-
@mariolas said in Dacia Bigster:
Σαν να εχεις ψηθεί μου φαίνεται!
Ναι, μου άρεσε πολύ! Αλλά δεν είναι για εμένα! Δεν χωράει εκεί που παρκάρω
-
@cirus said in Dacia Bigster:
Ενα τοσο μεγαλό όχημα σε χώρους ειναι χρησιμο για πολύτεκνους, ειναι μεγαλη χαζομαρα που δεν το βγάζουν σε 7θεσια διαταξη και εχουν μονο το χαμηλό jogger για αυτό τον λόγο
κατα τα αλλα θετικο οτι βγαινει με 1200 και οχι με 1000ρη κινητηρα . Ενα μεγαλο duster ειναι ουσιαστικα.
Σε παρεσυρε το βιντεο (που λεει βλακειες ο τυπος) ,το bigster ειναι ιδιο μεγεθος με ολα τα C suv -tiguan ,tuscon ,sportage ,3008 ,X1 ,kuga - και κανενα δεν εχει 7θεσια διαταξη.Γενικα το να κανεις 7θεσιο ενα αυτοκινητο βαζει παρα πολλους περιορισμους στον σχεδιασμο του αυτοκινητου και καταληγει να μην ειναι σωστο ουτε ως 7θεσιο ,ουτε ως 5θεσιο.
-
@evmenis said in Dacia Bigster:
Σε παρεσυρε το βιντεο (που λεει βλακειες ο τυπος) ,το bigster ειναι ιδιο μεγεθος με ολα τα C suv -tiguan ,tuscon ,sportage ,3008 ,X1 ,kuga - και κανενα δεν εχει 7θεσια διαταξη.Γενικα το να κανεις 7θεσιο ενα αυτοκινητο βαζει παρα πολλους περιορισμους στον σχεδιασμο του αυτοκινητου και καταληγει να μην ειναι σωστο ουτε ως 7θεσιο ,ουτε ως 5θεσιο.
Δεν με παρέσυρε κανένας. Ήμουν σχεδόν βέβαιος από όταν ανακοινώθηκε ότι θα βγαίνει και σε τέτοια διάταξη ώστε να βρεθεί το ποιο vfm επταθέσιο μεγαλουτσικο suv. Σε χαμηλό υπήρχε το jogger. Το c3 aircross πιο μικρό είναι και βγαίνει σε εφταθεσια . Το Tiguan δεν βγαίνει μεν αλλά έχει το αδερφό kodiaq που βγαίνει οπότε δεν υπήρχε λόγος να αλληλοσπαραχτει η vag με 2 7θεσια
Πιστεύω ότι στο πρώτο facelift του μοντέλου σε 2-4 χρόνια θα προσθέσουν και τέτοια έκδοση
-
Δεν με παρέσυρε κανένας. Ήμουν σχεδόν βέβαιος από όταν ανακοινώθηκε ότι θα βγαίνει και σε τέτοια διάταξη ώστε να βρεθεί το ποιο vfm επταθέσιο μεγαλουτσικο suv. Σε χαμηλό υπήρχε το jogger. Το c3 aircross πιο μικρό είναι και βγαίνει σε εφταθεσια . Το Tiguan δεν βγαίνει μεν αλλά έχει το αδερφό kodiaq που βγαίνει οπότε δεν υπήρχε λόγος να αλληλοσπαραχτει η vag με 2 7θεσια
Πιστεύω ότι στο πρώτο facelift του μοντέλου σε 2-4 χρόνια θα προσθέσουν και τέτοια έκδοση
Έπαιξε πολύ η φήμη ότι θα ερχόταν μια σαν επταθέσιο, μάλιστα ο πωλητής της Viokar, μου είπε ότι θα έρθει κάποια στιγμή
.
Επίσημη ενημέρωση δεν υπάρχει.
Σίγουρα θα είναι καλύτερο από την παπατζα της Citroen, αλλά δυστυχώς ισχύει εν μέρει αυτό που έγραψε ο @evmenis. Το Bigster , μου έδωσε την εντύπωση ότι είναι ένα Duster με μεγαλύτερο, κατά 20 εκατοστά, πορτμπαγκάζ. Θέλει άλλους 20 πόντους στο μήκος για να γίνει σωστό 7θεσιο.Το Tiguan 2 έβγαινε σε επταθέσιο (Tiguan Allspace) με μήκος 4,73 και αντικαταστάθηκε από το VW Tayron με μήκος 4,79.
Το Skoda kodiaq έχει μήκος 4,76.
Ενώ το 5008 ήταν 4,64 και το καινούριο πήγε στα 4,79. -
@a-d-p said in Dacia Bigster:
Έπαιξε πολύ η φήμη ότι μια ερχόταν μια σαν επταθέσιο, μάλιστα ο πωλητής της Viokar, μου είπε ότι θα έρθει κάποια στιγμή
.
Επίσημη ενημέρωση δεν υπάρχει.
Σίγουρα θα είναι καλύτερο από την παπατζα της Citroen, αλλά δυστυχώς ισχύει εν μέρει αυτό που έγραψε ο @evmenis. Το Bigster , μου έδωσε την εντύπωση ότι είναι ένα Duster με μεγαλύτερο, κατά 20 εκατοστά, πορτμπαγκάζ. Θέλει άλλους 20 πόντους στο μήκος για να γίνει σωστό 7θεσιο.Το Tiguan 2 έβγαινε σε επταθέσιο (Tiguan Allspace) με μήκος 4,73 και αντικαταστάθηκε από το VW Tayron με μήκος 4,79.
Το Skoda kodiaq έχει μήκος 4,76.
Ενώ το 5008 ήταν 4,64 και το καινούριο πήγε στα 4,79.Σωστός είσαι απλώς θα ήταν ένα πιο φαρδύ και άνετο(τόσο όσο)μετά τα Frontera και aircross που είναι στριμωκολα. Και θα έδιναν κάποια λύση στο πολύτεκνο που θέλει suv με lpg στα 26-27κ (με την ατέλεια)
Dacia Bigster