-
@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
@criuser said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
Διαβάζουμε άσχετα και γραφικά πράγματα.
Οπως ότι επειδή δεν λειτουργούσε η τηλεδιοίκηση, λάθος ηλίθιοι, δεν υπήρξε ποτέ τηλεδιοίκηση, αφού το έργο έπαιρνε συνέχεια παρατάσεις, μέχρι τότε 12 τον αριθμό, θα έπρεπε να ήταν χαμηλότερη η ταχύτητα των τρένων στα 120 και 80 χλμ αντίστοιχα.
@criuser said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
Δηλαδή ρε πανηλίθια κομματόσκυλα θα ήταν τόσο διαφορετικό αντί να τρακάρουν μετωπικά με 260, να τρακάρανε με 200 ?
Η να μην τρακάρανε αφού υπήρχαν δύο γραμμές.**
Δεν υπήρχε κεντρική τηλεδιοίκηση στο σύνολο του δικτύου. Ανά περιοχές ευθύνης ομως υπήρχε χειρισμός των γραμμών όπου μπορούσαν να δουν εάν κινείται ένα τρένο στην άνοδο ή κάθοδο.
Η κυβέρνηση θέλησε να παρουσιάσει με τον όρο τηλεδιοίκηση την τοπική διοίκηση.
Ακόμα όμως και σε αυτην την τοπική ‘’τηλεδιοίκηση’’ που υπήρχε, και που παρουσίασαν την απαρχαιωμένη κονσολα της μπροστα στις κάμερες ήταν εκείνη που μιλούσε ένας τεχνικός και ένας άλλος του έκανε την χειρονομία να σταματήσει ….’’τέλος’’ όταν τον ρωτούσαν οι δημοσιογράφοι εάν αυτό είναι τηλεδιοίκηση όλου του δικτύου. Και αυτός έλεγε…όχι μονάχα τοπικά για κάποια χιλιόμετρα. Το έδειχναν σε ζωντανή σύνδεση στα δελτία ειδήσεων.
Εσύ αυτό το αμφισβητείς ;
Αμφισβητείς το γεγονός πως ένα καπως πιο σύγχρονο σύστημα ‘’τηλεδιοίκησης’’ με τερματικά υπολογιστών κτλ, έστω τοπικής, κάηκε σε μια πυρκαγιά και αφέθηκε στην τύχη του χωρίς καν να μαζέψουν τα αποκαΐδια από τον χώρο που βρισκόταν;
Αυτά τα δύο τα αμφισβητείς;
Νομικά ο ενδεχόμενος δόλος γνωρίζεις τι σημαίνει και ποια η ερμηνεία του;
Οχι δεν είναι τηλεδιοίκηση αυτό και για αυτό πολύ σωστά ο υπουργός ή όποιος άλλος κυβερνητικός ήταν έφαγε κράξιμο.
Δεν βλέπεις το τρένο, βλέπεις τα κλειδιά, που είναι στραμμένα.
Και μπορείς να τα τηλεχειριστείς.
Για να βλέπεις το τρένο, πρέπει το τρένο να έχει αισθητήρα μεγάλης ακρίβειας.
Για αυτό τώρα είπαν θα βάλουν σύστημα που θα είναι και ελεύθερο να το βλέπουμε όλοι, που θα δείχνει το τρένο με απόκλιση 1 μέτρου, άρα θα μπορούμε να υποψιαστούμε αν το δείχνει κοντά στην άλλη γραμμή.
Ενα τέτοιο σύστημα που είχαν στον προαστιακό της Αθήνας, είχε απόκλιση 5-10 μέτρα, δηλαδή δεν ήξερες σε ποια γραμμή είναι.
Αυτό άλλωστε είναι θέμα του σταθμάρχη και του μηχανοδηγού και να υπάρχουν γραπτές εντολές και διευκρινίσεις, όπως προβλέπει ο ΓΚΚ.
Το ECTS όμως που ήταν να μπει και δεν έχει μπει ακόμα εξασφαλίζει και επικοινωνία με το τρένο, η οποία μέχρι τώρα δεν υπήρχε παρά μόνο μέσω σταθμαρχών ή κινητών τηλεφώνων, όπου έπιαναν, ή τηλεγραφημάτων...
-
@piliourits said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
Καλά λέει ο Κρουζερ, είστε/είμαστε ηλίθιοι όσοι λέτε πως σκοτώθηκαν τα παιδιά επειδή δεν λειτουργούσε η Τελεδιοίκηση, αφού Τελεδιοίκηση δεν υπήρχε καν!
Ομοίως, τα όπλα δεν σκοτώνουν, οι σφαίρες σκοτώνουν ρε ηλίθιοι.
Είστε ηλίθιοι όλοι, μόνο ο Κρουζερ, ο Μπογδάνος, η Λατινοπούλου και κάνα δυο άλλοι είναι τετραπέρατοι στην Ελλάδα, α ξέχασα και τον Καραμαν-Αλή που διασφάλιζε την ασφάλεια χωρίς να υπάρχει Τελεδιοίκηση.
Τρικυμία εν κρανίω...
Αλλα γράφω, άλλα διαβάζεις, άλλα καταλαβαίνεις, άλλα στέλνεις στον κομισάριο να στα ελέγξει, δεν καταλαβαίνεις την απάντηση, οπότε είσαι άλλου περίπτωση....
-
Και επειδή δεν καταλαβαίνουν οι γνωστοί τύποι, δεν έγραψα ποτέ ότι δεν φταίνε οι πολιτικοί.
Το αντίθετο μάλιστα.
Αλλά είπαμε το άγχος των κρατιστών, είναι να σωθεί ο σταθμάρχης και να την πληρώσει ο Καραμανλής στα Τέμπη και να σωθεί η Δούρου και να την πληρώσει ο πυροσβέστης στο Μάτι.
-
ομορφη ατμοσφαιρα
μιλανε κατι εργολαβοι οικοδομωνε σαν ειδημωνες τραινωνε με τη βαθεια γνωση που προσφερει η συμπαθεια προν την οικογενεια καραμαν-αλη
με ψιχουλακια απο ισαποστασεων κετς, αλλωστε η παντοτινη μιλφαρα δουραρα προσφερεται -
Γενικά μια αγωνία την έχει ο ταξιδευτής για συγκεκριμένους πολιτικούς. Αμφισβητεί τους πάντες από επιστήμες μέχρι ειδικούς, αρκεί να προστατέψει μια συμπάθεια
Τι να κάνουμε;
-
Μπλεγμένα μπούτια σουζοκολαγνων
-
Ναι σε παρεξήγησαν καημένε μου... Δεν ψάχνεις αφορμή να υπερασπιστείς ότι αγαπάς.
-
Στον αγροτικό κλάδο πήρε 48% στις τελευταίες εκλογές
1 στους 2 αγρότες ψήφισαν ΝΔ
βγαζετε αυθαιρετα νουμερα , το 50% των ελληνων δεν ψηφισε
και που ξερετε ποσοι ψηφισαν απο καθε επαγγελματικη ομαδα ; η και ηλικιακη ομαδα ;
απο τα exit poll των αθηνων ; -
Ναι
-
Ο εγκέφαλος καταναλώνει πολύ ενέργεια εάν λειτουργήσει!
60 κιλα σε κοβω
αντιθετα εγω και ο κρουζερ ρεπουμε προς το παχος . -
@otso said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
60 κιλα σε κοβω
αντιθετα εγω και ο κρουζερ ρεπουμε προς το παχος .Δεν ρεπουμε έχουμε φτάσει εδώ και καιρό..
-
Μέχρι το τέλος του 2023, ο αριθμός των εγγεγραμμένων επαγγελματιών αγροτών στο Μητρώο Αγροτών και Αγροτικών Εκμεταλλεύσεων (ΜΑΑΕ) ανήλθε σε 316.912 άτομα
Για το έτος 2023, υποβλήθηκαν συνολικά 640.416 οριστικές δηλώσεις ΟΣΔΕ μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας του gov.gr.
Ο τελικός αριθμός των δηλώσεων ΟΣΔΕ για το 2024 πιθανόν να πλησιάζει τις 650.000-700.000
Σύμφωνα με μελέτη της Greenpeace που δημοσιεύθηκε τον Οκτώβριο του 2024, η Ελλάδα έχασε το 31% των αγροκτημάτων της μεταξύ 2007 και 2021
ΛΑΠ βγαινει κανα συμπερασμα ; γιατι εγω απο μυαλο δεν
-
Παραβλέπω την ειρωνία. Δεν ξέρω από αγροτικά θέματα. Δεν έχω ούτε ένα στρέμμα χωραφιού αν καιε τραβάει πολύ η φύση. Μου αρεσει.
Φαντάζομαι επινοικιασεις ή κατάτμηση οικοπέδων προς ενοικίαση οπότε μπήκαν και παιδιά ανήψια σύζυγοι κτλ Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο.
-
60 κιλα σε κοβω
αντιθετα εγω και ο κρουζερ ρεπουμε προς το παχος .Ε όχι και 60 κιλά
Είπαμε. Έχω πάρει και εγώ αν και δεν φαίνεται τόσο εύκολα. Έχω γίνει Lapας.Μετά μια ηλικία είναι απίστευτο πόσο εύκολα χαλαρώνει το σώμα. .ου τα έλεγαν και έλεγα ναι καλά....να που γίνεται.
Ένας γιατρός μου είπε πως στην ηλικία σου δεν πρέπει να πιέζεσαι στην γυμναστική και εγώ το πήρα μετρητής και σταμάτησα τη γυμναστική
Αλλά ναι είμαι πολύ μακρυά από τα 100. Συγκριτικά με εσάς.... πούπουλο. Καμία σχέση
-
60 κιλα σε κοβω
αντιθετα εγω και ο κρουζερ ρεπουμε προς το παχος .Ε όχι και 60 κιλά
Είπαμε. Έχω πάρει και εγώ αν και δεν φαίνεται τόσο εύκολα. Έχω γίνει Lapας.Μετά μια ηλικία είναι απίστευτο πόσο εύκολα χαλαρώνει το σώμα. .ου τα έλεγαν και έλεγα ναι καλά....να που γίνεται.
Ένας γιατρός μου είπε πως στην ηλικία σου δεν πρέπει να πιέζεσαι στην γυμναστική και εγώ το πήρα μετρητής και σταμάτησα τη γυμναστική
Αλλά ναι είμαι πολύ μακρυά από τα 100. Συγκριτικά με εσάς.... πούπουλο. Καμία σχέση
Ο αντρας πρεπει να εχει ειδικο βαρος.
-
Η κοιλίτσα τραβάει πολλές. Γυναίκες!!!!
-
Σήμερα μου είπε κάποιος προφορικά, πως ο αστυνομικός που αυτοκτόνησε μέσα σε αστυνομικό τμήμα, είχε λέει υπογραφή για τη γνησιότητα του βίντεο Καπερνάρου. Πρόκειται για σενάριο συνωμοσίας 100% δεν γίνονται αυτά στην Ελλάδα, ούτε τεχνικός της βονταφον να είσαι. Θα το επιβεβαιώσουν και τα χόαξεζ.
-
Μέχρι το τέλος του 2023, ο αριθμός των εγγεγραμμένων επαγγελματιών αγροτών στο Μητρώο Αγροτών και Αγροτικών Εκμεταλλεύσεων (ΜΑΑΕ) ανήλθε σε 316.912 άτομα
Για το έτος 2023, υποβλήθηκαν συνολικά 640.416 οριστικές δηλώσεις ΟΣΔΕ μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας του gov.gr.
Ο τελικός αριθμός των δηλώσεων ΟΣΔΕ για το 2024 πιθανόν να πλησιάζει τις 650.000-700.000
Σύμφωνα με μελέτη της Greenpeace που δημοσιεύθηκε τον Οκτώβριο του 2024, η Ελλάδα έχασε το 31% των αγροκτημάτων της μεταξύ 2007 και 2021
Όσοι κατέχουν αγροτική Γη και ας μην είναι κατ επάγγελμα αγρότες, μπορούν να κάνουν δήλωση οσδε έτσι ώστε να εισπράξουν το λεγόμενο τσεκ.
Το τσεκ ,το ποσό δηλαδή επιδότησης/ανά στρέμμα έχει μειωθεί πλέον πάρα πολύ και δεν ξεπερνά τα 25€/στρέμμα.
Οπότε μπορεί να είσαι ελεύθερος επαγγελματίας, δημόσιος υπάλληλος κτλ και να κάνεις ΚΑΙ δήλωση οσδε ώστε να εισπράξεις κοινοτικές επιδοτήσεις. Οι πραγματικοί κατ επάγγελμα αγρότες είναι πολύ λιγότεροι και εδώ είναι αυτό που λέμε πολλές φορές,πως δεν πρέπει να δίνει το κράτος το δικαίωμα να εισπράττει κάποιος κοινοτικά κονδύλια εάν δεν είναι κατ επάγγελμα αγρότης. Αυτό είναι το σωστό.
Οκ έχεις αγροτική Γη ,την βρήκες απ τον πατέρα σου,την κληρονομησες κτλ , μπορείς να την νοικιάσεις σε κατ επάγγελμα αγρότες ή και να την πουλήσεις. Αυτή η τακτική ισχύει σε πολλα ευρωπαϊκά κράτη, Δανία, Γαλλία, Γερμανία...όπου οι κάτοχοι Αγροτικής Γης είναι και οι κατ επάγγελμα αγρότες και μόνο! -
Από παλιό άρθρο που βρήκα τυχαία.
Ο αρθρογράφος έχει αναλύσει σε συντομία ακριβώς το είδος αυτό, την ράτσα του Έλληνα φοροφυγα.
https://www.protothema.gr/blogs/spyros-gkoytzanis/article/353656/i-apehthis-taxi-ton-forofugadon/
*Έχουν πλάκα οι φοροφυγάδες. Τους συναντά κανείς παντού, σε οικογενειακές συνεστιάσεις, στις ταβέρνες, στις καφετέρειες, στα καφενεία. Έχουν γνώμη για όλα, τους φταίνει οι δημόσιοι υπάλληλοι που ήταν πολλοί και ήταν τεμπέληδες, τα χώνουν στους πολιτικούς που κατέστρεψαν την χώρα, επιτίθενται στους δασκάλους και τους καθηγητές γιατί δεν δουλεύουν πολύ -παρότι οι περισσότεροι εξ αυτών στέλνουν τα παιδιά τους σε ιδιωτικά σχολεία έχουν άποψη- κατακεραυνώνουν τους απεργούς που κλείνουν τους δρόμους, βρίζουν τους αγρότες που είναι η καλομαθημένη τάξη. Ήταν εναντίον του Σαμαρά όταν ο Σαμαράς ήταν αντιμνημονιακός, τώρα είναι “σαμαρικοί” και εναντίον του Τσίπρα, αν ο Τσίπρας “γίνει υπεύθυνος” θα πάνε και μαζί του αντίθετα τους φαίνεται υπεύθυνο η Παπαρήγα και ο Κουτσούμπας. Είναι αυτό το ποσοστό της κοινωνίας, περί το 20% που ακόμη αντέχει, που ακόμη γι αυτούς είναι μακρυά ο γκρεμός που καταπίνει ήδη την πλειοψηφία. Είναι οι στυλοβάτες τους συστήματος, εκείνου που τους εξέθρεψε και εξακολουθεί να τους υποθάλπει και εκείνοι του ανταποδίδουν και το στηρίζουν. Με την ψήφο τους, με τις τοποθετήσεις τους στις δημοσκοπήσεις, με την πολεμική τους στις κοινωνικές συναναστροφές εναντίον όλων των άλλων.
Φυσικά έχουν συνολική άποψη. Λένε: αυτά που περιλαμβάνουν τα μνημόνια έπρεπε να τα κάνουμε μόνοι μας, ας γίνουν έστω και έτσι με τον δύσκολο τρόπο, κάποτε έπρεπε να γίνουμε κράτος, τί σας ενοχλεί ότι επιτέλους αρχίζουν και εφαρμόζονται οι νόμοι; Μόνο ένας νόμος τους διαφεύγει, μόνο για έναν νόμο δεν απαιτούν να εφαρμοστεί, τον βασικό νόμο μίας πολιτείας χωρίς την εφαρμογή του οποίου όλα καταρρέουν και η πατρίδα καταστρέφεται, το νόμο -που είναι και ηθικός- και επιβάλλει ότι όλοι πρέπει να συνεισφέρουν στα δημόσια βάρη.*
Τελικά τα έλεγαν και άλλοι.
-
@gianniss07 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
Όσοι κατέχουν αγροτική Γη και ας μην είναι κατ επάγγελμα αγρότες, μπορούν να κάνουν δήλωση οσδε έτσι ώστε να εισπράξουν το λεγόμενο τσεκ.
Το τσεκ ,το ποσό δηλαδή επιδότησης/ανά στρέμμα έχει μειωθεί πλέον πάρα πολύ και δεν ξεπερνά τα 25€/στρέμμα.
Οπότε μπορεί να είσαι ελεύθερος επαγγελματίας, δημόσιος υπάλληλος κτλ και να κάνεις ΚΑΙ δήλωση οσδε ώστε να εισπράξεις κοινοτικές επιδοτήσεις. Οι πραγματικοί κατ επάγγελμα αγρότες είναι πολύ λιγότεροι και εδώ είναι αυτό που λέμε πολλές φορές,πως δεν πρέπει να δίνει το κράτος το δικαίωμα να εισπράττει κάποιος κοινοτικά κονδύλια εάν δεν είναι κατ επάγγελμα αγρότης. Αυτό είναι το σωστό.
Οκ έχεις αγροτική Γη ,την βρήκες απ τον πατέρα σου,την κληρονομησες κτλ , μπορείς να την νοικιάσεις σε κατ επάγγελμα αγρότες ή και να την πουλήσεις. Αυτή η τακτική ισχύει σε πολλα ευρωπαϊκά κράτη, Δανία, Γαλλία, Γερμανία...όπου οι κάτοχοι Αγροτικής Γης είναι και οι κατ επάγγελμα αγρότες και μόνο!Σωστος παλια ειχες πει οτι 100000 να ειναι οι πραγματικοι αγροτες , καπου εκει καταληγω και εγω , πχ εχω θειαδες μεχρι 95 χρ, που ειναι αγροτισσες κανονικα , ειχα και θειο 100 χρ , τα χρηματα βεβαια πηγαινουν στα παιδια τους γιατροι επιχειρηματιες κτλ .
Το ακρον αωτον γνωστος μου καθηγητης πανεπιστημιου και η συζυγος του το ιδιο εχουν κανει τον γιο τους νεο αγροτη ο οποιος σπουδασε στην γερμανια και ζει και εργαζεται εκει , προφανως και δεν ξερει οτι εχει χωραφια ουτε που βρισκονται . Γενικα η κατασταση ειναι τραγικη .
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3