-
Ποιος ο λόγος να προτιμήσεις ένα αυτόματο ή κουρδιστό από ένα ελαφρύτερο, πιο αξιόπιστο, οικονομικότερο και πολύ ακριβέστερο μπαταρίας πέρα από τη λόξα ;
Ήρεμα ρωτάω ! -
Για να κάνεις τη δουλειά σου, για να κάνεις τη φιγούρα σου ή και τα δύο?
Ήρεμα απαντάω. -
Smartwatch κυριωσ αλλά θα ήθελα να μην χρειάζεται να φοράω κανένα ρολόι.
-
@dettol said in Ρολόγια. Τι φοράμε και... τι θα ΘΕΛΑΜΕ να φοράμε.:
καρδιακος ;
-
Εξαρτάται τη λοξά του καθενός. Εγώ θέλω βαρύ μεγαλο ρολόι να το αισθάνομαι στο χέρι, αναλογικό με μπαταρία ή αυτόματο κούρδισμα.Ειναι θέμα ευχαρίστηση και όχι επίδειξης αφου τις περισσότερες φορές (εκτος καλοκαιριου) δεν φαίνεται καν κάτω από τα μανικια. Τώρα έχω ένα Tissot (600€) αλλά η επιθυμία μου ειναι ένα καλο Ωμέγα (δεν ξέρω αν θα έχω ποτε την άνεση να δώσω 5κ για ρολοι)
-
7k-8k τώρα που βλέπω τιμές παλι στα seamaster
-
@otso said in Ρολόγια. Τι φοράμε και... τι θα ΘΕΛΑΜΕ να φοράμε.:
@dettol said in Ρολόγια. Τι φοράμε και... τι θα ΘΕΛΑΜΕ να φοράμε.:
καρδιακος ;
Θα γίνω σίγουρα κάποια στιγμή!
Οχι, έχω λίγο ανεβασμένη διαστολική αλλά τίποτα το ιδιαίτερο. Σωστή η παρατήρηση σου όμως και λογικό να σκεφτείς έτσι.
Εννοούσα ότι θα προτιμούσα να μην έχω το άγχος της ώρας και των ειδοποιήσεων email κτλπ. -
Εγω βρηκα την υγεία με τα garmin. Έχουν μεγάλη αυτονομία (13-15 ημέρες) και δεν έχουν τις ειδοποιήσεις που σκάνε στο Apple watch και σε αγχώνουν όλοι την ώρα. Και είναι απίστευτα καλά εαν έχεις δρομικές ή ποδηλατικές ανησυχίες.
Η σειρά garmin marq συνδιάζει τα καλά του αθλητικού ρολογίου ενω μπορείς να το φοράς και με κουστούμι, και βγάζει ευκολα πέντε χρόνια λειτουργία. Το marq1 λειτουργεί ακομη μια χαρά χωρίς μεγάλη πτώση της αυτονομίας.
-
Τις ειδοποιήσεις μπορείς προφανώς να τις απενεργοποιήσεις !
-
@red_monster said in Ρολόγια. Τι φοράμε και... τι θα ΘΕΛΑΜΕ να φοράμε.:
ναι μεν μπορεις αλλά από την αλλή, η αυτονομία δεν παλεύεται για να έχεις και data υπνου.
Το standard profile στο garmin είναι πολύ καλύτερο .
-
@george1977 said in Ρολόγια. Τι φοράμε και... τι θα ΘΕΛΑΜΕ να φοράμε.:
ναι μεν μπορεις αλλά από την αλλή, η αυτονομία δεν παλεύεται για να έχεις και data υπνου.
Είναι όμως 3 φορές βαρύτερο και 6 φορές ακριβότερο.
-
Είναι όμως 3 φορές βαρύτερο και 6 φορές ακριβότερο.
Ακριβότερες οι καλές σειρές ναι αλλά από την άλλη είναι άπειρως πιο λειτουργικές. Το βάρος τώρα , εαν δημιουργεί ζητήματα , που στους περισσότερους δεν, υπάρχουν και φουλ καρμπον επιλογές (προσωπικά το θεωρω υπερβολή.)
-
Προσωπικά μου φαίνεται πάρα πολύ βαρύ και αχρείαστα ογκώδες για καθημερινή χρήση. Το καταλαβαίνεις όταν βάζεις πουκάμισα, όταν τρέχεις αν κάνεις κάποιο έντονο σπορ κλπ κλπ
Μεγαλύτερη ακρίβεια σε άσκηση ναι, αλλά γιατί πιο λειτουργικές ; Είναι θέμα η πληροφορία σε στρογγυλή κάσα.
Γούστα είναι αυτά βέβαια. -
Προσωπικά μου φαίνεται πάρα πολύ βαρύ και αχρείαστα ογκώδες για καθημερινή χρήση. Το καταλαβαίνεις όταν βάζεις πουκάμισα, όταν τρέχεις αν κάνεις κάποιο έντονο σπορ κλπ κλπ
Μεγαλύτερη ακρίβεια σε άσκηση ναι, αλλά γιατί πιο λειτουργικές ; Είναι θέμα η πληροφορία σε στρογγυλή κάσα.
Γούστα είναι αυτά βέβαια.έχει δοκιμάσει το Marq και σου φάνηκε βαρύ;;;
Το Fenix στα 47 και 51 ναι αλλά το marq; -
μονο smartwatch για μενα ή και καθολου. και αυτο γιατι εχει μετρησεις σε παλμους, βηματα και κοιταει ποσο καλά κοιμασαι. Εχει καποια χρησιμοτητα δηλαδη εκτος απο το να λέει την ωρα
πολλα χρηματα σε ρολοι τα βρισκω πεταμενα χρηματα , δεν το αντιλαμβανομαι που δινουν του κοσμου τα χρήματα γιοα τον χ,ψ σημαντικο μηχανισμο ακριβειας. Στα @@ μου. την ωρα λέει!!!! Βεβαια για αλλους ειναι σημαντικο, οκ το δεχομαι. για μενα απλα δεν ειναι
-
2 ρολόγια φοράω και είναι και τα 2 μηχανικά. Είναι ένα Vostok με μπρασελέ (GAZ 14 limousine) και ένα junkers με μεταλλικό mesh (Bauhaus 6060-2).
https://www.watchexclusive.eu/el/gaz-14-limousine/479-vostok-europe-gaz-14-nh35a-5651137b-p-4260157441842.html?SubmitCurrency=1&id_currency=1
https://conteenium.com/product/junkers-bauhaus-power-reserve-6060-2-steel/Γενικά, έχω βίτσιο με τα μαύρα καντράν...
-
Ποιος ο λόγος να προτιμήσεις ένα αυτόματο ή κουρδιστό από ένα ελαφρύτερο, πιο αξιόπιστο, οικονομικότερο και πολύ ακριβέστερο μπαταρίας πέρα από τη λόξα ;
Ήρεμα ρωτάω !Για να ξεχωρίζεις από τη πλέμπα χαχα...
Προσωπικά, γιατί μου αρέσει να φοράω κάτι πιο μασιφ στο χέρι μου (όχι μπιχλιμπίδι) και γιατί εκτιμάω το μηχανισμό και τη λειτουργία ενός αυτόματου ρολογιού. Δεν είναι η εύκολη και φθηνή επιλογή για ένα ρολόι...
-
Γούστα είναι αυτά βέβαια.έχει δοκιμάσει το Marq και σου φάνηκε βαρύ;;;
Το Fenix στα 47 και 51 ναι αλλά το marq;Σε σχέση με το Apple Watch των 35 gr ; Ναι είναι 3 φορές βαρύτερο και δύο φορές παχύτερο !
Μόνο στατικά το έχω φορέσει αλλά δεν με έψησε καθόλου !
Το άλλο ξεχνάω ότι το φοράω, δεν ακουμπάει πουθενά κλπ ! -
@sette said in Ρολόγια. Τι φοράμε και... τι θα ΘΕΛΑΜΕ να φοράμε.:
Ήρεμα ρωτάω !Για να ξεχωρίζεις από τη πλέμπα χαχα...
Προσωπικά, γιατί μου αρέσει να φοράω κάτι πιο μασιφ στο χέρι μου (όχι μπιχλιμπίδι) και γιατί εκτιμάω το μηχανισμό και τη λειτουργία ενός αυτόματου ρολογιού. Δεν είναι η εύκολη και φθηνή επιλογή για ένα ρολόι...
Στα λόγια μου έρχεσαι !
Δεν μας νοιάζει ντιζάιν, ακρίβεια κλπ ! Μονο να ξεχωρίζουμε από τους φτωχούς ! -
Έχω μερικά ρολόγια της υψηλής ωρολογοποιίας όπως χαρακτηρίζονται αλλά κατά 99% φοράω ένα ηλεκτρονικό smart από το Temu των 50 ευρώ
Ρολόγια. Τι φοράμε και... τι θα ΘΕΛΑΜΕ να φοράμε.