-
H Renault κάνει σημαντικη προσπάθεια και νιώθω πως είναι η vw της εποχής της.
Έχουν ποιότητα τα αυτοκίνητα της γκάμα κινητήρες γενικά επιλογές πολλές ... Είναι σε σωστό δρόμο ακόμα και το υβριδικό της σύστημα είναι πολύ αποδοτικό στο εγγύς μέλλον πιστεύω θα είναι πρωταγωνιστής παγκόσμια! -
Προς το παρόν προσπαθεί να πέσει στα μαλακά με τα παραστρατήματα της Νισσάν. Επίσης, βλέποντας ότι τα ηλεκτρικά δεν τραβάνε, επενδύει σε υβρίδια. Καμμία σχέση με Βαγκέουλες, ούτε σε προφίλ, ούτε σε παγκόζμια διείσδυση, ούτε σε μεγέθη.
-
@mariolas said in RENAULT FORUM:
H Renault κάνει σημαντικη προσπάθεια και νιώθω πως είναι η vw της εποχής της.
Έχουν ποιότητα τα αυτοκίνητα της γκάμα κινητήρες γενικά επιλογές πολλές ... Είναι σε σωστό δρόμο ακόμα και το υβριδικό της σύστημα είναι πολύ αποδοτικό στο εγγύς μέλλον πιστεύω θα είναι πρωταγωνιστής παγκόσμια!Όντως γίνεται μια καλή προσπάθεια, αλλά χρειάζεται ενοποίηση του εσωτερικού, ένας πιο πρακτικός περιστροφικός διακόπτης για τις ταχύτητες και μεγαλύτερη έμφαση στην ποιότητα. Ελπίζω με το νέο Clio να γίνει ένα πραγματικά ουσιαστικό βήμα προς αυτή την κατεύθυνση.
-
Το Renault Megane θα μεταμορφωθεί σε hot-hatch;
https://www.4troxoi.gr/epikairotita/kosmos/to-renault-megane-tha-metamorfothei-se-hot-hatch/
-
Μια πασαρέλα για τα αυτοκίνητα της Renault στη χώρα της μόδας
-
Bρέθηκα πρόσφατα σε μια έκθεση της Ρενώ στο Παρίσι. Ουσιαστικά ειναι μπουτίκ Ρενώ και έχει και αυτοκίνητα. Είχε μόνο R4 & R5 και ένα Scenic, όλα ηλεκτρικά φυσικά. Μερικές εντυπώσεις, και αρκετές φωτογραφίες:
-
Το Scenic ειναι φοβερό! Τρομερούς χώρους, ποιότητα, έξυπνες λύσεις αποθήκευσεις κλπ. Δεν ειναι το πολυμορφικό που ήταν, αλλά μου άρεσε πάρα πολύ.
-
Ρενώ 4 & 5 ειναι όμορφα. Το Ρ4 αντιγράφει ξεκάθα το Μίνι, ενώ το Ρ5 εχει δικιά του ταυτότητα, θυμίζει πολύ το παρελθόν. Όμορφα και τα 2 όμως, με το Ρ5 να ειναι πιο όμορφο και το Ρ4 πιο πρακτικό φυσικά. Χώροι μέτριοι στο Ρ4 και αστείοι στο Ρ5. Ποιότητα στο μάτι καλή, με λίγο παραπάνω κοίταγμα, πολύ μέτρια πράγματα. Πολύ ωραία η ηλιοροφή στο Ρ4.
-
Βγάζουν και ηλεκτρικό jet-ski!! Πολύ όμορφο, σαν βέσπα ειναι!
-
Έχουν λύσεις και για τροχόσπιτα κλπ, πουλάνε πολύ το lifestyle της οικολογίας, κλπ.
-
-
Κρίμα που το Scenic δεν έρχεται Ελλάδα.
-
@katafractos17 said in RENAULT FORUM:
Κρίμα που το Scenic δεν έρχεται Ελλάδα.
To ιδιο σκέφτηκα και εγώ! Βέβαια και το Παρίσι ελάχιστα ειδα στον δρόμο, δεν περίμενα να δω τόσα λίγα Γαλλικά αυτοκίνητα.
-
Πουλάκι μου….καλοπερνάς
Θα βγει και νέα σεζόν …. Fanis in Paris.
-
Έχει κανείς εμπειρία από το σύστημα e-tech full hybrid της Renault να μας μιλήσει για την αξιοπιστία του; Ή όλη φάση μοιάζει πολύ περίπλοκη και το σασμάν ακρογωνιαίος λίθος (συνδυασμοί 14 ταχυτήτων).
-
@nikonino said in RENAULT FORUM:
Έχει κανείς εμπειρία από το σύστημα e-tech full hybrid της Renault να μας μιλήσει για την αξιοπιστία του; Ή όλη φάση μοιάζει πολύ περίπλοκη και το σασμάν ακρογωνιαίος λίθος (συνδυασμοί 14 ταχυτήτων).
Απο αυτά που βλέπω σε ξενα φόρουμ μαλλον φιάσκο.Πολυ αποδοτικό ΟΤΑΝ δούλευει ομως!
-
@nikonino said in RENAULT FORUM:
Απο αυτά που βλέπω σε ξενα φόρουμ μαλλον φιάσκο.Πολυ αποδοτικό ΟΤΑΝ δούλευει ομως!
Και εγώ αυτά βλέπω, διαβάζω κάτι 17χιλιαρα και με λούζει κρύος ιδρώτας
-
Γενικά τα ψαχνω πολύ τα Renault και dacia γιατι μου αρέσουν και είμαι σε ομάδες σε ξενα φόρουμ.Μαυρα χαλια δυστυχώς ...
-
Τι ακριβώς μαθαίνεις ?
-
Αν παρεις ενα φουλ υβριδικό Renault ή Dacia με σκοπό να το κρατήσει ας πουμε δεκα χρόνια
και είσαι λιγο τυχερός θα αλλάξεις μονο τρεις με τέσσερις φορες κιβώτιο ταχυτήτων. Αυτα κατα βάση. -
Αν ηταν αξιόπιστο το φουλ υβριδικό τους το επόμενο αυτοκίνητο μου θα ηταν Dacia Bigster
-
Είναι τόσα χρόνια τα φουλ υβριδικά Ρενώ στην αγορά που έχει δείγμα ζημιών ?
Γιατί δεν έχω διαβάσει κάτι.
-
Πολλα προβλήματα με τα κιβώτια. arkana duster clio ολα με τα κιβώτια και στο bigster που ειμαι σε τεσσάρα γκρουπ εχουν αρχίσει τα όργανα σε σημείο να ανεβάζει ενας για προβλημα στο κιβώτιο και να μπαίνουν αλλοι τέσσερις (κάτοχοι)και να λένε κλασικό πρόβλημα!! χαχαχαχαχαχαχα
-
Πολλα προβλήματα με τα κιβώτια. arkana duster clio ολα με τα κιβώτια και στο bigster που ειμαι σε τεσσάρα γκρουπ εχουν αρχίσει τα όργανα σε σημείο να ανεβάζει ενας για προβλημα στο κιβώτιο και να μπαίνουν αλλοι τέσσερις (κάτοχοι)και να λένε κλασικό πρόβλημα!! χαχαχαχαχαχαχα
Λογικό και αναμενόμενο. Το είχα πει από την αρχή ότι το συγκεκριμένο σύστημα "πονάει" στο κιβώτιο.
RENAULT FORUM