-
@lap said in Διακοπές 2025:
Λοιπόν σύμφωνα με την παράδοση του φόρουμ.
Εξήγησε μας γιατί οι καρέκλες είναι σαν να κάθεστε σε αστικό λεωφορείο.
Δεύτερον γιατί το πορτοφόλι είναι τόσο φουσκωμένο
Και πως γίνεται να πιρουνιασεις τα κολοκυθάκια τόσο μακρυά που τα έβαλε η κυρία που σέρβιρε. Σε τάιζαν στο στόμα ;;;;
Παραδοσιακό ταβερνάκι είναι... Τι καρέκλες θα έπρεπε να είχε; Τις ψάθινες;
Εσένα το μάτι σου στο πορτοφόλι έπεσε; Camel παρακαλώ... Χαχα. Να σε ενημερώσω ότι πλέον δεν υπάρχει... Και ως ύπαρξη (το έφαγε ο ήλιος και η αρμύρα) και ως περιεχόμενο (τότε υπήρχαν περισσότερα χρήματα, χώραγε και τη ταυτότητα, οπότε να το φούσκωμα!).
Τα κολοκυθάκια κάπου έπρεπε να χωρέσουν... Η συγκεκριμένη ποικιλία, ήταν για 2 άτομα και το τραπέζι οριακό να χωρέσει όλα τα πιάτα. Στη φωτογραφία νομίζω δεν φαίνεται κάποιος μεζές. Επίσης, είναι ορατό ότι έχω φάει ήδη κάποια (βλέπε τυροπιτάρι).
-
@sette said in Διακοπές 2025:
Κανατάδικα
ωρε στο σεσσου του δημητρη και της μαριας ησουνα? το μπιτσομπαρο?
φουκαρας, 3 γυναικες στο σπιτι, 2 κορες και η μαρια.
αν και λειπει συνεχεια στο φαρμακειο της.
τραβιεται εκτος απο τη κανονικη δουλεια καθε, μα καθε σουκου οδικως μεχρι το μαγαζι απο αθηνα. το ελιωσε το φαου.
και γαμω τα παληκαρια, δειχνει πχιο πιτσιρικας απο οσο ειναι απο το τρεξιμο -
Γάτος, το αιλουροειδές που γνωρίζει όλη την Ελλάδα.
-
@gatoz said in Διακοπές 2025:
Κανατάδικα
ωρε στο σεσσου του δημητρη και της μαριας ησουνα? το μπιτσομπαρο?
φουκαρας, 3 γυναικες στο σπιτι, 2 κορες και η μαρια.
αν και λειπει συνεχεια στο φαρμακειο της.
τραβιεται εκτος απο τη κανονικη δουλεια καθε, μα καθε σουκου οδικως μεχρι το μαγαζι απο αθηνα. το ελιωσε το φαου.
και γαμω τα παληκαρια, δειχνει πχιο πιτσιρικας απο οσο ειναι απο το τρεξιμοΠερίμενα βέβαια να μου πεις τη ταβέρνα και όχι το μπιτσόμπαρο...
-
Είναι φοβερό….τους ξέρει όλους. Δεν του λέω τίποτα διότι θα με βρει απο γνωστούς.
Υ.γ Δεν το λέω με κακία. Το αναφερω ως θαυμασμός του πόσο επικοινωνιακός και γνωστός είναι.
-
Είναι φοβερό….τους ξέρει όλους. Δεν του λέω τίποτα διότι θα με βρει απο γνωστούς.
Αμαν κι εσύ, τι έχεις πια να κρύψεις; Μήπως καμιά κληρονομιά και μας το παίζεις του μεροκάματου; Μήπως είσαι σε καμιά λίστα (όχι του ΟΠΕΚΕΠΕ, τις παλιές τις ορθόδοξες!); Μολόγα!
-
Κληρονομιές !! Όχι μονάχα μια!!! My precious

Σε όλες τις λίστες! Και σε αυτές του supermarket

-
Υ.γ Δεν το λέω με κακία. Το αναφερω ως θαυμασμός του πόσο επικοινωνιακός και γνωστός είναι.
Θα σε προδώσει το μπρελόκ του πασοκ που εχεις στα κλειδιά σου.

-
@teo-mak said in Διακοπές 2025:
Θα σε προδώσει το μπρελόκ του πασοκ που εχεις στα κλειδιά σου.

Και τα παπούτσια...

-
Δηλαδή ούτε αυτό να μη φορώ;;;

-
Δηλαδή ούτε αυτό να μη φορώ;;;

Καρακιτσαριο ειναι αυτη, μικρο σημα εμπρος στο αριστερο στηθος και το μεγαλο πισω, να σε αναγνωριζουν απο παντου.

-
Ίσως έχεις δίκιο, θα στείλω εγκύκλιο στο κόμμα για να εγκριθεί η αλλαγή.

-
@gatoz said in Διακοπές 2025:
Ρε παιδιά, τώρα που έχουμε στα κουμάντα αρμοδίους που στην ανάγκη θα έφτιαχναν και πλωτούς θαλασσιους φράχτες στα σύνορα, δεν γίνεται να είχαν κάνα χιλιόμετρο αθερινόδιχτο να απλώνουν προσωρινά στις ακτές σε τέτοιες καταστάσεις;
-
Δεν χρειάζεται καμία ανθρώπινη παρέμβαση... Θα τις αναλάβουν οι θηρευτές της περιοχής (ειδικά φώκιες και δελφίνια). Απλά αργεί λίγο το αποτέλεσμα...
-
Δεν χρειάζεται καμία ανθρώπινη παρέμβαση... Θα τις αναλάβουν οι θηρευτές της περιοχής (ειδικά φώκιες και δελφίνια). Απλά αργεί λίγο το αποτέλεσμα...
Στον ευβοικο εχω να δω δελφινια 25 χρονια και φωκια ποτε
-
@otso said in Διακοπές 2025:
Στον ευβοικο εχω να δω δελφινια 25 χρονια και φωκια ποτε
Πέτυχα μια στον Κάβο πριν 2,5 χρόνια! Ενας φίλος στα σχόλια μου έγραψε ότι κυκλοφορούσε εκεί για καιρό. Τον Μάιο που ξαναπήγα δεν την είδα αλλά είχε διάφορα σκάφη τριγύρω οπότε μπορεί να κρυβόταν!
-
Εχει φώκιες στο Βόρειο Ευβοϊκό αλλα κυρίως οι χελώνες τρώνε τις μέδουσες.
-
Στις όρκες βγάλτε απαγορευτικό
-
Για όποιον παιχνιδιάρη είναι σε διακοπές:
https://store.epicgames.com/en-US/p/sid-meiers-civilization-vi--platinum-edition
Μέχρι 24 του μήνα
-

Σήμερα, έκανα το λάθος να πάω στη παραλία κάτω από το γνωστό ξενοδοχείο στη Κακιά Σκάλα. Η παραλία παραμένει φανταστική. Έχει βότσαλο αλλά για να μη ταλαιπωρηθείς, θέλει παπουτσάκια θαλάσσης. Στα του beach bar τώρα, η τιμή εκτοξεύτηκε στα 25 ευρώ το σετ για Σ/κ και 15 τις καθημερινές. Πέρυσι ήταν 15 και 10 νομίζω. Το service κλασικά αργά τα ζώα μου και η περιορισμένη ποικιλία του καταλόγου δεν είναι διαθέσιμη (πράγματα που δεν ενοχλούσαν όταν ήταν τζάμπα (παλαιότερα) ή στο δεκαευρο, αλλά ενοχλούν τώρα στα 25... Την επόμενη φορά, καρεκλάκια και ομπρέλα δικά μου και άραγμα στην αριστερή πλευρά που είναι ελεύθερη. Ακόμη καλύτερα ίσως συνεχίσω να πηγαίνω Βαρέα(Μέγαρα) που είναι τζάμπα (ότι πάρεις μόνο) και μισή ώρα απόσταση από Ασπρόπυργο! Εκτός αν βαριέμαι τρελά, οπότε σε 15-20' είμαι στο Riviera (Ν. Πέραμος) πάλι τζαμπέ.
Διακοπές 2025