-
@limited_one said in Audi Q3 3rd generation:
@a-d-p said in Audi Q3 3rd generation:
Το ballon αξίζει μόνο με χαμηλό επιτόκιο. Εμένα είχε 4,2%
Πότε το επιστρέφεις; Αποφάσισες;
Δεν θα το επιστρέψω γιατί η τιμή επαναγοράς είναι σχετικά χαμηλή, και θα προτιμούσα αντικατάσταση με ηλεκτρικό.
Πόσα παραπάνω από την εγγυημένη σου δίνουν;
-
Δεν θα το επιστρέψω γιατί η τιμή επαναγοράς είναι σχετικά χαμηλή, και θα προτιμούσα αντικατάσταση με ηλεκτρικό.
6500€
-
6500€
Καλά είναι, δωστο
-
-
@katafractos17 said in Audi Q3 3rd generation:
Από δω το πας , από κει το πας , στην κλίτσα της VAG ξυνεσαι!
Άντε καλορίζικο!
Edit: Ουπς...τώρα είδα πως το έκαναν, ειδικά πίσω τι χάλι είναι αυτό με τα φωτιστικά σώματα.
Μπροστά κάπως τρώγεται.Καλύτερα Tiguan Phev Rline , τούμπανο θα είναι και άξιος αντικαταστάτης της Πεζαρας Phev με τα 300 άλογα.
-
@vagkirk said in Audi Q3 3rd generation:
Άντε καλορίζικο!
Edit: Ουπς...τώρα είδα πως το έκαναν, ειδικά πίσω τι χάλι είναι αυτό με τα φωτιστικά σώματα.
Μπροστά κάπως τρώγεται.Καλύτερα Tiguan Phev Rline , τούμπανο θα είναι και άξιος αντικαταστάτης της Πεζαρας Phev με τα 300 άλογα.
VAG είχα επί 20 συναπτά έτη.
Το Q3 θα το έπαιρνα με κλειστά μάτια σε phev αν το μίσθωμα έβγαινε μέσα στο μπάτζετ μου γιατί μου αρέσει πολύ.
Το ίδιο και το Terramar σε phev.
Όμως με τις αλλαγές που έγιναν για τα phev, όπου προς τον παρόν όπως λέγεται χάνουν τη φοροαπαλλαγή, αν δεν αλλάξει κάτι νομικά ή σε επίπεδο εκπομπών CO2 από τις ίδιες τις εταιρείες, που θα τα καλύπτει αξιόπιστα και σίγουρα ώστε να συνεχίσουν να έχουν φοροαπαλλαγή, καθίσταται απαγορευτική η μίσθωση τους, καθότι πλέον θα υπάρχει υπέρογκος εταιρικός φόρος ο οποίος δεν θα συμφέρει κανέναν.
Μου είναι ακόμη θολό το τοπίο. Θα μιλήσω με τη leasing να δω τι έχουν να μου πουν και βλέπουμε.
Σε διαφορετική περίπτωση προσανατολίζομαι για ηλεκτρικό. -
Σε διαφορετική περίπτωση προσανατολίζομαι για ηλεκτρικό.
Toyota CHR+ μόνο!
Θα το κρατήσεις άφοβα για οικογενειακό και μετά την λήξη της μίσθωσης! -
Toyota CHR+ μόνο!
Θα το κρατήσεις άφοβα για οικογενειακό και μετά την λήξη της μίσθωσης!Θα το κοιτάξω. Δεν το απορρίπτω, γιατί έναν βασικότατο λόγο θα παίξει και το ύψος του μισθώματος.
Οι εταιρείες leasing έχουν αρχίσει αδικαιολόγητα για εμένα και ανεβάζουν τα μισθώματα, χωρίς να έχουν ακριβύνει οι τιμές των οχημάτων. Ναι ξέρω, στην Ελλάδα ζούμε και έχουμε καπιταλισμό.
Έχω πάει και έχω δει κάποια που με ενδιαφέρουν. Δεν ξέρω αν to C-HR+ έχει έρθει στις εκθέσεις. -
Toyota CHR+ μόνο!
Θα το κρατήσεις άφοβα για οικογενειακό και μετά την λήξη της μίσθωσης!Έχω πάει και έχω δει κάποια που με ενδιαφέρουν. Δεν ξέρω αν to C-HR+ έχει έρθει στις εκθέσεις.
Όχι, δεν έχει έρθει. Παραδόσεις από τον Μάρτιο μου είχαν πει τον Αύγουστο.
-
Άντε καλορίζικο!
VAG είχα επί 20 συναπτά έτη.
Το Q3 θα το έπαιρνα με κλειστά μάτια σε phev αν το μίσθωμα έβγαινε μέσα στο μπάτζετ μου γιατί μου αρέσει πολύ.
Το ίδιο και το Terramar σε phev.
Όμως με τις αλλαγές που έγιναν για τα phev, όπου προς τον παρόν όπως λέγεται χάνουν τη φοροαπαλλαγή, αν δεν αλλάξει κάτι νομικά ή σε επίπεδο εκπομπών CO2 από τις ίδιες τις εταιρείες, που θα τα καλύπτει αξιόπιστα και σίγουρα ώστε να συνεχίσουν να έχουν φοροαπαλλαγή, καθίσταται απαγορευτική η μίσθωση τους, καθότι πλέον θα υπάρχει υπέρογκος εταιρικός φόρος ο οποίος δεν θα συμφέρει κανέναν.
Μου είναι ακόμη θολό το τοπίο. Θα μιλήσω με τη leasing να δω τι έχουν να μου πουν και βλέπουμε.
Σε διαφορετική περίπτωση προσανατολίζομαι για ηλεκτρικό.+1. Σε ίδια φάση είμαστε. Τα phev delete, σταθμισε και το Δακτύλιο. Σε vag, το id4 τιμολογειται ανταγωνιστικα. Το enyaq έχει κάτι εκπτώσεις λιανικής που μπορεί να τις πάρουν leasing και τέλος stop loss capri, που είναι λίγο πλαστικό
-
Οι οθόνες είναι λόγος να μην αγοράσεις το αυτοκίνητο! Τι σκέφτηκαν εκεί στην Audi, δεν μπορώ να καταλάβω.
-
Όλα τα αυτοκίνητα οθόνες έχουν σήμερα.
-
-
μια χαρά οθόνες έχει, κυρτό πάνελ, μαζεμένες διαστάσεις
-
Όπως καταλάβατε έληξε το μορατόριουμ
Οδηγούμε το νέο Audi Q3 -
Αυτοκινητάρα!
-
-
Δε μου αρέσει καθόλου ,ειδικά το πίσω μέρος.Απο powertrain μια απο τα ίδια.
-
Τι περισσότερο να είχε από κινητήρες δηλαδή;
-
Κανενα καινουριο υβριδικό σύστημα πχ.Ή τετρακίνηση και υβριδικό.
Audi Q3 3rd generation