-
-
Δεν έχει έχουν εμφανιστεί άτομα να μας που εντυπώσεις.
-
Εχει πάρει ένας συμφορουμιτης το 1.0 lpg. Αλλά εξαφανίστηκε . Δεν γράφει.
-
Κάτι μας κρύβουν
Το είδες;;;
Τώρα;
ΤΩΡΑ;;;;;
-
Χάλια μαύρα το dusteraki κρίμα το καλούπι...
-
Δηλαδή;
-
Παρακολουθώ τα ξένα φόρουμ... Ο γερανός πάει σύννεφο
-
αυτό είναι σημερινό που είδα
-
Τα υβριδικά;
-
@lap said in Dacia Duster 3rd gen (2024):
Τα υβριδικά;
Αυτό είναι υβριδικό ναι .. αλλά έχει και από τα άλλα
-
Πως το βλέπετε θα βγει σύντομα το υβριδικό 1.8 155ps και το αέριο με 1.2 μηχανή 140 PS?
Αξίζει να τα περιμένει κάποιος?
Θα είναι αξιόπιστα?
Γιατί από οικονομία το υβριδικό φαίνεται πολύ καλό στο bigster (πολύ μεγάλο σκάφος όμως για τις δικές μου ανάγκες).
Είδα κάτι βιντεάκια 5.5 λίτρα έχει το bigster πραγματική κατανάλωση.Άλλη επιλογή που έχω είναι είναι το troc 1.5 150ps dsg και ίσως και 2008,xceed.
Προσωπικά έφτασα κοντά να αγοράσω αυτοκίνητο πριν 1 χρόνο περίπου αλλά το άφησα γιατί περιμένω να πάρω κάτι καλύτερο από αυτό που έχω και σε μηχανή όχι μόνο σε χώρους.
-
Από αξιοπιστία μακάρι αλλά δεν το βλέπω.Αυτα περιμένουμε κ εμείς .Από αυτά που ανέφερες t roc για μένα ή μετά x ceed.
Ψάχνω να βρω κριτικές για υβριδικό duster 3 και δεν βρίσκω. -
Πρωην κατοχος xceed diesel παρα πολυ καλο αυτοκινητο πολυ κακοι μηχανικοι (για μενα)
T rok 1.5 dsg απο τα καλυτερα που οδηγησα -
@alex-mix said in Dacia Duster 3rd gen (2024):
Πρωην κατοχος xceed diesel παρα πολυ καλο αυτοκινητο πολυ κακοι μηχανικοι (για μενα)
T rok 1.5 dsg απο τα καλυτερα που οδηγησαT-ROCara
-
Βλέπω νέα τιμή με αύξηση 600ευρώ στα Duster (στις 3 πιο πρόσφατες αγγελίες).
https://www.car.gr/used-cars/dacia/duster.html?category=15001&fuel_type=8&make=13289&model=17387®istration-from=2025Μάλλον ετοιμάζεται νέος τιμοκατάλογος.
Μια χαρά εισήλθαν στην ελληνική πραγματικότητα κι οι νέοι εισαγωγείς... -
@panormus772 said in Dacia Duster 3rd gen (2024):
Βλέπω νέα τιμή με αύξηση 600ευρώ στα Duster (στις 3 πιο πρόσφατες αγγελίες).
https://www.car.gr/used-cars/dacia/duster.html?category=15001&fuel_type=8&make=13289&model=17387®istration-from=2025Μάλλον ετοιμάζεται νέος τιμοκατάλογος.
Μια χαρά εισήλθαν στην ελληνική πραγματικότητα κι οι νέοι εισαγωγείς...Ολοι για την Τογιότα δουλεύουν και δεν το ξέρουν....
Dacia Duster 3rd gen (2024)