-
-
Δεν έχει έχουν εμφανιστεί άτομα να μας που εντυπώσεις.
-
Εχει πάρει ένας συμφορουμιτης το 1.0 lpg. Αλλά εξαφανίστηκε . Δεν γράφει.
-
Κάτι μας κρύβουν
Το είδες;;;
Τώρα;
ΤΩΡΑ;;;;;
-
Χάλια μαύρα το dusteraki κρίμα το καλούπι...
-
Δηλαδή;
-
Παρακολουθώ τα ξένα φόρουμ... Ο γερανός πάει σύννεφο
-
αυτό είναι σημερινό που είδα
-
Τα υβριδικά;
-
@lap said in Dacia Duster 3rd gen (2024):
Τα υβριδικά;
Αυτό είναι υβριδικό ναι .. αλλά έχει και από τα άλλα
-
Πως το βλέπετε θα βγει σύντομα το υβριδικό 1.8 155ps και το αέριο με 1.2 μηχανή 140 PS?
Αξίζει να τα περιμένει κάποιος?
Θα είναι αξιόπιστα?
Γιατί από οικονομία το υβριδικό φαίνεται πολύ καλό στο bigster (πολύ μεγάλο σκάφος όμως για τις δικές μου ανάγκες).
Είδα κάτι βιντεάκια 5.5 λίτρα έχει το bigster πραγματική κατανάλωση.Άλλη επιλογή που έχω είναι είναι το troc 1.5 150ps dsg και ίσως και 2008,xceed.
Προσωπικά έφτασα κοντά να αγοράσω αυτοκίνητο πριν 1 χρόνο περίπου αλλά το άφησα γιατί περιμένω να πάρω κάτι καλύτερο από αυτό που έχω και σε μηχανή όχι μόνο σε χώρους.
-
Από αξιοπιστία μακάρι αλλά δεν το βλέπω.Αυτα περιμένουμε κ εμείς .Από αυτά που ανέφερες t roc για μένα ή μετά x ceed.
Ψάχνω να βρω κριτικές για υβριδικό duster 3 και δεν βρίσκω. -
Πρωην κατοχος xceed diesel παρα πολυ καλο αυτοκινητο πολυ κακοι μηχανικοι (για μενα)
T rok 1.5 dsg απο τα καλυτερα που οδηγησα -
@alex-mix said in Dacia Duster 3rd gen (2024):
Πρωην κατοχος xceed diesel παρα πολυ καλο αυτοκινητο πολυ κακοι μηχανικοι (για μενα)
T rok 1.5 dsg απο τα καλυτερα που οδηγησαT-ROCara
-
Βλέπω νέα τιμή με αύξηση 600ευρώ στα Duster (στις 3 πιο πρόσφατες αγγελίες).
https://www.car.gr/used-cars/dacia/duster.html?category=15001&fuel_type=8&make=13289&model=17387®istration-from=2025Μάλλον ετοιμάζεται νέος τιμοκατάλογος.
Μια χαρά εισήλθαν στην ελληνική πραγματικότητα κι οι νέοι εισαγωγείς... -
@panormus772 said in Dacia Duster 3rd gen (2024):
Βλέπω νέα τιμή με αύξηση 600ευρώ στα Duster (στις 3 πιο πρόσφατες αγγελίες).
https://www.car.gr/used-cars/dacia/duster.html?category=15001&fuel_type=8&make=13289&model=17387®istration-from=2025Μάλλον ετοιμάζεται νέος τιμοκατάλογος.
Μια χαρά εισήλθαν στην ελληνική πραγματικότητα κι οι νέοι εισαγωγείς...Ολοι για την Τογιότα δουλεύουν και δεν το ξέρουν....
-
Πραγματικά…. Τι να πω ρε γαμωτο.
-
Έχουμε την προσθήκη τεσσάρων νέων κινητήρων
New powertrains on Duster
Duster has renewed its range of powertrains, delivering more power and driveability while remaining affordable.The hybrid 155 replaces the hybrid 140
The mild hybrid 140 replaces the mild hybrid 130
The Eco-G 120 replaces the Eco-G 100Duster now ships with a choice of four powertrains, including the hybrid-G 150 4x4, all compliant with the EU6e-bis standard.
Και προσθήκες στον εξοπλισμό, μάλιστα θα είναι διαθέσιμο και adaptive cruise control για πρώτη φορά στο duster
New interior trim for Duster
Coinciding with the roll-out of these new powertrains, Duster gains a new interior look with exclusive upholstery and matching trim on the journey finish. The driver's seat now includes lumbar adjustment.The extreme finish now features new black alloy wheels.
With the hybrid powertrains, both trim levels are now available with adaptive cruise control, standard with journey and optional with extreme.
-
Ποσο οικονομικός θα είναι άραγε στη πράξη ο full Hybrid κινητήρας με LPG; Μιλάμε για φοβερή πατέντα η Renault. Πρέπει να το βάλει κ στα δικά της αυτοκίνητα
-
Νομίζω το hybrid - lpg είναι mild και όχι full hybrid. ή εγώ δε κατάλαβα καλά;
Dacia Duster 3rd gen (2024)